44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Elmehetnek a jó büdös kurva anyjukba már! Mi a faszért írják, hogy 15:15-től adják, ha aztán rendesen adják élőben?????
  • eddie
    Nagy játék!
  • Trunks
    Mottát miért vettük meg amúgy? Isten ments, hogy játsszon, de azért kár volt érte fizetni, hogy dumcsizhasson a lelátón Amaurival meg Jakival.
  • 9csöves9
    ha jól láttam ismét csúsztatja a digi a meccsünket,de most csak negyed órával.rossz előérzetem van amúgy

• Zsolti9014
    Ez a videó tényleg majdnem olyan, mintha Gigiről néznék egy 8-10 évvel ezelőtti összeállítást! :)

2:40 környékén meg az a védés... :)

Szóval felőlem jöhet.
  • 9csöves9
    meglessük! ha már a fiatalokról van szó,Immobile elég jól termel a B-ben,19 meccsen 13 gólnál jár.rögtön jött is Preziosi,hogy szeretné ha a Genoának adnánk a tulajdonjoga 50%-át.mi az ő tehetséges csatárukat Boakye-t akarjuk érte.állítólag a srác olyan mint Balotelli,csak van agya.

továbbá rebesgetik a Brescia 21 éves kapusát Nicola Lealit is.több helyen kész tényként kezelik a leigazolását,azonban az ügynöke a napokban nyilatkozta,hogy még nincs megállapodás.csak lazán az új Buffonnak nevezik,hát meglátjuk.mindenesetre az idei teljesítménye elég impresszív,itt egy videó

http://www.youtube.com/watch?v=-fS0dq2cqX8

aztán Amagyuri továbbra is kell a Fiorentinának,ám egy árva petákot nem adnának a szerencsétlenért.ellenben Behramira szívesen elcserélnék.Lichtsteiner és kp cserének elmenne,nyilván hasznosabb lenne mint a műbrazil a tévé előtt.

Caceres esetében is alakulnak a dolgok,a játékossal nem volt nehéz dűlőre jutni,de a klubok még egyezkednek.állítólag az is bekavar,hogy Caceresnek nincs eu-s útlevele és azért kacsintgatunk rajta kívül is ilyen egyénekre(Guarin),a kettő pedig együtt nem megy
  • Zsolti9014
    Akinek van Eurosport 2-je: 14.45-től Al Jazira-Juventus U17!
  • Trunks
    Priceless! Remélem meghosszabbítják a szerződését, hiányozni fog! :)
  • Zsolti9014
    most akartam épp linkelni. :)

Nekem a poszt bélyegképe tetszett:

• 9csöves9
    egy remek írás,kedvenc csatárunkról:

http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2012/01/12/Ne_szorakozz_a_Csatarral/
  • Trunks
    Azért elég sokat mond, ha így is elengedték...
  • 9csöves9
    arról nem is beszélve,hogy a Roma hivatalosan közölte, 250 ezer euróval még nekik is kellett fizetni most Boriskának,hogy egyáltalán elfogadja a klubváltást...
  • Trunks
    Elíát én még mindig hiányolom. Pont az ilyen veszélytelen meccseken lehetne kísérletezgetni, pláne ha még szarul is játszik a csapat.

Marotta pedig min lepődik meg? Nekem is rögtön ez jutott eszembe. Azért csak befutott (Milan-nevelésként) 3 év alatt egy Milan-Roma-Juve pályát...
  • 9csöves9
    -Q műtétje jól sikerült, január 28-án térhet vissza az Udinese ellen

-Marotta beszélt az átigazolásokról,nem érti a szurkolók reakcióját Borriellora, és állítása szerint Krasic maradni fog.Amauri-Roma fronton nincs semmi konkrétum.Moggi és Zamparini szerint azonban ott fog kikötni a csodacsatárunk

- egyelőre úgy áll a helyzet,hogy 100-an megyünk két nagy busszal az inter elleni meccsre márciusban:)
  • Zsolti9014
    a győzelemnek örülök.
    Quagliarella meg szegény hihetetlen, hogy milyen peches, mielőbbi jobbulást neki!

az átigazolási pletykákra: Sörensent semmilyen formában nem kéne elengedni, annyira nem vagyunk eleresztve védők terén.

Pizarro felesleges lenne.

Kraszicsot meg sajnálom, de sajnos nem úgy játszik-ha játszik, mint amikor idekerült.
  • 9csöves9
    Borriellot amúgy meg is találták az ultrák,egy szép nagy kiírást szenteltek neki amin becsület nélküli zsoldosnak nevezik...
  • 9csöves9
    baszki.pedig első visszajátszásnál úgy tűnt alig értek hozzá.ez mondjuk nem lesz hosszú kihagyás,maszkkal azért tud majd játszani

a meccs nagyon harmatos volt,igazából szerintem megérdemeltük volna,hogy kapjunk egy szar gólt.a végén ahogy védekeztünk mint ha a Nou Campban kellett volna kibrusztolni a győzelmet...

nem vagyok teljesen derülátó a folytatással kapcsolatban,de inkább most nem vészmadárkodok:)
  • forzajuve5
    rossz hír következik...Quagliarella arccsontja törött. Megműtik.
  • Kaplan
    Nos, talán ez volt idén az ötödik meccsem amit végignéztem. Viszont kifejezetten érdekes, hogy majdnem mindegyiken megtörtént az amit ma is észleltem. A csapat az első félidőben nagyon jól pörög, megvannak a beindulások, szélek minden. Ahogy kijönnek a második félidőre valahogy fejben összeomlik minden (kivéve a Napoli elleni meccs) és olyan alapvető hibákat vétenek a játékosok, hogy az elképesztő. Ma egy-egy sima passz sem jött össze. Conte tényleg nem igazán szeret cserélni de az eredmények még mindig őt igazolják bár ez a mai Lecce akkor sem rúgott volna gólt ha tíz napig játsszuk a meccset.

Nekem tetszik amúgy a csapat játéka, sok forgatás, sok passz, nem szégyelljük elölről kezdeni a támadásépítést. Jó lesz ez.
  • Trunks
    Legalább megvan a 3 pont.
  • Trunks
    Ez is simán tizenegyes volt. Úgy látszik idén csak nekünk nem fújják be ezeket. Egyedül a Cesena ellen kaptunk egy orbitális kamutizit, de addigra már eldőlt a meccs.

Közben a Milan és a Roma is 11-es góllal vezet...
  • Trunks
    Vucsinicsnek majdnem sikerült ezt is kihagynia. Nagy gól volt! :D
  • Trunks
    Rossz nézni, ami szegény Q-val történik... :(((
  • pityuska
    katt ra JUVE!!
  • Trunks
    Váó! Csövesnek lett igaza: elöl Q Matri helyén. A többi a szokásos.
  • Trunks
    Így van. Bár most kivételesen megértem őket.
  • forzajuve5
    ráadásul digi csak csúsztatva adja a meccset. 16:15
  • Trunks
    No, elnézve a Gazzetta várható összeállítását, Quagliarella megint nem fog kezdeni...
  • 9csöves9
    inkább így:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s9ry4dzLn8M#!
  • 9csöves9
    arab Juvetinok a csütörtöki meccsen :)

• Trunks
    Borriello leigazolásának semmi értelme. Toni simán jobb nála, és akár Jaki is tudna annyit nyújtani, mint ő. Remélem tényleg a padra érkezik, nem fogja Conte erőltetni.

Pizzarrót se értem, Pazienza tök jól nyomta, amikor lehetőséget kapott, igaz nem teljesen Pirlo posztja, de az utóbbi időben amúgyis elég szürke volt Szundi.

Tévez meg sztem teljes kacsa. Milan vagy Inter lesz belőle, olybá tűnik.
  • 9csöves9
    egy kis mercato:

-Milos és az ügynöke a napokban fog találkozni Marottáékkal,hogy megvitassák mik a terveik a jövőre nézve.hajlandóak e kihozni Krasicból újra a legjobbat,vagy egyáltalán nem számol vele Conte.jó pár ajánlat van rá egyébként, és úgy hírlik ezen a bizniszen nem buknánk 10 millát mint általában. a Tottenhamet emlegetik a legújabban szerintem ott jó helye lenne.

-Amaurival szemezget a Roma,miután Osvaldo megsérült

-Sörensent több csapat is vinné,az 50%-t el is adnánk.mindenképp oda kell figyelni erre a srácra,nálam simán játszana Bonucci helyén.

-a Romás Pizarro pletyka továbbra is él,neki annyira nem örülnék.ha érkezik akkor nagy valószínűséggel Pazienza távozik

-Q és ügynöke ismét kinyilatkoztatta,hogy maradni akar,semmi alapja nincs az Inter és a Roma féle pletykáknak

-Mancini azt nyilatkozta,hogy 3 olasz nagycsapat érdeklődik Tevezért.ebből egyik a Juventus,nagyon remélem,hogy nem komoly a dolog.felesleges beszállni egy ilyen licitháborúba,pláne,hogy 1-2 év után a következő állomáshelyén is hisztizni fog és hazavágyódik majd a Bocába
  • 9csöves9
    itt meg egy jutúbos

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8EsdXVYT32Y

első félidőt láttam csak,de ott nagyon jól nyomtuk.jó jel,mert azért nem teljesen volt kutyaütő az ellenfél.

Matrinak kéne egy két meccs pihi,valami nagyon nincs rendben nála.Q kezdhetne a Lecce ellen a helyén.
  • forzajuve5
    tegnapi sörmeccs letölthető összefoglalója

LINK
  • Forza Italia
  • forzajuve5
    7-1 a vége, Q is betalált
  • Forza Italia
    jelenleg 6-1 re vezetünk. Alex (2), Elia, Vidal, Chiellini és Pepe
  • forzajuve5
    most játszunk barátságos meccset Al Hilal ellen. Alex 23 perc alatt 2 gól eddig :)
  • 9csöves9
    Borriello hivatalos,500 kiló most és további 8 millát kell lepakolni 3 év alatt nyáron,ha azt akarjuk,hogy maradjon

hétvégén csúsztatva adja a digi a meccsünket
  • 9csöves9
    jah,csak nincs most cserecsatárra 8 millánk.a lényeg itt azon van,hogy most csak 500 ezret kellett érte perkálni,ha nem lesz jó nem kell megvenni nyáron.