44078

ibogldrc.jpg

• szucsy89
    Jah, így már érthető... bár én inkább mást próbáltam volna, 8 milláért sokkal jobb csatárok is elérhetők
  • 9csöves9
    ha minden jól megy télen távozik Toni,Amauri és Iaquinta is így csak Matri,Q,Vucinic és Alex maradna csatárnak.Matri cseréje lesz Boriska
  • szucsy89
    LOL, minek ő nektek?
  • Kaplan
    Na meg természetesen Amauri is elválhatna már a klubtól!
  • Kaplan
    Annyira nincs nagy bajom Borielloval de azért nem nézem jó szemmel.. Remélem nem Q pótlására hozták. Mivel volt róla szó, hogy DP idén elmegy talán az ő helyére szánják. Viszont Toni és Jaki mehetne.
  • 9csöves9
    Borriello Torinóban van,lezajlottak az orvosi vizsgálatok. kölcsönbe jön 7,5 ért megvehetjük nyáron.más is terítékre került Rómából,Pizarro érkezhet Pirlo cserének.
  • 9csöves9
    gyertek te is,én már jelentkeztem:)

eddig egy 50 fős busz tutinak tűnik

• Zsolti9014
    Örülök hogy nem hagyja abba, de nem tudom elképzelni másik csapatban...
  • 9csöves9
    Alex előbb elutazott Dubaiba ugyanis egy díjátadóra volt hivatalos,Cristiano Ronaldoval együtt.Alex eddigi karrierje miatt vehetett át díjat.nyilatkozott is,amiben megemlítette,hogy hiába jár le a szerződése idén,nem fogja abbahagyni a profi futballt.

• 9csöves9
    állítólag Palombo érkezése is eléggé előrehaladott állapotban van, 5 millió euró körüli összeget rebesgetnek.padra jó lesz.
  • Zsolti9014
    Borriellóra semmi szükség. Akkor már inkább Jaki vagy Toni maradjon.

Amaurit meg a Pó folyóba kéne lőni, aztán akkor nem pampogna. Idióta, nemcsak a klubnak kerül sokba az ő hajléktalan-ellátása, de még a saját pályafutását is agyonb.ssza.... Utálom.
  • 9csöves9
    Én is utólag kívánnék mindenkinek minden jót!:D

a csapatnak a Jézuska egy utazást hozott Dubaiba,ott vészelik át szegények a szilvesztert is.na meg azért néha edzenek is.

nagyon úgy néz ki,hogy jön Boriello és Caceres.mindkettő kölcsönbe,opcióval.Boriellora szerintem nem nagyon van szükség,meg nem is értem,hogy miért nem mindegy neki,hogy itt koptatja a padot vagy Rómában.mindenesetre ez előrevetíti Jaki,Toni és Amauri távozását is.utóbbi egyébként elutasította a Genoa szerződésajánlatát.1,8-at kapna évente,de a drága 2,5-t akar.mi a faszomért nem ment akkor nyáron Marseillebe?
  • Zsolti9014
    Utólag is viszont kívánom, és előre is boldog újévet mindenkinek! :)
  • Breki33

Buon Nat-ALE / Merry Christmas
  • forzajuve5
    Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
  • Zsolti9014
    A Conte-kérdésben most é veled értek egyet. Szerintem is van azért szerepe, ha más nem, a mentalitásban.

Ugyanakkor a keret is erősödött szerintem, ahogy Trunks is mondja.

Persze Conténak is vannak hibái, meg a keretnek is hiányosságai, de egyelőre szerintem előrébb tartunk mint tavaly ilyenkor. Legalábbis több szempontból. De az is igaz, hogy kevés meccset láttam sajnos ahhoz, hogy ítélkezzek.

Digi meg tehet egy szívességet egyébként. Igaz, hogy a tegnapit pont adták, de azon kívül mióta van digisportunk, másikat még nem. :P
  • eddie
    #35149, #35150 köszönöm a segítséget.Az orosz oldal az teljesen jó volt.
  • Trunks
    Ok. :) Lehet, hogy visszanézve szebbnek tűnik az az ősz, de én úgy emlékszem, hogy már-már a scudetto is szóba került. És mintha erre írtad volna, hogy ennek a csapatnak nem idén kell bajnokságot nyernie, de van egy kurva szimpatikus csapatunk.
  • 9csöves9
    teljesen megértem amit írsz,csak egyet nem értek vele:) azért megnézném tavaly ősszel miket írogattál/írogattunk a játékunkról ami tetszett neked.csak hát lusta vagyok hozzá:D

szerintem tavalyhoz képest kibaszott sokat fejlődtünk,elég ha annyit mondok,hogy talán a Napoli meccset kívéve minden meccsünkön a mi akaratunk érvényesült,csak hát ilyen-olyan okokból nem jött össze a győzelem.

légy türelmesebb!:)

• Trunks
    Ha visszaemlékszel, kb. ugyanezt hoztuk tavaly is decemberig. Ha Q nem sérül meg, simán jó lett volna a tavalyi szezon. Nekem a tavaly őszi játékunk jobban tetszett.

Nem mondom, hogy Conte teljesen rosszul csinál mindent, de mindenki túl nagy jelentőséget tulajdonít neki. Mindenki az eredmények tekintetében ítéli meg ("biztos jól csinálja, mert veretlenek vagyunk még"), pedig biztos, hogy 2-3 x legalább a nyakába varrható, mert nem csinált semmit. Ez a legnagyobb bajom vele: kitalál vmit, egyértelműen látszik az első félidőben, hogy nem működik. Szünetben soha nem cserél, utána látszik, hogy semmi nem változott, és még ekkor is vár 20-30 percet a cserékkel. Miért? Vmint indokolatlanul erőltet bizonyos embereket. Giaccherinit addig játszatta minden meccsen, amíg végre egyszer csinált jó dolgokat. Utána gyakorlatilag kikerült. Estigarribiának még nem volt jó meccse, Elía nem kap lehetőséget, Quagliarella hiába mutat általában 10-20 perc alatt többet, mint a többi csatár, mégse kezd soha (mostmár nem lehet a kondícióra fogni). A hétvégi bajnokit nem vettem számításba, mert ott felforgatott csapat volt.

Egyedül a rangadók, amikre nem szólhatok egy szót sem, de szerintem az se Conte érdeme. Pont a riválisok elleni bajnokikkal nem volt gond az elmúlt pár évben, hanem a kicsiket nem tudtuk rendszeresen magabiztosan verni. Ez sajnos most se változott.

A keretünk pedig igenis sokkal jobb. Vagy inkább a kezdőnk. Lichtsteinert nem írnám Mottával egy mondatba, de most kénytelen vagyok. Barzagli vmi hihetetlent nyújt hétről-hétre. Nincs Grosso. Ez még úgy is pozitívum, hogy borzasztó néha Chiellini szerencsétlenkedését nézni. Pepe sokat javult, végre van (lenne?) egy jó csatárunk Matri személyében. Vidal és Pirlo is erősítést jelent. Pazienzát pedig sokkal többet játszatnám, tetszett az eddig mutatott játéka.

Alapból én is aláírtam volna ezt így. De az a baj, hogy igazából ez a veretlenség elég nagy parasztvakítás, mert sokkal jobban örültem volna, ha kikapunk néha, de nincsenek ezek a teljesen reménytelen döntetlenek. Ha ma 180 percig játszunk, szerintem akkor se lett volna gól. Esetleg ha Marchisio jobban eltalálja az egyik lövését. Conte pedig behozza a 90.percben De Cegliét időt húzni. Komolyan jó volt neki ma az x?
  • 9csöves9
    a mozgástere szezon elején is ott volt,hátul neki adtak minden labdát és ő építette a támadásokat,emellé felért az akciókkal is.most meg az van,hogy hátul elkéri a labdát és vagy tötyörög vele két kört és elbassza,vagy jól elosztja,de már a támadáshoz nem ér fel.nem lenne hülyeség amúgy az előrébb tolása,Vidallal simán helyet cserélnének.egyrészt Vidalnak az inkább az eredeti posztja,másrészt benne van annyi energia,hogy felérne a támadásokkal.

a megoldás szerintem az lenne,ha télen valaki érkezne Pirlo tehermentesítésére.ő lenne Montolivo,akinek nem lenne borsos ára,kérdés akarna e velünk a fio egyáltalán üzletelni.ők mostanában nagyon jól jártak velünk(Melo,Zanetti...)
  • forzajuve5
    azért még kell neki idő, hogy klasszis edző legyen. szerintem Conte, Allegri és Enrique vissza fogják vezetni az olasz csapatok európa elitklubjai közé. kellett már ez a fiatalítás az olasz edzői közegben. igaz kell még pár év, de úgy érzem mindenki fejlődni fog.
    szövetség viszont kezdthetne valamit a játékvezetői állománnyal mert az valami katasztrófa.

#35162: szezon eleji meccseket nem nagyon tudtam nézni, de most azt látom mintha Pirlo mozgástere nagyon le lenne korlátozva, és ez a mosgástér túlságosan mélyen van, messze van a támadósortól. talán ha többet mozogna előrébb akkor jobban tudná segíteni a csatárokat. így csak arra jó, hogy a kp-n átjátsza a labdákat
  • 9csöves9
    azért állunk veretlenül első helyen mert erősebb a keret? nem. ebben azért bőven benne van Conte keze.nem egy Lippi,Capello vagy Trap,de még fiatal és szerintem ez így indításnak azért kurvára nem rossz. ne felejtsük már el,hogy két kurva undorító 7. hely után állunk úgy ahogy.

a meccs nem volt jó,igazából az Udinese miatt,mert otthon feladták a meccset és nekik tökéletes volt az X.azért ez egy jól megszervezett csapat bármelyik csapat megszenved ellenük.ezt a 3-5-2-t most már végre tényleg elfelejthetné Conte,még Lichtsteinerre csak rá lehet bízni ezt a szélső mindenes posztot,de Estigarribia nagyon nem bír ennyit.ügyes,meg megy előre rendesen,de ez kurva kevés.Matri kutyaszar volt, és Pirlo is nagyon gyenge most már meccsek óta,kérdés,hogy a szezon első része volt fellángolás vagy most csak éppen szar formában van.kell mindkettőjüknek a pihenő.

én rendesen elégedett vagyok ezzel a fél évvel,ha szezon előtt valaki ezt felajánlotta volna akkor kapásból aláírom.persze kurva jó lenne ha 2-3 X-es meccset megtudtunk volna nyerni,de azért ácsi.úgy érzem néha még a 2006-os csapathoz hasonlítgatunk,és várunk el dolgokat,pedig nem ahhoz kéne.

és ne felejtsük el,tavasszal a Milanon kívűl minden egyes rangadónkat otthon játsszuk,ez az új stadionnal hihetetlenül nagy előny.
  • Trunks
    Viszont úgy tűnik, hogy kb. Esti=Kraszics. Elíat meg vmiért ki se próbálja. Pedig a kupameccsen is volt pár ígéretes megmozdulása. Szélsők kellenek télen mindenféleképpen.

Tonit se értem minek tartottuk meg, ha 1 percet nem kap. Ha már egy csatárral akar szenvedni Conte, akkor ő alkalmasabb lett volna erre. Visszasírom Vucsinicset, komolyan mondom. :)
  • Trunks
    Nem értem, mit isteníti mindenki Contét. Sajnos nem érzem, hogy taktikailag felkészültebb lenne, mint az elmúlt évek edzői. Motiválni jobban tudja a játékosokat, vmint a keret is jobb, mint az elmúlt években.

Ma megint nem értettem, mit akart a csapattal játszatni. Q és DP megint csak a végére jött be, rögtön fel is pörgött a támadójátékunk. Helyzetek se nagyon voltak a meccsen. Egyedül a védekezésünk volt rendben.
  • forzajuve5
    nem is értem miért kell egy klasszikus csatárral nekimenni egy olyan csapatnak amelyik fél szezon alatt két gólt kap hazai pályán. nyugodtan lehetett volna kockáztatni, senki nem haragudott volna ha ma kikapunk. ez így viszont egy újabb katasztrófális döntetlennek néz ki eddig, ami persze most elég, de végső elszámolásnál már kurva sok lesz ennyi x
  • Trunks
    Estigarribia tényleg a pályán maradhat? Konkrétan semmit nem csinált...
  • Trunks
    Vucsinics mellett jól teljesített. Ebben az ostoba rendszerben soha nem fog, de ahogy látom más se nagyon. Viszont a 0-0-k könnyedén hozhatók vele.

Q is jól teljesítene, ha kapna rendesen játéklehetőséget.
  • forzajuve5
    mikor találunk végre egy olyan csatárt aki évegik jól tud teljesíteni?
  • Trunks
    Matri pocsék, Esti borzasztó. A védelem és Marchisio kivételével bárkit jogosan le lehetne cserélni. Conte azért se.
  • Trunks
    Igen, Matri szegény elég ügyetlen. Viszont a kaput nagyon érzi, ha helyzetbe kerül, megoldja. Kicsit Trez és Pippo keverékére emlékeztet. Kell vki, aki kiszolgálja, akivel összejátszhat a 16-os előterében (pl. mint tavasszal DP).

Conte taktikája viszont elég borzasztó. Matrit nincs aki támogassa (Quagliarella???), Esti hihetetlen súlytalan, támadásban nem csinál semmit, védekezni meg nem nagyon tud. Ha nem cserél Conte, akkor megint kb. Pepe vagy Marchisio lövéseiben bízhatunk. Viszont azt el kell mondani pozitívumként, hogy az Udinese támadóit nagyon levesszük a pályáról. Di Natale nem is nagyon ért labdába úgy, hogy nem volt lesen.
  • gercse
    itt a végén azért nem volt rossz, amit csinált, csak most nem rég kezdtem el nézni,
    a bíró néha elég buzi helyen állt..., kicsit figyelhetne
  • forzajuve5
    Matrival nem tudom mi lett, de valami hatalmas katasztrófa amit mostanában művel. nem tud labdtát kezelni, helyzetbe kerülni, passzolni
  • forzajuve5
    nagy meccs következik. FORZA JUVE!!!
  • karajjj
    rutracker.org, ha nem zavar az orosz kommentár
  • gercse
    hát nem tudom, ha még este meg akarod nézni az necces, mert stream ugye csak élőben van, tehát marad az, hogy valaki felteszi valahova, az viszont ilyen gyorsan nem fog menni szerintem, inkább másnap szoktak fenn lenni meccsek pl. itt

de lehet valaki tud jobb oldalt is
  • eddie
    Sziasztok!Valaki tudna segíteni nekem?A holnapi meccset sajnos nem látom, mert dolgozom.Viszont szeretném megnézni valahogy még az este folyamán, de úgy, hogy ne tudjam meg előre hogyan alakult a mérkőzés.Mert tudok néhány oldalt, de ott ki van írva az eredmény már a meccshez, én pedig úgy szeretném végig nézni, hogy nem tudom előre.Jó lenne végig izgulni.:D
  • gercse
    jól hangzik nagyon
  • 9csöves9
    érdemes mindenképpen.havi 500 ft lesz a tagdíj,szerintem az manapság nem pénz.ha sikerül belépni a DOC rendszerbe akkor a csoport nagyságától függően ad jegyeket a klub is,illetve alapból könnyebb lesz a jegyszerzés.a Vikinggel való kapcsolat is jó,hiszen most így hogy egy kanyarba kerültek az ultrák,ők lettek igazából a vezető csoport,így ők viszik a jegybiznisz nagyját is.
  • gercse
    na, most már komolyan elgondolkodom, hogy érdemes lenne belépni, menni kell meccsre, látni kell Del Pierot élőben