44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    látod azt a 30 milliót el is felejtettem. aztán kérdés az is mennyire volt valós. és ha volt is 30 milliós ajánlat Dzekoért akkor szerintem azt részletekben fizettük volna ki az évek során, lehet ezért is léptek vissza azlettől. annyira jól nem állnak ők, hogy ennyi pénzt visszautasítsanak
  • Zsolti9014
    Ja, egyébként ha visszább nézünk az elmúlt évekre, szerintem Bozsinovot sem lett volna feltétlen szükséges "elüldözni", 24 éves, technikás, jól lő, előretoltan és visszavontan is bevethető.

És talán Paro is bőven képes lenne arra, amit az előző szezonban Felipe Pélótól láthattunk (bocsánat, hogy így írom a nevét, de mióta megláttam, ezen röhögök :) ).
  • Zsolti9014
    igen, érdekes amit írsz, és egyet is értek.
    ellenben, ha nincs pénzünk, akkor hogyan tudtunk 30 milliót ajánlani Dzekóért? úgyse adják el alapon?

Valamint ez az EU-n kívüli dolog amit Rafinhával kapcsolatban írtál nagyon igaz, ráadásul ott vehet nagy fordulatot a dolog, ha nem tudjuk Krasicsot sem hozni, és nem is jön EU-n kívüli. Akkor ott van 8 milláért egy klasszis védő, nekünk meg marad a remény.

Nade, ne legyek ilyen negatív, hajrá Zebrák!
  • forzajuve5
    Del Neri nyilatkozátában nekem nagyon megakadt a szemem egy mondaton amit Diegoról mondott:
    "Természetesen, ha továbbra is így játszik, akkor ő egy olyasvalaki lesz, aki olyan minőséget tud nekünk nyújtani, amelyből híján vagyunk.”

szégyen, hogy egy Juventusban híján vagyunk a minőségi játékosokból. nálunk minden poszton minőségi játékosoknak kellene játszani!
    így induljon neki az ember pozitívan a szezonnak. szeptember végéig már lesz pár bajnoki a hátunk mögött, addigra remélem elmúlik a jelenlegi elkeseredettségem. ez viszont csak úgy lehetséges, ha nyerjük a meccseket jó játékkal.

#30854:

ha az eddigi meccsekből én azt szűrtem le, hogy a következő posztokra kellene ember:

a legfontosabbb a bal védő: De Ceglie lehet még egy középcsabatba se férne be azzal a teljesítménnyel amit nyújt. sose rajongtam érte, nem tartottam Juve szintű játékosnak, de mostanában amiket csinált azzal végleg leírta nálam magát. pénzhiány miatt maradhatna Grosso cserének.

középső védő: a 3 fő akik vannak a keretben megfelelnek, de kellene legalább mégegy, mert úgyis lesz sérülés. Bonuccinak még idő kell mire beleszokik a csapatba, ráadásul talán ezen a poszton megy ez a leglasabban. Chiellonak is kellett azért idő mire a mostani klasszissá nőtte ki magát. Legronak remélem mondanak valami okosat idén is fentről, és tudja hozni a megszokott formáját. kár hogy Gallas nem jött össze a magas fizetés miatt, ő megfelelő lett volna erre a posztra.

jobb védő: Motta rendben van, de Grygera amit művel...nem is érdemes rá szót pazarolni. Zebinat pedig szintén ismerjük. Rafinha szaros 8 millióból megvolt Genoanak. igaz h EU-n kívüli de akkor is..

a kp közepét talán ki tudjuk húzni Melo,Sissoko,Marchisio hármassal. ide nem kellene pénzt költeni.

viszont a kp szélén szintén bajok vannak. eddig Pepe az aki tud jól teljesíteni. Martínez miatt sírni tudnék. Lanzafame még nem nyerte el a tetszésemet, ezt főleg a nagyképűségének köszönheti, de a mutatott játéka sem tudott eddig lenyűgözni. Krasic rizikós vétel lenne, mert nem tudjuk milyen lenne olaszhonban, de muszáj valamit megpróbálni. Ő a szívét lelkét kitenné a pályán, és ugye tudjuk, hogy a nagy Juventus játékosok így tudtak legendává válni.

csatársor: Diego tipikus brazil. mikor milyen napja van úgy játszik. tegnap például jól ébredt. ennek ellenére meg kell tartani, nem eladni azoknak a német szemétládáknak ennyi pénzért.
    Jaki-Amauri párosból gyorsan el kellene adni egyet és egy minőségi csatárt venni, de nem befejezőt hanem olyat aki tud magának helyzetet kialakítani. én azt mondom, hogy a city áron alul megválna Robinhotól, és tuti több fizetést tudunk adni neki mint a brazil csapat amiben most van. így persze nem jöhetne Krasic amit nagyon sajnálok, de az a játék hogy szélen megpróbálunk felmenni és beíveljük a befejező csatárnak nem fog működni.

ez kicsit hosszúra sikerült, és értelme se sok van mivel nem én vagyok a sportigazgató :D. valamint két hét alatt mindez kivitelezhetetlen.
    kár, hogy a city játékosoknak magas a fizetési igénye, mostmár csak onnan lenne esélyünk több posztra is játékost venni. habár én azt is kétlem, hogy van még pénzünk venni akárkit is. ha lenne pénz akkor már fel lennének töltve a hiányposztok
  • Zsolti9014
    Amúgy a transfermarkt szerint Diego a jövő hét elején a Wolfsburgé lehet. ez sem vehető készpénznek persze, azért ők nem szoktak sok baromságot írni.

És én most azért leírnám a véleményemet a jelenlegi keretről, a lehetőségeinkről, stb... Persze nem kötelező egyetérteni, ez csak egy vélemény.

Kapusposzt: Buffon, Manninger és Storari személyében három olyan kapusunk van, aki simán megüti a Serie A szintjét, ha egyszerre nem sérül meg kettő is, akkor itt nem lesz problémánk.

Védelem: pozitívum, hogy jött Bonucci a leszálló ágban lévő Cannavaro helyére, valamint Motta is jó lesz - remélem. De: jobbra a Grygera-Zebina kettős nem lenne megnyugtató megoldás továbbra sem. Mindketten képesek jó teljesítményre, de ez édeskevés. Bal oldalon problémásabb a helyzet, a távozóban lévő Grosso egyáltalán nem jó megoldás már - noha én kedvelem őt. De Cegliéhez én sokkal nagyobb reményeket fűztem, talán középpályán jobb teljesítményre képes, de amit eddig én láttam tőle védekezésben, az nem túl rózsás. Chiellini középen egyértelműen klasszis, Legro még beszállhat ha kell, de egy sérülés elég, és már nincs is a padon belső védőnk.

Középpályán középen Marchisio és Sissoko szerintem első osztályú megoldás, Felipe Péló meg cáfoljon rám, de nem szívesen látom itt. Sajnos itt is rövid lehet a pad, mert így már se Poulsen, se Tiago (jó, nekem annyira nem fognak hiányozni, főleg utóbbi!), és már Ekdal sem.
    Széleken ha Camo elmegy, akkor marad Pepe, akiben én nagyon reménykedem, a vébén ő volt számomra a siralmas olasz csapat egyik kellemes színfoltja. Martínezről véleményt nem tudok formálni, nem nagyon ismerem a játékát, Lanzafame meg remélem van olyan jó, mint amekkora tehetségnek tartják.

Támadószekció: ha ide vesszük Diegót is, akkor nem tűnik rossznak nevek alapján. Bár ő vagy megy, vagy marad, remélem mindkét lehetőségből jól jövünk ki - ha megy, akkor jól kell pótolni, ha marad, akkor hajrá! Del Piero egy igazi kapitány, de ő sem lesz fiatalabb, nem biztos, hogy egy-egy nagy derbit végig fog tudni küzdeni. Trezeguet-ben mindig ott a gól, de ő sem mai gyerek már. Iaquinta nekem nagy kedvencem, de sajna sérülékeny, remélem elkerülik a gondok, mert jó csatár. Amauri...adjuk már el! :(

Támadósorunk átlagéletkora 30,5 év körül van, amit Diego húz csak le közel 32-ről. Ez semmi esetre sem jó.

Véleményem szerint szükség lenne legalább egy-egy védőre balra, jobbra, középre (utóbbi kettő kispadosnak), egy sokoldalú középpályásra, és egy fiatal, kreatív csatárra. Persze nyilván nem fogunk ennyi embert hozni már, de eljátszadoztam a gondolattal, hogy ha eladnánk a felesleget, akkor kiket lehetne hozni (pusztán elvi síkon, a transfermarkt áraival - jó igazából kevesebbel, amiket nyilván nem kapnánk meg a játékosokért).

Jobbhátvéd: Cristian Zaccardo 5 millió (v. Francois Clerc asszem klub nélkül van)
    Balhátvéd: Wayne Bridge 6 millió (ráadásul lehet hogy el is lehetne csípni, a fizuja problémás)
  • Zsolti9014
    én azt az egyet nem tudom, hogy miért van szüksége ennek a klubnak arra, hogy 3 éves részletre adjuk a fiatalokat. Most Ekdalt. Jó, hogy nem havi 20 forinttal törlesztenek. Ennyire meg lennénk szorulva? Ha kell valakinek, vigyék egyben, ha nem, akkor miért nem jó nekünk. Egy lehetőséget kaphatna.
  • Grove4
    A Juventus szakvezetője, Luigi Del Neri a következőket nyilatkozta a Trofeo TIM után, amelyet a Juventus győzelem nélkül zárt: „Új csapat vagyunk, új kerettel és emiatt számoltam azzal, hogy gondok lesznek az augusztusi összecsapáson és, hogy nem fognak tökéletesen alakulni a dolgok. Én azonban elégedett vagyok, hiszen a dolgok az elvárásaim szerint haladnak előre, habár mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy még sok a dolgunk és, hogy sokat kell még fejlődnünk. Éppen emiatt sokkal egységesebbnek kell lennünk. Ma este kétarcú teljesítményt nyújtottunk, de tetszett a csapat hozzáállása.

Főleg az első meccsen :S
  • limperatore
    pedig Martínezt hogy fényezte itt valaki :D
  • Fabio Capello
    de ha már kétszer kölcsönvették, miért nem viszik el? :/
  • Grove4
    Luigi Delneri telling the press after the Trofeo TIM: “Is Diego on his way out? We never considered him like that. He is at the centre of a transfer situation that can evolve positively or negatively. But he knows that we have great faith in him and the important thing is that he proves he deserves to stay and wants to stay.

“Certainly, if he continues playing like this then he is someone who gives us the quality we are otherwise lacking.”

Kérdem én, akkor miről beszélünk, miért kell az egyetlen kreatív játékosunkat ennek a mocskos Wolfburgnak aprópénzért odaadni?????? Inkább igazoljanak normálisan, Martínezt is vizesfiúnak vették 15 milláért?
    Még el sem kezdődött a szezon, de már felbasszák az ember idegeit :)
  • Grove4
    Hivatalossá vált: a Juventus portugál középpályása a következő szezonban a spanyol Atletico Madrid együttesénél fog játszani kölcsönben. A spanyoloknak nincs opciós joguk Tiago megvételére, akinek kölcsönvételéért fél millió eurót utalnak át a Juventus számlájára.

Részletek később!

www.tuttosport.com

http://sport.sky.it/
  • Kaplan
    na, szerintem most adjuk el diegot a wolfsburgnak vagy akárkinek, emelkedett az ára!

faszkalap vezetőség.. pont azt az embert akarják eladni aki játsza a futballt..
  • Kaplan
    ezt hogy nem lehet belőni? :DDDD
  • forzajuve5
    gyerekek ez már nevetséges
  • Kaplan
    szép...
  • limperatore
    milannak eddig nem sok köze volt a meccshez
  • forzajuve5
    a hatalmas gigantikus aprópénzért vett szupersztár Martínez miért nem játszik? vagy csak nekem tűnik ez fel? :)
  • WuFraZselic
    vállal majdnem megvan az első :D
  • Grove4
    Az a lényegen nem változtat, hogy siralmasak az egyéni teljesítmények.
    Na de reménykedj(ünk)ek.
  • WuFraZselic
    + ilyen összeállításban kb soha nem fog felállni egyik csapat sem
  • Grove4
    Nem baj, a Milant szétalázzuk Amauri vág 2-őt :D
  • limperatore
    majd nézd a milan ellen most, lehet felpörögnek a vereség miatt
  • Grove4
    Gya, ezt tőled nem vártam. Amúgy meg ha az Inter komolyan tudja venni, akkor mi miért nem?
  • limperatore
    jolvan ez még csak szaros 45 perces felkészülési meccs, senki se veszi olyan komolyan emiatt nem kell idegeskedni
    meg az internél ott volt most a mourinho által összerakott csapat, nálatok meg az új játékosok
    majd 10. forduló körül jön ki h mivan
  • Grove4
    Én nem értem, miért nem lehet egy tőkeinjekciót adni vagy egy kis hitelt felvenni a klubnak, és minőséget hozni? Ez egy rakás szar, még legalább 3 minőségi játékos kellene. a szélsőink nem tudnak beadni, nem tudnak SEMMIT!!!! Én is félek a következő szezontól :S
  • forzajuve5
    mert nekünk jó az 5. v 6. hely is, minek nekünk a tuti bl indulást jelentő dobogóra kerülni.
    ezt a kurva nagy nullát amit megint produkáltak. komolyan nem hiszem el. vérnyomásom kb az egekben
  • Laccyka93
    Én több dolgot is nem értek, de mind1. Azzal magyarázom a vereséget, hogy altatnak a srácok. (persze ennyit tudnak valószínűleg, de nem baj)
  • Csacsi
    Én csak egy dolgot nem értek. Lanzafame mit keres állandóan a kezdőben? Egy jó megmozdulása nem volt. De azért eladtuk Giovincót, aki sokkal többet mutatott meccseken, mint Lanzafame.
  • forzajuve5
    játékunk...
  • forzajuve5
    sírni tudnék a mai játunk miatt
  • Kaplan
    gyengék vagyunk, nulla elképzeléssel ráadásul. ijesztő kezd lenni a következő idény.
  • forzajuve5
    az intert kell elvernünk az első meccsen :)

FORZA JUVE!
  • forzajuve5
    A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti, hogy 4,8 millió euróért eladta Albin Ekdal játékengedélyét a Bologna F.C. S.p.A.-nak, amely ezt az összeget 3 éven át fogja fizetni. Ugyanakkor a Juventus és a Bologna a játékossal kapcsolatban egy részmegállapodást is kötött, aminek értelmében a Juventus további 2,4 millió eurót fog kapni a bolognaiaktól 3 éven keresztül.

E transzfer körülbelül 2,2 millió eurós hasznot jelent a klub jelenlegi költségvetésének.
  • forzajuve5
    A tegnapi délutáni edzés végén, Del Neri bejelentette a ma esti Trofeo TIM-re szánt keretet. 20 játékos utazik el Bariba, köztük lesz az a Felipe Melo is, aki nemrég csatlakozott a csapathoz.
    Íme a teljes keret:

2 Motta
    3 Chiellini
    4 Felipe Melo
    5 Sissoko
    8 Marchisio
    10 Del Piero
    11 Amauri
    13 Manninger
    17 Trezeguet
    19 Bonucci
    20 Lanzafame
    21 Grygera
    23 Pepe
    25 Martinez
    28 Diego
    29 De Ceglie
    31 Costantino
    32 Storari
    33 Legrottaglie
    34 Ferrero

szerintem idén is esélyesek vagyunk a győzelemre ezzel a kerettel
  • Grove4
    Nem csak állítólag, hanem közvetítik, szóval megvan az esti progi :D
  • Csacsi
    Digit lehet normálisan neten nézni, mert állítólag közvetítik az esti TIM kupát.
  • Zsolti9014
    Nem tudom, de lassan jó lenne, ha pont kerülne már a játékosok ügyeinek végére, mert akár eladunk, akár igazolunk, valaminek össze is kéne állnia....
  • 9csöves9
    sokat nem jelent,de azért valamit mégis.Diego be lett nevezve a Trofeo Tim-re
  • WuFraZselic
    :D ez Milanos verzióban is megjelent :D
  • forzajuve5
    Camo eladása is bebukott valamiféle adóproblémák miatt. birmingham mededzsere le is nyilatkozta, hogy őt nem is érdekli tovább ez az üzlet.

Camoval kapcsolatban rohadtul idegesít az, hogy ennyi évnyi kemény munka után amit ráadásul teljes szívből végzett még egy búcsúmeccset sem érdemel. nagyot esett a szememben ez miatt a vezetőség