Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
Mellesleg én nagyon csalódott leszek, ha erõsítés nélkül kezdjük a tavaszt.
Hajrá Magyarország!
Giuseppe Rossi meg hosszabbított 2016-ig...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
de Luis Fabianot miért nem tudjuk megvenni. olcsó és jónak tûnõ alternatíva lenne.
mindenképpen olyan támadó kellene aki több védõt le tud kötni(pl Agüero). amíg ez nem lesz meg addig Krasicnak esélye nincs a pályán. Samp elleni meccsen is az elsõ öt percben egy védõ fogta, akkor volt is 2-3 megkerülõs csele ami nagyon megy neki, de utána azonnal odaállítottak még egyy védõt és onnantól kezdve annyi volt neki
amúgy ebben van valami, bár szerintem az Interben és nálatok is lenne, aki kiszolgálná úgy, mint Cassa
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
amúgy egy Samp szurkoló írta valahol:el kéne adni addig Pazzinit,míg nem veszik észre mások,hogy mennyire szar Cassano nélkül
van benne valami...
inkább akkor Klosét hoznánk el, olcsóbb lenne, tûrné a padozást 😄 persze nem mondanék nemet Pazzára, de ha Del Nerinek sem sikerült elcsábítania kétlem hogy nekünk sikerülne
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Azt pedig, hogy melyik a jobb bajnokság, természetesen nem itt, és nem veletek kezdem el tárgyalni😄DD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
és a német bajnokság az olasz nyomába sem ér 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
tökön bököm magam ha továbbra is ilyen játékosokat veszünk
Marotta produkált egy nagyszerû átigazolási idõszakot (szerintem értelmes játékos már nem fog jönni ebben a pár napban).
Del Nerit jó edzõnek tartom, de a szarból nem tud várat építeni. szegény bele fog bukni ebbe a szar átigazolási politikába.
pFFFF
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A várakozásoknak megfelelõen az ellenfél védelmében ismét helyet kapott Amauri, aki ezúttal a tapasztalatlan Volta mellett a rutint jelentette, és mint azt a mérkõzés is igazolta, jól megoldotta védõfeladatait.<#nevetes1>#nevetes1>
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ilyen összeállításban pedig maximum akkor fogunk gólt lõni, ha Aquilani vagy Marchisio jól eltalálja messzirõl, esetleg ha bejön DP. Különben soha.
Amici di nessuno...
nem találok jelzõket amikkel illetni lehetne ezt a csatársort...
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Mai nap folyamán megszületett a legifjabb Juventino.A neve Áron.
5 év alatt õ már a harmadik kis srácom aki remélem csakis és csakis ennek a csapatnak fog szurkolni.
Amici di nessuno...
Decemberben is érdeklõdtünk az "új Buffon" iránt (nem én mondom, így nevezik), de akkor az Inter és az Arsenal is akarta.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Azért az már több mint vicc, ha se csatárt, se védõt nem veszünk már a télen.
Amici di nessuno...
Remélem azért ránk cáfol még, és lesz valami nagy dobás, mert eddig tényleg gyenge, ami folyik.
Amici di nessuno...
Bár ha belegondolok, hogy Di Canio is tolta a Lazioban, egész meccseket is, 37,38 évesen akkor Del Pieronak is mehet még, csak nem sûrûn
Hajrá Magyarország!
Alex pedig már biztos nem kap 4 éves szerzõdést. még egy évet biztosan kapni fog, de utána valószínûleg visszavonul 😞
Fabiano, hát nemtom, legalább gólerõs, nem egy Flores vagy Amauri
Mangala: nem láttam még játszani, ezért csak annyit tudok mondani, hogy ha annyi hasznát vesszük mint Traorénak, akkor inkább hagyjuk.
Legrót én megtartanám, elvégre védõre épp azért van szükségünk még pluszban, mert nincs épkézláb megoldás ha mondjuk ketten sérülnek meg.
A Roma valószínûleg nem lesz olyan hülye, hogy ideadja Vucinicet Amauriért, ha igen, akkor azonnal írjuk alá.
Mutu meg menjen az annyába, ide nem kell.
Del Piero még négy évre? IGEN! AKARJUK! 😄
Hajrá Magyarország!