Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
chelseanek nem adták oda 40 millioért

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Forza Italia
Kun Agüero

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

limperatore
martin palermo 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forzajuve5
hivatalosan ma kezdõdött el az átigazolási idõszak, úgyhogy annyira még nem vagyunk elkésve.
hét második felében már talán várhatóak a hivatalos bejelentések.

én inkább azt várom ki lesz az a nagy név akivel Agnelli úgymond be akar robbanni

Forza Italia
remélem Krasic tényleg jön. Õ olyan játékos aki nem esik össze a saját lábába és van benne tûz. Ilyen játékosok kellenek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
jó lenne, ha lassan hivatalos bejelentések is lennének, nem mintha nem bíznék a vezetõségben, csak megnyugtatna mindenkit

forzajuve5
épp most olvastam én is a goal.com-on a Krasic nyilatkozatot. minden nap ilyen hírekkel kezdõdhetne 😊

9csöves9
Gasperini nyilatkozott egy olyat,hogy Mimmo pótlása lesz a legnehezebb feladat számukra.kezdem elhinni hogy végre visszajön.Marottaék amúgy még Moszkvában vannak,Krasic is megszólalt az ügyben aki szinte kijelentette,hogy idejön.örül annak,hogy 442-t játszat Del Neri,állítása szerint ez fekszik neki a legjobban.azt is mondja,hogy szerinte nem lesz gond megegyezni a Cska-val.igazából ezt mondjuk kurvára nem értem miért csinálják.megvárnák a vb-t,pár gól és gólpassz után simán elkérhetnének érte +20-t ebben a mai átigazolási világban.azt tudom,csak elképzelni,hogy Krasic kérésére teszik ezt,és nem akarnak vele gecizni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
nagyon nem lepõdnék meg...VICC amit csinálunk,

Krasic ügynöke nyilatkozta múltkor hogy bár a Juventus sokkal elõrehaladottabb a tárgyalásokkal mint mi, Krasic mégis inkább a Milanba jönne...

Dzekonak meg a Milan a kedvenc csapata, többször is nyilatkozta hogy minden vágya ide igazolni stb...

és nagyon úgy néz ki h mind2 játékost elbasztuk...úgy látszik a rossz szezon után Ti legalább észhez kaptatok de úgy néz ki nálunk még mindig csak a parasztvakítás megy:/
Fabio Capello
megegyeztünk, mennyit fizetnek? 😄

9csöves9
tuttomercatoweb,calciomercato,vecchiasignora fórum,juventuz.com fórum egyebek.persze tudni kell szelektálni😊

az Atleti elnök kijelentette,hogy Tiago marad náluk

Grove4
ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR, egyébként te az ilyen pontos híreket honnan nézed?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
azért ne lepõdj meg ha a héten mindketten már a Juventus játékosai😊

egyébként 20:15-ös hír,hogy még tárgyalunk a moszkvaiakkal,de a felek közel állnak egymáshoz és össze fog jönni a biznisz

szucsy89
neee😞

akkor viszont Dzeko a miénk😊
Grove4

Grove4
<#eljen><#worship>

Fabio Capello
állítólag megegyeztünk Krasiccal

Grove4
Be is baszna.

Oziris666
?????=Giovinco

Forza Italia
Ilyen kezdõt el tudnák képzelni jövõre

Buffon
Cacares-Bonucci-Chiellini-Criscito
Krasic-Sissoko-Marchisio-?????
Alex-Agüero

Fabio Capello
Oddot NEM! se Mancinit.

Hunteren még elgondolkoznék, de amit írnak, az idegbeteg agyament kacsa...

Breki33
Marcello Lippi lehet a Liverpool edzõje
2010.06.07. 09:00 - ktn

A La Gazzetta dello Sport szerint az olaszok jelenlegi szövetségi kapitánya Angliába költözhet.

Marcello Lippi a világbajnokság után távozik az olasz válogatott élérõl, és a milánói székhelyû lap szerint akár a Liverpoolnál is kiköthet.

Lippi többször is jelezte, hogy szeretné magát edzõként kipróbálni Angliában, s nem is fogadott el Serie A-s ajánlatokat azóta, hogy kiderült, a válogatottbeli karrierje hamarosan véget ér.

A La Gazzetta dello Sport szerint Lippi érkezése garantálná az olyan sztárok maradását, mint Fernando Torres vagy Steven Gerrard. Lippi állítólag olyan egykori Pool-sztárok támogatását is bíná, mint Kenny Dalglish és Ian Rush.
Breki33

nono84
Diego megérdemel még egy esélyt....remélem

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
ööööööööööööööööööööö, vajon igaz lehet? :S

„Vannak ajánlatok Diegóért – nyilatkozta Marotta a Tuttosportnak. – Delneri taktikai követelményei a legfontosabbak, és nem hiszem, hogy a brazil illene a 4-4-2-es rendszerbe. Ha kapnánk egy megfelelõ ajánlatot, úgy vélem eladnánk a játékost.”

Szó volt mostanában Gianluigi Buffon és Alessandro Del Piero távozásáról is, ám a sportigazgató szerint ez a lehetõség nem áll fenn.

„Buffon és Del Piero nem eladó. Õk a klub szimbólumai, akikre a fiatal játékosok felnézhetnek” – tette hozzá Marotta.

Zsolti9014
ez tetszene, esetleg én is Kjaert is szívesen látnám. csak nehogy aztán teljesen más legyen az egészbõl...

Hajrá Magyarország!

9csöves9

forzajuve5
tetszik. annyi, hogy Bonucci helyére Kjaert képzelném el.
sok helyen írják a 4-4-1-1 felállást is, ahol Diego szerepel az árnyékcsatár pozíciójában. azt favorizálom inkább amit Te írtál, mert jobban igazodik a keretünkhöz

Grove4
A végén még jól is igazolunk ez évben?

Na nem elkiabálni, én is lekopogom.Krasic leigazolásával nagyon elégedett lennék, Dzekot sem riasztanám el.
Egyébként végre, hogy észrevették a vezetõk(ha a hír igaz), hogy nyitni kell a keleti piac felé is.<#eljen>

9csöves9
nekem is

el is képzeltem egy ilyet: Gigi-Criscito,Chiello,Bonucci,Motta-Marchisio,Momo-Seba,Diego,Krasic-Dzeko

túl szép lenne😊

forzajuve5
akkor meg egy Fenert nehogy ne tudjunk odaverni ajánlat terén. remélem összejön ez a Krasic üzlet.

két meglepetés közül az egyik tippem Dzeko

9csöves9
szerb pletykák szerint,Krasic már 5 napja elfogadta az ajánlatunkat,és már csak az árról kell egyezkednie a csapatoknak.a dolgot nehezíti,hogy 3 szerb játékosügynök is benne van a buliban és mindegyik szeretné a maga részét a lóvéból.egyébként állítólag egyedül a Fener állt elõ konkrét ajánlattal rajtunk kívûl,el is fogadták volna,azonban Krasic nem akart odaigazolni

Fabio Capello
nyilvánvalóan nem egy az egyben gondoltam te tök 😄 minimum egy 10-15 millát rá kell még raknunk ha partiban akarunk lenni... :/

WuFraZselic
szerintem még adnak Agüero mellé valakit

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Juventus: David Trezeguet az Atléticóban folytathatja - lapértesülés

A francia L’Équipe információi szerint a Juventus labdarúgócsapatának francia támadója, David Trezeguet a spanyol Európa-liga-gyõztes Atlético Madridban folytathatja pályafutását.
A franciák információi szerint a klub és a játékos menedzsere már megkezdték a tárgyalásokat, a játékosügynök Antonio Caliendo pénteken Madridban járt az ügyben.

A franciák úgy tudják: a 32 éves Trezeguet kitölti 2011-ig szóló szerzõdését a torinóiaknál, a váltásra így csak jövõ nyáron kerülne sor. A támadó az õsszel még arról nyilatkozott, hogy a 2009–2010-es szezonban játszik utoljára a Juventusban, utána pedig családi okok miatt hazaszerzõdik.
--------------------

Csere Agüerora? :]

Olasz lapértesülések szerint a Serie A rekordbajnoka, a Juventus elõnyben van a Manchester Cityvel szemben az Edin Dzekóért folytatott küzdelemben.
Habár a hírek szerint Roberto Mancini, az angol csapat menedzsere több pénzt lenne hajlandó ajánlani a Bundesliga gólkirályáért, a Tuttosport szerint a bosnyák támadó a torinói csapatot választaná.
9csöves9
néztem pár összeállítást Dzekoról.kell.kurvára.

WuFraZselic
😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
"Mindenki mellettem állt a csapatban, kivéve egy embert. Ez az egy odajött hozzám és ezt mondta: miszter, én itt vagyok, de ön nem számol velem."

gondolom ez Seba volt

9csöves9
elég könnyen realizálódhat egy Criscito,Chiellini,Bonucci,Motta védõnégyes,ráadásul nem is drágán.ha ezt összehozza Marotta akkor nálam az is bõven belefér,ha nagyot buknánk ezzel a Pepe gyerekkel

Pepe jó igazolás volt, az Udinese-ben so a fiatal tehetség...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4
1. Blanc szülinapja.
2. Amaurit megtanítjuk gólt lõni.

<#eljen>

Grove4
TUTTOSPORT:
"Marotta: 'Bajnokesélyes csapatot építünk, a jövõ héten lesz két meglepetés'"

Zsolti9014
"a falhoz"... 😄DDD

Persze az a Murinnyós rész pont nem korrekt, nem tartozik a nagy részébe. 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
hát azért ez a Murinnyó taktikailag 0 elég merész😊

van egy Grosso-Atletico pletyka is,hozzá kéne csapni Tiagot (a falhoz) meg vagy 20 millát aztán hozhatnánk is Agüerot😊

Ziegler elismerte,hogy volt kontaktus az átigazolása kapcsán.most azonban úgy néz ki,hogy a Werderbe igazol

Zsolti9014
Azt hiszem, az önértékelése rendben van. És a nagy része a mondandójának korrekt.

Hajrá Magyarország!

Grove4
A Juve leköszönõ edzõje Mourinhóról, a borzalmas szezonról, Diegóról és a jövõrõl is beszélt...

Ha Alberto Zaccheroni maradt volna a Juventus edzõje, õ maradt volna az egyetlen bajnoki címet nyert vezetõ a Serie A-ban. De õ is és Mourinho is távozott.

"Abban hasonlítunk, hogy távoztunk mind a ketten, de sokban különbözünk. Neki mindig kell egy ellenség, s ha nem talál máshol, keres egyet a csapatán belül, s folyamatosan támad és sérteget. Ez nekem nem tetszik. Taktikailag semmit nem ér, küldtem megfigyelõket az edzéseire. Esténként mindig hívtak: miszter, itt semmit nem lehet tanulni. Amikor azt mondta, hogy az Inter nélküle is nyerne, már tudtam, hogy el fog menni. Madridban sikereket fog elérni, nála jobban senki nem tudja motiválni a játékosait. Hogy maradtam volna-e? Én sem hosszabbítottam volna magammal szerzõdést, hiszen nem sikerült megszereznünk a negyedik helyet. A vezetõség azt akarta, hogy aláírjak, de nekem nem volt rá idõm: 14 meccset játszottunk 42 nap alatt, a keret fele sérült volt, a másik fele meg sérülésbõl épült fel. Mi volt a fordulópont? A Siena elleni meccs, amikor már 3-0-ra vezettünk pár perc játék után. Utána Grygera elvesztette a labdát, Maccarone jött, s jött a hidegzuhany is. Elmentünk Londonba, s érkezett a Fulham-elleni borzalom. Egy csapatnak szüksége van minõségre, az megvolt. Lábakra, az már nem volt, s a Siena elleni meccs után már fejben sem voltunk ott. Londonban nem volt ott Iaquinta, Amauri, Buffon, Chiellini, Sissoko, Marchisio, és lehet, hogy kifelejtettem még valakit. Simán vernünk kellett volna azt a Fulhamet. Az elsõ félidõvel nem volt gond, de a második félidõben megint eltûntünk. Hál istennek, hogy legalább Del Piero ott volt. Habár már nincs meg a régi ereje, de õ az egyetlen aki mindent belead a meccseken. Amikor tudtam játszattam, de le is cseréltem, kispadra is raktam, s mindig elfogadta a döntéseimet. Kilencven perc már nincsen a lábában, de még mindig õ a legjobb. Nem csak vele, hanem mindenkivel jó volt a viszonyom. Tudták, milyen nehéz körülmények között dolgozom. Blanc-t is mindenki alulértékeli. Nagy munkával óriási csapatot épített fel. Felipe Melo zseniális játékos, az edzéseken az egy-az-egy elleni feladatoknál senki nem akart vele lenni, hiszen óriási fizikális ereje van. Sissoko pszichikálisan összeesett a családi drámája után, hiszen már neki kell gondoskodnia a hat kisebb testvérérõl is. Buffon például a válogatott élére követelt engem. Diego egy igazi zseni, ám nem sikerült beilleszkednie. El fog menni. Amikor Del Neri a Portóba ment, ezt mondta: Diego? Nagy tehetség, de nálam nem játszik. Mindenki mellettem állt a csapatban, kivéve egy embert. Ez az egy odajött hozzám és ezt mondta: miszter, én itt vagyok, de ön nem számol velem. A jelenlegi Juve? Óriási csapat van készülõben. Ráadásul Giraudo, annak ellenére, hogy Londonban van, továbbra is segíti és irányítja Agnelli hagyatékát, a Juventust, mely az Inter legnagyobb ellenfele lesz jövõre."

(Zebraportál)

Mond néhány érdekes dolgot.

Grove4
A Juventus általános igazgatója, Beppe Marotta feltárta klubja átigazolási stratégiáját, amelyben nem szerepel Angelo Palombo, vagy Giampaolo Pazzini neve.
„Palombo és Pazzini két kiváló játékos, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy benne vannak a dél-afrikára készülõ olasz keretben.”, mondta Marotta a Sky Sport Italia-nak. „Azonban Riccardo Garrone elnökúr kijelentette, hogy a Sampdoria nem egy szupermarket és mi nem akarunk átalakítani a stratégiájukat. Nem hiszem, hogy e két játékos tagja lesz a Juventus 2010-11-es keretének.”

Simone Pepe azonban a mai nap folyamán elismerte Torinóba szerzõdésének tényét.

„Az átigazolás még nem végleges. Igaz, hogy a tárgyalások elõrehaladott állapotában járunk, úgyis mondhatnám, hogy majdnem készen vagyunk, de még nem mondanám hivatalosnak a transzfert. Edin Dzeko egy kiváló támadó, nem csoda, hogy a világ számos élcsapatának felkeltette érdeklõdését. Ez azt jelenti, hogy a Wolfsburg támadója nagyon tehetséges.”

Gigi Del Neri érkezése és a Bajnokok Ligájáról történõ lemaradás miatt lényeges változások várhatóak a Juve keretében.

„Meglátásom szerint sok játékos fog maradni. Nem szabad hagynunk, hogy a tavalyi szezonban nyújtott teljesítmények befolyásoljanak minket, mert továbbra is olyan játékosokról beszélünk, akik a legmagasabb szinten futballoznak.”
(Juventus Hungary)

Forza Italia
jó gyerek😄