Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen edzõ jön, nem az edzõ itt a fõ probléma, hanem a felette lévõ vezetõség, amíg nem tudunk normális játékosokat igazolni, mint rég, ill. nem sikerül megteremteni a megfelelõ légkört a klubbon belül, addig oly mindegy, hogy Del Nerinek, Beniteznek, vagy bárki másnak híjuk az edzõt

ForzaInter
Nem hinném hogy Del Neri alkalmas lenne a juve vezetésére.. Jó edzõ nagyon, de õ tipikusan azaz edzõ aki egy jó kis vagy középcsapatot összetud rakni és azzal remekelni, de nagycsapat élére sztem nem való, a rómában sem váltotta meg a világot..

Yo, Bitch!

Fabio Capello
egy szempontból lehet jó: õ talán képes elcsábítani Cassanot vagy Pazzát

forzajuve5
miért van nekem ettõl nagyon nagyon rossz érzésem? remélem nem igaz a hír. nem kell olyan edzõ aki még életében nem ért el nagy csapattal nagy eredményt. teljesen más dolog egy kiscsapattal jónak számító eredményt elérni(ami persze nagy dolog és szép és jó), mint egy Juventus szintû csapattal az elsõ helyért küzdeni

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

limperatore
digi a csõd szélén van egyébként, most vettek fel hatalmas hiteleket 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

horpeti
Ha már fizetünk, akkor úgy kéne a sávot adniuk, hogy ne akadjon. Amíg ingyen van, addig ok, ha többet engednek fel, amennyit bír a rendszer, de ha már pénzes, akkor kell valami minõséget adniuk.. 😊

forzajuve5
Secco mehet WC pucolónak

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

1.: 600 forintot kérnek havonta a kábelszolgáltatóktól ügyfelenként, ha beteszik a kínálatukba a csatornát
2.: jóminõségû a stream, de elkúrták a képarányt, ha 16:9-es vagy 16:10-es monitoron nézed, akkor is bennevan a két fekete csík
3.: ha sokan nézi, akkor akad...
forzajuve5
most fogtok velem együtt hülyét kapni...beléptem digisport.hu-ra hogy belenézzek az EK döntõbe, és a következõ fogadott:
egy rohadt focimeccsért ezek a barmok 600FT-ot akarnak elkérni. hülyék ezek?
marha jó, hogy eladták nekik a Seria A közvetítést is következõ évtõl.
szó volt valamiféle éves bérletrõl is, de olyan még nincs.
hülye lennék kiadni ennyi pénzt egy netes adásért, még ha jó minõség akkor is. az már nincs garantálva, hogy akadás és minden nélkül menni fog.

gabber_saviola
Azt mondják lent délen, hogy Del Neri nem hosszabbít a Sampnál, mert már veletek akar tárgyalni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

VéLacc
a tegnapi tárgyalásról tud valaki egy összefoglalót?

(G)io vinco

forzajuve5
akkor marad a stream. nem szeretek úgy meccset nézni ha már tudom elõre a végeredményt

sport1 facebookról:

A szombat estére elõrehozott Milan-Juventus mérkõzést vasárnap délelõtt 10:00-kor láthatjátok a Sport2-n.
forzajuve5
a csapat elég jelentõs része ott lesz azért a VB-n. még Melo is befért a Brazil keretbe

Breki33
Ez valószínû csak pletyka, egy olasz mester neve kezd elõkerülni.
forzajuve5
más meccsek vannak beütemezve Sport tv-n arra az idõpontra. nem hiszem, hogy azokat le fogják mondani

VéLacc
remek, akkor nem látom.
egyébként így adja tv?

(G)io vinco

forzajuve5
elõrehozták a Milan elleni meccsünket. az új idõpont szombat este 20:45

szucsy89
Wengert nem tartom valószínûnek, anno realba se ment...amúgy egyik kedvenc edzõm
forzajuve5
azt tudom, de ugyanúgy a pályán nyertük meg azt is mint a másikat, így én azt is visszakövetelem 😊

#29476: ha az aljas szemétléda wenger lenne az edzõ akkor tuti hülyét kapnék

Breki33
Breki33
Énis így tudom, persze ebben közrejátszott a vezetõség is.
VéLacc
nemrég olyant nyilatkozott DD, hogy õ ment el, mert rossz tanácsokra hallgatott, de megbánta már.

(G)io vinco

THX
Hát igen az is egy fantasztikus döntés volt a vezetõség részérõl.

Fabio Capello
Azt adták neki feladatnak hogy juttassa fel a csapatot, aztán felbontották a szerzõdését.

Annak idején Deschamps miért ment el tõletek?
Én õt hoznám vissza a vezetõk helyében,idén is bizonyította h jó edzõ.

Breki33
A Sky Sport Italia úgy tudja, beigazolódtak a Tuttosport korábbi elõrejelzései, melyek szerint a Juventus lemondott Rafa Benitez megszerzésérõl, a klub pedig egy vezetõi megbeszélést követõen új célpont után néz.

A hírek szerint a Zebrák új kiszemeltje nem más, mint Arséne Wenger, az Arsenal francia menedzsere. A Juventus közel négy hónapig puhatolódzott Benitez kapcsán, a klub vezetõi magabiztosak voltak, mivel a Vörösök a bajnokságban és az európai kupákban is gyengén szerepeltek, ám úgy tûnik, mégis lemondtak a spanyol tréner megszerzésérõl.
Breki33
Másik fórumról

"Aki úgy gondolja, hogy nincsenek bizonyítékok, nem voltak inter telefonok, azok csemegézzenek innen:

http://www.youtube.com/user/JU29ROTeam

Mai ajánlatom:

http://www.youtube.com/user/JU29ROTeam#p/u/18/tmOjdvNplMM"

VéLacc
ezért inkább jobb lett volna ha az EL-t sem érjük akkor már el, nekem valahogy nem oszt nem szoroz az EL viszont totál megint idõ elõtt elkészülünk az erõnkkel, aztán megint lecsúszunk a Scudettoról :S ... inkább koncentráltunk volna csak a bajnoki címre és kész, meg olasz kupára, nekem még az is valahogy többet jelent mint az EL.

a korábbi hsz-edre reagálva pedig a másik bajnoki címet (azaz a 2004/05-öset) meg senkinek nem adták oda, meg nem is fogják, így azt nem lehet vissza kérni.

(G)io vinco

forzajuve5
van azért itt mozgolódás:

A Juventus Igazgatói Testülete a klub vezetésével kapcsolatban a következõ változásokat is elfogadta:
A Sampdoriától az idény végén csatlakozik a Juventushoz Giuseppe Marotta, aki a klub általános igazgatója lesz, míg a játékosmegfigyelõk irányítását Fabio Paratici veszi át.
Az Igazgatói Testület megvitatta az új edzõ személyét is, mivel a legújabb fejlemények szerint a posztra kiválasztott Rafael Benítez mégsem vállaja a feladatot.

forzajuve5
A Juventus bejelentette, hogy nem Rafa Benítez lesz a vezetõedzõje a következõ idénytõl – adta hírül a Sky Italia

akkor ki a tököm lesz? lehet Agnelli rá tudja venni Lippit a visszatérésre? 😊 szövetségi kapitány már nem lesz az öreg ha minden igaz, úgyhogy bármi elõfordulhat

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
eszükbe jutott az okosoknak hogy elõrébb kellene hozni a vasárnapi Milan-Juve meccset, mert baj lehet abból ha az inter bajnok lesz és az utcán ünnepelnek a szurkolók és közben ott van a városban a két õsi rivális szurkolótábora (jó persze a miláné egyébként is ott van 😊)

forzajuve5
tényleg nagyon gyorsan össze kell szedni magunkat az átigazolások terén. most jön a VB ami alatt nem igazán lehet igazolni mivel a legjobb játékosok ott vannak. nem sokkal a VB után viszont már EL selejtezõt kell játszani...meredek lesz ez így.
viszont én még mindig attól félek, hogy egy profi edzõ megkérdezése nélkül állnak neki ezek az okostojások megint játékosokat igazolni

forzajuve5
ez szép és jó, de a másik elvett bajnoki címmel mi lesz?

Grove4
Jóvan. Már a csapattal is kellene fogalalkozni.Ez is fontos ügy,de már intézhetnék az edzõt pl. , mert selejtezõt fogunk játszani és kellenek az igazolások.Abból meg, hogy az edzõ megkérdezése nélkül igazolunk láttuk mi lett.

Az olasz Juventus labdarúgócsapatának hétfõi elnökségi ülésén bejelentették, hogy a klub hivatalosan visszaköveteli a Calciopoli néven elhíresült meccsmanipulációs botrány miatt elvett 2005–2006-os bajnoki címét. A „zebrák" azzal indokolják lépésüket, hogy szerintük idõközben nyilvánvalóvá vált: a zöld asztalnál bajnokká tett Internazionale is érintett az ügyben.

A mostani lépést korábban már beígérõ Juventus vezetõsége az Olasz Labdarúgó-szövetségnek, az Olasz Olimpiai Bizottságnak és az illetékes ügyészi szerveknek is elküldte kérvényét, amelyben az egyenlõ bánásmód elvére hivatkozva kéri vissza az elvett, és az Internek adott 2006-os scudettót.

A torinóiak szerint kellõ bizonyíték került napvilágra ahhoz, hogy az Inter érintettsége is feltételezhetõ legyen. Az ügyben folyó nápolyi vizsgálat során kedden újabb meghallgatások lesznek
Breki33
Ja énis erre gondoltam két olyan potyagól a 3. simán fel lehetett volna szabadítani, Buffon mindent megtett aztán szinte visszaadjuk a csatárnak
Oziris666
Te jó isten pff ilyen gólokat!
Az olaszok ezzel a védelemmel nemsok vizet zavarnak majd a vb-n...

Csacsi
Köszönöm. Látom az öreg megint alkotott. Diego helyett Candreva. Miért nem Poulsen helyett, hogy támadhassunk?

Nah mind1. Ezt a szezont nagyon gyorsan el kell felejteni.....a klubbot meg tovább kell imádni....ami egyre nehezebb....de hát ez is olyan mint a házasság....jóban...rosszban....mindhalálig 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Tessék

link
azt azért nem kéne😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csacsi
Szerencsére nem voltam itthon.

Majd ha valakinek van összefoglalója, akkor az küldhet. A meccs annyira nem is, de a balhé érdekelne.

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
sajnos muszáj lesz mivel a 7. helyen végeztünk a bajnokságban ami jelen esetben EL-t ér. ez azért baj, mert már júliusban selejtezõt kell játszani, így ez nagyban befolyásolhatja a következõ évre való felkészülést. utolsó reményem, hogy magyar csapatot fogunk ki a selejtezõben 😊

gercse
7. helyen lesz, igen(mivel a kupát bl csapat nyerte)

bakkerman
végülis jövõre lesz EL nektek?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
Nobazdmeg, látom megint cumi volt...

TAKARODJON A KOMPLETT VEZETÕSÉG BAZDMEG ÍGY ELKÚRNI EGY CSAPATOT, SZÉGYEN EZ AZ EGÉSZ SZEZON ÚGY AHOGY VAN....

acm689
detto