44078

ibogldrc.jpg

• IXEMGabeo
  • eddie
    Vagyunk egy páran! :)
  • IXEMGabeo
    azért a Digin nem voltak a helyzet magaslatán. Az egyik szakértő a studióban ilyet szólt h sikerült a Juventusnak megszereznie 28. bajnoki címét:D majdnem elhasaltam a nevetéstől... meg a Palermot le Parmazták:D:D:D
  • Ibuki
    8 éve vagyok Juve drukker és most óriási az örömöm,mint minden juventinonak, hiszen ez a 30.!!!!!!! :D
  • Kaplan
    Remélem, hogy az Atalantát még megütjük vagy maximum leikszelünk velük. Nagyon-nagyon örülnék egy teljes veretlen szezonnak!
  • Trunks
    Persze, mert tönkre is tették. Azt meg el kell tűrni, hogy ilyenkor megjelenik 6000 divatszurkoló, aki el se tudná mondani egyik évi kezdőt se. Gratulálok a csapatnak, az utolsó 8-10 forduló alapján teljesen megérdemelten nyertük meg! Valamint gratulálok minden juventinónak, akik a másodosztályban is a csapat mellett voltak (habár ugye ez lenne a természetes...), vagyunk hál' isten egy páran.
  • Zsolti9014
    nagy csata volt, az biztos! nagyot teljesített a Milan is, de: JUVEEE!!! :)
  • IXEMGabeo
    1-2 éve emlékszem mennyire ki volt itt akadva mindenki h tönkretették a Juventust és ilyenek, most végre hirtelen ismét a mennyekben van mindenki:) Kíváncsi leszek h a BL-ben mit tudnak jövőre. Remélem Piero papa kap még szerepet jövőre
  • Rockynhooo
    Gratula! Emberfeletti amit véghez vitt ez a csapat!
  • LasCar16
    Gratulálok a Bajnoki Címhez, szép hajrá volt.!
  • Breki33
  • gercse
  • eddie
    Csapat csak egy van fiúk! És ez a mi Juventusunk!
  • Csacsi
    És megvan a 30. Bajnoki cím!!!!
  • Ibuki
    Bárcsak én is ott lehetnek,de a pénz az utamba áll,de egyszer MINDENKÉPPEN EL KELL, hogy jussak !!!! Ilyen boldog még soha életemben nem voltam !!!!!!
  • IXEMGabeo
    talán Guardiola nyomdokaiba lép. Mostanság jól megy egykori játékosoknak:D

Di Matteo is nagy sikert érhet el
  • Ibuki
    Sírok,de ezek édes,öröm könnyek !!!!!!!!!!!!!! MEGVANNNNNNNNNNNNN JUVEEEEEEEEEEEEEEEE SEMPREEEEEEEEEEEEEEEE
  • Cike
    Uristen de ott lennék ma Triesztbe vagy a juve buszán váááááááááááááááááááááááá elképesztő felfoghatatlan amit Conte csinált ezzel a csapattal egy év alatt, ez a világ 8. csodája és remélem ez egy elképesztő korszak kezdete lesz.
  • Kaplan
    Még az utolsó meccsünket le kell hozni úgy hogy nem kapunk ki és akkor leszünk veretlenül bajnokok.
  • IXEMGabeo
    ugye jól tudom h a Juve veretlenül lett bajnok? mikor volt ilyen utoljára?
  • Trunks
    Chiellini mekkora arc, hogy kinnmaradt a szurkolókkal. :)))
  • Count Adyn
    Chiellinin már csak a gatya van:DDD
  • Kaplan
    Sírok gyerekek, sírok. ITT VAGYUNK BASSZÁTOK MEG! NEM TUDTOK MINKET TÖNKRETENNI!
  • IXEMGabeo
    Presentaaaaaaaaa campionee

6 év...és Del Pieronak mekkora szerepe van benne a Lazio elleni meccs volt a fordulópont
  • Cike
    Campeoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
  • Count Adyn
    BAJNOKCSAPAT!!!!!!!
  • IXEMGabeo
    30. bajnoki cííííím!!!!!!!!
  • Grove4
    BAJNOK CSAPAT!!!!!!
  • Forza Italia
    istenem 3 éve nem sírtam de most igen
  • Cike
    Most már csak az idényre két kívánságom van, vagyis három de a harmadik sajons nem fog teljesülni, a veretlen szezon, kupa és az Isteni Del Piero még egy évig maradjon!! :) :)
  • Zsolti9014
    Azt a mindenit, le a kalappal a csapat előtt! 2006 óta erre vártunk! :'D
  • Cike
    Bajnok csapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uristen milyen ünneplés lesz itt!!!!
  • Forza Italia
    most már ki lehet jelenteni

Campione Campione ole ole ole!
  • Zsolti9014
    BAJNOKCSAPAT!!!! :D
  • Forza Italia
    fúúúúú nekem már minden bajom van. legyen már vége.
  • Cike
    Húú, de hosszú lesz ez a következő 12-13 perc hosszabbítással együtt.
  • Cike
    Góóólll 10 perc és... nem merem még kimondan de nemi s lehet, még nem!!!
  • Forza Italia
    igeeeeeeeeen
  • Forza Italia
    remélem :D:D
  • Cike
    11 es internek uramisten de jó lenne ha ezt belőnék