Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
A Juventus az Európa Liga harmadik selejtezõkörében kapcsolódik be a sorozatba. Az elsõ mérkõzést július 29-én játszák majd, a visszavágót augusztus 5-én vagy 6-án. Az ellenfél majd csak július közepe felé derül ki, s az is, hogy melyik mérkõzés lesz Torinóban. Egy dolog azonban biztos: a U2 augusztus 6-án a Stadio Olimpicóban koncertezik, s elõtte már napokon át építik a színpadot, így biztosan másik városban fogja játszani a hazai mérkõzését az Öreg Hölgy.
Grove4
Tudom, csöves írta, arra válaszoltam.

Az ügynöke meg ezt mondta:

Milos Krasic ügynöke szerint, a játékos Olaszországba, azon belül is, a Juventusba szerzõdhet…
„A Juventus jelenleg is tárgyal, ezt magam is alátámasztom, de nem csak õk érdeklõdnek.”, mondta Krasic képviselõje, Dejan Joksimovic. „Ám meglátásom szerint jelenleg a Juventus a favorit. Milos kedveli a csapatot. De a torinóiaknak óvatosnak kell lenniük, hiszen máshonnan is vannak ajánlatok.”

www.goal.com

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
Akirõl beszéltem srácot megkérdeztem
itt a válasza és az elõzmények

Ha esetleg ír ide majd, fogadjátok szeretettel

klikk

Kint fotózhatja az Olasz csoportot, nemkicsit irigylem :-)
LasCar16
ne örüljetek még, Krasic aszonta h a vb után dönt a sorsáról, de örül a sok ajánlatnak

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=26936

#acm

Grove4
Moszkvába ruccant ki Beppe Marotta...

Mint ismeretes, a Juventus jelenlegi célpontja a szerb Milos Krasic. A 25 éves szélsõvel már mindenben megegyezett a Juventus (három éves szerzõdés évi 2,5 millió eurós fizetéssel), ezt a játékos ügynöke, Dejan Joksimic is bejelentette, s Krasic is nagyon várja már, hogy aláírja új szerzõdését. Ezt sürgetendõ, Beppe Marotta és Fabio Paratici Moszkvába utaztak, hogy a Cska Moszkvával is egyezségre jussanak. A zebrák 13-14 millió eurónyi készpénzt ajánlottak az oroszoknak. Ám ezt õk nem fogadták el egy egyszerû ok miatt: szeretnék minél tovább elhúzni Krasic eladását, hogy még több pénzt kaphassanak érte egy esetleges jó VB-produkció után, s azt is várják, hogy más európai nagycsapatok (Inter, Manchester City) is bejelentkezzenek a játékosért, növelve ezzel is az árát. Ám Marotta tudatta a Cska vezetõivel, hogy a Juventus nem fog licitálgatni más csapatokkal együtt, letették az asztalra az Öreg Hölgy ajánlatát, s hazautaztak Olaszországba. Most a Cska Moszkván a sor...(Zebraportál)

Ha viszont ezt megcsinálja, akkor nagyon nagy face az öreg.

Jobban belegondolva, azt hiszem, ha tettek is ajánlatott az említett klubok( ManU., Inter, ManCity,), akkor azok azért nem nagyon jöhetnek szóba, mert egyrészt Krasiccsal már megállapodtunk, a ManCityibe - hiába õk fizetik a legtöbbet - nem akar menni, az Interbe nem biztos hogy beférne, illetve õk nagyon kacsingatnak Silva felé, a ManU-ba, meg nem hiszem, hogy elmene, mert nem biztos, hogy az angol liga fekszik neki, meg azért a Manchesterieknek elég nagy adósságuk van.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
faszom.Krasic nyilatkozat nagyvonalakban:"Nagyon boldog vagyok,hogy sok nagy klub érdeklõdik irántam,de most a legfontosabb számomra Szerbia és csak a vébé után lesz biztos a jövõm.Büszke vagyok rá,hogy Nedvedhez hasonlítanak,de az én példaképem Mijatovic."

remélem a szerbek 0 ponttal kiesnek(mondjuk ez Krasictól független),õ meg rúg 5 öngólt.szerintem bebukjuk...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Asszem lemondhatunk Kraisc-ról 😞. Ez most egy fekete pont. Pedig a hétre két nagy meglepetést ígértek 😊

Eddig ha Pepe-t számolom, akkor 1 volt. Vajon mi lesz a másik?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
Agnelli:

"Augusztus végén kiderül, mennyire voltunk eredményesek. Krasiæ olyan játékos, akit meg akarunk szerezni. Nagyon érdeklõdünk iránta, de rajta kívül is vannak kiszemeltjeink."

9csöves9
szerintem sokkal inkább az oroszok kivárásán múlik.teljesen logikus lenne

Grove4
Most, ha azon a két millión baszakodtak, akkor gyönyõrû ez a Marrota papa is. Most én megértem, hogy nem vagyunk pénzügyileg egy top klub, de ha a CSZKA 15öt kér ,mi meg 13 adtunk volna, akkor már miért nem lehetett megadni még azt a + 2 milliót? Ha akkor sem adják, akkor még azt mondom, hogy ok, de így.<#szomoru1>

Breki33
Viszont nagyon jól csinálja a dolgát, elõzõ évekhez viszonyítva jól látszik már most a különbség.
gabber_saviola
annak a Marottának még a szeme sem áll jól <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
Ha lesz egy jó vbje akkor nehéz lesz leigazolnotok.

Yo, Bitch!

9csöves9
a trágya játékosokról nem lehet ilyet nyilatkozni,mert saját magunkkal baszunk ki hogy levisszük ezzel az árukat.ha lesz valamilyen idióta csapat aki el akarja õket vinni,akkor elengedik õket

-állítólag Marottáék hazautaznak-

forzajuve5
jó lenne ha kinyõgnék végre mennyi pénz van igazolásra, valamint hogy kiket szeretnénk venni és eladni. egy ilyen szezon után elvárható lenne, hogy azért elmondanak pár mondatot a megnyugtatásunkra. nincs pénz az se baj, de akkor közöljék idõben, mert nem szeretném a következõ szezont hatalmas csalódással kezdeni (persze ezt nem tennék meg mégha így is lenne, mert a befektetõk elpártolnának).
arról egyáltalán nem nyilatkozik senki hogy a trágya játékosokkal mi a fene lesz, pedig nem szeretnék grygera,zebina féle szerencsétleneket a keretben látni következõ szezonban

9csöves9
Krasic ügyben elég aggasztó most a helyzet.nem is akart nyilatkozni az ügyben,annyit mondott,hogy most a világbajnokságra kell koncentrálnia.valószínû hogy,a vébé után dõl el...

Agnelli nyilatkozott vele kapcsolatban,de csak ennyit: "akarjuk õt,mint több más játékost is"

BADE
Gallas jöhet,bár 2 éve jobban örültem volna(ugyebár akkor is le akartuk igazolni),mint most.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Grove4

Grove4

Forza Italia
2-3 évre még jó lehet. Kemény, jól fejelõ játékos, Chiellinivel óriási védõ kettõst alkothatnak.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
friss pletykák Gallas ügyben:

a legújabb fejlemények szerint a Juventus nagyon közel jár Gallas megszerzéséhez. A feltételezések alapján a Paris Saint-Germain és a Panathinaikosz is harcol a francia aláírásáért, ám a Bianconerinél van az elõny, és már hétfõn pont kerülhet a tranzakció végére.
Gallas két éves szerzõdést kaphat, a fizetése pedig 2 millió euró lenne évente. A pletykák szerint a hátvédnek tetszik az ajánlat, és a Juventus nagyratörõ terveivel is elégedett.

9csöves9
nem.vagyis hát a RUJ szerintem befuccsolt,de van egy másik ami elvileg be van jegyeztetve és szerveznek majd az õsztõl utazásokat: http://www.forzajuve.hu

Grove4
Hát.....nem tudom, csak akkor, ha mellé még jönnek a védelembe (Kjaer,Criscito,Bonucci,Motta 4-es közül).

Ingyen azért el lehet gondolkodni rajta.

Fabio Capello
tényleg, valaki tudja, sikerült már ufficsálé magyar szurkoló klubot kreálni?

9csöves9
szerintem még megkeresés sem történt.ha mégis,Gallas az a fajta,akinek fontosabb a pénz mint az,hogy hol játszik.2 milliónál évente meg nem szabadna többet adni neki.egy ilyen ajánlatot egy Fener például lazán túllicitál

Forza Italia
állítólag már meg is egyeztek. Kérdés mi ebbõl az igaz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
32 éves, még simán van benne 2-3 jó év. fõleg annak tekintetében lenne jó megszerezni, hogy egy fiatal védõsor látszik körvonalazódni, így jól jönne egy ilyen rutinos játékos Chiellini mellé

gercse
hát nem lenne rossz fogás 😊

Forza Italia
olasz újságok szerint Gallas ingyen érkezik 2 évre

Fabio Capello
ez egy nagyon jó döntés volt, bár remélem beválik 😊

9csöves9
tuttosport pletykák:Joe Cole,Clichy,Gallas😄

a Dzsókolt én bírom,ingyen simán jöhetne

9csöves9
igen,a ruszkik meg akarnak hallgatni más ajánlatokat is...aggasztó,de teljesen érthetõ

Marotta zseniálisat húzott azzal,hogy Pepe csak kölcsönbe jön<#eljen>

Sebának meg igaza van,maximális tisztelet neki,ha marad még az idei szezonban.én reménykedek benne

Grove4
Ahogy nézegetem itt az olasz címlapokat Google- fordítóval, azt veszem ki, hogy megrekedtek a tárgyalások Krasic ügyében 😞

Grove4
"Játszani szeretnék rendszeresen. Nem kérek rá garanciát az edzõtõl, hogy a szezon kezdés elött a kezdõ tizenegybe nevezzen, de ha megérdemlem akkor igen is kerüljek be a csapatba. Az elmúlt két szezonban ez nem így volt, megérdemeltem volna, hogy bekerüljek a csapatba. Elvették tõlem ezt a két évet, de nincs bennem semmilyen harag. Ebben az évben rengeteget voltam sérült, de nem hiszem, hogy ez közrejátszott volna a padozásomban. Amúgy is a padon kötöttem volna ki, sérülések nélkül. Én a Juventusban szeretnék továbbra is játszani, de csak is akkor, ha lesz játéklehetõségem. Eddig viszont nem láttam, hogy a klub nagyon foglalkozna ezzel a problémámmal." - mondta Govinco a Tutto Mercato Webnek adott interjújában.

Grove4
z angol Tottenham Hotspur a White Hart Lane-re vinné a világbajnok támadót.

A Tottenham idén az elõkelõ negyedik helyet szerezte meg a Premier League-ben, amivel kiharcolta a jövõ évi Bajnokok Ligájában való selejtezõs indulást.

Az angolok érdeklõdésérõl Iaquinta ügynöke a tutto Mercato Web-nek nyilatkozott:

„A Tottenham ismét jelezte érdeklõdését, ugyanúgy, ahogy más csapatok is.”

A 30 éves csatár az idén súlyos térdsérülést szenvedett, de felépülése utáni teljesítményével meggyõzte Marcello Lippit, akivel tegnap este õ is elutazott a Dél-Afrikai világbajnokságra.
Forrás: www.football-italia.net

Grove4
Ez egy okos dolog, mert eléggé zsákbamacska a gyerek.

forzajuve5
Pepe üzlet mostantól hivatalos

A Juventus csapata hivatalos honlapján jelentette be a szélsõ érkezését, aki a 2010/11-es szezon végéig kölcsönben lesz Torinóban.

A zebrák 2,6 millió eurót fizetnek érte erre az idõszakra, majd a szezon végén opciós joguk lesz további 7,5 millió euróért megvenni a teljes játékjogát, amit 3 éven keresztül fizetnének ki.

forzajuve5
ezzel annyi a baj, hogy Mexes nem ér huszonegypár milliót amibe Amauri fájt, viszont kvalitásbeli különbség nincs a két játékos között.
ha valaki adna Amauriért 15 milliót akkor már nagyon is jól járnánk.
másik meg, hogy a római szépfiú kell a fenének

forzajuve5
na addig írkáltam oldalfrissítés nélkül amég megelõztél 😄

forzajuve5
tuttosport szerint Marotta ma repült moszkvába aláíratni Krasic szerzõdését. 14 milliós vételárban sikerült megállapodni

Dzeko ügynöke szerint nem történt semmiféle megkeresés, úgyhogy kezdhetünk is lemondani róla...aztán ki tudja

Tottenham elsõdeleges célpontja Jaki, és ezt Jaki ügynöke is megerõsítette. kár lenne érte, de ha elmegy akkor mindenképpen kellene Agüero vagy Dzeko

Forza Italia
hol kell aláírni???

Breki33
Másik hír.

Marotta ma Moszkvába utazik, hogy befejezze Krasic- szerzõdését. 12 millió körül lesz az ára a szerbnek, (12-15) minimum. A moszkvaiak pedig, állítólag Jákit akarják belevonni az üzletbe...ami azért lesz nehéz, mert Andrea D'Amico szerint(a menedzsere) játékosa egyre valószínûbb, hogy a Tottenhambe igazol
Breki33
A La Gazzetta dello Sport szerint a Roma csapata élénken érdeklõdik Amauri iránt.

A Bianconeri szeretne megválni a brazil származású játékostól, de elég magas áron, mivel nem akarnak sokat veszíteni a csatáron. A fõvárosi csapat azonban pénz helyett Philippe Mexés játékjogát ajánlaná fel Amauriért cserébe.
WuFraZselic
háát, szerintem nem, ha már megállapodtak mindenben a felek. ugyanakkor ha nincs aláírva a szerzõdés, akkor végülis változtathatnak az árán. gondolom én

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gabber_saviola
víz levert, mikor megtudtam, hogy vissza akarjuk hozni ezt a falábút, de aztán megnyugodtam , mikor láttam, hogy hozzátok megy.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Grove4
Vagy rákér még az Udine. Ezt megteheti amúgy?Mármint az Udine.

forzajuve5
olvassák a fórumunkat a székházban? 😄

A Sky Italia értesülései szerint Simone Pepe a dél-afrikai vb-re való elutazás elõtt Torinóban járt, ahol átesett az orvosi vizsgálatokon. Az Udinese olasz válogatott játékosát azonban a Juventus csak a vb után hajlandó megvenni.
A két klub mindenben megegyezett egymással, ám a Juve vezetõi – tartván attól, hogy Pepe esetleg megsérül a vb-n – csak a dél-afrikai torna után hajlandóak aláírni a végleges szerzõdést.

nem hinném, hogy sérüléstõl félnek, inkább megnézik mit is tud és aztán kukába dobják a szerzõdést

Fabio Capello
keversz minket a szomszédaitokkal 😄

WuFraZselic
lehet újra EL-t akar nyerni 😄 na jó no offense , bocs 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
az a chelsea😄