44078
-
#32860 sajnálom én is, ha tényleg menni akar, mert sok köszönettel tartozunk neki, jól pótolta Gigit, de mi másra számított, amikor aláírt? -
#32859 ez mégis mire gondolt? :D -
#32858 Olaszországi jelentések szerint Marco Storari nem kíván Gigi Buffon cseréje lenni, így januárban elhagyná Torinót.
Sajnálom, mert jó kapus Storari, de most mire számított? -
#32857 Luque most a Malagában volt, előtte játszott a Deporban, én onnan ismerem, aztán a Newcastle majd az Ajax játékosa volt, tizenvalahányszoros spanyol válogatott. -
#32856 amúgy most gondolkodom, hogy simán visszahozhattuk volna Marescát. 30 éves, ingyen igazolható volt, és igazi Juve-szíve van, csak épp őt sem becsültük meg, pedig szerintem jó játékos. Középpályán jó alternatíva lenne a formaingadozások, meg Melo eltiltásai miatt is. De már mindegy. -
#32855 Ki ez?? -
#32854 Ez a meccs valahol nekem megvan teljesben. :)
Mellesleg Albert Luque kitalálta állítólag, hogy itt akar játszani. Ingyen lenne, mert szerződést bontott a Malagával. 32 éves... -
Olyan jó visszanézni ezeket a videókat, kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi. - Vagy csak nagyon kevés. -
#32852 pedig még ebben reménykedtem erősítés gyanánt, hogy elmegy. a vizesfiú mellett még bójaként tudnám elképzelni, kb. ugyanannyit mozog.
de ezek a kiegészítéseit ütnek. :D -
#32851 köszönöm -
#32850 "Amauri riporterek kérdésére válaszolva elmondta, hogy ebben a hónapban biztosan (nem lő gólt a Juventusban) nem távozik Torinóból, majd nyáron dönt (arról, hogy a focista hellyett kipróbálja e a vizesfiú szerepkört) a hogyan továbbról." -
#32849 Tényleg sajnállak már titeket:S -
eddie #32848 Boldog Szülinapot! -
barcames #32847 :( -
#32846 Tonit ma délelőtt megvizsgálták, és a vizsgálatok alapján a támadó térdszalag-sérülést szenvedett, amely miatt 25-30 napot lesz kénytelen kihagyni.
:@@ miért vagyunk mi ennyire szerencsétlenek?? -
#32845 Lüke Tóni egy hónapra dőlt ki -
#32844 Meg amúgy egyáltalán honnan veszik elő ezeket a neveket, hogy Floro Flores, előtte Martinez, meg ilyenek. Ezek egy jó Juventusban a wc-t nem pucolhatnák. Sőt, a Serie B-s csapatban sem!
Tudom én hogy behatároltak a lehetőségeink, de akkor is. Mondjuk egy Matri, Acquafresca vonalon el lehetne indulni. Utóbbi mondjuk most nincs élete formájában, de ez betudható annak is, hogy ide-oda rángatták, Atalanta, Genoa, vissza a Cagliariba, és őt mondjuk megszerezni is problémás lenne, mert most is csak kölcsönben van talán, vagy kettős játékjoggal.
Vagy ha már idősebbekben gondolkodunk, akkor ott van pl. Caracciolo, aki azért lőtt 5 gólt a Bresciában is, tavaly meg a B-ben vert 24-et. Szerintem ha Kraszicsék kiszolgálnák, nem lenne ő rossz. Nem is lenne drága, kérdés, hogy jönne-e. -
#32843 nagyon várom már. eddig fantasztikus teljesítményt nyújtott ebben a szezonban, 12 bajnoki meccsen gyakorlatilag ipari mennyiségű, három gólt lőtt, ami éppen hárommal több, mint amennyire Amauri 8 meccsen volt képes. -
#32842 Ennyi erővel Di Vaiót is leigazolhatnánk, ha elengedi egyáltalán a Bologna. Ugyan már nem fiatal, de meglövi a 8-10 gólt egy fél szezon alatt. Trez pedig nyilván jó lenne, de nem hiszem, hogy visszajönne. Meg nem is hiszem, hogy megvennénk, ha a nyáron nem kellett. Floro Flores pedig egy vicc. -
#32841 A olasz sajtó szerint a Juventus hétfőn hivatalosan is kölcsönveheti az Udinesétől Antonio Floro Florest. -
#32840 Jó lenne a kupát megnyerni leagalább és akkor újabb csilaggal gazdagodhatna mezünk! ^^ -
#32839 Veled is egyetértek Trezzel kapcsolatban, meg Buffonnal is maximálisan! :D -
#32838 szurkolók még mindig ugyanúgy szeretik ami sokat számít. helyükben el is kezdeném a meccsek közben a Treznek szóló rigmusokat, hátha felfigyelne rá a vezetőség is :)
friss Buffon interjúból egy részlet:
"Szeretnék köszönetet mondani valamennyi Juventus szurkolónak. Rengeteg ember mondta nekem az elmúlt években, hogy más együttesekkel sokkal több mindent nyertem volna és ez talán igaz is, de amit a Juve szurkolók adnak nekem, azt nem biztos, hogy megkapnám máshol.” -
#32837 Köszönöm a köszöntéseket és Istennek, hogy Juve-drukkernek születtem.
Santa Cruzt épp azért vetettem fel, mert olvastam, hogy a City meg akar tőle válni, ami ugye áron alul lenne. Transfermarkt szerint 7 millió, annál többet is adtunk már szarabb játékosért. De ez alatt is el lehetne szerintem hozni. Tény, ő sem világklasszis, de azért szerintem Floro Floresnél jobb.
Treznek meg nem tudom lenne-e kedve visszajönni, ezek után. -
#32836 Én amúgy Trez helyében nem jönnék,
én is szeretném, ha itt lenne, de ha a helyébe gondoljátok magatokat, akkor elég szarul néz ki, hogy elküldtük, de szar helyzetben meg visszahoznánk -
#32835 Boldog Szülinapot!
Santa Cruz nekem csak akkor kéne, ha olcsón adják, mert amúgy nem az a hejj de nagy játékos, soha nem volt kiemelkedő, Bayernben voltak jó időszakai, bár mostanában nem látom hogy játszik, de valaki acélosabb jöhetne -
#32834 Boldog Születésnapot!
én azt mondom, hogy hozzuk vissza Trezt és mögé tegyük be Di Natalet. tudom hogy öregek már, de tuti termelgetnék a gólokat megfelelő mennyiségben.
Trezt nem lenne nehéz visszahozni és ingyen is lenne. Natale már más kérdés mert nyáron se akart jönni, de valahogy biztos meg lehet győzni, és az Amauriért kapott pénzből bőven meg is lehetne venni -
#32833 köszi :) -
#32832 Zsolti Boldog Szülinapot! -
#32831 ja, és ami még fontos: van spanyol útlevele. -
#32830 Amúgy mit szólnátok pl. egy olyan igazoláshoz, hogy Santa Cruz?
Nem nagyon láttam mostanában játszani, de alapvetően jó képességű játékos, jól lő távolról is, kétlábas, nincs még 30 éves, és a City el is engedné. -
#32829 Magyar megye I. ifiből kéne igazolni má'....:|
Remélem, hogy azért Floro Floresnél valami komolyabbat veszünk. Mondjuk lehet hogy mindegy, mert egy meccset bír úgyis nálunk.
Tudom én, hogy nem nagyon van kiből válogatni, de azért egy szintet húzzunk már meg. -
#32828 nem mertem még beleélni magam:) -
#32827 azért az tegyük hozzá hogy nincs könnyű dolga,nincs túl sok megszerezhető arc a piacon
mondjuk nem tudom elképzelni,hogy pl nem adták volna oda azonnal Pazzinit ha a kaméleonunk letesz egy 10 millió eurót tartalmazó teszkós szatyrot a Samp asztalára.persze tudom,manapság ez nem így megy... -
#32826 most erre mondjam azt hogy Moggit vissza? sajnos nem sok hozzá hasonló elérhető transzferguru van. Marotta egyre nevetségesebb a töketlenségével és a középszerű játékosok igazolásával -
#32825 igen igen igen igen :D hol kell ezt aláírni?
„Visszatérni Palermóba? Soha ne mond, hogy soha, hiszen a futballban bármi előfordulhat.”, mondta Amauri a Stadionews-nak. „Zamparini fiának érzem magam, sokat foglalkozott velem, ami nagyon boldoggá tett. A két klub már dolgozik a részleteken, de ha a szívemre hallgatok, akkor már tudják a választ. Énem egy részét Palermóban hagytam, imádom a várost és a szurkolókat.”
Zamparini még lelkesebb volt Amauri esetleges visszatérését illetően.
„Legszívesebben már holnap visszahoznám.”, mondta Zamparini. „Ahhoz, hogy hozzánk jöjjön, el kell fogadnia azt a tényt, hogy kevesebbet fog keresni, ám körülbelül annyit keresne, amennyit még a távozása előtt.” -
#32824 Toni térdficam->még a Bari elleni meccsig megpróbáljuk leigazolni Floro Florest
megbolondulok.nem tudom elképzelni,hogy egy ilyen szintű csatárért két zacskó szotyinál több pénzt adjunk -
#32823 Egri úrnak üzenném, hogy az olasz nyelvben nem véletlenül nem "szk"-nek ejtjük az sc betűkapcsolatot, ha e vagy i betű következik utána. Ezért nem sikerült kimondania Sciacca nevét egyszer se. Azt hiszem ennyi elég is lesz meccsértékelésnek. -
#32822 ilyen segghülye bírói hármast régen láttam,pedig kijár belőlük mostanában
sokkal lazábban ment a vártnál,örülök hogy Melo nem bolondult meg a piroslapja óta mégjobban,Gigi meg kapott gól nélkül szépen hozta le a meccset -
#32821 Nakurvajó. És még a szabályos gólt sem adják meg.