44078
-
#33381 Van egy érzésem, hogy ezt már nem éli túl Del Neri... vagyis inkább remélem, hogy menesztik a picsába. -
#33380 elvették a képet berlusconiék h ne lehessen visszanézni a kezezést :) -
#33379 Buffo - Sorensen,Barzagli,Chiellini,Traore - Krasic,Melo,Marchisio,Martinez - Toni,Matri
Chiello vissza középre a csúnya bosnyák miatt. szerintem Alex kellene a kezdőbe, mert így ha megölik a széljátékunkat, amit nem lesz nehéz, a két csatár egy labdát sem fog kapni -
#33378 20.45 Juventus-AC Milan
tv : Digisport hu/ro/sk
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#33377 pláne,hogy pont a totonerot emlegetik,ami miatt anno ki lett zárva a Milan.ez olyan Materazzi féle félpályás öngól -
#33376 nem azt mondom, poénnak fel lehet fogni, de hogy a calciopolit miért viszik bele, amikor őket is érintette... :D -
#33375 nagyon komoly vannak még buta emberek :D -
#33374 szerintem pedig az lenne a tipikus, hogy ellenünk a szezon legjobb formáját produkáljátok, pár héttel később meg a milan 3 góllal nyer idegenben :D [neígylegyen!] -
#33373 Azért poénosak ezek a milányék. :)
Bár némelyiken kínomban nevettem is. -
#33372 Moggi ma élőben tekinti meg a derbit.közel 5 éve volt utoljára Juventus meccsen... -
#33371 annyira tipikus lenne egyébként.utána persze rögtön szopnánk a Cesenától meg a Bresciától -
#33370 én is remélem :D -
#33369 „Reméljük, hogy szívességet teszünk az Internek. Meggyőződésem, hogy a Juventus képes lesz legyőzni a Milant, bár úgy tűnik, ők a favoritok.” – mondta Chiellini a Sky Sport Italiának.
Alex pedig azt nyilatkozta,hogy hajlandó lenne egy üres fehér lapot is aláírni,amire majd a vezetők utána annyi fizetést írnak amennyit akarnak:) -
#33368 akkor irány a döntő és a kupagyőzelem :D -
#33367 valami csoda folytán amúgy továbbjutott a primavera Viareggioban,kicsit elhamarkodottan írtam a kiesésüket,hiszen az uccsó meccsen egy 3 gólosnál több győzelemmel még továbbjuthatott.meg is nyerte 5-1-re és bejutott a nyolcaddöntőbe,ahol már ki is ejtette a Palermot.a negyeddöntőben az Atalanta ellen játszanak -
#33366 hehe.. kellett nekem emlegetni... -
#33365 lehet ki kellene tenni banner alá :D
Németország elvette Olaszországtól a negyedik BL helyet, az új rendszer a 2012/13-mas szezontól kezdődik majd. -
#33364 Ez egész egyszerűen hihetetlen! Hány embernek, hányszor hányféleképpen kell még elmondania, hogy még idén a 4. hely is BL-t ér? Legyetek szívesek legalább az észt ne osszátok, ha nem tudjátok, hogy vannak a szabályok. Köszi. -
#33363 idén még a 4. hely is bl-t ér -
#33362 A BL azért kéne nékem...ahhoz meg kevés a 4. hely...csak az első három hely a BL-es, ebből a 3. selejtezős -
#33361 a Napoli teljesen lényegtelen számunkra, a 4. hely lenne a cél,nem a dobogó -
#33360 dzsudzsák -
#33359 11 pötty sajnos nem kevés, ráadásul a Napoli eggyel kevesebbet játszott... azért jó lenne ha meglenne (egy Lazio, Napoli, Juve kombó jó lenne) -
#33358 A Juventus labdarúgócsapata a 2010–2011-es idény első felében 39.5 millió eurós veszteséget könyvelt el, ami több mint kétszer akkora, mint volt egy évvel ezelőtt. -
#33357 kikapott a Lazio,a Palermo és ikszelt a Roma.beszarás,hogy kb ha hozzuk ezt a két kötelező meccset akkor már miénk is lenne a bl hely... -
#33356 „Az elnök úr bízik bennem és ezen bizalmának nemrég újfent hangot adott.”, mondta Del Neri. „Mindannyian felelősök vagyunk a helyzetért, elsősorban én, de nem áll szándékomban lemondani.” -
#33355 ja, most is duplázott...kívánom, hogy legyen gólkirály, és vegye meg valaki. -
#33354 Amauri 3 hét alatt több gólt lőtt a Parmaban mint nálatok 1 év alatt :o
TUTI, hogy visszahozza a vezetőség nyáron -
#33353 És mégis ki jöjjön helyette? -
#33352 igazából sok értelmét nem látom. a bl hely elúszott (bár matematikailag még van esély rá), de lássuk be lassan, hogy ez nem lesz meg.
jobb lenne ha inkább nyugodtan átgondolnának mindent a szezon a végéig, valahonnan kerítenének pénzt, valamint van most bőven idő körülnézni a játékospiacon és természetesen a szakmai stábot is lehetne keresgélni.
egy új edző biztos rendet tudna tenni a fejekben, de mi van ha ez megint pár meccsig tart mint tavaly?
itt valami komoly szankciót kellene kitalálni szerintem a játékosokkal szemben. azt pedig csak azok tudják, hogy mivel lehetne "megilyeszteni" őket akik nap mint nap velük dolgoznak -
#33351 Mikor válunk már meg Delneritől... -.-" -
#33350 hol is van már az a rettegett Juve, amelyik ellen a kiscsapatoknak szinte esélye nem volt, és a nagyok is tele gatyával érkeztek... :\ -
MarcelloLippi #33349 Nem azt mondom, hogy rongáljanak és balhézzanak, de valami tüntetés, vagy sztrájk a székház előtt, valami... mert ha ez így megy tovább... áhh... nagyon csalódott vagyok.
Igen, emlékszem régebben úgy fostak tőlünk, a kicsapatok hagyján, de a nagy csapatok is fostak. -
#33348 kifogások mindig megvannak. nehogy ne lehessen egy középpályást pótolni egy meccsre :)
mostantól az is gond lesz, hogy már senki nem fog félni tőlünk mert tudják h nyerhetnek -
#33347 Delneri lemondásról egy szót sem mondott.nagy vonalakban:-a folytonosság nincs a dns-ünkben,nem hiszi el,hogy 2 hét alatt minden tönkrement.hiányzott nagyon Aquilani,Jakinak fizikai problémái voltak és nagyon sajnálja a szurkolókat.az ilyen meccseken pedig sokkal nagyobb intenzitással kellene játszani,amit az Inter ellen sikerült is teljesíteni azonban a Lecce ellen egyáltalán nem- -
#33346 azért most szeretnék választ kapni Del Neritől és a vezetőségtől a hogyan tovább kérdésre -
#33345 a szurkolók most valószínűleg tudják,ha elkezdenek gyújtogatni meg játékosokat verni azzal csak még rosszabb lesz...egyszerűen nem tudom elhinni hogy az őszi harcos,kibaszottul nehezen verhető szerethető csapatunkból,hogy lett pár hónap leforgása alatt egy mentálisan nulla,hitehagyott társaság
egyetlen egy járható út van.az alapoktól kell felépíteni ezt a csapatot.ki kell küldeni Dortmundba egy csoportot és megnézni mit csináltak/csinálnak ott.nem is olyan rég még a megszűnés szélén álltak,erre most van egy fiatal,kibaszott jó focit játszó erőtől duzzadó csapatuk egy fiatal edzővel.nem néztem utána,de szerintem Martinez árából ők annó megvették a fél keretüket...
a klubnak ki kell lépnie ebből a begyöpösödött olasz mocsárból,hozni külföldi szakembereket,edzőt,játékosfigyelőt és hagyni őket 3-4-5 évig dolgozni.persze ez Olaszországban pont lehetetlen... -
MarcelloLippi #33344 Mi van itt, azt mondjátok meg nekem, mert ez már mindennek a legalja... Nem értem ez a Klub nem erre hivatott és semmit nem tesznek? A szurkolókkal mi van? Anno az Ég tudja mit csináltak volna 3-5 zakó után, de most...? Nagyon el van k...a nálunk valami és mindenki ül a seggén... Edzőcsere kéne, de valami nagyon gyorsan... Aztán a vezetőségből pár embert is repítenék... Ez a keret az első 4-re jó kell, hogy legyen, kéne... -
#33343 hát most erre nem lehet mit mondani...kész -
#33342 Ez se megy be. Nem értem. 3-4-szer is csak a szerencse mentette meg a Bolognát a góltól. Inkább kapjunk ki úgy, hogy esélyünk se volt, de ne így.