44078
-
Csütörtökön a Cska Moszkva bejelentette Milos Krasic eladását a Juventusnak. Ám a hírek a gráci stadionban már arról szóltak, hogy Alberto Aquilani is a Juve játékosa lett. A hír kétes reakciókat váltott ki, hiszen az utált Liverpoolból és az utált Romából érkezik az olasz irányító középpályás.
Pénteken a Corriere dello Sport elsőnek számolt be róla, hogy a 26 esztendős középpályás a Juventusban folytatja. A hírek szerint már két hete folytak titokban a tárgyalások a két klub között, s pénteken került pont a végére: Alberto Aquilani egy évre kölcsönbe érkezik ingyen Torinóba (csak a játékos évi 3,4 milliós fizetését kell majd a zebráknak állniuk), 16 millió eurós vásárlási opcióval. A játékos hétfőn, vagy kedden esik majd át az orvosi vizsgálatokon, s akkor lesz a hivatalos bejelentés is.
A Juve új középpályásának első szavai: "Boldog vagyok, hogy hazatérhetek. Jól éreztem magam Liverpoolban, de folyamatos játéklehetőségre van szükségem, s nagyon szeretném megköszönni a Juventusnak a kapott lehetőséget. Remélem, hogy szép eredményeket érünk majd el együtt. Azzal, hogy Olaszországban játszom, a válogatott stábja is jobban nyomon követhet, hiszen célom, hogy visszatérjek a Squadra Azzuttába.'
(Zebraportál)
Hát nekem csak Aquilani magas bére szúrja a szemem. -
#30937 Nekem is egyre jobban tetszenek a dolgok, pont került végre Krasic ügy végére, Aquilani is jó helyre jött :), tényleg csak egy jó balhátvéd kéne, meg nem ártana még egy középső és akkor azt mondom, hogy készen állunk :) -
#30936 ez nem is kicsit bejövős :). még kipofozzuk a védelmet, kapusposzton a legjobbak vagyunk a bajnokságban, csatársort meg majd jövőre felújítjuk. -
MarcelloLippi #30935 Nahh király, jó volt ez a lényeg. :)
Pepe szerintem is technikás, de még ennél is jobb lehet. Amaurit én sem bírom. Lőhet akármennyi gólt, soha nem fogom megszeretni, ez van. :) Hamarosan én is eljutok egy meccsre. :P Már nagyon várom! -
#30934 Aquilani nyilatkozott,boldog hogy a Juventusban játszhat,köszöni a lehetőséget a klubnak és reméli hogy betudja játszani magát a válogatottba
nekem nagyon bejövős ez a Marchisio-Aquilani-Melo-Sissoko belső kp négyes -
#30933 egyébként a hivatalos oldalon írták,hogy 3 év alatt fizetjük ki a 15 millát Krasicért -
#30932 Marotta tök úgy néz ki mint a volt autósoktatóm. -
#30931 AA bemutatása lesz majd érdekes,a fotós könyörög majd nekik hogy nézzetek a kamerába:)
-
#30930 Juventus are set to acquire the services of Italian midfielder Alberto Aquilani on loan from Liverpool until June 2011 with the option of signing him on a permament basis for 15 or 16 million Euros next summer. The 26-year-old will be in Turin on Monday for medical tests and to sign for Juventus.
In the meantime, his agent Franco Zavaglia told Italian television network Sportitalia : "I am in Liverpool to seal the deal with the Reds. Oce Aquilani signs the contract, he will be loaned to Juventus".
As regards to the recent signing of 25-year-old right winger Milos Krasic, Juventus have signed the Serbian international on a five-year contract for 15 million Euros.
Hát, ez már kezd tetszeni, még kell egy balbekk, középhátvéd cseresorba (esetleg Primaverából is, bár lehet tapasztaltabb kellene), és lassan kész is vagyunk. Az előző napok kétségbeesettsége után kezdm kicsit optimistábban látni a dolgokat.
-
laci72 #30929 Szép napot! Vasárnap este 21.00 digi sport milan-juve Berlusconi kupa élőben! Forza Juve! -
#30928 na megvolt a grazi túra,kurva nagy volt:)
közvetlenül a sturm ultrái mellé szólt a jegyünk,de gondoltunk egyet végigmásztunk a stadion másik sarkába hogy bejussunk a Juvésok közé.ott egy eddig nem tapasztalt szép kis kerítés választott el minket a bejutástól.odajött két nucleo-s hogy mit akarunk,szerintem azthitték hogy jöttek a graziak balhézni,de aztán a sálakból végül levágták hogy mi a helyzet és segítettek az átmászásban.egyébként 1000x szimpatikusabb banda mint a Drughi és a kevesebb létszám ellenére sokkal nagyobb szurkolást nyomtak/nyomtunk amibe persze azért a többi csoport is beszállt.volt egy dal(Dale Cavese) amit majdnem negyed óráig folyamatosan nyomott az egész kanyar,az hatalmas volt.a sturmosok nagyon jó szurkolást nyomtak,az egyenlítő góljuknál együtt ugrált az egész stadion.csak az 10-20 hülyegyerek rontott a szimpátián akik a mi szektorunk mellett voltak,folyamatosan ment egymásnak a mutogatás,a góljuk után meg sörátdobálás.a Juventinok közel álltak hozzá hogy rájuk döntsék a kerítést:) a mi győztes gólunknál meg hatalmas tombolás volt,nem szeretem Amaurit,de nagyon nagy őrületet váltott ki
a meccsről,nekem a játékkal különösebb bajom nem volt,végig kézbentartottuk a találkozót pár meleg pillanat ellenére.Pepe amúgy meglepően technikás,a bemelegítésnél elnyomott pár finom trükköt.Alex beállása hatalmas élmény volt,szerintem jól is játszott.egy szabadrúgását felvettem,sajnos kapufa lett.a védelmünk jó lesz,ez a Martinez viszont hatalmas melléfogásnak tűnik.annyira súlytalan hogy az hihetetlen.na mindegy,szerintem ez egy szerethető csapat most,nagy eredményt nem várok lesz ami lesz
jah és üdv Krasic,eléggé meglepett a dolog hogy hivatalos lett,a meccs előtt ott szaladgált fel alá Marotta,lehet akkor szervezte le:) -
#30927 Azért a Krasics Ügy egyelőre mégis Marottát igazolja, mert végülis csak 15 millió EUR-ért jött. Szóval lehet, hogy végig ez volt a terv? Vagy csak nem akart több pénzt adni, de összejött neki, hogy ne kelljen 18, vagy ne adj isten több millió EUR-t fizetni érte, ha már egyszer elfogadták a 15 milliót.
Ha idehozza Aquailanit kölcsönbe, és egy balhátvédet, akkor pozitív reményekkel nézek a szezon elé. Már csak ezt a Martinez gyereket nem értem :) -
#30926 nem akarom elkiabálni, de Gazzetta szerint hivatalos az Aquilani üzlet. hétfőn már utazik is orvosira. ha meg akarjuk venni jövőre akkor 16 millióba fájna.
még a végén vissza kell vonni a nagy részét a sok rossznak amit Marottaról írtam mostanában :) csak nem értem miért kellett ezekkel ilyen sokat várni. szenvedés lesz beépíteni az újakat a csapatba -
#30925 Davids egyébként a Crystal Palace-hoz igazolt. -
#30924 -
#30923 mellesleg Aquilanit szívesen látnám, kölcsönben meg nem is lehet nagy melléfogás
-
#30922 jaja, reméljük a legjobbakat, de védő még mindig kellene. -
#30921 nekem azért komolyabb terveim lennének(gondolom neked is,de persze sajnos ez a realitás)
Egy Juventus-nak mindig ott kell lennie minden fronton az élen.
Kár,hogy a klubvezetés nem így gondolja... -
#30920 Krasic nyilatkozta, hogy nagyon boldog, hogy csatlakozhat a Juvehoz, bár voltak olyan pillanatok a transzfer alatt, amikor kicsit kétségbe volt esve, de most már minden rendben, és annak ellenére, hogy a Juve az utóbbi évben nem nyert címeket, örül, hogy egy új ciklus kezdetének a részese lehet.
Reméljük a legjobbakat, sok sikert neki zebramezben! -
#30919 a baloldalra kell most koncentrálni ebben a kicsit több mint egy hétben, mert ott szörnyen gyengék vagyunk. ha az összejönne plusz jönnének olyan kölcsönjátékosok mint Aquilani, akkor már meg lehetne célozni a dobogót és a legjobb 4 közé jutást az EL-ben -
#30918 Remélem összejön Aquilani kölcsönvétele.
Mondjuk csatársorban egy Forlan-t vagy Suarez-t el tudnék képzelni.
A kapusposzton kívül sztem mindenhova kellene még 1 kezdő! igazolás. -
#30917 van egy olyan érzésem, hogy Aquilani pár nap múlva már a mienk lesz kölcsönben. Marotta nyilatkozta, hogy fog kölcsönbe hozni játékoskat, valamint a Pool edzője tett most egy ilyen nyilatkozatot:
„Fontos lenne, hogy minden héten sok játéklehetőséghez jusson, és mivel ezt Liverpoolban nem tudjuk garantálni, azon dolgozunk, hogy kölcsönadjuk valamelyik olasz csapatnak" – mondta Hodgson a 26 éves középpályásról, akit tavaly az elődje, Rafa Benítez szerződtetett a Romától, ám sérülékenysége miatt alig-alig számíthatott rá.
annyira nem örülök neki, de cserepedra talán megteszi amennyiben nem a klinikán lábadozik egész évben a sérülései miatt -
#30916 Besegítenek a stadion építésébe. -
#30915 nem kapkodtuk el ezt a transzfert :D. remélem beválik a gyerek, és nem feleslegesen reménykedünk benne már hónapok óta. nem lesz neki egyszerű beverekedni magát a kezdőbe szezon elején, ezért nem jók az ilyen kései igazolások. hiába van meg az erőnlét, a taktikai elemeket be kell gyakoroltatni vele.
most mindenképpen kellene még egy bal oldali védő és akkor nagyjából rendben vagyunk. a felelslegessé vált játéksokkal viszont nem tudom mi lesz :S -
#30914 Napi pletyka : Elvileg Aquilanira repültünk rá. Háááát nem tudom, amikor a Romaban tolta, akkor igen jó volt, és ha akkor hozzuk örültem is volna neki, de elég sérülékeny egy játékos. -
#30913 sajnos a meccsről lemaradtam, de örülök a győzelemnek. kellenek az ilyenek mint a falat kenyér, még akkor is ha ilyen kiscsapatok ellen tudunk nyerni. idegenben lőtt 2 góllal nem kérdéses a továbbjutás. -
MarcelloLippi #30912 Nah király, a remény hal meg utoljára. :)
Az, hogy 8 perc alatt el tudták dönteni a meccset, remélem ad nekik még egy kis pluszt és így tovább. -
#30911 Szóval, ne csak akkor, ha éppen "NEM" vezetünk. -
#30910 Nem tetszett, hogy magunkra húztuk megint az ellenfelet, és hagytuk egyenlítani. Viszont, az pozitív volt, hogy egyből váltottunk, és visszaszereztük a vezetést. Már csak azt kell megoldani, hogy 90 percig, végig nyerni akarjunk, ne csak akkor, ha éppen vezetünk :) -
#30909 Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
#30908 AAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAURIIIIIII
1-2 -
MarcelloLippi #30907 Látom... Reménykedem a győzelemben. -
#30906 fasza , 1-1 -
#30905 Jön Alex papa, berámol egyet :) -
MarcelloLippi #30904 Még 20 perc. Kitartás, még egy gólt kéne lőnünk. :) -
#30903 Kezd feljönni a Gratz :S -
MarcelloLippi #30902 Vezetünk, király. :)
Krasic a miénk, na kíváncsi leszek, hogy fogja tolni, nagyon sokan "sírtak" utána... -
#30901 Vezetünk, szögletből fejelt gólt Bonucci. -
#30900 Stream -
#30899 Hivatalos: Krasic a Juventus játékosa
Írta: GerisZ 2010. augusztus 19. csütörtök, 19:38 PDF Nyomtatás E-mail
krasic03A transzfer létrejöttét az orosz klub saját hivatalos weboldalán jelentette be. – Részletek hamarosan.
Az orosz klub hivatalos közleménye a transzferről:
'A CSKA Moszkva bejelenti, hogy megállapodásra jutott a Juventussal Milos Krasic átigazolásáról. A játékos az elkövetkezendő napokban utazik Torinóba, hogy alá írja szerződését.'
A két klubnak tehát két hónap alatt sikerült megegyeznie.
www.tuttomercatoweb.com