Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Mostanában már a lélek sem visz rá, hogy megnézzek egy meccset, annyira frusztrál ez a helyzet, tegnap pont Marci góljánál kapcsoltam oda, mondom legalább egy jó teljesítmény sikerülhetne végre, erre pár perc múlva visszakapcsolok és 1-1, arról már nem is érdemes szót ejtenem, hogy neten megnéztem a végeredményt 1-2, oks grat.
Nem fordulok el a csapattól, mert ez a Juventus is a Juventus, de hihetetlen, hogy mennyire nem megy..., védelem két széle, egy csere középsõ védõ, középpálya másik széle, plusz egy normális csatár kellene, nélkülük nem fog menni

9csöves9
ez sajnos nem így megy.Agnelli elmondása szerint az utóbbi évek legnagyobb deficite lesz az idei amit valahogy szabályozni kell.fõleg a fizetéseken,hiszen kb benne vagyunk a top 10 klubban ami a fizetések nagyságát illeti,holott a teljesítmény egyenlõ a kutyaszarral.ha ezeket csökkenteni tudják a jövõben,akkor lehet nagyobb bizniszekre számítani,addig marad a kölcsönzés

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Vicc ez az átigazolási politika... ha veszteséges a klub, akkor nem mindegy, ha felvennénk vagy 50 millát kölcsönben, nem hiszem, hogy nem tudnánk kigazdálkodni a késõbbiekben. Értem én, hogy épül az új stadion, de így játék nem lesz benne. Marrotta meg inkább ne nyilatkozzon, kezd idegesíten már a rizsa dumája :S:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Néhány hír:
Csapatunk leggólerõsebb brazil-olasz támadója a Fulhamet és a Zaragozát utasította vissza.

Marotta szerint nem tudjuk leigazolni Matrit. Pazzinirõl azt mondta, hogy nem engedhettünk meg ilyen beruházást. Mit? 12 millát? Amikor Martínez volt 15?

Azt is mondta, hogy Amáért kaptak több ajánlatot, de õ maradni szeretne. Akkor szerintem szavazzuk meg! XD

Lichtsteinerért Mottát adnánk állítólag, illetve Zaccardo is képben van még. Meg Drenthe.

És a kedvencem: Marotta aszongya, hogy HA KÖLCSÖNBE tudunk hozni valakit, azt kihasználjuk. Hát anyád... Akkor rakjunk már be rögtön 11 kölcsönjátékost, nekik aztán lesz elkötelezettségük a fekete-fehér mez iránt!

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
nem tudom mi a rosszabb, hogy többen is ajánlatot tettek érte, vagy hogy ezeket elutasította :/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zsolti9014
ettõl megszabadulni sem lehet!

Hajrá Magyarország!

Grove4
Köpedelem ez az ember. Elküldeném az ifibe <#mf1><#kocsog>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
egyébként az ultrák többször takarodásra szólították fel Amaurit,akirõl tegnap kiderült hogy több ajánlatot is elutasított,mert hogy õ ha maradni akar,akkor maradni is fog.hát üdvözlöm édesanyádat.

9csöves9
túlzás nélkül állíthatom,az Udinese ma pontot sem érdemelt volna.rajtunk van a cigány átok ez van.mostantól megint mehet az,hogy pár jó Alex labdaátvételért meg ilyen Marchisio gólért lesz csak érdemes meccset nézni...

forzajuve5
Legro a milánban? 😄

Nicola a következõket nyilatkozta a Sky-nak: „Holnap Milánóba utazok aláírni a szerzõdésemet. A búcsúzáskor el fogom mondani, hogy mit gondolok a Juventusról!”

limperatore
digin kb mindenki juve ellenes szóval ne csodálkozz 😄
kivéve juhárt õ juvefan

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Ok, csak ne mondjon ilyet a kommentár, hogy Sáncheznek milyen orbitális fájdalmai vannak. 20 másodpercre rá már vígan futkározott.

Amici di nessuno...

Csacsi
Középszintû igazolások, középszintû edzõ, középszerû igazgató az átigazolásoknál középszintû csapatot eredményez.

Ilyen egyszerû a képlet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Azért a 2. gól Buffoné volt. Többet inkább nem írok, mert már kurvára elegem van. 7. hely már csak...

Amici di nessuno...

Grove4
Nagyon remélem, hogy tisztelt elnök úr és az a kancsal geci nézi ezt a meccset és veri a f*szát az új igazolásaira... jaaaa, hogy cseszett igazolni, akkor majd remélem õ lesz a csatárunk és fogja fejelgetni a gólokat. Komolyan mondom, hogy szégyeeeen. Konkrétan nincs padunk sem. Vicc már ez az egész. Lehet itt beszélni Lippirõl, Spalletirõl, de nem õk fogják a gólokat rúgni, szarból nem lehet várat építeni, Delneri sem tud. Játékosokat kell igazolni, és nem hulladék szennyet. A Milan miért tud okosan igazolni??? Elmegy Galliani és viszonylag olcsón elhozza a tehetségeket, mi megy millikókat dobálunk ki ilyen senkikre, vagy ingyen igazolunk szenny embereket. Komolyan modnom förtelem. Lehet itt takarózni azzal, hogy nincs BL, kiestünk az EL-bõl, de talán azért mert nem igazoltunk minõséget. Azt hittem, hogy a tavalyi szezon után észbekap a vezetõség és elkezdõdik valami, hát rohadtul nem, ugyanilyen semmirekellõ emberek vannak a vezetõségben, mint voltak. Takarodhat ez a Marrotta köcsög is, ahova akar. NAgyon felkúrtam magam :@

Kaplan
megfulladunk a saját szarunkban. úgy szeretnék már változást.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Count Adyn
Alex meg kiálíttatta sanchezt😄D igy kell elegánsan bosszut állni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
de a szándékot büntetik ienkor

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Itt azért kurvára feldobta magát Sánchez. Bár Bonucci tényleg odarúgott, de nekem ne mondja senki, hogy ha rendesen odarúg, akkor fél perc után tudja folytatni a játékot...

Amici di nessuno...

Trunks
Ezek után mit lehet írni? Komolyan úgy érzem minden összeesküdött ellenünk. Pedig ez a meccs még elég bíztató volt a többi ideihez képest...

Amici di nessuno...

Sokáig bírtuk

Count Adyn
Ez mekkora gól volt marcii😄 a semmibõl kb😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Épp most szidtam Marcit hogy megint milyen gyenge.

Trunks
PES-ben szoktam ilyet próbálni, de mindig kirúgják a stadionból. 😊)))))))

Amici di nessuno...

Trunks
Te jó isten mekkora góóóóóóóóóóóóóóóóóóól... Marci!!!!!

Amici di nessuno...

Köszi!Holnap meg is nézem.

Grove4
Nem, a Cora melletiben.
De van valami kártyánk és adtak kedvezményt egy ezrest asszem.

Count Adyn
bonucci meg golt akar rugni passz helyett á😄 ezt leadja krasicnak már 1-0 lenne

Szinva parkos Hervisben vetted?

9csöves9
esélytelen,élni fog nyáron a Napoli az opciós jogával

külföldrõl valami kisebb bajnokságból tudnánk perpill csak embert hozni,de állítom,hogy simán lehetne olyat találni aki összekapar 15 gólt egy szezonban.csak hát a megfigyelõknek ki kéne nyitni a szemüket

limperatore
cavanit kéne megvennetek

9csöves9
még az utolsó pillanatokban le szeretnénk igazolni Matrit.a bökkenõ mindössze annyi,hogy Szardíniában valami különös tudatmódosítót nyomatnak a vezetõk,hiszen a mai meccs után 18 millió euró+Ariaudo lett a vételár...

Grove4
Én is arra mentem rá, de nem volt csak feketében.

Szar a képminõség. Nagy kedvencem lesz ez a póló úgyérzem. <#eljen>

Breki33
Nekem pont a képen lévõ tetszik
Zsolti9014
ez nagyon jól néz ki, és amit írsz feketét, az még szebb! 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Hervisben, 5ezer forint körül. Az a baj, hogy néztem másat is juventusosban és nem volt csak ez, de ez is tetszik. Hátán a nyak alatt ott a címer is 😊
Illetve volt még egy fehér ilyen magyar népmesékes és abból rajzolódott ki egy Juventus felírta, de az nem tetszett annyira. Barca- Manchester brandbõl volt többféle. Illetve nekünk még volt a tavalyi mezünk 9ért. 11rõl volt leértékelve. Ja Miskolcon vettem.

9csöves9
baszki olyat akarok én is!hol,mennyiért?

(este ha szopunk(márpedig nem látom,hogy szerezhetnénk pontot) a hétközi Palermo elleni meccset a 8.helyrõl várhatjuk...)

Grove4

Most vettem egy ilyen pólót, csak fekete az alap és szürkék a betûk.
<#eljen>

Zsolti9014
na igen, õt ki is felejtettem a felsorolásból, de talán az õ elengedése volt a legnagyobb hibák egyike

Mondjuk a Criscito-Balzaretti-Cassani trió is milyen jó lenne most ide!

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
és ne feledkezzünk meg Giovincoról, aki amióta eladtok potom pénzért, szarrá szopatja az olasz ligát, és több nagy klub is vinné már.

A vicc: mi meg vissza akarjuk venni. GG -.-"

Zsolti9014
Mellesleg nézegettem a transfermarktot, a Calciopoli óta alig volt olyan vétel, ami nem tudnék belekötni.
Nem tartom hibának: Brazzo (ingyen), Grygera (csak azért mert ingyen), Jaki (11,3), Mommo (11), Mellberg (ingyen), Manninger (2,5), Toni (ingyen jó), Storari (4,5), Barzagli (300 ezerért jó), Bonucci, Kraszics, meg mondjuk Melo, ha a tavalyi szezont nem nézem annyira. (Aquilani meg Q csak kölcsön ugye).

Persze a baj az, hogy ezek közül 2 cserekapus, 5 meg ingyen, vagy olcsón érkezett kiegészítõ ember...
Tehát marad mondjuk 5 értelmes igazolás lassan 5 év alatt.

Emellett szinte csak Nocerinón kerestünk pénzt, mindenki mást bukott játékosként áron alul, vagy pedig értelmetlenül ingyen engedtünk el.

Kiadási oldalon van durván 130 millió euró, a bevételin mondjuk 100.

Ha levonom azokat akiken gyorsan túladtunk, meg akik itt rontják a levegõt feleslegesen, akkor mondjuk tisztán 70 millió az, amit költhettünk volna értelmes játékosokra.

Ezzel szemben mi elengedtünk olyanokat, hogy Balzaretti, Criscito (szélsõ védelem megoldása?), Mirante (ügyes cserekapus, de neki jobb így az igaz), meg mondjuk még vehetjük ide Palladinót, Miccolit is akár (de õ nem akart már maradni, nem is csoda), Bozsinovot.

Valamint most nézem, hogy 2006 környékén engedtük el ingyen Cassanit a Palermóba (õ is szélsõhátvéd...)

Továbbá két legendánkat, Camót (2 M) és Trezt (ingyen). De milyen már Trezeguet-t ingyen elengedni, amikor ilyen Amaurik rontják itt a levegõt.

Aztán ott van Ekdal, elég tehetséges, ügyes fiatal, de minek vettük meg, ha utána eladtuk, úgy hogy alig volt lehetõsége bizonyítani is...

Meg aztán Diegón is baromira megérte 12 milliót bukni, ahelyett, hogy még egy szezont adtunk volna neki. Fõleg így, hogy mint kiderült, semmi köze nem volt Dzeko esetleges ideszerzõdéséhez. Pluszban a Farkasok még Kjaert is elvitték elõlünk (ha akartuk õt egyáltalán). Jó, lehet, hogy Diego volt a kulcs Barzagliért! 😄

Persze TUDOM én, hogy nem a pénz a lényeg, hanem hogy normálisan kéne igazolni abból ami van, meg azt is tudom, hogy kár ezen így utólag tépelõdni. De akkor is kikívánkozott ez. Sajnos sokat agyalok azon, hogy mi lett volna ha..

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
szerintem ezért írtam, hogy "értelmes embereket" kellene venni. 😉

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Összesen 19 játékost nevezett Del Neri mester, a nevezettek között van Andrea Barzagli is, aki elõször tagja a keretnek.

Íme a névsor:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
15 Barzagli
19 Bonucci
21 Grygera
25 Martinez
27 Krasic
30 Storari
33 Legrottaglie
38 Libertazzi
43 Sorensen

<#rinya><#rinya><#rinya>

Trunks
Nem érted meg, hogy majdnem mind1 mennyi pénz áll rendelkezésre? Az elmúlt 3-4 évben lazán elbasztunk legalább 60-80 milliót olyan emberekre, akik nem ide valók.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Olvasgatom a híreket, a Samp állítólag vinné Caracciolót most Pazzini helyére. Szerintem így téli igazolásnak tök jó lenne õ ide is.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ja, és még azt tenném hozzá, hogy azzal ne jöjjenek a vezetõk, hogy nincs elérhetõ játékos a piacon.

1. De van, mert nehogymár, ha letettük volna a zsét az asztalra, akkor akár Cassano, akár Pazzini ne akart volna Delnerihez jönni.

2. Ha tényleg nincs elérhetõ futballista, akkor se b*sszuk ki a pénzt ilyen Martínezekre...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ettõl tartok én is.

Mondjuk én azt szeretném, ha Delneri maradna, és a valamikorra beígért 150 millió helyett MOST költhetne a csapat mondjuk 50-et. Emellett a selejttõl megszabadulni, az így rendelkezésre álló összegbõl még a télen (ha-ha, hétfõn már 31.) igazolni értelmes embereket. Ezt a szezont akkor már beáldozni, de azért valami EL legyen meg - és akkor jövõre már úgy vághatnánk neki az egésznek, hogy 3 fronton is teljesíteni lehetne!

Persze van még ezen kívül is megoldás, szóval nem ragaszkodnék én ehhez... de azért januárban ettõl többet vártam. Szélsõ védõnk gyakorlatilag nincs, csatár se, erre hoznak egy szem középsõ bekket...

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
én se tartom rossz edzõnek, ezt már mondtam korábban is, de úgyis õ issza majd meg a levét ennek az egésznek

Trunks
Nem Delnerivel van a gond. Szarból nem lehet várat építeni, ilyen egyszerû az egész.

Amici di nessuno...

Csacsi
Lippi nem hinném, hogy selejtet vásárolna....bár azért vannak kételyeim. Én Mogginak örülnék. Õ 150 millából konkrétan csodát mûvelne itt. És jövõre akkor bármire képesek lehetnénk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.