Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
komolyan félek,hogy kik fognak (és kik nem fognak) távozni nyáron, Blanc, basszameg,most hogyhogy nem pofázol???? Elbasztad a csapatunkat meg a zseniális Secco mester, remélem az ultrák megrúháznak titeket,de úgy kiadósan.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
1-3....Gigi helyében kivenném a szögletzászlót és a rúddal agyonverném a védelmet

Grove4
LEGYEN MÁR VÉGE ENNEK A SZÁJBAKÚRT SZEZONNAK,MERT AMIT LEMÛVELÜNK VICC TÁRGYA, ELMEHET AZ EGÉSZ CSAPAT MECCS UTÁN SÖRÖZNI,AZTÁN VAGY 4 EMBER VISSZAJÖHET.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
1-2 Lanzafame. hülyét csináltak belõlünk. szegény Gigi mindent megpróbált...

lehet most lesz vége a meccsnek ha mégegyszer ki tudnak törni a szurkolók a szektorukból, márpedig ezután meg fogják próbálni

bakkerman
igen,õt elbuktuk,de idén nem villog nálatok...no meg,kitudja,ha marad Eto'o,és idén is úgy szórta volna a gólokat,akkor Bojan a kezdõcsapat közelébe nem kerül...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

forzajuve5
Alexnek el kell mennie beszélni velük, addig nem mehet tovább a meccs.

Zac meg elég viccesen néz ki baseball sapkában

szokásos
forzajuve5
megint balhéznak a lelátón az ultrák 😞

szerintem pont ezért nem érdekel senkit...
forzajuve5
és ki más mint Lanzafame 😊

forzajuve5
1-1 egy hülyén megpattanó lövésbõl...

forzajuve5
Del Piero góllal vezetünk. de nem tudom sehol nézni a meccset. látom nagyon senkit sem érdekel már

forzajuve5
van valakinek mûködõ stream?

forzajuve5
mai kezdõ:

Buffon-Caceres,Cannavaro,Chiellini,De Ceglie-Melo,Poulsen,Marchisio-Diego-Del Piero,Iaquinta

utolsó hazai meccs, utolsó esély a bizonyításra.
tv nem adja a meccset, kell valami streamet keresni.
érdemes lesz nézni majd a meccs végén egyes játékosok gesztusait a szurkolók felé, abból könnyen kiderülhet ki az aki tutira távozik

WuFraZselic
no meg egy Eto'ot

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
35-ért tietek!!!!!!44négy akkor is csak egy tizest bukunk rajta! 😊

forzajuve5
a szívem szakad meg miatta. egy igazi bajnokot veszítünk el

Kösz ne 😊 Én sztem Angliába igazol (Chelsea vagy Liverpool) Valószínûbb az elsõ.

REAL MADRID

Hát kb. ennyit tudok én is.Csak annyi ismerõsöm szurkol nekik, hogy muszáj szimpatizálnom velük.

Grove4
Nem követem a magyar focit,de az tudom,hogy a Diósgyõr szar.

Hát sajna elég siralmasak voltak idén.Remélem jövõre új csapatot szerveznek.

Grove4
haha

Szoktam mondani havernak,amikor megyünk el a stadion elõtt,hogy megépítettük az NB2 legszebb stadionját xD

Jól állna neki az NB 2.😊

Grove4

Grove4
Jöjjön a Diósgyõrbe... kipengetjük neki a 12 milkát simán.Most építettünk Old Trafford-ot, mi kell még??
xD

Voyager5
Hozzánk ne jöjjön! 😄D

Látom mindenki szereti õt😄DDDDD
limperatore
dee hozzánk ne jöjjön, sokkal jobb a csapat nélküle, menjen a realba a többi nagyképûhöz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Breki33
Ugye annó mikor itt volt nálunk én védtem még vitám is volt itt miatta, de most énis azt mondom hogy NA NE

Ide olyan játékosok kellenek akik hajtanak a klubbért nem saját egójuk a legfontosabb

Õ pedig egyértelmûen becsõdölt Barcaban semilyen fontos nemzetközi meccsen sem tudott semmit sem nyújtani szerintem a Barca már veri a falba a fejét, hogy elcserélte Eto-ra.

Drukkereik mindenkép.

Nem kell ide levetett xar, nincs rá szükségünk menjen az interbe 😛
Forza Italia
akkor 2en megyünk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
betenné a kaput 😄 még jó hogy csak pletyka

Fabio Capello
ha vissza mer jönni ez a svéd kurva, személyesen megyek torinoba és rugdosom vissza boszniába bazmeg...

Grove4

Breki33
Real Madrid: még nem született megegyezés Di María ügyében
Bár az argentin Olé már kész tényként közölte, hogy a Real Madrid és a Benfica megegyezett egymással Ángel di María átigazolásával kapcsolatban, egy, a futballistához közel álló személy ezt cáfolta a Marca szerint.

A 22 éves szélsõ iránt angliai csapatok sora (Manchester United, Manchester City, Chelsea) érdeklõdik, ám a legújabb hírek arról szólnak, hogy Spanyolország, konkrétan Madrid felé veszi az irányt.

Hirdetés Di María fontos tagja a Diego Maradona által irányított argentin válogatottnak, így a szezon befejezése után Dél-Afrikában is fontos feladatok várnak majd rá.
bakkerman
lolbzmeg már a real is megvette XDDD érdemes nézni az új Di Maria-s fejleményeket,elég mókás ügy 😄D szegény gyerek menedzsere lehet még érdeklõdésrõl se tud 😄

Breki33
Énis úgy tudom, hogy a Madrid vette meg vmelyik fórumon még írták is, hogy mi miért nem tudunk ilyen játékosokat igazolni.

Mondjuk a Madrid a lapokban minden héten más játékost vesz meg 😛
horpeti
Madrid is megszerezte. Van egy ikertesója is? 😄

Forza Italia
Di Maria nagyon jó játékos. Fiatal és még nagyon sokat fejlõdhet. Szoktam nézni a Benfica meccset és a srác tényleg nagyon jó

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
remélem csak valami nagy pletyka. ennyi pénzt egy olyan játékosért akirõl igazából semmit nem tudunk.
másik meg, hogy nehogy már megint a vezetõség döntse el kiket igazolunk. elsõként edzõ kell, majd utána jöhetnek-mehetnek a játékosok az edzõ döntése alapján

Forza Italia
A Juve megszerezte Di Mariát?

Torinóba költözhet az argentín középpályás.

dimariaA Juventus leigazolta a Benfica nagyra tartott támadó középpályását, Angel Di Mariát, legalábbis ezt állítja a portugál A Bola lap.

A 22 esztendõs argentín játékost a nemzetközi labdarúgás egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon.

A lap értesülései szerint a Juve Di Maria játékjogáért 30 millió euró mellett a jelenleg az Atletico Madrid grdájában szereplõ Tiagót is felajánlotta, és ezzel a konstrukcióval sikerült is megállapodást kötni.

Mindeközben a torinói lapok szkeptikusak a fejleményekkel kapcsolatban, tekintve az összeg nagyságát, illetve azt a tényt, hogy a csapatban olyan játékosok vannak, mint Diego vagy Felipe Melo.

Múlt héten az argentín Ole jelentette azt, hogy a Real Madrid szerzõdést kötött a játékossal.

Di Maria játékát a Bianconeri megfigyelõi több alkalommal is szemügyre vették. A Tuttosport információi szerint a megfigyelõk Torinóban azt mondták a Juve vezetõinek, hogy a középpályás 12-15 millió eurót ér, többet azonban nem.

Breki33
Breki33
Na már Luigi Del Neri és Luciano Spalletti is felmerült lehetséges edzõként.

Szerintem Johan Cruyff -on is el kéne gondolkozni 😊
Breki33
Az egy hülye <#kocsog><#gun>

http://sportgeza.hu/futball/2010/05/06/francesco_totti_nem_ker_bocsanatot/

Bár elitélendõ amit tett, de a helyében sokan szívesen megtenénk ezzen a barommal !
bakkerman
Balotelli? <#nevetes2>

9csöves9
van egy olyan verzió,hogy nem a vezetõség akarta fõleg DD távozását,hanem a nagykutyák az öltözõben...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy 1992 után elõször lett francia bajnok a Marsielle Deschampsal. Ha nekünk is értelmes vezetõségünk lett volna, és hagyjuk dolgozni, ki tudja hol tartanánk 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
100 új üzenet.ilyen se volt még itt nekem😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Õ mint az Inter ikonja még egy évet maradna szerintem.

gercse
a harmadik meg Zanetti (ha még focizni akar majd)

Breki33
ez így van
A másik Materazzi.