Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
én szinte biztosra vettem,hogy megfordítják,így valahogy nem baszott fel.kár hogy nem volt pénzem bévinen

ma készüljünk fel a legnagyobb szenvedésre,ismét a Parma elleni szenzációs felállást választja Ciro

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Christiansen
hát ha ma nem veritek le a Milant, megelõz a Napoli :_D😄😄

limperatore
😄 ja nem érdemeltük meg a gyõzelmet, de hát volt egy Sneijderünk!

Remélem este gyõzni fogtok, milan már nyert 2-t sorba ideje kikapni!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Én néztem tegnap az Inter meccset és Ekdal tényleg nagyon jól nyomta,de hát az a végjáték enyhén felbaszott.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Ekdal gólt lõtt az Internek és állítólag jól is játszik

9csöves9
ha a pletykák alapján tippelnem kéne akkor szerintem jönni fog Ledesma és Foggia.saccra 10 millió eurónk vagy valamelyik tehetségünk+zseton bánhatja

forzajuve5
szép lenne ha most vennénk középpályást. van abból bõven. nem is értem ezt a nyilatkozatot, méghogy nem kellene védõ amikor van egy darab olyan ember a védelemben akitõl folyamatosan jó játékot lehet várni

Grove4
"Érzem a vezetõség bizalmát, de minden edzõ sorsa az eredményektõl függ. Sok a sérültünk, de jó eredményt akarunk elérni, holnap egy makacs Juventust akarok látni a pályán. A Milan remek formában van, s elégedett vagyok Leonardo sikereivel, hiszen megérdemli, remek fickó. Mindig nyugodtnak látom, s habár neki is voltak nehézségei a sérültek terén, remek munkát végez. Jó meccs lesz, mint mindig, s mi mindent megteszünk majd, hogy legyõzük a Milant. Egy ponttal vagyunk mögöttük, de õk továbbjutottak a Champiosnban, mi nem. Diego és Melo? Jól kezdtek, s utána volt néhány gondjuk, mint mindenkinek a csapatban. Del Piero? Koncentráltnak látom, igazi profiként viselkedik. Az átigazolási piac? Tiago távozásával biztos lesz érkezõ. Két védõnk is távozott, de mivel ott 10 játékosunk volt, a védelemben nincsen hiány. A klub több lehetõséget is megvizsgál."(Zebraportál)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ugyan ez nem Juve - Milan, hanem Milan - Juve, de mindig jó megnézni =)

http://www.youtube.com/watch?v=dr8GF6Q44X4

psnid HaTeBeKa

gercse
szerintem is ez lenne az egyetlen jó felállás

9csöves9
majd Giorgo,Brazzo szögletbõl

Forza Italia
hát ha Amauri lesz az ék akkor gólt nem fogunk lõni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
úgy néz ki ugyanaz a felállás lesz mint a Parma ellen,hatalmas butaság lenne.én visszatérnék a 4-3-1-2-re Capitanoval

9csöves9
van,elvileg 8,5 millió euró

Zsolti9014
<#worship><#worship><#worship><#worship> Ugye van opciójuk a megvételére? 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Tragikomédia,ha már ilyen szépen megoldotta Bettega 30 as eladását,ezzel is kezdhetne valamit:

Sebastian Giovinco izomhúzódást szenvedett a pénteki edzésen, így 25 napos pihenõre kényszerül. Ferrara így Buffon, Trezegolon, Iaquintán, Camoranesin, valamint az eltiltott Cáceresen és az Afrika Kupán szereplõ Sissokón kívül Giovincóra sem számíthat a Milan elleni mérkõzésen. A Juve várható összeállítása: Manninger- Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso- Salihamidzic, Felipe Melo, Poulsen, Marchisio- Diego- Amauri.

Leonardo, a Milan edzõje sem számíthat néhány kulcsjátékosára sérülések miatt: Seedorf, Zambrotta, Oddo és Pato sem.(Zebraportál)

nono84
Csak egy értelmes ember kellett a vezetõségbe?! Már egy hét alatt több jó dolog történt,mint az elmúlt pár évben.... <#eljen>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
úgy tûnik már most visszahozzuk Lanzafamet

forzajuve5
A Juventus világbajnok támadóját Vincenzo Iaquintát Carlo Ancelotti a Chelsea-hez hívja, de a futballista elmondta, nem akar távozni Torinóból.
„Megtisztelõ, hogy szóba került a nevem a Chelsea-nél, de engem csak a Juventus érdekel, nem kívánom elhagyni a csapatot" – nyilatkozta a 30 éves Iaquinta azt követõen, hogy a Tuttosportban megjelent, a csatár a francia Florent Maloudáért cserébe a Chelsea-hez szerzõdhet.

forzajuve5
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

9csöves9
UFFICIALE: Atletico Madrid, ecco Tiago dalla Juve

el sem hiszem...

Fabio Capello
de amúgy tényleg ez a tipikusan elkurvult focista, akinek a munka nélkül szerzett csillagászati fizetés többet számít, mint a karrierjét elõsegítõ játéklehetõség kevesebb pénzért...

9csöves9
de a kis kurva még most is hisztizett a fizetésén.beszarok komolyan,hogy mekkora hulladék ez az ember.na neki semmi jót nem fogok kívánni ha végre eltakarodik,de tuti hogy az elsõ meccsén vág majd 30 ról egy bombát...

Fabio Capello
Juventus: az Atléticóba tartó Tiago már megérkezett Madridba

Már csak egy lépésre van Tiago attól, hogy a tavaszt kölcsönjátékosként az Atlético Madridban töltse. A Juventus portugál középpályása csütörtökön megérkezett a spanyol fõvárosba, ahol pénteken átesik az orvosi vizsgálatokon, majd minden valószínûség szerint aláírja a megállapodást az Atléticóval.

Egyes hírek arról szóltak, hogy Tiago nem megy bele abba, hogy a spanyol csapatnál kevesebb fizetést kapjon, mint a Juventusban, ám úgy tûnik, végül mégis megegyeztek egymással a felek.

Kár hogy csak kölcsön...

9csöves9
<#worship>

(Trez 40 napra kidõlt)

Breki33
Hirzer Ferenc, a Juventus gazellája

A mai magyar közvélemény nem igazán ismeri Hirzer Ferenc nevét (nevezték õt Híres Ferencnek is itthon), ám jelentõsége a Juventus életében elévülhetetlen, olyan játékosok sorát nyitotta meg, mint Orsi, Sivori, Platini, Zidane. A Szõke Gazella, a Juventus elsõ profi csapatának sztárja, játéka után nevezték el a torinói sztárcsapatot Signorának (amibõl a 60-as években lett Signora Vecchia, vagyis Öreg Hölgy). Hosszú, Puskáséhoz mérhetõ karrier nem adatott neki olasz földön, sportpolitikai okokból, második szezonja után megtiltották az olasz csapatoknak a külföldi játékos igazolását.

http://nst.blog.hu/2010/01/07/hirzer_ferenc_a_juventus_gazellaja#more1653633

Zsolti9014
Hát...nyerni nyertünk, de nem volt túl biztató a meccs.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
"Bettegának beszólt a pármai polgári védelemért felelõs tanácsnok, Fabio Facci, hogy túl keményen játszott a Juve. Erre rántotta vissza a kezét Bettega. "

indexfórum

9csöves9

9csöves9
nem azt írtam,hogy várunk minden meccs után?

Grove4
Bakker,ennek háromszor kellet nekifutnom,hogy valami értelmeset hámozzak ki belõle.

Breki33
érdekes mikor jól játszottunk és rangadókat nyertünk sose láttalak ide írni...
miért ne írhatnék fórum ha jól tudom ennyi!!!!!
de ha gyenge a juve akkor gyenge ennyi...

eddig még csak a real topikba járt flémet kelteni, de ide is elért már úgy tûnik 😄
Breki33
az a testõre volt utána együtt mentek ki 😊
9csöves9
örülök,hogy mindenhol megmondod a frankót.várunk minden meccs után

diego felipe melo amauri semmit nem érnek a juvéban semmi elképzelés nem volt a juve játékában jobb volt végig a parma, amauri meg hatalmas színész vicc.

9csöves9
a sáljából ítélve egy pármai volt

Csacsi
Viszont a Milan ellen ez kevés lesz....

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Jah, bár nem értettem mi baja volt 😊 Valaki csúnyát mondott neki?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Bettega milyen kemény volt már a végén?😊

9csöves9
levonom most a konzekvenciát.olyanok vagyunk mint egy kiscsapat.nem lenne ezzel semmi baj,csak ne évi 100 millióból legyünk azok

bemákoltuk emberhátrányba
limperatore
igen egy olyan embernél aki hátulról felrúgta az üresen futó csatárt 😊)))

ok hanyagoljuk

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

jah a végén Quaresma még kézzel ütötte el a labdát, amit jól ki is lassítottak de ezt a témát szerintem itt hanyagoljuk
forzajuve5
mindig van egy ember aki örül az öngólnak, de az ilyen eseteket soha nem értem amikor tisztán látszik mi történt.

#27492: tényleg már beugrott a régi kép amikor Moggi, Bettega és Giraudo ült egymás mellett a lelátón. az szép egy kép volt 😄
még nagyon messze vagyunk ma a 3 pont megszerzésétõl. csere lesz, behozza Tiagot Melo helyére, erre a nyakamat merném tenni 😄

limperatore
Istenem 😄😄 gondolom nem nézted végig a meccset

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csacsi
Mondjuk ha nyerünk inkább Öngóllal nyerjünk, minthogy ne fújják be az egyértelmû tizenegyest ellenünk (ahogy a Chievonak sem).

Csacsi
Nem tudom Amauri minek örült. Öngól volt.

Amauri úgy örült a gólnak, mintha kettõt rúgott volna egyszerre