44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Most muszáj lenne nyerni és "elhúzni" 4 pontra az Intertől. Kösz, Lazio!
  • forzajuve5
    „Nem tudom, hogy mi nem tetszik bennem Roberto Mancininek, de sohasem ad lehetőséget nekem. Januárban klubot váltok, és elárulhatom, hogy a City megegyezett a kölcsönadásomról a Juventusszal. Arra számítok, hogy már decemberben távozhatok" – nyilatkozta korábban Adebayor.
  • Grove4
    thx:D
  • forzajuve5
  • Grove4
    OFF: Húúúúú gyerekek, de bebasztam tegnap. Forza JUVE!!!!!!!!!!!!
  • Zsolti9014
    ez a rozsomákos hatalmas! XD
  • Trunks
    Most így gyorsan átfutva a dolgokat egy tavalyihoz hasonló szerepléssel talán meg lehetett volna. Ez amúgy a jövőre nézve is sokat számít. Gondolom néhány év múlva vissza akarnánk kerülni a minket megillető helyre, azaz az első kalapba. Mondjuk az is igaz, hogy pont idén esett ki egy nagyon erős évünk (05/06) és a 06/07-es, ill. a 07/08-as szezonokban alig szereztünk pontot (nem véletlenül). Viszont jövőre mindenképp kellene egy BL-negyeddöntő.

Itt lehet böngészni amúgy, ha vkit érdekel: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/trank2011.html
  • 9csöves9
    Alessandro Del Piero a mérkőzés után kijelentette: "Ezek voltak a legrosszabb körülmények, melyek között valaha is játszottam."

azért egy közel 20 éves pályafutás alatt az nem rossz:)

egy hsz az nstről: "a legjobb az volt, amikor egy szerelés után olyan nyomok maradtak a hóban, amilyeneket én eddig csak természetfilmeken láttam, amikor a rozsomák vonszolja a jávorszarvast."
  • 9csöves9
    nem vágom most pontosan a számokat,de szerintem csak egy nagyon jó EL(negyed-,de inkább elődöntő) szerepléssel akadályozhattuk volna meg a 3. kalapot.szerintem ez már a bajnokság rovására ment volna
  • Trunks
    Most lehetne szomorkodni a kiesés miatt meg minden, nem teszem. Viszont ha már a negatív oldalát nézzük a dolgoknak: az UEFA-koefficiensünk egész tragikusan alacsony lesz jövőre. Jelenleg a 38. helyen tanyázunk, de sacc/kb. olyan 5 csapat még meg fog előzni minket. Ez azt jelenti, hogy kb. 99% valószínűséggel a 3. kalapból fognak minket kisorsolni, ha sikerül bejutnunk a csoportkörbe, mivel a 2. kalapra esélyünk sincs, viszont a 4.-be kerülni se. Ami azért nem olyan örömteli dolog.
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
    http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/30/Tankkal_mentunk_Torinoba_sallala/
  • 9csöves9
    csak a 2. félidőt láttam,hát volt baja.az a vicces,hogy simán nyerhettünk volna,csakúgy mint az összes csoportmeccsen:D

a lényeg,hogy nem sérült le senki és lehet a bajnokságra koncentrálni
  • limperatore
  • Trunks
    Ez elég lol így utólag olvasva: http://ilnostrocalcio.blog.nepsport.hu/archives/2010/12/01/EL_-_Valtozatos_Juventus_egy_csepp_Sampdoriaval/
  • Trunks
    Nem értem miért nem a cserecsapat játszott. Olyan volt, mintha azt akarná jelezni Delneri, hogy igenis fontos az EL, de eddig nem úgy tűnt.

A meccshez túl sok hozzáfűznivalóm nincs. Amíg tűrhetőek voltak a körülmények az egyetlen helyzetüket belőtték, aztán kibekkelték a meccset. Talán jobb is, hogy a végén nem ment be a fejesünk. Bár hozzáteszem a cserecsapattal is simán tovább kellett volna jutnunk a csoportból és tavasszal is játszhattak volna a mellőzöttek. Sírni azért nem fogok, mert kiestünk.
  • eddie
    Veretlenül de kiesünk.Lehet erre ment ki az egész.
    1 Manchester City 5 10
    2 Lech Poznañ 5 8
    3 Juventus 5 5
    4 FC Salzburg 5 2
  • forzajuve5
    igen. mostmár tét nélkül verhetjük meg a cityt. egyetlen örömünk az el-ben az lesz amikor belotelli lábából kiáll a csont
  • Csacsi
    Nagyjából ezt vártam.

Ezzel most kiestünk, ugye?
  • forzajuve5
    ezek a nagy helyzetek direkt maradnak ki, hogy kiessünk. más ötletem nincs miért csináljuk ezt
  • forzajuve5
    forralt bor biztos jól fogyott a félidőben az öltözőben :D
  • Grove4
    Jaki őszül :D:D:D
  • Grove4
    bazzmegggggg
  • Kaplan
    Rudnevs hobbiból lövöldözi nekünk a gólokat..
  • Grove4
    Apa kezdődik, amúgy valahogy nem bánom, az egész csapat szarja le az egészet.
  • forzajuve5
    nem nagyon akarjuk lejátszani a mai meccset, mivel állítólag az egész pálya meg van fagyva, és kb -15 fok van :S
    viszont az UEFA nem akar halasztani, mert még későbbre nincs értelme halasztani a meccset
  • forzajuve5
    én úgy tudom, hogy még lesznek tárgyalások mivel sok idő van még addig, és a szövetség részéről még reménykednek a megállapodásban.

Stream a meccshez.
    remélem nem sérül le senki az extra hideg miatt. várom mit nyújt majd a fiatal srác a jobboldali védő posztján.
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    Serie A: jövő hétvégére sztrájkot hirdettek a játékosok
    Szeptemberben elhalasztotta, de most ismét sztrájkot hirdetett az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő játékosok szakszervezete.

Leonardo Grosso alelnök keddi bejelentése szerint jövő hétvégén nem lépnek pályára a labdarúgók.
    Az Olasz Futballisták Szövetsége azért tiltakozik, mert a klubok és a labdarúgók érdekvédelmi szervezete közötti, nyáron lejárt kollektív szerződést még nem újították meg, ráadásul a csapatok a korábbihoz képest módosítanák az átigazolási szabályzatot. A játékosok először szeptember 10-én döntöttek úgy, hogy nem lépnek pályára, később azonban a tárgyalások zavartalan folytatása miatt elhalasztották a lépést, de megállapodás azóta sem született.
    EZ MÁR 100%
  • Trunks
    Ez mennyire biztos? Mert már kétszer úgy volt talán októberben, hogy elmarad 1-1 forduló, de aztán mindig megtartották. Szerintem jobb lenne játszani.
  • 9csöves9
    elmarad a dec. 11-12-én rendezendő forduló a játékosok sztrájkja miatt.a Lazioval játszottunk volna
  • 9csöves9
    Poznan elleni keret,Motta kikerült:D

3 Chiellini
    4 Felipe Melo
    5 Sissoko
    8 Marchisio
    9 Iaquinta
    10 Del Piero
    13 Manninger
    17 Traore
    19 Bonucci
    20 Lanzafame
    23 Pepe
    27 Krasic
    30 Storari
    31 Costantino
    35 Buchel
    36 Giandonato
    38 Libertazzi
    39 Camilleri
    41 Giannetti
    45 De Paola
    46 Liviero
  • 9csöves9
    jézusom:D kíváncsi leszek milyen csapattal állunk fel,legszívesebben a primaverat látnám.ilyen időben méginkább fosni fogok a sérülésektől

bár úgy néz ki a digók bírják a hideget,Spalletti -15 fokban így ünnepelte a Zenit bajnoki címét:D

http://www.youtube.com/watch?v=vCHcDph9-ZA&feature=player_embedded
  • forzajuve5
    tuttosport szerint -33 fokban kellene játszanunk szerdán a lengyelek ellen :D hülyék ezek.
    kicsit utánanézve kiderül, hogy csak -9 fok lesz

http://www.wunderground.com/sports/IFB_UEFA/hometeam/:Lech_Poznan.html?st=1291219500
  • limperatore
    ez nem a spanyol bajnokság ahol 2 meccsen dől el a bajnoki cím :D
  • Trunks
    Kegyetlen szoros a bajnokság:
    3. Juventus 24 pont
    ...
    10. Chievo 19 pont

Minden az ilyenfajta meccseken fog múlni, mint a Brescia elleni vagy a mostani.
  • eddie
    Az a szomorú ebben a döntetlenben, hogy minden csapat aki a közelünkben van a tabellán - kivéve az Intert - mind bukott vagy szintén döntetlent játszott.Most lehetett volna faragni a pontokból.
  • gercse
    Lehet jó, hogy most nyertek, mert így marad Benítez
  • Trunks
    Jaja, Frey sérült.

Az Inter meg baszki... csatár nélkül is vhogy behúzzák az olyan meccseket, amiket mi lehozunk x-re. Én még ilyen mesterhármast nem láttam, mint amilyet Sztankovics lőtt ma. Két megpattanó lövés távolról, meg egy rossz labdaátvétel után a rövidbe lőtt gól, amit ki kellett volna fognia a kapusnak. Nevetséges. Megint nem szívesen nézek a tabellára.