44078
-
#33300 Ja és eléggé az edző dolga motiválni a csapatot. -
#33299 ha ma kikapunk 10 emberrel, de úgy hajt a csapat, mint az Inter ellen, akkor senki nem szólna semmit. De a játékunk is pocsék volt, és senki nem küzdött. Itt a mentalitással vannak problémák. Ha fele akkora tűzzel jönnek ki a meccs elején, mint az Inter ellen, akkor ma mienk a 3 pont. De ma mindenki alibi futballt játszott. -
#33298 Ezt viszont nem értem. Ha nyerünk, mindenki az égbe dicséri a srácokat, ha meg egyszer kikapunk, ráadásul végig emberhátrányban játszva, akkor temetünk mindent. A BL még így is SIMÁN meglehet, annyira szarok a többiek. A Palermo is kikapott tegnap, ráadásul mivel rajtunk kívül legalább 4 csapat van még versenyben azért az 1 helyért, ezért lesznek még rendesen körbeverések. -
#33297 Jah...és jövőre tessék elmagyarázni a bíróknak, hogy ha nekünk befújnak egy jogos 11-est a meccs elején..és kiállítanak az ellenféltől valakit jogosan....akkor nem lesznek meghúrcolva, szóval nyugodtan tegyék meg.
Mint ahogy teljesen jogosan Buffont is kiállították. -
#33296 ez hihetetlen, múlt héten miattatok buktam egy szép összeget, gondoltam akkor ma átgázoltok a Leccén, és ilyenkor persze, hogy nem nyertek :D -
#33295 Nevetséges. Ennek a Leccének nem tudunk gólt lőni... Az egész támadószekció ma kritikán aluli volt. -
#33294 Nah, akiket el kell küldeni a régiek közül : Amauri, Jaki, Grygera, Grosso.
Az újak közül : Motta, Aquilani, Martínez, Del Neri, Marrotta,
Akiket hozni kell nyáron : Deschamps, Moggi. -
#33293 ha múlt héten még bl helyben reménykedtünk akkor ez most egy elbaszott meccs miatt nálam nem fog megváltozni
egyébként poén,amikor utoljára 12.30kor játszottunk,akkor is a 10. perc körül kiállítottak tőlünk egy meghatározó embert és akkor is alázott minket egy kiscsapat.lehet ha nincs a bableves a pociban akkor,nem megy a srácoknak -
#33292 Del Neri egész héten a védelemmel dolgozott. így a 2. gól után ami szintén védelmi hiba volt nem tudom igazából mit is csinálhattak ebben a pár napban...
jövőre megint lehet 6 meccset bohóckodni az El csoportkörben.
ja és ezt a vereséget most nem lehet a kiállításra fogni. egy majdnem tökutolsó Leccet 10 emberrel és félgőzzel is verni kellene -
#33291 erre a védekezésre nincsenek szavak.hihetetlen -
#33290 értem. ilyesmire tippeltem volna én is. -
#33289 Arról nem beszélve az Inter meg lesgóllal nyert már megint.
Vicc ez az egész. De mi vagyunk a csalók. -
#33288 Delneri cseréje szerintem sem volt a legjobb,én pl Tonit hoztam volna le.viszont azt mondani hogy hetek óta nem akarnak nyerni az hülyeség.az Inter ellen sem akartak ugye?csak így jött össze
a védekezés az ami kritikán aluli ezen a meccsen,borzasztóan helyezkedik gyakorlatilag mindenki.a két ék közül egyet mindenképp le kell kapni és vagy Martinezt vagy Alexet kell behozni. -
#33287 Nekem az első félidő alapján nem úgy tűnt,mintha a Lecce nem akarna támadni.
Amúgy Tonit kellett volna lehozni. -
#33286 ki kellett futnia menteni 10 perc alatt másodszor, és kézzel ért a labdához tizenhatoson kívül.
meccshez most inkább nem is fűznék hozzá semmit, le kell nyugodni előbb -
#33285 Csak egy költői kérdés.....mi lenne, ha egy évben csak egyszer befújnák nekünk a jogos 11-est?
Akkor is szarul játszanánk...de legalább meg lenne ami járna.
Az sem zavarna ha kihagynánk...de amit a bírók művelnek velünk(itt csak a 11-esre gondolok), mert ez mást még nem nagyon csinált az szégyen és gyalázat. -
#33284 miért állították ki? nem láttam...
hányszor megfogadtam már, hogy Juve-meccsre nem teszek pénzt... :( -
#33283 Szerintem jobb, mintha Matrit kapná le, aztán ívelgetnénk előre Tonira a labdákat. Milyen kontrákkal nyerhetnénk? A Lecce nem is akar majd támadni, hogy tudnánk emberhátrányban kontrázni? -
#33282 Hmm, azért azt a kiállítás előtti szabadrúgást megnézném lassítva. Szerintem Toni ellen voltak szabálytalanok, de mostmár mindegy is.
Jó, hogy a Lecce rögtön az első helyzetét berúgja emberelőnyben. Így nehéz lesz. -
#33281 Számomra nyilvánvalóvá vált,hogy Del Nerinek fogalma sincs mit kell ilyen helyzetekben csinálni!
A leggyorsabb játékosunkat hozza le,akinek a kontráival nyerhetnénk.
Mondjuk úgy veszem észre meccsről meccsre,hogy ebben a csapatban senki sem akar győzni...
Az meg egyenesen szégyen,hogy minden évben a 4-ik BL helyért harcolunk,ez aztán a motíváció.
-
#33280 buffon kiállítva. szép a védelmünk megint... -
#33279 elvileg ugyanaz a kezdő lesz mint az Inter ellen,Delneri azt nyilatkozta,sohasem volt a rotáció híve és szerinte egy játékos ki tudja pihenni magát 3-4 nap alatt.(nem is olyan régen még azt nyilatkozta,hogy Krasic még nem tudta kipihenni a VB-t)
1 Buffon
3 Chiellini
4 Felipe Melo
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
15 Barzagli
17 Traoré
19 Bonucci
20 Toni
21 Grygera
25 Martinez
27 Krasic
30 Storari
32 Matri
43 Sorensen -
#33278 én már utaltam 10$-t. ezt most nem tudtam kihagyni :D -
#33277 "Segítsetek, gyűjtsük össze a pénzt, mert sajnos a blogszférában gyorsan terjednek az ötletek, és a végén még megelőznek minket a milánosok egy rinocérosszal vagy az interisták egy görény örökbefogadásával!"
-
#33276 Jaja. Tervezem is, hogy hozzájárulok vmennyivel. Esetleg összebeszélhetünk, ha más is akar adakozni, ezzel is csökkentve az egy főre jutó kezelési költségeket. -
#33275 EZ mekkora ötlet :D -
#33274 legjobb. végre látok egy meccset -
#33273 Köszi. -
#33272 A legundorítóbb időpontban, azaz vasárnap 12:30-tól, idegenben a Lecce ellen. -
#33271 Mikor játszunk am? -
#33270 deee :D ő Interbe való volt :D
maldini nyilatkozta h ellene volt a legrosszabb játszani -
#33269 Félelmetes belegondolni, mi lett volna ha Ronaldo is Juvés lesz, és ketten osztják ki a fél világot :D -
#33268 Valószínüleg a legnagyobb játékos volt, akit valaha láttam játszani. Szép Alextől a megemlékezés, és a kép is priceless. Félelmetes belegondolni, hogy mindketten mekkora karriert futhattak volna be, ha nincs az a sérülésük... -
#33267 írj neki kérdezd meg tőle, 99,3as visszajelzése van nem hiszem h kamuzna de azért érdemes megkérdezni -
#33266 szerintetek az ilyen
mezeken tényleg eredeti aláírás szerepelhet? -
#33265 -
#33264 Delneri azt nyilatkozta,hogy Chiello a szezon végéig balhátvédként fog szerepelni,ugyanis nincs nála jobb ezen a poszton -
#33263 Alex a hivatalos oldalán,Ronaldo visszavonulásáról
I've always claimed that the genius of a player can be measured by the greatness of his opponents, and great duels that a sport like football can give you to enjoy. The years Ronaldo spent playing in Italy, his first experience with Inter, were characterized by our challenge Del Piero-Ronaldo, Juve-Inter. At the end of the game we always looked for each other, to swap the jerseys. Ronaldo is one of the players I have regarded very highly.
His announcement yesterday struck me,but didn't surprise me. Unfortunately to take this decision for him were the injures he suffered from in the last years of his career. Another absolute stand out to mention is Marco Van Basten, bad luck prevented all of us who love football (me included) to see on the pitch the valiance of these "monsters".
But what Ronaldo did, will stay in the history of football and in the hearts of those who love sport forever, no matter what is their favourite jersey colour, what team they support or what flags they carry. Players like Ronaldo belong to everyone.
It was moving to hear Ronaldo saying during his farewell press-conference of farewell, in tears, the phrase 'it feels like dying' because a part of him is going away, a part of , Ronaldo, a football player. But ,fortunately, new life is about to start now.
Thanks for what you have done on the pitch and for being a great opponent, Stand out!
Alessandro
-
#33262 Davide Astori nem rossz védő igaz centre back és Milan nevelés
mondjuk Alessandro Matri is egyébként a Milan ifiközpontjából került ki -
nagyon király lenne mindenkit megtartani, Barza is egész jó, de szélső védőt még lehetne szerválni valahonnan, meg a Martinez/Pepe széle nem az igazi, még elmegy, de ha jövőre bajnoki címet akarunk, akkor még azon is kell dolgozni