Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Már 2008-ban mondtam, hogy nem ért meg 22 millát. Ideje lenne, hogy végre rám cáfoljon...
Amici di nessuno...
Védelembe ha padra kell középhátvéd, akkor Ariaudo tök jó lenne oda. Aogo szerintem nem lenne túl jó választás, legalábbis amit én eddig láttam tõle. Cassani jobbra nem hiszem, hogy jönne Motta mögé padra, ha ez lenne a cél. Irányítónak Aquilanit támogatnám, de ha Diego marad, szerintem oda se jön senki már. Schweinit én szívesen látnám, hiszen csupaszív, harcos, jó felépítésû, jól lõ, passzol, és még fiatal is, de szerintem nem adnák ide talán semmi pénzért. Amaurit meg jó lenne ha elvinné a Real, mondom ezt a két gólja ellenére. Pazzini ugyebár nehézkesen szerezhetõ meg, Dzeko szinte kizárt már, egy jó formában lévõ Gilardino viszont jó lenne.
De: ha még ennyi új emberben gondolkodnak, akkor nem kellene az utolsó pillanatra hagyni, mert nem lesz idõ a beépítésükre, márpedig ez egy félkész csapatnak nevezhetõ jelenleg.
Hajrá Magyarország!
A Mercato utolsó heteiben a Juventus le fogja zárni azt a forradalmat, ami Del Neri érkezésével kezdõdött: pár játékos eladása mellett – mely leginkább a pénzügyi egyensúly miatt szükségeltetik – négy-öt játékos érkezése várható. A Juve várhatóan az elkövetkezendõ hetekben Grosso helyére – akivel nem számol Del Neri – egy balhátvédet fog igazolni, egy ember a védelem tengelyébe fog érkezni, hogy segítse Bonucci, Chiellini, és Legrottaglie munkáját, továbbá egy irányító középpályás, és egy szélsõ leigazolása várható. Ez eddig két-két játékos a védelemben, és a középpályán, a csatársorban Amauri, Trezeguet vagy Diego esetleges érékesítése esetén egy klasszis támadó megszerzése is tervbe van véve.
A védelemben a játékosok nevei már körvonalazódtak valamennyire: Motta, Bonucci, és Chiellini már adott, egy balhátvéd hiányzik. Továbbá egy középhátvéd, Legrottaglie mellé a padra. Marrotta Dennis Aogót, a Hamburg 23 éves játékosát nézte ki a balhátvéd posztra. Ha Diegót átengedte volna korábban a Juventus, Aogo, és Elia már egy hónapja a Juventus játékosai lehetnének. Aogo leigazolása már a célegyenesben van, Gordon Stipic megerõsítette a Juve érdeklõdését. A további jelöltek közül Fabio Aurelio megszerzésére már nincs esély, ugyanis tegnap megállapodott a Liverpoollal. Versenyben van még Drenthe, Jansen, Clichy és N’Zogbia. Mivel Zebina, Salihamidzic és Grygera is az átigazolási piacon van, szükség lehet egy jobbhátvédre is, aki Motta alternatívája lehetne: Van der Wiel, és Cassani a két jelölt.
Marotta a következõ órákban Moszkvába repül, hogy pontot tegyen a Krasic – mizéria végére, amellyel véglegessé válhat a szélsõ poszt: Krasic, Martínez, Pepe és Lanzafame! A további feladatok elvégzése után (Camoranesi, Poulsen és Salihamid¾iæ eladása), Marotta igyekszik teljesíteni Del Neri kérését, akinek Melo, Sissoko, és Marchisio mellett szüksége van egy irányító középpályásra. Palombo neve merült fel elõször, de a Samp kifosztása után ez egy nagyon nehéz üzlet lenne. Ott van még Ledesma, és Aquilani is, de a vezetõség be szeretne próbálkozni a Bayernnél Schweinsteigerért. Nehéz vállalkozás lenne utóbbi, de Diego esetleges bevonása akár az üzlet gyors végbemenetelét is lehetõvé tenné.
A csatársorsorban nincs szükség forradalomra, de az eredményekért változásokra van szükség. A Real Madrid Amaurit akarja, és akár a Juventus tárgyalhat is velük az elkövetkezendõ napokban. Ha a brazil távozik, Marotta szeme egy másik támadóra terelõdhet: Dzeko és Pazzini mellett Gilardino, és Adebayor van még versenyben.
www.corrieredellosport.it
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá Magyarország!
Korábban arról pletykáltak, hogy az apró termetû, technikás futballista a Bariban folytatja, ám a legfrissebb hírek szerint a Parma mind a Juventusszal, mind vele megegyezett az átigazolásáról.
A 23 éves Giovinco már az elmúlt idényben is panaszkodott a kevés játéklehetõségre, és az új edzõ, Luigi Del Neri 4-4-2-es, a szélsõjátékra nagyobb hangsúlyt helyezõ hadrendje elõreláthatólag szintén nem kedvezne neki, azaz szakmailag indokolt váltania.
REAL MADRID
A Bologna megegyezett Albin Ekdallal.
Lapértesülések szerint a fiatal játékos azután csatlakozik új csapatához, hogy a Juventus visszatér Dublinból, ahol az Európa Liga selejtezõkörének keretében játszanak a Shamrock Rovers csapatával. A Juventus és a Bologna megfelezi a svéd középpályás játékjogát, a játékos pedig a Bolognában tölti a következõ szezont. Ekdal az elõzõ szezonban a Siena csapatában szerepelt kölcsönben és 26 meccsen 1 gólt lõtt.
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplõ Juventus támadója, Amauri elmondása szerint örül a Real Madrid érdeklõdésének, amely ösztönzõleg hat rá ám kijelentette, õ továbbra is a torinói együttesben kíván játszani.
„Real Madrid? Örülök José Mourinho megkeresésének, de az én fejemben csak a Juventus létezik. Szeretnék továbbra is Torinóban maradni, hogy megmutassam a valódi értékemet” – mondta a 30 éves támadó a Corriere dello Sportnak
Hirdetés
A brazil-olasz kettõs állampolgársággal rendelkezõ játékos, 2008-ban 22.8 millió euróért szerzõdött a Juventus csapatához a Palermóból. Azóta 82 mérkõzésen 24 gól rúgott az olasz rekordbajnoknál.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
vegyünk meg Krasicot végre, és akkor lezárul végre ez az õrület
A Juventus lefújta a Wolfsburg támadója, Edin Dzeko irányába történõ tárgyalásokat és úgy tûnik, Giuseppe Marotta nem fogja megváltoztatni a véleményét. Annak ellenére, hogy a pénteki Tuttosport szerint még él a Dzeko üzlet, Marotta megerõsítette, hogy a klub kivonul a német piacról, hogy tompítsa a 40 millió eurós árat. Ugyanakkor a CSKA Moszkva szélsõje, Milos Krasic továbbra is érkezhet.
„Dzeko? Mi szeretnénk õt, de a Wolfsburg nem akarja eladni és ezzel a vitát le is zárom. Krasic? Õ egy olyan szélsõ, aki jó lenne nekünk. Minden eshetõséget megvizsgálunk. A csapatunk még alakul és még bármi megtörténhet augusztus végéig.” – mondta Marotta az Il Corriere dello Sportnak.
www.goal.com
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Diego-tól én is többet várok. Amauri jól játszott tegnap remélem idén jól fog játszani és sok gólt szerez.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Amauri végre megkapta azt a bizonyos ébresztõ pofont valakitõl, remélem tartja is ezt a formáját, vagy akár még rá is tud tenni egy lapáttal.
látszott, hogy a védelemnek még össze kell szoknia, a beíveléseknél voltak még problémák. a két újonc Bonucci és Motta ennek ellenre pozitív benyomást keltett bennem. bal szélre viszont sürgõsen kellene valaki.
középpályára kell még a harcos és kemény Melo mindenképpen. Marchison nagyon látszott a fáradság, nincs meg még a kellõ erõnlét. Sissoko szokás szerint küzdött és hajtott, de meccs elején próbálkozott elõreívelésekkel, ami még mindig nem megy neki.
sokszor volt, hogy Pepe fejére íveltek labdát, de a befejezés nem nagyon megy neki. ezt vagy begyakorolja edzéseken, vagy el kell felejteni ezt a dolgot.
Lanzafameval kapcsolatban csak én érzem és látom úgy, hogy kicsit mintha nagyképû lenne a srác? 😊 egyébként nem játszik rosszul, de még fejlõdnie kell ha itt akar komoly karriert befutni.
Diego újra elkezdett aggasztani. megint sokszor eltûnt a pályán. hiányoznak még mindig a klasszis passzok. amikor erõbõ akarta kapura rúgni akkor kiment a labda a stadionból. szabadrúgások se mennek neki annyira, meg se igazán próbálja kapura tenni õket. én azért többet vártam tõle a felkészülési meccsek alapján.
jó lenne ha fejlõdne a támadójátékunk, és jobb lenne a helyzetkihasználás. ha ez nem sikerül akkor megint ugyanott leszünk ahol elõzõ szezonban abbahagytuk.
A meccset meg sajna nem láttam...de a gyõzelemnek örülök.
Hajrá Magyarország!
Mondjuk ezen nem változtat az, hogy szar meccs volt, kb ugyanazt játszottuk mint tavaly, a labdabirtoklás megvolt, de semmi több, a beívelésekkel, még mindig nem tudom, hogy mit akarunk, és hogy miért nem lehet elfelejteni a sok haszontalan beívelést, lévén a szélsõinktõl elvétve érkezik használható beadás. Diego még mindig eltûnik és könnyû semlegesíteni, valamint körülményes, hátul is voltak gondok, bizonytalanságok. A legnagyobb probléma azonban, hogy hiába van nállunk többet a labda, nem tudunk kreatív megoldásokkal a kapu közelébe kerülni. Remélhetõleg Krasic valószínûsíthetõ érkezésével ez is megoldódik valamelyest. Martínezrõl most inkább nem mondok véleményt, megvárom mit nyújt a bajnokságban.
Egyedüli pozítívum az, hogy Amauri ismét gólképes, sõt kettõt is lõtt, és az, hogy legalább szar játékkal is, de hoztuk a meccset.
és nálam még a stream is akad, másik értelmeset meg nem találok