44078
-
#35264 az biztos...ilyen amaurik meg itt lébecolhatnak a semmiért kapott fizetésükkel -
#35263 itt a holnapi keret.Eliáról azt írják izomsérülése van,erre a srác 2 órája kiírta Twitterre,hogy nem sérült.elég szar,nem hiszem,hogy sok sót fog itt megenni.
kurva karcsú az az 5 védő,lehet,hogy inkább Caceresre kéne ellőni azt a nem eu-s helyet,mint Guarinra
PORTIERI - 1 Buffon, 30 Storari, 35 Sluga.
DIFENSORI - 3 Chiellini, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner
CENTROCAMPISTI - 7 Pepe, 8 Marchisio, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 27 Krasic, 28 Estigarribia, 34 Marrone.
ATTACCANTI - 10 Del Piero, 14 Vucinic, 23 Borriello, 32 Matri -
simán elférne még a keretben -
#35261 Trezegol első meccs első gól a Riverben
-
#35260 ott van valami átigazolási ügyekkel kapcsolatos központ egy hotelben.na meg közvetlen repülőjáratok rendszeresebben mennek Milánóba mint Torinóba.és az sem elhanyagolható persze,hogy így tudtak veletek is találkozni a kis gecik:D -
#35259 de miért milánóban tárgyalnak a juvéval? :D -
#35258 tök jó helye lenne nálatok
végül összejött ez az amauri biznisz,bár még nem hivatalos.már nyilatkozott is,hogy a 11-es mezt akarja.kölcsönbe megy,valószínűleg egy fillért nem látunk belőle.nem is baj
Guarin ügynökével elvileg megvolt a tárgyalás Milánóban,a hírek arról szólnak,hogy minden klappol.Guarin jönne,nekünk kell,a Porto meg elfogadná a 2 milliós kölcsön ajánlatunkat 9 milliós kötelező kivásárlással nyáron.ha bejutunk a BL-be plusz 2 milliót kapnának. -
#35257 Hihetetlen undorító egy ember, az ilyet én egyik csapat helyében sem alkalmaznám, aztán mehetne gyorsétterembe felszolgálni :D
Előre félek, hogy ha a Tévez-transzfer nem jön össze, esetleg mi is elkezdünk vele tárgyalni :D -
#35256 miért nem ütöttétek le ebay-en? :) -
#35255 Jaki simán beférne bármelyik Serie A-s csapatba a Juve-Milan-Inter-Lazio-Napoli-Udinese kivételével. Még akár a Lazióba vagy az Udinesébe is, bár nem tudom milyen formában van. De egy középcsapatban még évekig elfocizgathatna. -
#35254 Toni megy az MLS-be, Grosso már nem olyan, mint ahogy nálunk tolta, Motta meg ide ne jöjjön. :D -
#35253 egyet fizet négyet kap akció keretében megvásárolható. Jaki + ajándékba Motta, Toni, Grosso trió :) -
#35252 Ha már Ama nem lehet a miénk, akkor Iaquinta gyere baszki, várlak! -
#35251 1,9 helyett nem elég 1,2, úgy hogy játszhatna is? Miért nem lep meg...büdös patkány! -
#35250 az a durva,hogy én a góljainak a 10%-át élőbe láttam...bárcsak Alexről mondhatnám el ezt:)
piros betűs ünnepnap lesz nálam ha eltakarodik ez a féreg -
#35249 mégse...
Korai volt az öröm Amauri ügyében: a pár órával ezelőtti hírek még arról szóltak, hogy pont került a transzfer végére, viszont a legfrissebb információk szerint még nincs végleges megállapodás! A brazil csatár 1.9 milliót keresne a Bianconerinél a szezon hátralévő részében, viszont a Fiorentina megemelt ajánlata is csak 1.2 millió eurós keresetről szól! A tárgyalások holnap folytatódnak, ugyanis az Öreg Hölgy – jelenleg – nem hajlandó fizetési hozzájárulást biztosítani a támadónak. -
#35248 Amauri kölcsönbe a Fiorentinahoz került. hála a jó égnek soha többé nem visel zebracsíkost.
összesen 36 milliónkba fájt az ő ittléte... minden egyes gólja amit szerzett több mint egy millió euróba került :) -
#35247 elvileg holnap hozza meg a döntést.olvasgattam egy két Portos véleményt,nem nagyon sajnálják hiszen Moutinho,Defour,Fernando hármassal elvannak eresztve középen,ráadásul szerintük Guarin 5 ből 1 meccsen játszik igazán jól,sérülékeny és kicsit motiválatlannak tűnik az idei szezonban.azt azért hozzátették,hogy egy kis környezetváltás biztos jót tenne neki
Sörensen felesbe a Bolognához került,cserébe Saphir Taider 50%-t kaptuk meg.nem nagyon hallottam még a srácról, de olvastam,hogy a hétfői Napoli-Bolognát őt választották a mezőny legjobbjának.belenéztem tegnap este a meccsbe és tényleg ügyes srácnak tűnik,a jobbszélen kevergetett.
Sörensen távozásával biztos,hogy érkezik védő,ugyanis csupán Lichtsteiner,Chiellini,Barzagli,Bonucci és De Ceglie maradt ami kurva kevés.Motta és Grosso kereten kívülinek számít már,gőzerővel keresik nekik a klubokat.új érkezőnek most Bocchettit tartják befutónak,neki örülnék is.azért egy Lichtsteiner csere még kéne...
Vidal nyilatkozott ezzel a baromsággal kapcsolatban,csak röhögött rajta és hülyeségnek tartja,hogy ilyennel foglalkoznak.hozzátette,hogy nem is ismeri ezt a Rodriguezt -
#35246 Alig használt, keveset futott csatár eladó... -
#35245 uh, ő nagyon nagy fogás lenne, pláne ennyiért -
#35244 istenem:DD -
#35243 Az interneten ismét megjelent egy Juventust besározni akaró felvétel, mely szerint a Juventus-Cesena mérkőzésen a büntetőt elvégző Vidal segítséget kapott a 11-es előtt a kapuba álló Rodrígueztől.
A klub a következő közleményt adta ki az ügyben.
“A most terjengő felvétel, melyen a Juventus-Cesena mérkőzésen Vidal egy büntetőt végez el, és lő be, és amelyen bizonyos gesztusokból összejátszást vélnek felfedezni a Cesena játékosa és a Bianconeri középpályása között, alattomos rágalom. A Juventus Football Club ennek megfelelően fog cselekedni, hogy mind a klub, mind Vidal hírnevét megvédje.” -
#35242 megérdemelte a PSG.két meccset láttam erről a tornáról,nem láttam senkitől sem valami extra teljesítményt. -
#35241 igen.11 milláért engedi elvileg a Porto -
#35240 a portoi Guarín? -
#35239 fiatalok ma játszották döntőt PSG ellen. 0-0 lett a rendes játékidő, pedig már kettős emberelőnyben voltunk. büntetőkkel természetesen sikerült kikapni ahogy az lenni szokott -
#35238 Teljesen egyetértek veletek. Hány, de hány ilyen játékost herdáltunk már el. Maresca is pl. sokkal többre volt hivatott.
Más: a hétvégi értékelésemből lemaradt: De Ceglie bíztatóan mozgott, beadásai is egész jók voltak és labdabiztosabbnak is tűnik balhátvédként, mint Chiellini. Ugyan látszik rajta, hogy balszélső eredetileg, de szerintem kár lenne a szezon eleji pár meccs alapján leírni, pláne, hogy Grosso papát 47 meccsen kellett elviselnünk a pályán az elmúlt 2 évben.
Bonucci viszont (ismét) szörnyen játszott. Rengeteg labdát elszór, bizonytalan, sokat hibázik. Bár a gól sztem pont nem az ő hibája volt, mert épphogy menteni tudott, de egyáltalán nem megnyugtató a teljesítménye. Épp ezért kipróbálnék Conte helyében egy Lichti-Barzagli-Chiello-De Ceglie felállást. -
#35237 Sörensen már a Bolognával edzett ma állítólag,reméljük kezdő lesz
Guarin ügynöke meg Torinóban van,nagyon úgy néz ki hogy ő lesz a non eus igazolás -
#35236 teljesen igaz amit írsz, és az a baj,hogy ezt csak a vak nem látja.a legnagyszerűbb példa az egészre az az volt,mikor egy mercato alatt elherdáltuk Giovincot és kicsengettünk 12 millát Martinezért...botrány
erre mondta Seba,hogy ha argentin vagy brazil lenne és ugyanazt a teljesítményt nyújtotta volna,akkor teljesen máshol tartana.pedig pont fordítva kellene csinálni,mert egyrészt sokkal olcsóbb,van kötődése és nem kezdenek el hisztizni ha egy hétig nem süt a nap,vagy éppen zárva vannak a sztriptíz bárok.szar az egész. -
#35235 Nso szerint Yagót végleg eladtuk a Tottenhamnek (akik tovább is küldték kölcsönbe).
És akkor itt jön az, amit nem értek (most Yagótól elvonatkoztatva is):
minek veszünk meg akkor ilyen fiatal játékosokat, ha
1. pár hónap után eltoljuk kölcsönbe, aztán végleg eladjuk (általában nem többért, mint vettük)
2. egy ideig a felnőttekkel edz, néha játszik valamelyikük, aztán az 1. pont lép életbe
3. évekig csak kölcsönbe toszogatjuk, aztán lesz belőle egy középszerű Serie A-s vagy B-s futballista.
Persze, nem lehet mindenkinél előre látni, hogy milyen játékos lesz, de rendszeresen ezt csináljuk, ráadásul olyanokkal is akik hasznára lehetnének a csapatnak.
És már nemcsak a máshonnan vásárolt játékosokkal, hanem a saját neveléseinkkel is (pl. Giovinco, Criscito).
Sajnos igaz, amit Csöves előttem írt: a Serie A-ban nem nagyon építenek valamiért a fiatalokra (néhány csapatot kivéve).
Pedig sokkal inkább lehetne velük próbálkozni, mint Tiagóknak meg Amauriknak adni 2., 3. és sokadik esélyt. -
#35234 duplázott,magasan vezeti a góllövőlistát.ha nem a Serie A-ról beszélnénk akkor jövőre már simán az első keret tagja lenne,ehelyett meg 3 évig még körbe fogja járni kölcsönjátékosként a félszigetet... -
#35233 Immobile pont az előbb lőtt gólt a Pescarában, pont láttam. Nagy jövő állhat előtte, ha nem kótyavetyéljük el. -
#35232 Nem örülök neki, megmondom őszintén. A Milant jobbnak tartom, és szerintem ők lesznek a bajnokok. Az Intertől viszont mostmár kicsit tartok, hogy befognak. Mondjuk az átütő erőt senkiben nem érzem, de mintha mi picit megtorpanóban lennénk, az Inter pedig szenvedve bár, de hozza a meccseket. -
#35231 kemény,hogy Rankó papa mennyire össze tudja szedni a csapatait a rangadókra.bajnok az nem lesz soha,de azért valamit tud.talán jobb lett volna az x,de így legalább vezetjük a tabellát.kurvára kellett volna ma nyerni -
#35230 Amit ott Krasic csinált, én azt eddig a percig nem tudom felfogni. Komolyan. Mivel jobb lábas az egész adta volna magát. Bebelsőzni a rövidre és ennyi... Erre ballal kirúgja a szögletzászlóig! :DDDD -
#35229 Pont az jutott eszembe, hogy ezzel a mai teljesítményével aláírta a következő szerződését - valahova máshova. Csak kérdés, kinek kell. Anzsi vihetné Amaurival együtt. -
#35228 rögtön ez ugrott be nekem is,Bergamoban így biztos,hogy kikapunk.volt egy rossz előérzetem a meccs előtt,sajnos bejött,megérdemeltük.igazából már az Udinese meccs óta érzem,hogy ez a váracska nagyon könnyen meg tud borulni,de nem nagyon akarok továbbra sem vészmadárkodni,bízok a srácokban és nem is várom el a scudettot. ebből a fordulóból pedig nagyon jól ki lehetett volna jönni
Krasic bal lábát remélem lefűrészelik,nem is értem,hogy jutott eszébe azzal rúgni,szerintem még a vajaskenyeret is a jobb lábával eszi.mondanám,hogy ez volt az utolsó Juvés megmozdulása,de nem hiszem,hogy ezzel a teljesítménnyel lehetne komoly kérőt találni -
#35227 Conte cseréivel kivételesen meg voltam elégedve. Végre időben változtatott, bár Borriello behozatala sztem teljesen felesleges volt. Viszont az már-már vicc kategória, hogy soha nem tudunk 1 gólnál többet rúgni.
Bosszankodnék, hogy az egyetlen kapuralövésükből gólt szereztek, de igazából Pirlo kezezésénél járt volna a 11-es. Nagyon vakegér volt a bíró meg a partjelzők is. -
eddie #35226 Ezzel a jázékkal jövő héten meg is lesz az első vereségünk -
#35225 Megint a második félidőre úgy jöttek ki, hogy fejben már sehol sem voltak. Rossz ez... Kellene egy vereség, talán észhez térítene minket lassan ugyanannyi győzelmünk lesz mint ikszünk.. 10-8