Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
ezt a csapatot már nem lehet tovább égetni.ti kurva szarok vagytok,mi meg még szarabbak ennyi.nem kell egybõl ugrani az ilyenekre

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nektek ma itt nyernetek kellett, hogy Leonardonak szép legyen a búcsúja.

szucsy89
azért 'ezek a balfaszok' simán vernek titeket, ezzel magatokat égetted be mégjobban...mert a milan is hihetetlenül szar idén, de hogy így tud játszani a juve ellen az a juvét minõsíti méginkább
BADE
Elintézték,hogy pár világbajnok máshol kezdje a következõ idényt.
Nagyon tartok attól,hogy Buffon és Chiellini is eligazol.
Úgy tûnik jövõre egy komplett kezdõ 11-et kell összevásárolni...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
közben olvasom,a háta sérült meg Giginek,ezért volt a csere

kétszer kikapunk 3-0-ra ezektõl a balfaszoktól.hihetetlen

9csöves9
az enyém is...

cassoneitaly
Mekkora egy favágó ez a Poulsen...Szinte relé volt írva: - Itt van haver, rúgd el a hosszúba 'dinho... Rád vár.. <#gun><#wilting><#help><#levele><#ticking><#szomoru1><#conf>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Camonak innen kellene vissza vonulnia.Simán megérdemelné.

forzajuve5
viszont aki nézi a meccset és utána azt mondja mint a vezetõség, hogy Camonak mennie kell az nem normális

Szerintem valami tiltakozás, hogy ne vigyék ki a vb-re.😄

Remélem nem ma védett nálunk utoljára!

szucsy89
a Grossos transzparensen mi volt? valaki nem értette?
forzajuve5
szólt az öltözõben, hogy neki ennyi elég volt 😊 (ez csak az én verzióm)

Gigivel mi lett hogy lecserélték?

forzajuve5
olyan kurva nagy kedvvel jöttek ki a pályára a fiúk, hogy azt már le se lehet írni. Milan öregfiúk még biztos gurít vagy két gólt

9csöves9
beállítottuk a rekordot! 15 vereség a bajnokságban és 19 összesen...ha kapunk még egy gólt minuszos lesz a gólkülönbségünk is.az már csak hab a tortán hogy pontban közelebb vagyunk a kiesõkhöz mint a bajnokhoz.büszke lehet rá mindenki aki részt vett ebben...

BADE
Gyerekek hánynom kell!
Szánalmas,hogy meg lehet ezt tenni,mindenféle következmény nélkül.(egyes játékosok idei teljesítményére gondolok)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Na steam off..
forzajuve5
hármat akartál mondani

forzajuve5
vezet a Milan...
de úgy játszik mindkét együttes mintha két teljesen nyugodt mindent megnyert csapat már csak a közönség szórakoztatása miatt játszana 😊

limperatore
na most már rúgjon 2-t a juve 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
de milan rúgja az elsõ gól az elsõ félidõbe h pénzt is nyerjek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nagyon helyes!😄

limperatore
juvenak 😄

Kinek szorítasz?😄

9csöves9
teljesen hülye ez a Zaccheroni.kurva sok értelme van most Diegot kitenni a keretbõl,nyilván pont õ miatta szar minden...

mindegy,nemsokára vége ennek a rémálomnak

Csacsi
Nah jó, nem küzdök...majd holnap reggel 😊

Addig net offline 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
túl késõn ütemezték át a menetrendet, már nem tudtak mit csinálni

Csacsi
ez is csak azért történt, mert túl késõn hozták meg a döntést, hogy szombatra kerül a mérkõzés.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
vicc h egy milan juvet nem adnak le a sport1en

forzajuve5
mai kezdõ:

Buffon-Zebina,Cannavaro,Chiellini,Grosso-Salihamidzic,Poulsen,Marchisio -Candreva-Del Piero,Iaquinta

cserék:Manninger,Legrottaglie,Caceres,De Ceglie,Camoranesi,Trezeguet,Amauri Carvalho

9csöves9
és még az a csapat is milyen szarul játszott a pool ellen...

Csacsi
Igen....köszi benéztem...az endtime-ot néztem a myp2p-n 😄

limperatore
20L45

Csacsi
22:45-kor játszunk?

Breki33
Tegnap is ezt adta akkor nem gondoltam volna, hogy nosztalgiával fogok gondolni rájuk.
forzajuve5
most épp a 2004/2005 szezonból a liverpool elleni hazai meccsünket adja a Sport2. ejjj de jó csapat volt az akkori...

forzajuve5
kösz szépen!<#worship>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

VéLacc
de én azt nem értem hogy Bettega -ra mér írja a zebra, hogy távozik? mér távozna? 😮 lemaradtam valamirõl?

Forza Italia: nincsmit

(G)io vinco

Csacsi
Secco állítólag lemondott a játékosfigyelõk igazgatójával együtt.

Hála az égnek 😄

Forza Italia
ezaz hálás köszönet<#worship>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

VéLacc

(G)io vinco

forzajuve5
úgy néz ki Molinarot 4 millió euróért veszi meg a Stuttgart. állítólag egészen jól játszik, persze azért más a színvonal is, de akkor is ki kellene csikarni pár millával többet ha már ennyire elégedettek vele 😊.
egyébként ha azt nézzük semmivel se volt rosszabb a posztján mint az idei Groso, De Ceglie páros.
meg kell toldani ezt a pénzt De Ceglie árával, egy picit tenni hozzá ha kell és erre a posztra is kell venni valakit aki tudja is mi a dolga különben jövõre megint átjáróház lesz a védelem. Grosso meg maradhatna cserének, érte már úgyse kapnánk semmi pénzt.

gercse
Egyébként nekem sincs gondom Del Nerivel,
szerintem keménykezû, és meg tudná oldani a gondokat, de az is igaz, hogy nem tûnik bajnok típusnak, de ki tudja...

Sziasztok! Hogy Del Neri milyen edzõ lesz majd meglátjuk idõvel! 1994-bem mikor Lippit kinevezték akkor Neki még ilyen eredményei sem voltak ,mint most Del Nerinek! Majd kiderül! Üdv JUVE FOREVER!
Grove4
Nagyon úgy néz ki,pedig,hogy de...
Del Neri lesz az edzõ <#szomoru1>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
nem tudom elképzelni,hogy megint abba a hibába esik a vezetõség,hogy nem sztáredzõt ültetünk a padra.kisvárosi királyokkal nem lennénk elõrébb,böjtölhetnénk még egy évet...

forzajuve5
normális helyen úgy mûködik, hogy az edzõ mondja meg kiket kell igazolni. kicsit attól tartok, hogy ezért is nem jön ide normális edzõ, mert nem kap szabad kezet

Forza Italia
srácok azt a videót keresem a mi régen asszem a Zebraportálon volt, amiben összefoglalták a 2006-2007 es szezont. Az olaszok VB gyõzelmétõl a Juve bajnoki címéig a kizárást és a többi lényeges dolog ami még benne volt. Ha valakinek megvan vagy tudja hol találom linkelje be. Elõre is köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa