Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
hét második felében már talán várhatóak a hivatalos bejelentések.
én inkább azt várom ki lesz az a nagy név akivel Agnelli úgymond be akar robbanni
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Krasic ügynöke nyilatkozta múltkor hogy bár a Juventus sokkal elõrehaladottabb a tárgyalásokkal mint mi, Krasic mégis inkább a Milanba jönne...
Dzekonak meg a Milan a kedvenc csapata, többször is nyilatkozta hogy minden vágya ide igazolni stb...
és nagyon úgy néz ki h mind2 játékost elbasztuk...úgy látszik a rossz szezon után Ti legalább észhez kaptatok de úgy néz ki nálunk még mindig csak a parasztvakítás megy:/
az Atleti elnök kijelentette,hogy Tiago marad náluk
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
egyébként 20:15-ös hír,hogy még tárgyalunk a moszkvaiakkal,de a felek közel állnak egymáshoz és össze fog jönni a biznisz
Buffon
Cacares-Bonucci-Chiellini-Criscito
Krasic-Sissoko-Marchisio-?????
Alex-Agüero
Hunteren még elgondolkoznék, de amit írnak, az idegbeteg agyament kacsa...
2010.06.07. 09:00 - ktn
A La Gazzetta dello Sport szerint az olaszok jelenlegi szövetségi kapitánya Angliába költözhet.
Marcello Lippi a világbajnokság után távozik az olasz válogatott élérõl, és a milánói székhelyû lap szerint akár a Liverpoolnál is kiköthet.
Lippi többször is jelezte, hogy szeretné magát edzõként kipróbálni Angliában, s nem is fogadott el Serie A-s ajánlatokat azóta, hogy kiderült, a válogatottbeli karrierje hamarosan véget ér.
A La Gazzetta dello Sport szerint Lippi érkezése garantálná az olyan sztárok maradását, mint Fernando Torres vagy Steven Gerrard. Lippi állítólag olyan egykori Pool-sztárok támogatását is bíná, mint Kenny Dalglish és Ian Rush.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
„Vannak ajánlatok Diegóért – nyilatkozta Marotta a Tuttosportnak. – Delneri taktikai követelményei a legfontosabbak, és nem hiszem, hogy a brazil illene a 4-4-2-es rendszerbe. Ha kapnánk egy megfelelõ ajánlatot, úgy vélem eladnánk a játékost.”
Szó volt mostanában Gianluigi Buffon és Alessandro Del Piero távozásáról is, ám a sportigazgató szerint ez a lehetõség nem áll fenn.
„Buffon és Del Piero nem eladó. Õk a klub szimbólumai, akikre a fiatal játékosok felnézhetnek” – tette hozzá Marotta.
Hajrá Magyarország!
sok helyen írják a 4-4-1-1 felállást is, ahol Diego szerepel az árnyékcsatár pozíciójában. azt favorizálom inkább amit Te írtál, mert jobban igazodik a keretünkhöz
Na nem elkiabálni, én is lekopogom.Krasic leigazolásával nagyon elégedett lennék, Dzekot sem riasztanám el.
Egyébként végre, hogy észrevették a vezetõk(ha a hír igaz), hogy nyitni kell a keleti piac felé is.<#eljen>#eljen>
el is képzeltem egy ilyet: Gigi-Criscito,Chiello,Bonucci,Motta-Marchisio,Momo-Seba,Diego,Krasic-Dzeko
túl szép lenne😊
két meglepetés közül az egyik tippem Dzeko
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A francia L’Équipe információi szerint a Juventus labdarúgócsapatának francia támadója, David Trezeguet a spanyol Európa-liga-gyõztes Atlético Madridban folytathatja pályafutását.
A franciák információi szerint a klub és a játékos menedzsere már megkezdték a tárgyalásokat, a játékosügynök Antonio Caliendo pénteken Madridban járt az ügyben.
A franciák úgy tudják: a 32 éves Trezeguet kitölti 2011-ig szóló szerzõdését a torinóiaknál, a váltásra így csak jövõ nyáron kerülne sor. A támadó az õsszel még arról nyilatkozott, hogy a 2009–2010-es szezonban játszik utoljára a Juventusban, utána pedig családi okok miatt hazaszerzõdik.
--------------------
Csere Agüerora? :]
Habár a hírek szerint Roberto Mancini, az angol csapat menedzsere több pénzt lenne hajlandó ajánlani a Bundesliga gólkirályáért, a Tuttosport szerint a bosnyák támadó a torinói csapatot választaná.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
gondolom ez Seba volt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2. Amaurit megtanítjuk gólt lõni.
<#eljen>#eljen>
"Marotta: 'Bajnokesélyes csapatot építünk, a jövõ héten lesz két meglepetés'"
Persze az a Murinnyós rész pont nem korrekt, nem tartozik a nagy részébe. 😊
Hajrá Magyarország!
van egy Grosso-Atletico pletyka is,hozzá kéne csapni Tiagot (a falhoz) meg vagy 20 millát aztán hozhatnánk is Agüerot😊
Ziegler elismerte,hogy volt kontaktus az átigazolása kapcsán.most azonban úgy néz ki,hogy a Werderbe igazol
Hajrá Magyarország!
Ha Alberto Zaccheroni maradt volna a Juventus edzõje, õ maradt volna az egyetlen bajnoki címet nyert vezetõ a Serie A-ban. De õ is és Mourinho is távozott.
"Abban hasonlítunk, hogy távoztunk mind a ketten, de sokban különbözünk. Neki mindig kell egy ellenség, s ha nem talál máshol, keres egyet a csapatán belül, s folyamatosan támad és sérteget. Ez nekem nem tetszik. Taktikailag semmit nem ér, küldtem megfigyelõket az edzéseire. Esténként mindig hívtak: miszter, itt semmit nem lehet tanulni. Amikor azt mondta, hogy az Inter nélküle is nyerne, már tudtam, hogy el fog menni. Madridban sikereket fog elérni, nála jobban senki nem tudja motiválni a játékosait. Hogy maradtam volna-e? Én sem hosszabbítottam volna magammal szerzõdést, hiszen nem sikerült megszereznünk a negyedik helyet. A vezetõség azt akarta, hogy aláírjak, de nekem nem volt rá idõm: 14 meccset játszottunk 42 nap alatt, a keret fele sérült volt, a másik fele meg sérülésbõl épült fel. Mi volt a fordulópont? A Siena elleni meccs, amikor már 3-0-ra vezettünk pár perc játék után. Utána Grygera elvesztette a labdát, Maccarone jött, s jött a hidegzuhany is. Elmentünk Londonba, s érkezett a Fulham-elleni borzalom. Egy csapatnak szüksége van minõségre, az megvolt. Lábakra, az már nem volt, s a Siena elleni meccs után már fejben sem voltunk ott. Londonban nem volt ott Iaquinta, Amauri, Buffon, Chiellini, Sissoko, Marchisio, és lehet, hogy kifelejtettem még valakit. Simán vernünk kellett volna azt a Fulhamet. Az elsõ félidõvel nem volt gond, de a második félidõben megint eltûntünk. Hál istennek, hogy legalább Del Piero ott volt. Habár már nincs meg a régi ereje, de õ az egyetlen aki mindent belead a meccseken. Amikor tudtam játszattam, de le is cseréltem, kispadra is raktam, s mindig elfogadta a döntéseimet. Kilencven perc már nincsen a lábában, de még mindig õ a legjobb. Nem csak vele, hanem mindenkivel jó volt a viszonyom. Tudták, milyen nehéz körülmények között dolgozom. Blanc-t is mindenki alulértékeli. Nagy munkával óriási csapatot épített fel. Felipe Melo zseniális játékos, az edzéseken az egy-az-egy elleni feladatoknál senki nem akart vele lenni, hiszen óriási fizikális ereje van. Sissoko pszichikálisan összeesett a családi drámája után, hiszen már neki kell gondoskodnia a hat kisebb testvérérõl is. Buffon például a válogatott élére követelt engem. Diego egy igazi zseni, ám nem sikerült beilleszkednie. El fog menni. Amikor Del Neri a Portóba ment, ezt mondta: Diego? Nagy tehetség, de nálam nem játszik. Mindenki mellettem állt a csapatban, kivéve egy embert. Ez az egy odajött hozzám és ezt mondta: miszter, én itt vagyok, de ön nem számol velem. A jelenlegi Juve? Óriási csapat van készülõben. Ráadásul Giraudo, annak ellenére, hogy Londonban van, továbbra is segíti és irányítja Agnelli hagyatékát, a Juventust, mely az Inter legnagyobb ellenfele lesz jövõre."
(Zebraportál)
Mond néhány érdekes dolgot.
„Palombo és Pazzini két kiváló játékos, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy benne vannak a dél-afrikára készülõ olasz keretben.”, mondta Marotta a Sky Sport Italia-nak. „Azonban Riccardo Garrone elnökúr kijelentette, hogy a Sampdoria nem egy szupermarket és mi nem akarunk átalakítani a stratégiájukat. Nem hiszem, hogy e két játékos tagja lesz a Juventus 2010-11-es keretének.”
Simone Pepe azonban a mai nap folyamán elismerte Torinóba szerzõdésének tényét.
„Az átigazolás még nem végleges. Igaz, hogy a tárgyalások elõrehaladott állapotában járunk, úgyis mondhatnám, hogy majdnem készen vagyunk, de még nem mondanám hivatalosnak a transzfert. Edin Dzeko egy kiváló támadó, nem csoda, hogy a világ számos élcsapatának felkeltette érdeklõdését. Ez azt jelenti, hogy a Wolfsburg támadója nagyon tehetséges.”
Gigi Del Neri érkezése és a Bajnokok Ligájáról történõ lemaradás miatt lényeges változások várhatóak a Juve keretében.
„Meglátásom szerint sok játékos fog maradni. Nem szabad hagynunk, hogy a tavalyi szezonban nyújtott teljesítmények befolyásoljanak minket, mert továbbra is olyan játékosokról beszélünk, akik a legmagasabb szinten futballoznak.”
(Juventus Hungary)