44078
-
#32380 Dzsudzsák Balázs ügynöke állítja, a Juventus már mindenben megegyezett velük! (Juventus Hungary) -
#32379 "The outspoken Moggi believes that Rafa Benitez has instigated the downfall and the Nerazzurri will now need a new Calciopoli to win again. "
haha :D:D
Moggi jól beszólt. :) -
#32378 kötelező olvasmány :) -
#32377 1. Criscitót kár volt elengedni, vissza kellene hozni.
2. Kíváncsi leszek, hogy Mihajlovics vagy Benitez húzza tovább. Szoros a verseny.
3. Az Internek vége, ha Eto'ót elmeszelik 3-4 meccsre. Már pedig a papírforma alapján elfogják. Idei 14 bajnoki góljukból 8-at (!) ő lőtt.
4. A mai meccsen is látszott, hogy Jaki/Amauri helyére kellene Quagliarella mellé egy csatár, de nagyon. Valamint egy balhátvéd, mert szegény Grossónak Zambrottával együtt az öregek otthonában lenne már a helye. Ha erre a 2 posztra megfelelően igazolnánk, akkor azt mondom ilyen fosszar Inter és védelem nélküli, egy személyes Milan mellett igenis lenne esélyünk a scudettóra.
-
#32376 Összefoglaló
-
#32375 Gólok nagyon jó minőségben
-
eddie #32374 Ok.Meg van. -
eddie #32373 Linket tudnál adni Eto balhéra? -
#32372 a Melo-Aquilani páros ma 94% pontossággal passzolt.az egész szezonra nézve is valami durva százalékot hoznak,ha végre megtalálom beírom -
-
-
#32369 vége kicsit necces volt,de ha az ilyen meccseket be tudjuk húzni akkor már jó úton járunk.több mint 2 hónapja nem kaptunk ki,ilyen utoljára szerintem Capellonál volt.Krasic kurvanagy, és Sörensen meccsről meccsre bizonyítja,hogy tehetséges,teljesen megölte a Genoa baloldalát.forzajuveval egyetértve,Gigivel a háta mögött nagyon jó kis spíler lesz,bár örülnék ha középen játszana a jövőben.Gigi visszatérése a Bonucci-Chiello párosnak is jót tenne,semmi bajom Storarival(sőt!),de azért nem véletlenül volt annyira nagyon ütős annó a Cannavaro-Thuram kettős
ha sérülés nélkül masszívan összeáll az Aqua-Melo-Krasic hármas a középpályán,akkor még bármi lehet.jó lenne a 4 hiányposztból 1-2-t betömni télen
Eto'o meg korrekt keretek között minimum 3,de inkább 5 meccs eltiltás.kiváncsi leszek... -
#32368 Már megvan. Kíváncsi vagyok eltiltják-e. Nem hinném...mert a legjobb formában lévő Inter játékos. És Moratti ezt nem engedi meg :)
Amúgy az milyen kemény....hogy olyan játékos rúgott gólt a végén, akinek már rég nem kellett volna a pályán lennie :) -
#32367 Nem láttam a meccset, de gratula a csapatnak. Így kell ezt. Eto mit művelt? Linket valaki pls. -
#32366 Kraszics hatalmas vétel volt. :)
Amit meg Eto'o csinált az Inter meccsén... én szándékos fejelésért,ütésért, stb. legalább fél-egy év eltiltást adnék, mert nem jó ha ezek miatt eldurvul a játék. ráadásul adott esetben a lelátón is komoly összeütközést okozhat.
ilyenkor szoktak jönni, hogy mert nem ő kezdte, biztos beszóltak, meg ilyesmi... én ezt elhiszem, nekem se esett jól soha, ha meccs közben beszóltak, de egy sportembernek tettlegességig nem lehet elmennie. a szavak valószínűleg nem kerülnek nyilvánosságra (általában), a tetteket viszont emberek és GYEREKEK milliói látják, esetleg a példaképüktől. -
#32365 -
#32364 Ég az inter ég, el ne aludjék.... Sállálállálállálá.... -
#32363 közbe Chievo-Inter 2-0 :DSADSD -
#32362 Remélem a szezonban többet már nem játszunk ilyen elbaszott időpontban, de a lényeg, hogy behúztuk. Aquilani és Melo megint remekül játszott, Kraszics hozta, amit tőle várunk, és végre szerencsénk is volt. Mondjuk azt nem értem, hogy a sok impotens Genoa-játékos helyett miért nem cserélték be Rudolfot előbb, de hát ők tudják. Toni is lassan mehetne nyugdíjba, mert csak küszködik. Valamint látszik, hogy lassan Jakitól is el kéne köszönni, mert elég szomorú, amit művel. -
#32361 félig meddig láttam csak a meccset, de teljesen elégedett voltam a látottakkal, a cserék jók voltak, a védelem normálisan helyt állt, Storari is védett, amikor kellett, kp rendben, előre játék meg Krasiccal megvolt szépen, persze nélküle vérszegényebb lett, de 2-0-nál ez már érezhetően megnyert meccs volt, így kell hozni a többit is, és szépen bandukolni fel a tabellán -
#32360 igen. fejben nagyon összeszedett a srác. tecnikailag és erőnlétileg pedig még bőven van ideje profi szintre fejlődni. jól emlékszem akkor Chiello is kb hasonló kaliber volt, és látjuk mi lett belőle :).
véleményem sszerint sokat fog még segíteni a fejlődésében ha Buffon lesz a kapuban. Ő folyamatosan kommunikál a védelemml és ezzel sokat segít nekik. -
eddie #32359 De jó volt a csapat.Csak annyit hajtott amennyit kellett.Sörensen pedig egyre jobb. -
eddie #32358 Jogos.Jaki helyett simán jobb még mindig Alex. -
#32357 legnagyobb bajom még mindig az, hogy nincs olyan csatárunk aki egy az egy szituációkat meg tudná oldani és kapura törni. itt még azzal is problémák vannak amikor egyedül lehetne menni és már csak a kapust kell kicselezni -
#32356 pont ez kellene a kis és középcsapatok ellen mint amit ma csinálunk. nem kell agyonhajtani magunkat, hanem a helyzeteket kihasználni és lazán hozni a mérkőzést. persze még nincs vége és szerencsénk is volt mindkét gólnál, de szerintem itt már nem tud fordítani a genoa. Del Neri meg is ölné a srácokat meccs után ha nem nyerünk :) -
eddie #32355 Teljesen igazad van.Nem csípem ha valaki ilyen gusztustalan módon akar gólt szerezni. -
#32354 Nagyon jól játszunk, élmény nézni -
#32353 ravasz ravasz csak az a baj h nem veszi észre a spori visszajött volna a meccsbe a genoa -
eddie #32352 Ravasz gyerek ez a Toni -
#32351 nagyon jó a kp ja -
#32350 azért nem szegény kapus napja ez :D
Krasic nem semmi ahogy becselezte magát
#32342: a kp meg is nyerte a meccset :) -
eddie #32349 Nagyon ügyes ez a fiú.Kellett, hogy ő játszon. -
Monoton #32348 Az szép :DD -
Laccyka93 #32347 Jujj, ez szép volt:D -
#32346 Milos Krasiccccccccccccccccccccccccccccs 0-2 óriási ez az ember -
#32345 q lefejelte a labdát Marci rálőtte a védőn irányt változtatott a kapus kapufára tolta a kapufáról meg a kapus fejére és gól:D -
Monoton #32344 Milyen? :) -
#32343 Góóóóóóóóóóóól milen gól volt:D -
#32342 A középpálya nagyon erős így, remélem ez elég lesz a győzelemhez. -
#32341 hivatalos kezdő:
Storari-Motta,Bonucci,Chiellini,Grosso-Krasic,Melo,Aquilani,Marchisio -Iaquinta,Quagliarella
Rudolf a padon kapott helyet.
Krasic játszatásának pedig nem örülök