44078

ibogldrc.jpg

• eddie
    Egyet értek.Nem volt vészes a játékunk.Sajna megint a védelem.
  • Csacsi
    Sajnso...az év végén kevés az, hogy nem volt szerencsénk....ezért adnak BL. indulást érő helyet.

Ez a szezon is elment. Talán lesz megint UEFA indulási jogunk....de hogy minek...azt nem tudom.
  • Trunks
    Lehet nem értetek velem együtt, de - a körülményekhez képest - a mai teljesítményünk nem volt olyan rossz. Sokkal siralmasabbat vártam, igaz pont a védelmünkben bíztam, az tényleg tragikus volt. De Toniban bízok, szerintem jó lesz. Quagliarella kellene tényleg mellé.

A szerencse pedig totál elpártolt mellőlünk, mert ezen a meccsen a helyzetek alapján legalább 1 gól járt volna nekünk. Mind1, tovább kell lépni, és vhogy hozni a következő pár meccset.
  • Trunks
    Ez a Grygera-(jelenlegi) Grosso balszél ki merem jelenteni, hogy a legrosszabb, amely Juve-mezben valaha is pályára lépett.
  • Csacsi
    Olyan szánalmasak vagyunk, mint a sinter volt régen.

Csak míg ők maguktól voltak szánalmasak, addig minket mások tettek ilyenné.
  • WuFraZselic
    mert gólt lőtt? =/
  • eddie
    Elhiszem, hogy ideges vagy de ekkora parasztságot ne mondjál már!
  • cassoneitaly
    Szétb@sz az ideg,lehet durva leszek, de Szívből kívánom, hogy cavani gyereke ne szülessen meg.
  • Csacsi
    Nekünk már csak egy lehetőségünk van. Remélem Andrea meglépi.

Nyáron vissza kell hozni Moggit.
  • Trunks
    Na ez az ami undorító. Pepe épphogy hozzáér Hamsíkhoz, ő meg eljátssza a nagyhalált. 3-0-nál mi a fasz értelme van ennek???
  • Trunks
    Ilyen ember hogy játszhat még a Juvéban? Grygera bazzeg... hogy kaphatunk 3 ilyen gólt, amikor a második félidőben csak nekünk volt helyzetünk a gólon kívül????? faszkivan
  • eddie
    Ott volt a keze a kapus arcán.Innen egy profi már simán eljátssza a nagy halált.Meg is történt.
  • 9csöves9
    pofánvágta De Sanctist.amúgy szerintem teljesen jó Toni,Q kéne mellé és akkor lenne is értelme a lefejelt labdáknak.

játék alapján rosszabbra számítottam,szerintem nem volt eddig jobb 2 góllal a Napoli
  • Grove4
    köszipuszipá
  • Csacsi
    Mi volt benne szabálytalan. Felugrott Toni, meg a kapus...éS a kapus melléütött. Semmi szabálytalan nem volt benne.
  • limperatore
    amúgy tonin nevettem h megvettétek az idei teljesítménye miatt, de most már jó vételnek gondolom a mai meccs alapján, pont illik ide és veszélyes is
  • Trunks
    A második gólig pariban voltunk, utána már sokkal jobb volt a Napoli. Jó kis csapat. Viszont nevetséges, hogy kétszer is teljesen üresen fejelhetett Cavani 6-8 méterről. Grygerát össze-vissza szopatják, Traoré ok, csak sokat szabálytalankodik. A középpályánk Kraszicson kívül semmit sem mutat. Toni bíztató, nagyon hajt, Amaurinak pedig 6 hónap után volt bíztató megmozdulása a lecserélései mellett. Azt viszont nem értem, Ale miért nem játszik.

A bíró meg eléggé a délieknek fúj. Alig kaptunk szabadot. A gólunk pedig inkább szabálytalan volt, én se adtam volna meg.
  • Grove4
    Amauri most már komolyan mehet a kurva anyjába. Ez megint mi volt, semmit nem csinál egész meccsen, Toni többet csinált egy félidő alatt mint ő másfél szezon alatt. Pofám nem lenne bejárni edzésre. Ki is kapcsoltam, mert ezt nem lehet nézni.
  • Grove4
    :D:D:D:D ez de igaz :D
  • Csacsi
    Lényegtelen milyen csatár jön mostanában, ha nem adják meg a szabályos góljait...akkor tökmind1 ki van itt.
  • WuFraZselic
    tehát 25milliót
  • limperatore
    állítólag 25m-t + amaurit ajánlottátok torresért
  • Csacsi
    Löktétk Traorét....miért nem veszik el a gólt?
  • eddie
    Milyen már ez a védelem?
  • gercse
    és Toni szabélyos fejesét nem adják meg...Morganti mehet a ...
  • Csacsi
    2 forduló alatt 2 szabályos gólunkat veszik el.
  • Kaplan
    Iszonyatosan vicces olvasni a reakcióitokat a csatársorunkra és egyben elszomorító mert annyira igazatok van! :D

Borzasztó egyszerűen.
  • 9csöves9
    NAPOLI (3-4-2-1) De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Grava; Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani.

JUVENTUS (4-4-2): Storari; Grygera, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Aquilani, Marchisio, Pepe; Amauri, Toni.

Isten segíts.
  • 9csöves9
    unibet
  • Trunks
    Lol. És ezeket hol teszed?
  • 9csöves9
    3,5.ha egyikük sem lő nem adják vissza,csak akkor ha valamelyikük nem kezdő.úgy nézem vissza is kapom a lét,mert mindenhol Tonit írják

csütörtökön tettem Legro sárgára,aztán visszakaptam a tétet,mert hogy szerintük nem kezdett Legro:)
  • Trunks
    Mármint ez a #32745-re ment válasznak...
  • Trunks
    Klikk
    The ranking at the end of the 2010–11 season determines the allocation in 2012–13 competitions.

#32746: Én meg arra, hogy a Juve nem nyer. A Cavani-Amaurinak milyen az oddsza? Rakom rá a házat... (feltéve ha 0-0 esetén visszaadják a tétet)
  • 9csöves9
    de baszott jó lett a juventushungary bannerja
  • 9csöves9
    biztosra tudom,a 4. is indulhat

#32744: a gazella kezdőnek írja

azért ez egy jó kis forduló,a Lazio szopott,a Palermo ikszelt nekünk sajnos őket kell nézni

fogadtam arra hogy Cavani több gólt lő ma mint Amauri.nem nagy kockázat...
  • szucsy89
    Én úgy tudom hogy már eldőlt hogy csak 3 indulhat, ha valaki biztosra tudja akkor mondja meg...
  • Trunks
    Toni miért nem kezd? Így tényleg kár kiállni is, hogy Amauri van elöl.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy minden riválisunk ég, aztán mégis mindig bemákolják vhogy. A Milan 4x egyenlített, egyszer 2 gólos hátrányból, a végén a 93. percben. Az Inter meg fordít. Legalább a Roma kikapott.
  • Trunks
    Legalább mielőtt kijavítasz, utánanéznél. Mivel az elmúlt idény végén a Serie A-nak még nagyobb volt az UEFA-együtthatója, mint a Bundesligának, ezért idén sehogyse változhatott volna a dolog. A másik, hogy még a jövő szezonra sincs lefutva a dolog, bár valszeg előzés lesz.
  • wright
    Hatalmas
  • IXEMGabeo
    Forlan? nem rossz csatár, de már 30 felett van. Jó lenne valami fiatal vérfrissítés, aki később lenne meghatározó játékos...