Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Azért ez elég nevetséges ajánlatnak tûnik. Transfermarkt.de szerint 10 milla a piaci ára, ezt nem tartom reálisnak, de azért 5 milliót érhet. Mindenesetre akár 2 millióért is, de meg kell szabadulni tõle. Már lassan 25 meccse nem lõtt gólt a Serie A-ban, ez mindennél többet mond...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Amauri ára azért jócskán lecsökkent ahhoz képest, amennyiért mi vettük. De addig kellene adni, amíg két szem gumicukornál többet adnak érte.

Mellesleg én nagyon csalódott leszek, ha erõsítés nélkül kezdjük a tavaszt.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Amaurit vinné állítólag a Bursaspor 2 millió euróért

Giuseppe Rossi meg hosszabbított 2016-ig...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
ezt már mondogattam régebben is mikor az újságok kitalálták hogy megvesszük elég szép összegért. jól emlékszem olyan 25 millió körüli összegek röpködtek a levegõben. nagy kockázat lett volna mindenképpen.
de Luis Fabianot miért nem tudjuk megvenni. olcsó és jónak tûnõ alternatíva lenne.
mindenképpen olyan támadó kellene aki több védõt le tud kötni(pl Agüero). amíg ez nem lesz meg addig Krasicnak esélye nincs a pályán. Samp elleni meccsen is az elsõ öt percben egy védõ fogta, akkor volt is 2-3 megkerülõs csele ami nagyon megy neki, de utána azonnal odaállítottak még egyy védõt és onnantól kezdve annyi volt neki

WuFraZselic
ah, makes sense...

amúgy ebben van valami, bár szerintem az Interben és nálatok is lenne, aki kiszolgálná úgy, mint Cassa

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
Traoré 2 hónap off,haza kéne már küldeni

9csöves9
Del Neri és Marrotta meg se próbálta elcsábítani.tisztelik a Sampot,óje.

amúgy egy Samp szurkoló írta valahol:el kéne adni addig Pazzinit,míg nem veszik észre mások,hogy mennyire szar Cassano nélkül

van benne valami...

WuFraZselic
papíron persze hogy jobb a bundesliga, mert komolyan veszik az EL-t is a német csapatok

inkább akkor Klosét hoznánk el, olcsóbb lenne, tûrné a padozást 😄 persze nem mondanék nemet Pazzára, de ha Del Nerinek sem sikerült elcsábítania kétlem hogy nekünk sikerülne

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Az Inter Pazzinire hajt, ha elhozzák valami normális áron, megyek ledobom Marottát Torino legmagasabb pontjáról.

Mor3llo
Tény, hogy töltelék ember😄
Azt pedig, hogy melyik a jobb bajnokság, természetesen nem itt, és nem veletek kezdem el tárgyalni😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Csacsi
Nincs meg valakinek az Ajax elleni Bl gyõzelmünk teljes egészében?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
kicsit összekevertem mérgemben 😊 lényegen viszont nem változtat.
és a német bajnokság az olasz nyomába sem ér 😄

9csöves9
Barzagli a téli mercato utolsó igazolása,szervusz Bajnokok Ligája

9csöves9
hivatalosan erõsebbek a németek Európa 2. számú kupasorozatában...

gercse
Hivatalosan lóf.szt nem ér (lsd.: Olasz foci szerelmeseinek topik)

Mor3llo
Wolfsburgban volt Barzagli, és a német bajnokság már hivatalosan is erõsebb, mint az olasz😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

forzajuve5
úgy néz ki sikerült egy olyan posztra igazolni játékost ahova nem volt indokolt az "erõsítés". igen, a nagyszerû Barzagli-ról van szó, aki még a német bajnokásgban egy werderben se tudja magát kezdõbe verekedni.
tökön bököm magam ha továbbra is ilyen játékosokat veszünk

Marotta produkált egy nagyszerû átigazolási idõszakot (szerintem értelmes játékos már nem fog jönni ebben a pár napban).
Del Nerit jó edzõnek tartom, de a szarból nem tud várat építeni. szegény bele fog bukni ebbe a szar átigazolási politikába.

Grove4
„Továbbra is meggyõzõdésem, hogy a Juve a legjobb csapat a bajnokságban. Összességében megmutattuk, hogy bárkivel felvesszük a versenyt. Teljes mértékben hiszek a csapatomban, és ha felépülnek a sérültjeink, akkor nagyobb eséllyel harcolhatunk a céljainkért" – mondta Delneri.

pFFFF

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5

9csöves9
enyhén szólva felbaszott a tegnapi meccs,tényleg még ha a végén nem alakítunk ki helyzeteket akkor jobban viseltem volna.Alex legalább az egyiket rutinból beverhette volna...olyan kibaszott szar amúgy,hogy egy átlagos csatárteljesítménnyel (10-15 gól per szezon,szerintem nem nagy extra) simán ott lehetnénk az élmezõnyben.így meg megy a harc a bl helyért,ami gondolom az uccsó fordulóban fog eldõlni a Napoli ellen

forzajuve5
bianconeri blog:

A várakozásoknak megfelelõen az ellenfél védelmében ismét helyet kapott Amauri, aki ezúttal a tapasztalatlan Volta mellett a rutint jelentette, és mint azt a mérkõzés is igazolta, jól megoldotta védõfeladatait.<#nevetes1>

Trunks
Amauriról meg az édesanyja se hiszi már el, hogy gólt lõhet. Ma se volt egy értékelhetõ megmozdulása sem. Martinezt meg sokkal hamarabb be kellett volna küldeni.

Amici di nessuno...

Trunks
Ha nem lett volna az utolsó 5 perc, akkor nem szólok semmit, mert helyzetünk se volt. De így azért nyerhettünk is volna. Sajnos nem látom, hogy ilyen kerettel, ilyen játékkal hogy lehetne meg az elsõ 4 hely vmelyike.

Amici di nessuno...

Count Adyn
óbaszki alex is most hagy ki ekkora ziccert, megvagyunk átkozva már:S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
van olyan bíró az olasz bajnokságban akire meccset lehet bízni???

Count Adyn
Nemtudom a bíró vagy amauri a szarabb...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
Del Neri nagyon a biztosra megy. mindenki visszamegy védekezni. a védõsorunk és a középpályánk között szinte nincs is tér. pedig simán lehetne kockáztatni kicsit és elõrébb húzódni, mert a Samp támadásban semmit sem mutat. bár ehhez kellene valaki aki tud gólt is lõni.

Trunks
Rég láttam ilyen botrányosan szar félidõt. Semmi nem történt. A bíró vmi nevetséges. A játékosok, ha rájuk néz vki, már dobják magukat és néznek a bíróra. Õ meg készségesen lefúj mindent.

Ilyen összeállításban pedig maximum akkor fogunk gólt lõni, ha Aquilani vagy Marchisio jól eltalálja messzirõl, esetleg ha bejön DP. Különben soha.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ez már nevetséges. Traore bírt egy percet

forzajuve5
Buffon-Motta,Bonucci,Chiellini,Traore-Krasic,Aquilani,Sissoko,Marchisio Claudio-Amauri,Pepe

nem találok jelzõket amikkel illetni lehetne ezt a csatársort...

banok
15.00 Sampdoria-Juventus
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gratulálok, gyarapodunk jól van. 😊

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Zsolti9014
Gratulálok!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Hatalmas gratuláció! 😊

nyugi, már az anyatejjel magába fogja szívni a hírhedt Spiritot 😄

Sziasztok.
Mai nap folyamán megszületett a legifjabb Juventino.A neve Áron.
5 év alatt õ már a harmadik kis srácom aki remélem csakis és csakis ennek a csapatnak fog szurkolni.

Trunks
Régen rossz, ha 15 milliót nem tud kifizetni egy Forlán-szintû játékosért a Juve. Neki vagy Luis Fabianónak is nagyon örülnék. Végre igazolnánk egy minõségi csatárt.

Amici di nessuno...

forzajuve5
16 évesen 195 centi magas ami elég durva 😊, és 400.000 eurót kiadtunk érte. majd az idõ eldönti hogy megérte vagy sem.

Zsolti9014
Ja, és leigazoltuk elvileg Laurentiu Branescut. 16 éves román kapus. Persze, hogy ilyenekkel kell most foglalkozni. Örülök, hogy foglalkozunk az utánpótlással, mert a Juve mindig is ezt tette, de így látatlanban is azt mondom, talán az életben nem játszik majd felnõtt bajnokit.

Decemberben is érdeklõdtünk az "új Buffon" iránt (nem én mondom, így nevezik), de akkor az Inter és az Arsenal is akarta.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
állítólag Marotta találkozott Forlán ügynökével.a vége az lett,hogy túl drága lenne nekünk az ára(kb.15 milla) és a fizetése(kb annyi mint amit a csodafélbrazilunk visz haza az évi 1 bajnoki gólért) is. bepróbálkozik Fabianonál,aztán lesz ami lesz

Zsolti9014
Állítólag Marchetti, Barzagli, meg Zaccardo van most képben. Na most, szerintem Marchetti hülye lenne idejönni, amikor direkt olyan helyre menne ahol játszhat. Barzagli régóta a levegõben lóg, Zaccardónak meg személy szerint nagyon örülnék, szerintem megoldaná a jobb oldalt.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Boldog szülinapot mindenkinek utólag is!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Trunks
Boldog szülinapot mindenkinek utólag is!

Azért az már több mint vicc, ha se csatárt, se védõt nem veszünk már a télen.

Amici di nessuno...

gercse
Köszi szépen!

Remélem azért ránk cáfol még, és lesz valami nagy dobás, mert eddig tényleg gyenge, ami folyik.

9csöves9
neked is utólag csak sajnos,de Boldog születésnapot!

9csöves9
Konkot úgy néz ki viszi a Genoa,Zieglert meg a Milan.max 10 millió euróból és kis fizetésekbõl megoldódott volna a szélsõhátvéd problémánk mind a két oldalon.amennyire tetszett Marotta néhány nyári húzása,most annyira impotens az egész igazolásokért felelõs bagázs

Trunks
+még egyéb jövõbeni juttatások, tehát kb. a 9-10 milla lehet, de nem ez a lényeg. Hanem hogy ilyen kaliberû játékosokért nem tudunk harcba szállni.

Amici di nessuno...

gercse
az nagy lenne 😊, amúgy sztem is csak egy év van benne, max 2, de már csak csereként
Bár ha belegondolok, hogy Di Canio is tolta a Lazioban, egész meccseket is, 37,38 évesen akkor Del Pieronak is mehet még, csak nem sûrûn

Zsolti9014
pedig jó lenne, ha a fociban lehetne cserélni folyamatosan, mert akkor Ale majd 45 évesen beáll a szabinál és betekeri 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Storariból most lehetne egy kis plusz pénzt csinálni, úgyhogy jó lenne ha menne. Manninger biztos vállalná a cserepados kapus szerepét.
Alex pedig már biztos nem kap 4 éves szerzõdést. még egy évet biztosan kapni fog, de utána valószínûleg visszavonul 😞

Zsolti9014
Hát, Storari ha akar, menjen, itt megtette a kötelességét, ha nem akar padozni, akkor megy. Én szeretném ha maradna.

Fabiano, hát nemtom, legalább gólerõs, nem egy Flores vagy Amauri

Mangala: nem láttam még játszani, ezért csak annyit tudok mondani, hogy ha annyi hasznát vesszük mint Traorénak, akkor inkább hagyjuk.

Legrót én megtartanám, elvégre védõre épp azért van szükségünk még pluszban, mert nincs épkézláb megoldás ha mondjuk ketten sérülnek meg.

A Roma valószínûleg nem lesz olyan hülye, hogy ideadja Vucinicet Amauriért, ha igen, akkor azonnal írjuk alá.

Mutu meg menjen az annyába, ide nem kell.

Del Piero még négy évre? IGEN! AKARJUK! 😄

Hajrá Magyarország!