Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Immáron hivatalossá vált: Iago Falque, akit a Juventus ingyen szerzett meg 2008-ban, kölcsönben a Villarealnál fog szerepelni a következõ szezonban, akiknek opciós joguk lesz a megvásárlására. A Barca nevelésû ibériai szélsõ nem fért be a spanyol gárda elsõ csapatába, így a Villareal B-ben, a spanyolok tartalékcsapatánál fog szerepelni, mely a Liga Adelantéban szerepel. A spanyol klub hivatalos oldalán keresztül jelentette be az igazolást: „Iago Falque egy támadó középpályás, aki remekül lát a pályán, s kiváló technikai kvalitásokkal rendelkezik. A Barcelonánál nevelkedett, majd onnan igazolt 2008-ban a Juventushoz, a spanyol futball egyik legígéretesebb játékosa. Még csak 20 éves, de nem véletlen, hogy 2007-ben U17-es Európa Bajnok lett Belgiumban. A játékos reméli, hogy hazatérve több lehetõség jut neki, mint Torinóban.”
---------------------------------------------------------------------------------
Nos kérdem én, minek kellet opcióval adni, és minek kellet egyáltalán odaadni, hogyha ott is csak a B-ben játszik, inkább maradt volna itt a Primaveranal, vagy igazolt volna egy kisebb csapathoz, ahol néha-néha kezdõ is lehetett volna.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
mindig csak a szöveges közvetítést tudtam figyelemmel követni
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
én az elõzõ meccseket az Iraqgoals-on néztem. ott elviselhetõ képminõség, és nem akadozik.
kezdõcsapat kicsit késõbb várható
2. forduló Juventus-Sampdoria
3. forduló Udinese-Juventus
4. forduló Juventus-Palermo
5. forduló Juventus-Cagliari
6. forduló Inter-Juventus!!!! október 3.
7. forduló Juventus-Lecce
8. forduló Bologna-Juventus
9. forduló Milan-Juventus
10. forduló Juventus-Cesena
11. forduló Brescia-Juventus
12. forduló Juventus-Roma
13. forduló Genoa-Juventus
14. forduló Juventus-Fiorentina
15. forduló Catania-Juventus
16. forduló Juventus-Lazio
17. forduló Chievo-Juventus
18. forduló Juventus-Parma
19. forduló Napoli-Juventus
kicsit vicces, mert épp ma olvastam, hogy már megy oda is egyenesen fapados járat. megnéztem a jegyárakat, és ha jó elõre lefoglalja az ember akkor 12ezerbõl megvan az oda-vissza út. hátrány,hogy hétvégén nem közlekedik, így nem lehetne azt megcsinálni, hogy meccsnapon menni és másnap meg haza megspórolva így a szállást.valahogy biztos át lehetne vészelni az éjszakát meccs után. szállással együtt meg már necces
A Juventushungary TV élõben közvetíti a rendezvényt!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus megegyezett a CSZKA Moszkvával a szerb válogatott Milos Kraszics átigazolásáról. A hírek szerint az átigazolási ár nagyjából 15 és 17 millió euró között mozog.
Korábban úgy tûnt, hogy megrekedtek a két klub között a tárgyalások, ám a jelenlegi állás szerint sikerül megszerezniük a 25 éves középpályást a „zebráknak".
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Camo nálam simán megérdemelne mégegy esélyt. mindig csupaszív játékos volt aki imádta a Juventus mezt. tavaly neki se jött ki lépés mint sokan másoknak, de még akkor is sokkal jobb játékos mint Martinez.
Seba remélem csak kölcsönbe megy, megmutatja mit tud, és a szezon végén együtt röhögünk bele a vezetõség képébe 😊.
nálam Grosso maradna a cserepados bal védõ, és inkább De Cegliet adnám el.
Brazzo nagyon szimpatikus figura, végig csendesen tûrte a padozást, és amikor be kellett állnia akkor megállta a helyét. sajnálom szegényt, de itt már tényleg feleslegessé vált. remélem talál egy olyan csapatot ahol kap állandó játéklehetõséget, és lesz még pár szép éve a pályán.
"Azokat a játékosokat, akiknek menniük kellene, de maradni akarnak, egy évnyi pokolra kárhoztatjuk."

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A Soviet Sport állítja, a CSKA Moszkva és a Juventus megegyezett a játékos vételáráról, egy hozzávetõleg 15-17 millió Euró közötti összegrõl, amelybe a torinói klub közel egy hónapon keresztül nem volt hajlandó beleegyezni.
Krasiæ és az "Öreg Hölgy" már korábban megegyezett a személyes feltételekrõl, így az üzletet még a héten lezárhatják. Ez azt jelentené, hogy a középpályás nem vesz részt a hétvégi CSKA-Spartak rangadón. Úgy tûnik a CSKA hajlandó elengedni nagyra becsült szélsõjét egy ilyen fontos meccs elõtt az egyre növekvõ nyomás ellenére is. A hétvégén a Spartak Nalchik ellen szenvedett verséget a csapat. A mérkõzésen Krasicra rá sem lehetett ismerni, átlagos teljesítménnyel rukkolt elõ, amiben könnyen lehet, hogy szerepe van annak, hogy fejben már máshol jár.
A fiatal játékos kitartott a Juventus mellett annak ellenére, hogy komoly ajánlatokat kapott több klubtól is, mint a Fenerbache és a Manchester City. Az utóbbi idõben azt hangoztatta, ha mégsem jönne össze álomszerzõdése a Zebrákkal, boldogan marad Oroszországban.
"Nem lenne probléma itt maradnom a CSKA-nál. Mindig nagy élmény ebben a csapatban játszani és ha nem jön össze az átigazolás, akkor szívesen folytatom jelenlegi klubomnál." - mondta a középpályás a bobsoccer.ru-nak.
Úgy fest, végre létrejön a szerzõdés és teljesül a szerb játékos kívánsága, a felek akár már a héten hivatalosan is bejelenthetik az átigazolást.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
látod Tiagot se tudtuk eladni az Atleticonak. a vétálárár simán kiperkálták volna, de ez a pénzéhes hülyegyerek nem ment, mert nem kapna olyan fizut mint nálunk.
lehet kellene csinálnunk egyet fizet kettõt kap akciókat 😄
Hajrá Magyarország!
Másrészt meg tudom, hogy nem fiatalok, de ha már a Real nem tartott igényt rájuk, én Gutit meg Raúlt szívesen elnéztem volna fekete-fehérben. Mondjuk Melo meg Amauri helyett.
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Pasquato, az olaszok játékosa a mostanában divatos rabona rúgással próbálkozott a Lyon elleni felkészülési meccsen. Diegotól kapta a trükkös passzt, õt akarta leutánozni, nem jött össze.
A Juventus a Lyon ellen játszott felkészülési meccset, amelyet meg is nyert 2-1-re.
http://sportgeza.hu/futball/2010/07/26/cselezni_probalt_hanyatt_esett_a_szelso/
Sajátos megoldást talált az olasz állami televízió a bírói bakik elhallgatására. A tv-elnök közleménye szerint futball mûsort és nem üvöltözést akarnak közvetíteni. A döntés azt jelenti, hogy az állami televízióban biztosan nem ismétlik meg azokat a jeleneteket, ahol esetleg tévedett a bíró, így egy kiállítás, vagy egy meg nem adott gól is kimaradhat az összefoglalóból.
Igaz, alighanem a stúdióban ülõ szakértõk emiatt kevesebbet is veszekednek majd. Az olasz játékvezetõk szervezete helyes lépésnek minõsítette a döntést.
psnid HaTeBeKa
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nekem most a Richards nevû gyerek tetszett meg akirõl itt tegnapi nap szó esett. igaz ugyanannyit láttam õt is játszani mint Bridge-t, de valamiért mégis szeretném ha itt játszana.
felmerült Agger neve is ma, de õ is az álomkategóriába tartozik inkább.
Real féle Amauris hír inkább a vicc kategóriába tartozik, ennyire talán azok se hülyék 😊.
Tiagoról nincs senkinek híre? úgy volt, hogy már a hétvégén meg kellene egyeznie az Atleticoval, kapott is extra szünetet ez miatt, viszont ma már vissza kell utaznia ha nem tudnak megállapodni. ezek szerint viszont nagyon úgy tûnik, hogy nem engedett a fizetésébõl....Secco bácsi fejét ilyenkor nagyon tudom szídni
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Shaun Wright-Phillips biztos nem jön, õ az angol fizetésekhez van szokva 😊.
Richards-ot nem ismerem, de most kicsit utánanéztem ki is õ, és egész jónak tûnik. fiatal, erõs fizikummal rendelkezik, ha nem adják drágán akkor érdemes lenne megpróbálkozni. gondolom õ is inkább az angol bajnokságban fog inkább maradni.
Hajrá Magyarország!
" az üzletbe bevontak még egy szállítmány, hûtõszekrényekhez használható motort, amelyet Borghi saját cége kapott meg." 😊
micsoda üzletek mentek még akkoriban
Áron alul fogják eladni õket. A listán szereplõ játékosokból, Richards, wright Philipps és Robinho -t is megpróbálhatnánk elhozni
Ráadásul annyira vonz az a korszak...70-es 80-as évek. Sok olyan dolog volt akkoriban, amelynek sajnálom, hogy nem lehettem részese. (na meg olyan is aminek jó, hogy nem .)
Hajrá Magyarország!