44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    meccset nem láttam, csak az összefoglalót. az alapján tényleg győzelmet érdemeltünk volna.
    hiába nem kapunk ki meccsek óta, ez a sok döntetlen vissza fog ütni. hozni kellene végre az ilyen meccseket
  • 9csöves9
    sérült,ha jól rémlik térdszalagszakadás.tavasszal tér vissza
  • Kaplan
    Amúgy Frey-el mi van? Mert ahogy látom még mindig a Fio kötelékeibe tartozik. Akkor viszont egyértelműen előnyben részesíteném Boruccal szemben.
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
    adom.találtak egy gólt aztán beálltak 9 emberrel védekezni...na meg ez a Boruc is baszki.nem hittem volna hogy sajnálni fogom Frey hiányzását.haragudni nem lehet a srácokra,mert mentek előre mint az állat csak hát ezekkel az x-ekkel semmire sem megyünk.inkább a 6 x-ből buktunk volna 3-szor cserébe 3 győzelemért
  • Trunks
    Nevetséges. Ha az ennyire egyértelmű meccseket nem tudjuk behúzni, akkor nincs esélyünk a scudettóra. :( Motta kegyetlen szar volt ma. Sztem itt kiütéses győzelmet arattunk volna, ha nem pattan be az a labda az elején.
  • Csacsi
    Az utolsó fél órát láttam csak. Az alapján a Fiorentinának ez az eredmény felért egy győzelemmel...ha nem kettővel :(((
  • eddie
    Ha ezt a meccset 5 góllal nyerjük akkor se csodálkozhatott volna senki.
  • Grove4
    Le a kalappal a csapat előtt, küzd hajt, csak az eredmény hiányzik még. :(
  • eddie
    De nagy góóól!
  • eddie
    Miket hagyunk ki.
  • Grove4
    Begombázott ez a MiháyLÓvics
  • Trunks
    Rossz nézni bazzeg. Annyival jobbak vagyunk, mégis mindig hibádzik vmi...
  • Trunks
    Jaki inkább ne jöjjön...
  • Grove4
    Motta mit összeszerencsétlenkedik, jöhetne Sörensen!
  • eddie
    Sokszor tizen tömörülnek be a saját térfelükre és látszik, hogy nem tudjuk mit tegyünk ellenük.
  • Trunks
    Fiorentina jól játszik, de helyzetük nem volt. Mi körbelőjük a kaput, sokszor 8 emberrel támadunk, mégse megy be semmi. Ale már simán kettőnél tarthatna. Rosszul leszek, ha ezt a meccset nem húzzuk be.
  • banok
    Juventus-Fiorentina streamek
  • Grove4
    „Dzeko és Benzema közül, Dzekot választanám. Ami Maxi Lopezt illeti, nem része a tervünknek.”, mondta Marotta a Tuttosport-nak adott interjújában. „A januári piac? Minden csapat számára remek lehetőség lesz, csapatunknak talán van néhány olyan eleme, melyeken javítanunk kell, de komoly erősítések nem várhatóak. Konkrét elképzelésem van az átigazolási időszakot illetően, melyben nem szerepel nagy játékos érkezése.”
  • 9csöves9
    Firenze polgármestere azt nyilatkozta,hogy a fekete-fehér mezes kiscsapat(:D!) elleni meccs nekik a legfontosabb és még egy komoly térdsérülést is bevállalna a győzelemért.a győzelmet biztos hogy nem,de remélem a térdsérülést azért megkapja az a nyomorult...

Un solo grido un solo allarme firenze in fiamme firenze in fiamme!
  • 9csöves9
    Frey,Montolivo,Jovetic,Mutu,Zanetti,Kroldrup és Natali kihagyja ellenünk a meccset,Gamberini és Felipe pedig most épült csak fel,így egy ifi is kezdeni fog náluk a védelem közepén.illene hozni,pláne hogy náluk meg Mihajlovic ül a padon

nálunk Gigi,Legro,Grygera,DC,Rinaudo,Martinez és Amauri nem bevethetőek.Marcinak és Melonak pedig nem kéne sárgalapot kapnia
  • Breki33
    Aquilani, Good News

Good news for Alberto Aquilani, who next Sunday was forced to go out during second half of the match vs. Genoa for a pain at his right adductor muscle. The specific tests he underwent this morning have not highlighted any lesion. It has to do about a muscle fatigue; for this reason the midfielder will stay two days at rest, before restarting his training.
  • 9csöves9

• Trunks
    Ha vkitől, akkor tőle nem sajnálom.
  • forzajuve5
    Chiellini alárta a szerződés. 2015-ig szól és évi 3,5 milliót keres
  • Trunks
    Adebayor nekem sem szimpatikus, viszont Adebayor >>>>>>>>>>>>>> Jaki >>>>>...>>> Amauri. Mondjuk sehogy se jöhet emiatt az ostoba szabály miatt. Viszont sürgősen kellene egy erőcsatár, mert ez sajnos teljesen igaz: "... Iaquinta néhány szemet bántó megmozdulása maradt meg az első félidőből. A Roma elleni csodagól emléke gyorsan tovaszáll, amikor az ember azt látja, hogy a labda sós bánatkönnyeket zokog, amikor a csatár hozzáér."
  • Breki33
    18 éves :)
  • Zsolti9014
    Örülök annak, amit Sörensenről írtatok, hogy nagy tehetség. Remélem meg is tartjuk, ha tehetem, én is megnézem már hogy is játszik.

Dzsudzsáknak ismételten mondom, hogy örülnék, Adebayor nem szimpi... Csatár kell, de nem ő. Ha mégis ő jön, akkor valami eget rengetőt kell produkálnia.
  • Breki33
    köszi, csak olyan kéne ami nem árnyékos
  • 9csöves9

• Breki33
    Sorensenről keresnék közelebbi arcképet

• forzajuve5
    nincs EU útlevele ha jól tudom. transfermarkt oldalán is csak Togo és Nigéria szerepel a neve mellett, így szerencsére nem jöhet.
    el nem tudom képzelni ezt az embert zebracsíkosban...
  • Kaplan
    Adebayor elmondta a Juventusban folytatja. Csak ezt a férget ne... soha nem fogom megbocsájtani neki, hogy milyen egy pénzéhes szarházi volt az Arsenalban, aztán az a bizonyos gólöröm stb. Most megint nézhetem a pofáját. :/

Reméljük kacsa.
  • gercse
    Egyetértek, jó lenne ez így simán, én inkább attól félek, hogy túl sokat fogjuk játszatni Krasicot, és nem bírja majd az állandó hajtást, bár ha mindig elintézzük az ellenfelet az első félidőben, akkor nem gond
  • 9csöves9
    Gigi rehabilitációja véget ért,elkezdte a könnyített edzéseket:)
  • 9csöves9
    pár habzószájú hülyegyereknek rendesen felküldte a vérnyomását:D
  • 9csöves9
    és van egy olyan érzésem,hogy az ő kibaszott jó szereplése miatt kezdtünk el komolyan érdeklődni Dzsudzsák iránt.Milos sem nagyon védekezik,de ezt szerintem meglehet oldani úgy,hogy nem engedjük előre a szélsőhátvédeket,mint pl Sorensent Milos mögött.jóformán át se lépi a félpályát,de védekezésnél mindig ott van ahol kell.támadásban meg megoldja Krasic.kérdés,hogy mennyire válna ettől egysíkúvá,kiismerhetővé a játékunk,de szerintem simán jó lenne
  • gercse
    Krasicot jelenleg nem hiszem, hogy túl sokan meg tudják fogni, nagyon jól bánik a labdával, és mellette iszonyat gyors, ember legyen a talpán, aki megállítja, csak felrúgni lehet jóformán, ő nagy vétel volt
  • eddie
    Criscitót tény, hogy kár volt elengedni, de azért bennem tegnapi meccs után megfordult az is, hogy mégsem.Krasic akkor csinált belőle "hülyét" amikor akart.De lehet én vagyok csak túl szigorú.