44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    Igen, ezt én is már a videón észrevettem, mintha Pirlo sírt volna. :)
  • cassoneitaly
    CAMPIONI!!!
    SIAMOOO NOOOOIII, SIAMOOO NOOOIIII, I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMOOOO NOOOOIII!!!!!!!! ★★★ Csupán egy elemcserére volt szükség...

Grazie ragazzi! Grazie CAPITANO!!! (Ejj, basszus, már a Fifa 12-ben is vissza akar vonulni, de nem engedem!!! )
  • Trunks

Nagyon igaza van Buffonnak, Nedved, Trez és Camoranesi is nagyon-nagyon megérdemelték volna ezt a bajnoki címet. Azért szép végülis, hogy Del Piero így búcsúzik. Hozzátette ő is a magáét, még ha sokkal kevesebbet is, mint máskor (mondjuk nem ő tehetett róla).
  • Trunks
    Ez azért elég vicces az ő múltjával. Azért remélem nagy juvésnak nem érzi magát. Conte jót tett vele, kapott ajándékba egy bajnoki címet, mehet is vissza Rómába.
  • Breki33
  • Oziris666
    A bajnoki 2.helyezettel...
  • forzajuve5
    tegyük fel hogy megnyerjük a kupát is (természetesen megnyerjük), akkor ilyen esetben kivel játszunk olasz szuperkupa döntőt? :D
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    Milánóban is volt egy kisebb ünneplés:)) Milano é Bianconera!

http://video.repubblica.it/edizione/milano/milano-juventini-festeggiano-sotto-la-sede-del-milan/94542/92924?ref=fblc
  • 9csöves9
    Bajusz hogy nyomja a végén a Chi non salta rossonero-t:D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1oh6CA1IDOI
  • 9csöves9
    dehogyis ne viccelj,majd összehozunk valamit a következő szezonban:)
  • pinnacle
    Nagy grat nektek és mégegyszer sajnálom h. nem jött össze a hétvége, erősen miattam... de jelenleg a munka sajnos elsőbbséget élvezz és a főnök tudja h. szopasson :S

De igérem, jövőre egy meccsre leszek a sofőr stb. :S :)

Még1x grat:)
  • 9csöves9
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jwH_SrPtiD8
  • Fabio Capello
    BAJNOKOK VAGYUNK!!!!! :)
  • 9csöves9
    Elia videója a hazaútról:D

http://www.viddy.com/video/4471ef9b-85bc-4fb6-a18a-38871c673ea8
  • Kaplan
    Röhögve menekül. Zseniális.
  • Rockynhooo
    Kurva nagy! Cáceres hogy menekül :DD
  • forzajuve5
    http://www.youtube.com/watch?v=Z3II4JxUbIA&feature=related
  • Rockynhooo
    Valaki tudna linkelni arról egy aránylag jó minőségű videot mikor lefújják a meccset és az emberek elkezdenek beözönleni. Meg utána hogy szétszedik Chiellinit ?! Köszönöm.
  • forzajuve5
    gyerekek nagyon komoly ez a Buffon nyilatkozat:

Katt
  • Trunks
    Ezen a címlapon majdbem elsírtam magam.

Kicsit keserédes lett így a tegnap, mert rohadtul akartam volna Triesztbe menni. :( Na mindegy, hétvégén ott leszek Ale utolsó (hazai) bajnokiján. A 10-es mezt nem vonultatják vissza? Nem akarok benne mást látni.
  • Breki33

• Breki33
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9

• Voyager5
    Grat srácok! Jövőre pedig sok szerencsét a BL-ben.
  • bakkerman
    Gratula a bajnoki címhez,óriási respekt amiért veretlenül tudtátok megnyerni az olasz bajnokságot,olyan csapatok között mint a két milánói gárda,Napoli,Udinese stb...a 2006-os botrány megtépázta a klub hírnevét,de ez a bajnoki cím,és a jövő évi BL főtábla ismét a megérdemelt helyre emeli a Juventust! :) A BL-ben mindig is volt,és mindig kell egy jó Juventus :)
  • 9csöves9
    Bassza meg mindenki!!:D Hatalmas szezon volt egyszerűen még nem fogtam fel.aludnom kéne,de egyszerűen nem tudok:D kis rossz érzés is volt bennem,hiszen nem lehettünk ott Triesztben,a meccs vége felé végig erre gondoltam,hogy a kurvaéletbe.na de mindegy,ezt kibaszottul megérdemeltük akárki akármit mondhat.

30!
  • IXEMGabeo
    tényleg, akkor is kb 9? döntetlenje volt max a csapatnak? durva egy szezon volt
  • forzajuve5
    bocs az esetleges sötétségért, de lehoztam az összes csillagot örömömben. na jó, hármat azért fent hagytam :D
  • Steve Downie
    Gratulálok! Mi már átéltük 2004-ben, hogy milyen is veretlenül bajnokságot nyerni. Ez olyan dolog, amire nem lehet rámondani, hogy "csak szerencséjük volt", mert 38 fordulón keresztül minden egyes meccsen nem lehet szerencséje senkinek. Kijár a tisztelet!
  • IXEMGabeo
    szép:)

bár ide nem sűrűn írtam, de azért 2003 óta rendesen ott van a Juve a kedvenceim közt. Fel is tudnám sorolni az akkori kezdőt, még a fejemben van az a csapat, mely döntőig menetelt a BL-ben és akkor szerettem meg Pavel Nedvedet is
  • Grove4
  • Grove4
  • Grove4
    Scud3tt0!!!!
  • wright
    Még most is azt kell olvasni(nem csak itt),hogy ki,mióta Juve drukker-ez kééssszzz.....Inkább mindenki örüljön aki ennek a csapatnak szorított 1-2-8-10 éve.
  • Grove4
    2001 óta vagyok Juve drukker, éltem meg jót (bajnoki címek) és rosszat a csapattal (2003-as BL döntő, 2006-os kizárás, a két 7. hely), de megérte. Emlékszem, anno gimiben amikor kizárták a Juvet 2006-ban, az egyik osztálytársam azt mondta, hogy na most választhatsz új csapatot magadnak én meg nevetve mondtam neki, hogy HÜLYE vagy, soha! :)
  • forzajuve5
    nem tudtam nézni, de világ legboldogabb embere vagyok. kibontom az üveg Birra Morettimet és élvezem a nap hátralevő részét
  • Tibre
    Szép volt srácok, be kell húzni a kupát is és veretlenül lehozni a szezont!