44078

ibogldrc.jpg

• cassoneitaly
    Pepeeeeeeeeee!!4 Due-Zero
  • 9csöves9
    Toni amúgy már eleve úgy volt hogy nem is játszik ma.gondolom muszájból tették be,ha akár van egy valamire való ifi is a tarsolyban akkor a pálya közelébe nem engedik
  • Trunks
    Az viszont egészen elképesztő, hogy milyen balszerencsénk van a sérülésekkel. Szegény Toni...

Bár nekem tetszik ez a "kisemberes" felállás, csak erősebb csapatok ellen nem sokat ér(ne) sajnos. Ehhez szét kéne futni az ellenfelet, azt viszont nem lehet cserepad nélkül. Azért annak örülök, hogy Amauri nincs a pályán. Jobb így.
  • eddie
    #32815 köszi a választ.
    Mi lesz velünk csatár nélkül?Mert ugye Amaurival nem vagyunk kisegítve.
  • 9csöves9
    jellemző,hogy Alex élete legönzőbb napján ad egy szép gólpasszt,meg egy mégszebbet amit Marci elkúrt.nagyon gyenge ez a Catania
  • Trunks
    Egész pontosan "Russo úgy fütyül, ahogy DP táncol". De kb. 5 percen át ezt ecsetelte. Ale pedig még mindig zseniális, ha kicsit gyorsabb lenne, akkor még a világ legjobbjai közt lehetne.
  • Trunks
    Elsírom magam, akkora fasz ez az Egri. DP valóban kapott egy véleményes szabadot, de aztán kétszer teljesen egyértelműen buktatták. Azóta meg azt hajtogatja, hogy mennyire Del Pierónak fúj a bíró. Nincs ennél a bohócnál jobb kommentátor???

• eddie
    Mit mondott Egri?
  • cassoneitaly
    Miloooooooos Krasic!! Uno-Zero

GRANDE ALEEEX!!!! Most is milyen labdát adott Marchisionak!

Egri Viktornak meg aa KURVA ANYJÁT
  • Forza Italia
    Krasic 1-0
  • eddie
    Akkor most Toni helyett is veszünk valakit?
  • 9csöves9
    este 9kor kupameccs a Catania ellen

kezdő: BUFFON-Sörensen,Chiello,Bonucci,Grosso-Milos,Marchisio,Melo,Pepe-Alex,Toni
  • Zsolti9014
    Ha ugyanazt a teljesítményt nyújtaná, mint Toni, akkor is igazad van, mert ő a klub ikonja! :)
  • forzajuve5
    Ügynöke szerint elképzelhető, hogy David Trezeguet visszatér a Serie A-ba, miután a Hercules nem tudja fizetni a játékos bérét.

inkább őt kellett volna visszahozni és nem Tonit leigazolni. persze ez csak az én véleményem.
  • WuFraZselic
    érte addig érdeklődnek a csapatok, amíg az Ajax be nem nyögi az árát :D
  • Grove4
    Marotta azt nyilatkozta, hogy nem érdeklődünk Forlán iránt.
    Akkor érdeklődjünk Suarez iránt!
  • Zsolti9014
    Dieter Hoeness meg nem hallott szokása szerint semmilyen ajánlatról. :D
  • wright
    Tudom,csak az nem fér a fejembe,hogy miért nézik hülyének az embereket....legalább próbálnák meg úgy felállítani a rangsort,hogy nagyjából reális legyen.
  • Trunks
    Sajnos elég messze van tőlem. :(

#32800: ez mindig is egy vicc volt, semmi jelentősége.
  • Fabio Capello
    A gazetta azt írja, megkezdtük a tárgyalásokat Forlánnal.
  • wright
    Ilyen eredményekkel,ilyen pozíció!?
  • Zsolti9014
    nekem sajnos nincs a közelemben
  • Breki33
    Juventus: Buffon a Catania elleni kupameccsen térhet vissza

Több mint fél évvel nyáron elszenvedett hátsérülése után visszatérhet a pályára Gianluigi Buffon, a Juventus világklasszis kapusa.

A 32 éves olasz válogatott játékos – aki operációját követően december végén edzett először társaival – a Juventus holnapi, Catania elleni Olasz Kupa-nyolcaddöntőjében térhet vissza a pályára.

Az utóbbi hónapokban klubcsapatában Marco Storari helyettesítette Buffont, aki a tavalyi dél-afrikai világbajnokságon, a Paraguay elleni csoportmérkőzésen játszott legutóbb.

• 9csöves9
    valaki nem tervez mostanában menni a premier outletbe?vagy nem lakik közel hozzá esetleg? 2000 ft a tavalyi hazai mez és 3200 az idegenbeli,valaki nem tudna nekem szerválni? aztán persze átutalnám a pénzt
  • Zsolti9014
    egyetértek, Sissoko legalább minden meccsen kiteszi a lelkét is, nem ezt érdemli.

#32795: hátha jót tesz neki a környezetváltozás, és visszanyeri a régi formáját.

Más: PASQUATO nem kicsit akasztott szabadból. :D
  • Grove4
    A Tuttosport értesülései szerint a jövőhéten hivatalossá válhat Andrea Barzagli szerződtetése. A védőnek idén nyáron jár le a szerződése.
  • 9csöves9
    igaza van Momonak és nagy faszság volt...
  • Grove4
    Beppe Marotta fellépése elég kemény volt Momo Sissokóval szemben. A Juventus sportigazgatója érdekes betegségről ejtett szót a mali középpályás esetében, és úgy beszélt róla, mintha a klub nem tisztelné őt. És most megérkezett Sissoko válasza is.

Beppe Marotta a következőt mondta Sissokóról a Corriere dello Sportnak: „Hat játékos hiányzott a Napoli ellen, és Sissoko volt az egyik, bár nem világos, hogy neki mi volt a problémája, és ez egy kis vitát generált. Meg kell oldalunk ezt a helyzetet, neki pedig több tisztelet kell mutatnia a klub, és a szurkolók felé. Ha el szeretnéd hagyni a klubot, rá kell jönnöd, hogy senki nem fog csak úgy rákapni a feltételeinkre. Nem igazán foglalkoztat az, hogy a saját érdekeit akarja rákényszeríteni egy transzferre. Jelen pillanatban elég egyszerű a helyzet: nem kaptunk egy ajánlatot sem érte.”

Most pedig válasz érkezett a játékostól, Mohamed Sissoko a francia Football365-nek nyilatkozott, és kertelés nélkül visszaszólt Beppének: „Soha nem voltam tiszteletlen senkivel, különösen azokkal a szurkolókkal nem, akik mindig is támogattak engem, és még akkor is drukkoltak nekem, amikor sérült voltam. A Juve vezetői el akartak adni az év elején. És néha olyan lehetőséget próbáltak rám erőltetni, amit nem szerettem volna. És a Wolfsburgnál is beajánlottak a Dzeko transzfer részeként. Amikor egészséges verseny folyik, azzal nincs probléma. De ma már nem ez a helyzet. Del Neri minden szavát lesem, de ő csak akkor vesz figyelembe, ha szüksége van rám. Egyébként én itt nem számítok. Nem akarok vitát indítani, de nem vagyok egy árucikk.”

Majd Momo ismét a klubbot támadta: „Ha valaki tiszteletlenül bánt valakivel, az a klub volt, méghozzá velem szemben. Tisztában vannak vele, hogy hibáztak, és most kitalálnak olyanokat, hogy azért nem játszottam a Napoli ellen, mert megtagadtam a szereplést. Ez színtiszta hazugság! Azért nem játszottam, mert a combizmom be van gyulladva, és nem akartam sérülést kockáztatni. Egyik nap eladnának, másik nap nem. Melót három meccsre eltiltották, és én már nem vagyok a piacon. Nem tehetik ezt. Vannak klubok, akik érdeklődnek felőlem. De engem csak a két elvesztett meccsért akarnak hibáztatni…”
    www.goal.com; www.tuttosport.com; JuventusHungary
  • Trunks
    Nem hiszem, hogy közülük bárki is jönne. Konko pedig a mi nevelésünk, amikor megvettük Criscito "második felét", akkor engedtük át a Genoának. Jó nagyot kaszáltak rajta aztán. Nem hiszem, hogy 15 millió euró alatt elengednék, annyit meg egyrészt nem adunk érte, másrészt nem is biztos, hogy ér annyit.
  • 9csöves9
    pár napos hír ugyan,de állítólag Agnelli extra forrásokat engedélyez a csapat megerősítésére.G.Rossi,Lisandro Lopez,Bojinov,Konko,Santon,Agger,Babel féle nevek keringenek

Konko nem a mi tulajdonunk volt anno?láttam pár meccsen idén és elég jól tolja
  • 9csöves9
    hálisten Marotta most nyilatkozta hogy sem ő,sem Mutu nem lesznek a Juve játékosai.

a tegnapi meccs után én is elkeseredett voltam,de nem a mutatott játék és nem is az eredmény miatt,hanem köbö ugyanaz volt bennem mint a Parma elleni meccs után.szarok voltunk,de azért vicces,hogy az ég világon semmi nem akar összejönni a csapatnak és még a sporik is rátesznek egy lapáttal.a koszosoknak ez az év meccse,állítom hogy a csütörtöki Inter elleni meccset is lazán beáldozták a tegnapiért.

a keret gyenge,a Chiello,Bonucci-Melo,Aqua,Krasic-Q tengelyre épül minden ebből ugye nincs Melo és Q.Chiellinitől és Bonuccitól nem várhatjuk a támadásokat.Aqua és Krasic pedig fáradt és nagyon könnyen ki lehet őket kapcsolni ha nincs támogatásuk.kicsit borúlátó vagyok,de annyira gyenge a mezőny,hogy egy dobogóra lazán fel kéne férnünk ilyen kerettel is
  • WuFraZselic
    Martinez mellé most Maxi Lópezt akarjátok :D
  • Zsolti9014
    szerintem a 25+Amauri az inkább 20 lesz. :D

Nem is tudom, hogy jó-e vagy rossz, hogy nem látok mostanában meccseket... :(
    Nagyon szomorúan olvasom ezeket a hozzászólásokat, lehangol, hogy ilyen "teljesítményt" nyújt a csapat.
  • forzajuve5
    napokban voltak olyan nyilatkozatok miszerint Toni nem Q pótlására érkezett hanem mindenképpen megvettük volna. erre most Del Neri ilyet nyilatkozik meccs után: "We signed Toni to replace Quagliarella". azaz Toni azért jött hogy helyettesítse Q-t. akkor hol is van az igazság?
  • cassoneitaly
    Signore Morganti! Garbage sporco imbroglione!
  • eddie
    Elismerem, hogy van igazad, de ezek a reakciók már mind ismertek a tavalyi szezonból.
    Karácsony előtt még mindenki istenítette a csapatot és már lehetséges bajnokcsapatról beszélt.Most becsúszott két - elismerem csúnya - vereség és már is csak "középcsapat" vagyunk.
    Inkább legyünk optimisták és hátha lesz még néhány jó sorozatunk.
    Vagy csak én vagyok ilyen optimista?
  • cassoneitaly
    Milyen irónikus volt a végén Grygera a végén napoli mezben...Vagy egész meccs alatt a rajta volt a Juve mez alatt??
  • Trunks
    Azt írtam, hogy a körülményekhez képest. Ilyen kerettel és ennyi sérülttel ne várj már rövidpasszos, 65%-os labdabirtoklásos alázást. Abban egyetértek, hogy évek óta elbaszott a játékospolitikánk, és rengeteg olyan ember játszhat rendszeresen, akiknek nem szabadna. De a héten történtek után mit vártál? Papírforma, hogy kikaptunk idegenben a Napolitól. Játékban nem voltak viszont ennyivel jobbak, kis szerencsével (vagy ha a védelmünkből valaki, VALAKI odaáll a 3-ból legalább 1x Cavani mellé) lehetett volna x is. A 2. gólig semmivel nem voltak jobbak nálunk.
  • Csacsi
    Szóval, ha csak 2:0-ra, vagy 2:1-ra kapunk ki....akkor mi lett volna....ha ez a 3:0 nem vészes.

Álomvilágban éltek...remélem a vezetőség másképp látja, mert ha nem....akkor itt ne álmodozzon senki arról, hogy az elkövetkezendő években BL-ban fogunk indulni....nemhogy arról, hogy bajnokok leszünk.
  • Csacsi
    Nem volt vészes a játékunk? tavaly ezért Zaccheroni, vagy Ferrarra fejét követelte itt mindenki.

Storari : Semmi különös.
    Grygera : Lófaszt nem csinált...de 2 gólban tuti benn volt.
    Bonucci, Chiellini : lehet a szélső védők miatt, de nem álltak a heylzet magaslatán
    Traoré: Nem tud védekezni...ütemtelen
    Grosso: A VB győzelem óta nem volt értékelhető meccse.
    Marchisio, Aquilani : Úgy jöttek át a középpályánkon, ahogy nem akartak..és támadásban sem nagyon segítkeztek.
    Krasic : Hajtott....de egyedül nem megy.
    Pepe : Szintén hajtott, de nincs tehetsége
    Amauri : Szokásos
    Toni : Küzdött, de nem ment
    DelPiero : Legenda, de ne várjunk már tőle megváltást.

Q nélkül nincs támadójátékunk. Pontrugásokból tudunk veszélyeztetni, ami vagy bejön....vagy nem.

Nehogy már elég legyen egy Juventusba, hogy küzd valaki. Ez alap kell hogy legyen. Emelett kéne tudni focizni is. Hiába küzd Toni is, ha egyszerűen nem képes gólt szerezni. Vagy normálisan labdát megtartani...helyzetbe kerülni.

Siralmasak vagyunk....és ezt Marrotta-nak köszönhetjük.

A sok igazolása közül 3 ember van, aki jó valamira. Q, Aquilani...bár ő is kezd beszürkülni, és Krasic. (még max Storarit ide veszem)
    Pepe, Motta, Traoré, Martinez, Toni....nem Juventus szint.

Középcsapatba jók, de állítólag itt BL-t érő csapat épül. Sehol sem vagyunk....nemcsak a Seria A topp mezőnyétől....de a nemzetközi porondtól is.

Szóval középcsapat leszünk...és ez , még így is marad sokáig, amíg ilyen Grygera, Grosso, Amauri...és többiek játszhatnak egy ilyen csapatban.