44078
-
#33341 SZÁNALOM :(
Meccset nem láttam, de akkor is. -
#33340 Szerintem Bonucci véletlenül lépett rá a fazonra. Mondjuk nem értem, miért csak egyszer lassítják vissza.
Az pedig a világ szégyene, hogy ettől a Bolognától ki bírunk kapni otthon. Mondjuk azt nem értem, hogy hogy tudunk ilyen minősíthetetlen teljesítménnyel több helyzetet kidolgozni, majd ettől függetlenül simán kikapni. Azért ez a Bologna a Barit próbálná alulmúlni, ha nem lenne Di Vaio... Nem tudom ő mit keres már évek óta Bolognában. -
eddie #33339 Nem hittem volna, hogy sikerül a tavalyitól lejjebb süllyedni. -
#33338 szerintem egyértelműen ki lehetne jelenteni, hogy del neri megbukott mint edző nálunk. -
#33337 nálatok lassabb vagyok :P -
#33336 kicsit csalódtam benned,azt hittem rögtön az incidens után beírod:D -
#33335 bonucci azért szépen megtapsolta dellarokkát -
#33334 be kell húzni ezt a meccset,egyáltalán nem veszélyes a Bologna a kapunkra.ha Jaki nem kapta volna el régebben az amauritiszt akkor vezetnénk.szegény Milos is hihetetlenül visszaesett,Melo viszont nagyon jól nyomja
Toni-Jaki,Martinez-Pepe csere kell és meglesz ez -
#33333 -
#33332 20.45 Juventus-Bologna
tv: Digisport hu
streamek
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#33331 Storari; Grygera - Barzagli - Bonucci - Chiellini; Krasic - Melo - Marchisio - Martinez; Iaquinta - Matri
el lehet kezdeni az Agnelli által "követelt" 12/12-t -
#33330 köztudottan egy évre szóló szerződés lesz. és mivel Alex szerint ez az utolsó akkor jövő szezon végén.... ezt nem fogjuk szeretni :(
#33327: -
#33329 Hát ez szörnyű...és nem is idevaló....valaki törölhetné -
#33328 „Olvastam olyan történeteket, melyek a nevemet olyan viselkedésekkel hozták összefüggésbe, amik nem engem jellemeznek és ez keserűséggel töltött el.”, mondta Alex saját weblapján. „Pályafutásom motivációját a futball, a Juventus, és a szurkolók mély szeretete jelenti. Nem érdekel a pénz, abból életem során már eleget szereztem. Sokkal több pénzt is kereshettem volna, ha elfogadom más klubok ajánlatát, de nem ezt akartam. Közöltem elnökúrral, hogy az új szerződésemet nem gazdasági okok miatt írom alá, hanem a győzni akarásom miatt. Szeretném kihangsúlyozni a klub és a szurkolók iránt érzett szeretetemet. Alá akarom írni pályafutásom utolsó szerződését a Juventussal.” -
#33326 lehet így lesz egy elfogadható középpálya(Pepe,Marci,Melo, Krasic), mert Aqua nem játszott túl jól mostanában -
#33325 Aqua lesérült,nem játszik a Bologna ellen.Momo meg eltiltott.Marchisio így végre játszhat egy meccset a posztján -
#33324 hatalmas játékos, és nagyszerű ember is! Büszke vagyok rá, hogy a Juvét szolgálta évekig!
Viszont érzésem szerint ő sem kapta mindig azt a bánásmódot, amit érdemelt volna.
A Viareggio tényleg csalódás, rendre jól szoktunk ott szerepelni. és elgondolkodtató azért az is, hogy gyakorlatilag saját utánpótlásunkból kb. Marchisio az, aki be tudott kerülni a nagyok közé. meg De Ceglie.
ugyebár Giovinco, Criscito, stb...
Talán eltékozolt tehetségként lehetne őket említeni. Mármint hogy mi tékozoltuk el őket, nem ők a tehetségüket.
Én ide venném Mirantét, de neki Gigi mellett úgysem lenne sok esélye. -
#33323 nem véletlenül nyertek ők (Trezék) annyi mindent. beléjük volt nevelve, hogy mit jelent ezt a mezt viselni.
a Viareggio pedig elég nagy blama. nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen gyenge utánpótlásunk. bár más kérdés, hogy akik eddig minden évben végigvertek mindenkit azok most hol vannak, mert nem a mi felnőttcsapatunkban az biztos -
a Viareggio-i ifjúsági tornán már a csoportkörben kiesett a primavera...ezt sem tudtam volna elképzelni pár éve -
#33321 Trez:
„Emlékezzetek, mit jelent a Juventus. Szeretném, ha elvinnék a játékosokat a trófea szobába, hogy lássák, mit jelent a klub.” – kezdte Trezeguet.
Amikor megkérdezték, kivel helyettesítené Luigi Del Nerit a jövőben, a játékos szeme világított és Mourinho neve hangzott el.
„Remélhetőleg Mourinho az első számú jelölt. Del Neri sokat dolgozik, de Agnelli tudja, hogy egy Ferrarihoz egy bizonyos szintű vezetési tudás kell. A Juventusnak három bajnokot kell igazolnia, akivel trófeákat nyerhetnek, nem nyolc játékost, akivel a negyedik helyen végezhetnek. Royston Drenthe szíve megszakadt januárban, mert a Juventushoz akart igazolni. Mondtam neki, hogyha folyamatosan jól játszik, a Juve újra lépni fog érte.”
Amikor a legszebb Juventus mezben aratott sikereiről kérdezték, Trez így válaszolt.
„Az első Scudetto Marcello Lippivel, majd a két Calciopoli miatt elvett. Még az Inter játékosok is elismerték, hogy jobbak voltunk azokban az években.” –fejezte be. -
#33320 ha tényleg edzőt kellene találni akkor nálam Capello szerepel a lista élén. és szerintem el lehetne rángatni az angol válogatott éléről.
Neki azért van eredménylistája, és ugye tudjuk, h ahol eddig volt ott mindig bajnokságot tudott nyerni. az hogy a bl nem megy neki annyira az most nálunk rohadtul mellékes :). persze az is igaz, hogy minden klubnál ahol volt mindig komoly játékosállománnyal dolgozott, ami ugye itt most nincs meg.
Lippi nevét is bedobták pár helyen, de őt már nem kellene erőltetni.
Spalletti megérne egy próbát, de talán nehezebb lenne visszahívni az oroszoktól mint Capellot az angoloktól -
#33319 igen tudom,hogy ez volt a "hivatalos" oka.viszont azóta DD nyilatkozott érdekes dolgokat.szerintem nem csak az igazolások miatt történt ez az egész
Moggit meg már el kéne felejteni.szép volt,jó volt,aztán meg rossz.nem fog fogást engedni magán a klub azzal,hogy őt bármilyen formában alkalmazza -
#33318 moggi megvenne mindenkit :D -
#33317 Deschamps azért ment el....mert nem azokat vették meg, akiket ő akart.
Ez Moggival nem lenne gond szerintem :) -
#33316 DD kétlem,hogy visszajönne azok után,hogy a feljutás után elküldték.persze lehet,hogy a Gigli,Secco,Blanc agytröszt hármasnak volt köszönhető,de ő pedzegetett olyat is,hogy néhány nagykutya(Gigi,Alex,Camo,Trez stb. neveket susmogtak) akarata érvényesült az öltözőben és emiatt kellett távoznia
meg kellett volna tartani és egy nyugodt szisztematikus munkával már rég nem itt tartanánk -
#33315 villas boast simán elhoznám az elnökötök helyében
mourinho utódja tőle tanult 8 évig és a portoval 29 győzelem 1 vereség 3 döntetlen -
#33314 Moggi, Deschamps páros..és ismét Európa csúcsán leszünk :) -
#33313 adom.bár nem bánnám,ha valahonnan kukáznánk már egy olyan edzőt aki nyert életébe bajnokságot
-Andrea Agnelli azt akarja a csapattól,hogy a hátralévő 12 meccsen szerezze meg mind a 36 pontot.az jó.én is. -
#33312 max nyártól lenne érdemes, de úgy hogy akit kér azt megveszik neki -
#33311 Q felépülése egyébként nagyon komolyan halad,elképzelhető,hogy az utolsó 4 fordulóra már vissza is térhet -
#33310 szerintem teljesen felesleges ugyanazt megcsinálni mint tavaly.egyébként vicc,de pontosan ugyanannyi pontot szereztünk mint tavaly ilyenkor.szóval minden idők egyik legrosszabb szezonját lehet még sikerül is alulmúlni... -
#33309 Del Nerinek vége a Juventusnál, írja a Tuttosport: a Lecce elleni vereséget követően a lap szerint ideje döntést hozni, hogy érdemes-e folytatni a trénerrel. Utódja Luciano Spalletti lehet -
#33308 Érdekes „vallomást" tett David Trezeguet, a spanyol élvonalban szereplő Hércules francia csatára. A 33 esztendős támadó egy nyilatkozatában elmondta, januárban az AC Milan és az Inter ajánlatát is visszautasította.
David Treezeguet nyáron szerződött a Juventustól a spanyol élvonalban újonc Hérculeshez, azóta 21 bajnokin tízszer volt eredményes, és a jelek szerint nagyon jól érzi magát új csapatánál, esze ágában sincs visszatérni Olaszországba.
„Most már bevallhatom, hogy januárban az Inter és a Milan is hívott, de szeretném megvalósítani mindazt, amit a Hérculesnél elterveztünk, ezért a maradás mellett döntöttem” – nyilatkozta David Trezeguet.
-
#33307 senki sem mondta,hogy ennek szurkolunk.közöltem egy infót,hogy ezzel a vereséggel tulajdonképpen nem sok minden változott,mivel vetélytársaink is balfaszok -
#33306 Ó igen, ezekre a dolgokra felemelő építeni egy szezont. Néha csak szánni tudom magunkat ahogy más csapatok botladozásáért szurkolunk. Ezt most mindenféle személyeskedés nélkül, elég szomorú, hogy számunkra már csak ez maradt. -
#33305 kikapott a Palermo,a Roma,ikszelt az Udinese,egyedül a Lazio húzta be a meccsét.pont nekik kéne elkezdeni végre botladozni,de azért elég szerencsénk volt,hogy ennyien elbaszták a meccseiket -
#33304 Azért szeretem mikor megverünk egy Intert hatalmas játékkal és végre valami úgy tűnik, hogy kezdünk kicsit jobbak lenni. Azután azonnal kikapunk kibaszott demoralizáló és sima módon. Gyerekek ilyenkor annyira de annyira ki van a faszom. -
#33303 -
#33302 Lecce-Juventus 2-0 ::: Digisport összefoglaló
-
#33301 most van 4 pontra a bl hely úgy, hogy a 4. helyen álló Lazio még játszik most meccset, így könnyen 7 pontra távolodhat el a 4. hely (remélen kikapnak és akkor megmarad a remény).
nem mondom, hogy nem lehet elcsípni, de az idei teljesítményünket nézve elég lehetetlen sajnos. hiába szarok a többiek ha egyszer mi is azok vagyunk. emberemlékezet óta nem tudtunk 3 meccset nyerni zsinórban.
de legalább nekünk magyar szurkolóknak lesz egy saját zebránk :D