Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Lóf*szt nem ér az a 150 millió ha ilyen selejteket vásárolunk belõle...

forzajuve5
érdekes cikk jelent meg ma több olasz újság oldalán is. állítólag amint kész az új stadion Agnelli egy nagy pénzösszeget szán csapatépítésre (150 millió, ami kicsit abszurd nekem), valamint Lippi lenne a szakmai igazgató és felmerül Spalletti neve edzõnek

forzajuve5
ha nem veszünk csatárt akkor még az EL helyeken se nagyon kell gondolkodni nemhogy a BL helyeken.
majd megint lesz egy edzõváltás, szerintem már szezon közben, ami nem fogja megoldani a gondokat

WuFraZselic
kedvenc brazil támadótok lehet Genoában köt ki, Preziosi gyûjti a csatárokat 😄

azért remélhetõleg nem csak Cassanoval kompatibilis Pazza. szerintem nálatok Krasic vagy akár DP ugyanúgy kitudná szolgálni. bízom benne, hogy nálunk is sikerül valakinek a lábára/fejére tenni a labdákat

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zsolti9014
az úgy lett volna jó, igaz, de azért van egy Kraszicsunk, akire számíthatott volna õ is. Többet érnénk vele, mint Amaurival...

Hajrá Magyarország!

Grove4
Jaki is használhatatlan mostmár. Régen szerettem amikor még képes volt végigjátszani egy szezont. Most meg állandóan sérült és focizni is elfelejtett. Mehet õ is Isten hírével ahova akar. Komolyan ilyen emberek játszanak itt, nevetséges.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
A tegnapi vizsgálatok alapján Vincenzo Iaquinta jobb térdében lévõ ínsérülése kiújult, részletes vizsgálat a mai napon várható.

Manuel Giandonato jobb térde nemrégiben esett át egy mûtéten, az elsõdleges prognózis szerint 30-45 nap múlva tér vissza.

forzajuve5
nekünk csak úgy érte volna meg ha hozzuk mellé Cassanot is mert magában Pazzini nem sokra vitte volna szerintem.
interbe lehet újra magára talál és lövi a gólokat

Zsolti9014
Pazzinit elvitte az Inter, azt hiszem 12 misi + Biabiany. Ez azért nekem fáj. Nem igaz, hogy ennyit nem tudtunk volna rááldozni. Ennyire nincs mibõl?

Hajrá Magyarország!

Trunks
A helyében nagyon elgondolkoznék azon, hogy van-e értelme ennek így. Mondjuk gondolom ha nem is a csúcson, de nem így akart visszavonulni...

Amici di nessuno...

9csöves9
persze,neki lehet a legszarabb érzés az egész,hiszen õ játszott abban a csapatban is ami a 90-es években volt a világ legjobb csapata is.csak akkor nem tudom érdemes e még évekig folytatni...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
lehet már õ is belefáradt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
nekem a tegnapi meccsig megvolt a türelmem és a bizalmam a csapat felé,pedig addig is voltak azért cifra dolgok.hihetetlen,hogy idén is képesek vagyunk 1 hónap alatt mindent tönkre tenni.az,hogy szarul játszottunk az egy dolog,de hogy ennyire lelketlenül tettük mindezt az kurvára kiakaszt.nem akarok egy játékost kivenni meg nyakába várni az egészet,de Alex hozzáállása egyáltalán nem volt méltó ahhoz amit képvisel.önzõ volt,szart bele az egészbe,pedig csapatkapitányként pont neki kéne ûzni hajtani azokat akik nem teszik oda magukat.kicsit csalódtam benne...

Trunks
Moggi tényleg jó lenne. Igaz, hogy egy maffiózó, de az átigazolásokhoz nagyon értett. Én már nagyon várom, hogy véget érjen ez a szezon, mert nagyon déja vu-szerû kezd lenni az egész. Tavaly is egész bíztató volt az õsz, aztán jött a rémálomszerû tavasz...

Amici di nessuno...

Csacsi
Anyagi kártérítés nem kell Mogginak. Õ megoldja anélkül is. Nekem már az elég lenne, ha visszaadnák az elvett Scudettókat, és nyílvánosan bocsánatot kérne mindenki, aki lecsalózott minket.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
én ehhez még hozzátenném a szövetség anyagi kártérítését a bundaügy miatt, és akkor tényleg jók lennénk.

Csacsi
Az a baj, hogy én egy dologban látom már csak a megoldást.

Deschamps a padra. Moggi pedig vissza.

Lenne itt olyan csapat, aki tud hajtani ezért a mezért.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
Boldog Szülinapot neki! 😊 Jó kapus, Krisztusi korba lépve remélem pár évig még jobb lesz

Zsolti9014
Buffonnak ma van a születésnapja, a 33. Isten éltesse sokáig!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
itt elõbb fér be a kezdõbe mint a Chelsea-ben 😊

meccset nem láttam, de úgy néz ki én jobban jártam mint azok akik megnézték

Csacsi
Jah, és most lehet ez a Piazon gyerek is elgondolkozik azon, hogy tényleg erre van szüksége, hogy ide jöjjön?

Trunks
A végén nem is tudtam, minek szurkoljak. Hogy lõjünk egy gólt, és tovább kelljen nézni ezt a szenvedést még fél órát, vagy inkább ne legyen semmi. Legalább a kupával nem kell már foglalkoznunk. Hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki döntse el maga. Legalább nem fog lesérülni még 3 ember a következõ kupameccsen. A vicc az egészben, hogy a Roma se tudott/akart(?) focizni, csak nekik van egy jó csatáruk, aki el tud dönteni egy meccset. Nekünk nincs.

A szövetség pedig elgondolkodhatna, hogy mennyi értelme van annak, hogy az egyik ágon a Napoli-Inter-Lazio-Roma-Juve ötös, a másikon meg Palermo-Milan-Samp...

Amici di nessuno...

Csacsi
Nah. Már látom a holnapi Del Neri, és Marrotta nyilatkozatokat.

Jók voltunk. Érzõdik a fejlõdés. Amauri is jól teljesített, ami bizakodásra adhat okot, hogy még elképzelhetõ tõle 1 gól ebben a szezonban. Grygera, és Motta is remekeltek...mindenkit megállítottak. Nincs szükségünk senkire, mert minden poszton jók vagyunk. magabiztosak vagyunk, és vággyal teli...de sok az új játékos...csapatépítés folyik, ha nem vennénk észre. Sajnos a talaj is rossz volt, meg eléggé késõ este játszottunk, és nem is volt szerencsénk.Viszont tetszik a hozzáállás. De nem baj...elõre tekintünk. A Bl hely meglesz.

Nagyjából ezt várom, és ezt is fogjuk kapni 😊

Trunks
Teljesen egyetértek. Nevetséges az UEFA rendszere. Ettõl függetlenül rég nem látott mélyponton van a Serie A. De attól, hogy az olasz bajnokság színvonala romlott, nem lett jobb a Bundesliga se.

Amici di nessuno...

WuFraZselic
hát hallgatnom kellett volna rád...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
ez mind szép és jó, de ha ezeket vesszük figyelembe akkor a bundesliga a legerõsebb a világon😄😄 azt pedig te is meg mindenki tudja, hogy nem így van.. egy szar/hibás pontszámítási rendszer miatt elõzték meg a rangsorban a serie a-t, de ettõl nem lesz erõsebb a bundesliga, elég megnézni elmult 10 év bl teljesítményüket, meg azt hogy milyen játékosok játszanak a bundesligába és milyenek a serie a-ba.. lehet hogy megelõzték a serie a-t, de ettõl függetlenül egy klasszis játékos/edzõ nem fog a bundesligába igazolni, ugyanugy a olasz,spanyol,angol hármas közül fog választani.. és ha ezeket a pontokat vesszük figyelembe, akkor a spanyolnál is erõsebb liga, meg angolnál is..

Yo, Bitch!

Grove4
Ma basszunk má' oda a Romanak, ha kérhetném! Köszöntem! ^^
Forza!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9

9csöves9
Bertagnoli
Borriello
Brighi
Burdisso G.
Burdisso N.
Cassetti
Castellini
De Rossi
Doni
Greco
Juan
Lobont
Menez
Mexes
Perrotta
Riise
Rosi
Simplicio
Taddei
Vucinic

én a helyedben erre a meccsre nem tennék pénzt,annak ellenére hogy szerintem is továbbjutunk

WuFraZselic
este kiderül 😄
Roma keretrõl nem tudsz vmi infót? 1.7et adnak, hogy továbbmentek, az elég pofásnak tûnik

9csöves9
lehet a kisgyerek adott neki pár jó tanácsot,mit is kéne csinálni azzal a pattogó kerek micsodával😄

WuFraZselic
Amaurit azért kerülje, rossz hatással lehet a srácra 😄

9csöves9
Piazon amúgy kint lesz a családjával mai meccsen,beszélgetett már Meloval és Amaurival,illetve Del Pieroval készült egy közös fotójuk

Breki33
Vincenzo Iaquinta visszatért a csapatba. Ez a hír érkezett ma este, miközben a nagyközönség egy másikra vár: a Juventus edzõje, Luigi Del Neri az utolsó edzést követõen keretet hirdetett a Roma elleni mérkõzés elõestéjén.

Gianluigi Buffon pihenõt kapott, így az Öreg Hölgy 20 játékost nevezett a mérkõzésre.

Íme a teljes keret:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Aquilani
19 Bonucci
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
38 Libertazzi
43 Sorensen
9csöves9
Piazon Torinóban pózol egy tuttosporttal😊

el sem hiszem,hogy mások elött lecsaptunk egy tehetségre

Csacsi
Van bommel nem érdekes a mi szempontunkból, De Criscito eléggé. Fõleg, hogy Juve nevelés, és a posztja eléggé erõsítésre szorul most.

Breki33
megvették van Bommel-t is
FC Bayern -> Milan

Gyûjtik a problémás játékosokat
Csacsi
Criscito lehet a Milánba köt ki. Nekünk nem kellett. Jobb a Grosso, Traore páros bal védõnek 😊

Gratulálok 😊

9csöves9
-Pavel szerint jön még egy csatár,bedobták Djibrill Cissé nevét is a közösbe,ill. Fabiano kölcsönvételérõl is szó lehet
-Barzagli most már 99,99%
-a Lucas Piazon biznisz is úgy néz ki tisztázódni látszik

forzajuve5
Camot kirúgta a Stuttgart. róla már teljesen el is felejtkezdtem, de ezek szerint nem tudott maradantót alkotni.
nagyon minimális fizetésért lehet megérné visszahívni fél szezonra, és akkor Krasic tudna pihenni néha egy kicsit, plusz nyáron lehetne megint egy-két millió eurót csinálni az eladásából 😊

gercse
bajnokok ligáját kell nézni, ott meg lehet mutatni, Bayernen kívül nem sok német csapat vitézkedik, olaszoktól viszont a Milan, Inter gyakran, régebben Juve Roma szintén tovább jutottak, mint a németek

limperatore
hát ja így van 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Csacsi
Mivel a többit koholt vádakkal tönkretették.

bakkerman
de elmúlt 5 évben 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Breki33
ez tévedés, nézz már rá a tabellára

a Milan vezeti inter sehol sincs.
bakkerman
igen,régebben a bundesnél volt egy bayern,azt csõ,mostmár kiélezett lett azért(jó,oké,dortmund megy 10 ponttal),most meg a seriaban van egy inter meg a seria a 😄

limperatore
mostani serie a-nál nem csoda h erõsebb a bundesliga 😄

bakkerman
bundesliga:
-színvonalas meccsek
-teltház minden meccsen,kitûnõ hangulat
-a világon itt van a legnagyobb gól/meccs arány
-a világon ez a legnézettebb bajnokság nézõk szempontjából,minden meccsen átlag 45 ezren vannak kint a stadionokban.
Nem véletlenül vett meg a japán labdarugó szövetség mindenféle licencet,ma már nekik is bundesliga "elvû" a bajnokságuk lebonyolitási rendszere.

forzajuve5
Pavel nyilatkozata egy kis bizakodásra ad okot

„Nem mondanám, hogy Juventus számára véget ért volna az átigazolási piac, mint ahogy mások számára sem. Csatárra van szükség...és hogy milyenre? Egy olyan játékost akarok, aki kiélezett pillanatokban képes mérkõzéseket eldönteni."