Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hajrá Magyarország!
#27638:nem pletyka,eltiltott
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
21 Grygera
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
35 Esposito
36 Giandonato
37 Rossi
40 Immobile
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
más:
egy nagyon jó cikk
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
visszahozni a fiatalokat: Ekdalt, Iagót, Criscitót meg Ariaudót
és akkor összepakolni a csapatot:
Manninger - Grosso, Chiellini, Criscito, Caceres - Marchisio, Ekdal, Giovinco, Salihamidzic - Del Piero, Immobile
padra meg Conte
tudom, hogy ez túl drasztikus, de ezek az emberek legalább odateszik magukat, hajtanak, és ha nem is megy úgy ahogy az elmúlt évtizedekben, legalább fiatal a csapat és az idõ nekünk dolgozik.
persze NEM ez a megoldás, de a jelenlegi helyett inkább nézném õket.
Hajrá Magyarország!
Hozzuk inkább vissza Miccolit vagy bánomén. Ferrara meg álljon be játszani, ott még lehet mindig hasznát vennénk.
Addig lenne/lett volna érdemes edzõt váltani, amíg van ideje valamit csinálni ezzel a bagázzsal, meg esetleg átigazolási idõszak van, és ha szüksége van valakire, meg lehessen szerezni.
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
a portugál balerínát végre bemutatták
http://www.tuttosport.com/foto/Calcio/Calcio%20Estero/Spagna/2010/01/12-10853_7/Tiago+presentato+all%27Atletico+Madrid
A Juventus megelõzte az Intert a Cristian Ledesmáért folytatott versenyben, miután a torinóiaknál, sérülések, távozások és kötelezettségek miatt, megcsappant a középpályások száma.
A Tuttosport szerint a bianconerik, a hiányzók tudatában, igyekeznek megszerezni Ledesma-t, aki hamarosan szerzõdést bonthat jelenlegi együttesével, a Lazio-val. A római klub azonban jobban szeretné eladni játékosát, mint sem ingyen elengedni, ezért is lebbeztek fel a Lega Calcio-nál a középpályás szerzõdésbontási szándéka ellen.
Ez ügyben a Lega vélhetõen a jövõ héten fog döntést hozni, ám a Juve reméli, hogy még az ítélet kimondása elõtt meg tud egyezni a futballistával, mellyel olyan kérõket elõzne meg, mint az Inter, a Genoa, vagy a Fiorentina.
most akkor én vagyok ennyire hülye vagy mi...ha egy hét múlva ingyen jöhetne akkor miért is adna érte bárki pénzt?
egyébként pedig most tényleg kell valaki erre a posztra, mert ha jól számolom akkor Melo,Marchisio,De Ceglie,Brazzo akik jelenleg bevethetõk középpályán. így viszont üres a cserepad. Camo már edz de még nem bevethetõ, Seba és Poulsen mostanában nem bevethetõ, Sissoko pedig ki tudja mikor jöhet vissza afrikából
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Kiemelném:""Tiszta vér vagyok, sorban kapom az ütéseket, de semmi nem tud padlóra küldeni."
még van kedvük poénkodni,mikor Olaszország legnagyobb múltju csapatának legnagyobb hullámvölgyérõl beszélnek.Kezd hasonlítani a vezetõségünk a magyar kormányra.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
(megemlítette azt is hogy Gigi lehet véd a Chievo ellen)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Az információk szerint Ciro Ferrara ül még majd a Napoli elleni kupamérkõzésen a kispadon, hiszen egy új edzõ nem lenne képes egy nap alatt felkészíteni az egész csapatot az egyenes kieséses találkozóra. Ha a Juve kiesik, a hírek szerint már csütörtökön Torinóban lesz Guus Hiddink, akivel már sikerült megegyeznie a Juve vezetõségének, s akit az orosz szövetség már elengedett, hogy egy klubcsapatot eddzen. Gyõzelem esetén Ferrara még egy mérkõzésen maradhat a kispadon, ám ha Veronában is olyan szellemben szerepel a csapat, mint az elõzõ 4-5 mérkõzésen, akkor az lesz Ciro utolsó mérkõzése. Ám a Napoli ellen kiderülhet, hogy a csapat mit akar: ha továbbra is lélektelen játékkal folytatják a játékosok, nem akarják edzõjüknek Ciro Ferrarát (hasonló történt Roberto Donadonival is a Napolinál, akivel a kiesés ellen küzdött a csapat, míg Mazzari érkezésével már a dobogón van).
A második lehetõség pedig egy olyan edzõ érkezése, aki csak nyárig veszi át a csapat irányítását, amikor elkezdõdhetne az újabb Lippi-korszak. Ebben az esetben Dino Zoff, Claudio Gentile vagy Giovanni Trapattoni ülhet le a kispadra.
(Zebraportál)
Ez utóbbi lehetõség szerintem már nevetséges,el kéne már felejteni Lippit(egyik kedvenc edzõm,nincs semmi bajom vele,örülnék,ha visszajönne,DE NEM FOG,ezt TÖBBSZÖR is LENYILATKOZTA) szép volt,jó volt,de ennyi volt,sztem nem kell ennyire Lippi fannak lenni,elismerem amit elért,de zárjuk le ezt a korszakot,kész.(saját vélemény)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
én bízok a váltásban
1982 óta szurkolok a csapatnak, de ilyen szívtelen zsoldosokból álló csapatot Juve mezben játszani életemben nem láttam.
Pedig ügyes játékosok, akik ennél többre képesek.
Így csak egy dolog jöhet szóba.
Ferrarának nincs tekintélye, nem tud rendet tartani és így nem tudja az elképzeléseit kivitetni a pályára a játékosokkal.
Így játék sincs, és eredmények sincsenek.
Új edzõ kell.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Hajrá Magyarország!
Melonak nálam nincs helye a csapatban, egy ilyen romboló jellegû játékost voltam/vagyok hajlandó elismerni, és az a Pitbull 😄 De õ se követett el ennyi hibát, szabálytalanságot mint a brazil szvsz. Amauri amilyen jól kezdett, olyan hullócsillag lett a végén, a Palermonál istenítették, nálunk most véleményem szerint örülhetne, ha a padra leülhetne.
Poulsent nagyon nem csíptem eleinte, és gyenge is volt, viszont ebben a szezonban rendre bizonyítja, hogy rá lehet számítani, talán bizonyítási vágy, nem láttam korábban, de tény, hogyha pályán van, akkor szar helyzetben is szívét-lelkét megpróbálja beleadni. Tiagot éppen ideje volt elküldeni, számomra egyértelmûen negatív húzóerõ, amióta csak nálnuk van. Hiszti az mindig van, jó játék egy francokat...
Nagyon komolyan változtatni kell az edzõn, a csapaton, a hozzáálláson, ha azt akarjuk hogy legyen bármi keresnivalónk ebben a szezonban.
Alexet vissza a kezdõbe, õ oda való. Fõleg így, hogy nincs gólveszélyes csatárunk.
Nem lõnek a játékosaink távolról, nincs fantázia, szép kombinációk se, semmi. Nincs játékunk.
Idestova 13 éve vagyok Juve-drukker (asszem kb. 7 éves koromtól???), ezalatt bajnoki címek, nagy csaták, megnyert és elvesztett rangadók is akadtak. Voltak igen jó szezonok (1997, 2003, 2005, 2006...) voltak gyengébbek (1999), volt B-liga, volt minden. Egy dologra azonban még EDDIG nem nagyon láttam példát: a Spirito Juve kihalt belõlünk. Még Ranieri ideje alatt, leginkább az elsõ évében is az volt a jellemzõ, hogy az utolsó percekig küzdve egyenlítettünk, fordítottunk, a játékosok küzdöttek (Nocerino-nem volt kedvencem, de igazi harcos). Már tavaly sem volt ez az igazi, aztán jött egy kis lendület Ciróval, de ennyi. Õt én nagyon sajnálom, hiszen valódi példakép, ikon, de tapasztalatlan még. Menjen az utánpótlásba, vagy szerezzen tapasztalatot alacsonyabb osztályban. Aztán ha már vannak mögötte eredmények, akkor még minden lehet.
De most valaki más kell, nem tudom ki. Hiddink talán?
Ott van most a klub nélküli Conte is, õ sem sztáredzõ még, de már bizonyított az Arezzónál, majd fõként a Barinál. De lehet õ sem lenne jobb Ferraránál, de talán...
A játékosok között pedig van néhány akinek nincs maradása az én szememben:
Amauri - jól indult, de a Juvéban azt nem lehet megengedni, hogy ennyire gólképtelen legyen valaki. Persze ha egy új edzõnél ez drasztikusan változik, akkor én kérek elnézést
Poulsen - nálam õ nem illik ide, de el kell ismerni, hogy az utóbbi idõben mégis a csapat egyik legjobbja volt
Melo - sok fölösleges szabálytalanság, eladott labdák, sok hiba. Rá is vonatkozik ami Amaurira, ha ez sokat változik, akkor bocsesz. Egyébként õ is jobban kezdett mint amilyen most. Nem örültem a jövetelének, de aztán megkedveltem, de most megint nem tetszik a munkája
Több ember hirtelen nem jut eszembe Tiago távozásával.
És akikkel elképzelném a jövõt:
Giovinco, Marchisio, Sissoko, Chiellini,... Diego...és persze Alex és Gigi meg még nem is tudom. Nálam Grosso, Camo, stb. még beleférnek.
Igazolásokat meg nem olyanokat képzelnék el, akik felmerültek, pl. nekem Gago nagyon nem kéne.
Nem is tudom kiket hoznék ha nekem kellene megítélni, de nem nekem kell.
Hajrá Magyarország!
csöves: Amióta Agnelliéket eltávolították a vezetõség közelébõl, azóta megyünk lefelé a lejtõn körülbelül... Sosem értettem, a franciának mi érdeke van a Juvéban, inkább csak a profitot szívja el a klub pénzügyébõl, mint visszavezetné a csapatot az elitcsapatok közé...
Persze ha neadjisten megérjük az EL negyeddöntõt/elõdöntõt, akkor jön majd a nyilatkozat, hogy elértük a kitûzött célt, remek szezon volt ésatöbbi... Bár, õszintén nem fûzök túl sok reményt a jelenlegi teljesítményünk alapján ahhoz, hogy bármi maradandót alkossunk európai porondon...
valakiknek érdeke(házon/családon belül),hogy ezek az abszolút dilettánsok irányítsák a klubot és ez a legnagyobb baj.most ebbe bevették Bettegát,hogy befogják kicsit a szurkolók száját,de nem fog változni semmi.elküldik Ferrárát,és idehoznak valami többször megbukott olasz edzõt(pl. Zaccheroni) 10 meccsig nyújtunk valami elfogadhatót aztán a szezon végére jön majd a hullámvölgy újra.volt már szar helyzetben a klub,de ilyen kilátástalanban még nem nagyon