Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
5 millát kell most érte fizetni,3 milliót 2012.06.30-ig és 2,5 milliót 2012.12.31-ig.valamint 2 millió bónusz is ütheti a Leverkusen markát jó szereplés esetén.Vidal 5 évre írt alá és 2,5-3 millió között pletykálják a fizetését.szerintem elég diszkontáron sikerült megszerezni és egészen hihetetlen,de Moggi is elégedett a megszerzésével,szerinte tökéletesen kiegészítik majd egymást Pirloval.ilyenre sem mostanában volt példa...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Melo is rajt van már a hivatalos oldalon.1,5 millióért megy most és 13-ért megvehetik

9csöves9
Vidal végzett az orvosi vizsgálatokkal,holnap aláír

jAsOn VoOrHeEs
Nso is hivatalosnak írja a törökök oldalára hivatkozva. Mondjuk szerintük 3 millióért végleg meg is vehetik jövõre. 😄 Viszont a Galata oldalán lévõ hír google fordítóval még csak annyi, hogy elkezdõdtek a tárgyalások.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Zsolti9014
footballpress azt írja, hogy official, mondjuk a klubok hivatalos honlapján tényleg nincs róla semmi.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Marchisio,Pazienza

#34255:még nem hivatalos,szóval lehet,hogy kamu.én is jobban örülnék ha mondjuk megvennék 15 milláért

Zsolti9014
erre nem tudok rájönni, hogy ez miért jó most így...

mert még ha megvennék rendes összegért, akkor azt mondom beleférhet, bár akkor sem örülnék neki. de kölcsönbe baromira semmi értelme. max. annyi, hogy esetleg õ akart ennyire elmenni...

legalább opcióval vitték?

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
hm, az elég kígyó. és ha sissoko is megy, akkor lesz egy kemény pirlo-vidal belsõ kp, padon meg... senki?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
akkor az õ árából se fogunk már sokat látni

9csöves9
Melo kölcsönbe megy a Galatához:o 2 millió eurót fizetnek és teljesen állják a fizetését

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDD ez mekkora

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

9csöves9
igen,ma orvosi és elvileg holnap mutatják be

WuFraZselic
hát amennyiben jók a fogai, ja

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
Akkor Vidal 99% csak a hivatalos bejelentés van hátra kb?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
na neki is tetszeni fog legalább a vendégmezünk

Barni

Avanti Italia!

Zsolti9014
Ez kész. 😊
És üdv nálunk, Vidal!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
"Vidal egy pusztításra született, korcs lelkû bérgyilkos, akihez fogható kullancs nem sok szaladgál a világban. De legalább rokonszenves a kinézete. Ha a Liget térre születik, most egy sötétkék Opel Calibrában hallgatna Ogli G-t és a környezete csak azt várná, mikor fedezik fel ezt a rusnya pofát a Machete 2-höz. Mi addig is nézzük a finom modorát és bízzunk Rodriguez szemében."

WuFraZselic
ki ez a páva?! 😄

9csöves9
megérkezett.nagyonvad😄

Zsolti9014
há' szerintem se... 😊

amúgy milyen meglepõ, hogy tegnap nem jelentették be Rossit... 😄

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Bonuccit ne adjuk már könyörgöm...

Zsolti9014
Néhány rövidhír innen-onnan (olasz lapok, juventushungary.hu, stb.)

Sissoko a Stoke-ba tart.
Melo a PSG-é lehet.
Vargas iránt a Fio szerint nem érdeklõdtünk még, ugyanakkor azt mondják, hogy Bonucci és Martínez is a Lilákokhoz kerülhet cserébe.
Ha ez megtörténik, Kjaer érkezhet Bonucci helyére.
Cáceres állítólag visszajöhet, de annyira nem akarják elengedni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
gyönyörû stadionunk lesz! 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Vidal tegnap este szállt repülõre Chilében és ott nyilatkozott is az újságíróknak.Nagyon boldog és ez egy hatalmas lépés a karrierjében.23 évesen elég idõsnek érzi magát ahhoz,hogy Európa legnagyobb klubjai között játsszon.Több klub is megkereste,köztük a Bayern is,de mivel a Leverkusen hallani sem akart arról,hogy nekik adják így nem nagyon foglalkoztak az üggyel.Beszélt arról is,hogy korábbi klubja a Colo Colo 30%-t kap az átigazolási díjából és örül,hogy így tudja szponzorálni volt csapatát,ezzel is segítve a bajnoki cím megszerzését.Szóbahozták Salas itteni besülését,erre csak annyit mondott,hogy nem foglalkozik vele,elég tapasztalatot szerzett Németországban ahhoz,hogy csodálatos dolgokat vigyen itt véghez.

Gondolom ha nem került légörvénybe,vagy nem tört ki Izlandon egy vulkán akkor ma át is eshet a szükséges ceremónián.(teszem hozzá,szerintem egyszerûbb lenne,ha Chilébõl inkább az államokban tartózkodó csapattársaihoz utazna,de hát gondolom nem akar a Copa után rögtön edzésbe állni)

9csöves9
alakul😊

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
nyilván, de jobb lenne 3 "állat", amelyikbõl bármelyik kettõ játszhat és nincs gond😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
Almiron, Ekdal és Giandonato a Cesenába kerülhet, Bonuccit Vargasért adnánk.

Ezt meg állítólag Rossi mondta, ma 12.00-kor jelent meg: "When in January I extended my deal, I've done it, because I wanted. I'm a player of Villarreal and I want to stay here for so long".

Szóval lehet az lesz a vége, hogy se Rossi, se Agüero, de akkor megint lehet gratulálni a Kancsalnak.

Más kérdés, hogy szerintem a Quagliarella-Matri páros elég állat lehet majd.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
állítólag Vidal alá is írta a szerzõdését. 5 évre szól, évi 3 milliót keres. 12 millió volt a vételára.
mindenhol jókat írnak róla, de én még nem láttam játszani. mindenesetre jó lenne ha végre egy igazolásunk be is válna 😊

9csöves9
a másik ami még ok lehet,az Conte.elképzelhetõ,hogy nem akar ideggyenge brazilokkal dolgozni,na meg azért azt is valljuk be,hogy Melo nem a sebességérõl volt híres.és mivel Pirlo a kezdõbe jött,ketten együtt szerepeltetni õket öngyilkosság lenne.

9csöves9
állítólag keveselte a fizetését, és kapott egy jó ajánlatot Európából(valószínûleg Galata,PSG) és õ akart távozni.

Trunks
Mi az istenért adjuk el Melót? De tényleg, most mi tudja indokolni az õ eladását? Vicc már ami itt megy. Azt hittem kicsit jobbra fordulnak a dolgok, de nem...

Amici di nessuno...

9csöves9
ez a studio sport komoly egy lap lehet,2 hete még fillérre tudták mennyit fog nálunk Agüero keresni😊

Grove4
Olasz értesülések szerint a Juventus a mai nap folyamán véglegesítheti Giuseppe Rossi átigazolását. A Studio Sport állítja, a Villareallal folyó tárgyalások már a végsõ részleteknél tartanak, és ma be is fejezõdnek.

A Studio Sport tudni véli, hogy a játékos 25 millió €-ért, plusz 4 millió €-s teljesítménytõl függõ bónuszért írhat alá. A játékos neve ráadásul a kínai, nyári edzõtáborba utazók között sem szerepel. Pepito ára így lényegesen alacsonyabb, mint a Villareal eredeti, 30 millió €-s árcédulája, bár az esetleges bónuszokkal nagyon közel kerülhet hozzá.
(JuventusHungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
A Studio Sport c. lap (az mi amúgy?) szerint Rossit ma bejelenthetik.

A Corriere meg aszongya, rárepültünk Kjaerre is.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
De jó lenne ha nem esnénk két pad közt a betonra...

gercse
<#eljen>Tiago<#wave>

9csöves9
ma egész nap arról szóltak a hírek,hogy Rossi ma nem játszik a Villarreal felkészülési meccsén hanem aláír 23-29 millió zsetonért.természetesen játszott és õ lõtte a gyõztes gólt is😊

Melo nyilatkozott,azt mondta távozik a csapattól,de nem Brazíliába.azt is elhintette,hogy jobb ajánlatai vannak mint amit most keres.

és a legfontosabbat a végére hagytam:HIVATALOS,TIAGO SZERZÕDÉSÉT FELBONTOTTA A KLUB!!!

9csöves9

Zsolti9014
én személy szerint eddig is úgy éreztem, és most is, hogy ha már elvették, nyilván nem adják vissza nekünk, viszont nem kellett volna odaadni az Internek anno. Ha elveszik akkor elveszik, de törölni kellett volna, és ne lenne arra az évre kiadva az arany.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
és az indoklás pedig az volt,hogy jogilag nincs rá lehetõségük,mert elévült az ügy.ki gondolta volna.

amúgy én már szarok bele,nem is lettem volna elégedett ha az ellenkezõjét állítják.szerezzük vissza a pályán.az biztos,hogy az minden idõk egyik legnagyobb jelentõségû scudettoja lesz.

forzajuve5
Ahogyan az várható volt, az Olasz Labdarugó Szövetség bejelentette, hogy nem vonja meg az Intertõl a 2006-os bajnoki címet. Az FIGC vezérkara, hétfõn, Rómában tartott ülést, ahol egyértelmûvé vált, hogy nem vonják vissza a bajnoki címet a nerazzurriktól.

Csacsi
Megvizsgálták az Intert...és bár bûnösnek találták....az elkövetkezõ 30 évben megint nem fognak Scudettót nyerni....így úgy érezték maradhat náluk.

Aztán 30 év múlva megint vesznek egyet az asztaloknál, ha már a pályán nem megy.

Éljen az olasz igazságszolgáltatás.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
bár nem tudok olaszul, de asszem a gazzetta.it azt írja, marad az Internél.

Más:
A Rossi-ügy talán a héten lezáródhat.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Amauri: "The chance of joining Flamengo makes my heart beat"

Hát az enyémet is bázze! 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
akárkit is akarnak megszerezni, lassacskán azért idõszerû lenne, hogy tudjon együtt dolgozni a komplett csapat.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
mikor lesz ma ítélethirdetés az elvett bajnoki címmel kapcsolatban?

9csöves9
csak az egyiket.Rossi van most állítólag közelebb,de szerintem több vasat tartanak a tûzben.

Agüero esetében több oldalról is hibádzik a dolog,hiszen nem lehet tudni,hogy egyáltalán kifizetnénk e érte a kért összeget.na meg azt sem,hogy akar e a sejkekhez menni(Tevezzel gondolom beszélgetett errõl,õ nem hiszem,hogy javasolta) vagy hogy ki akar e baszni az Atleti drukerekkel(és ezzel együtt kicsit magával is) azzal,hogy a Realhoz megy.én egyiket se tartanám jó döntésnek részérõl.persze az évek óta balfaszkodó Juve sem biztos,hogy ideális választás...

szucsy89
Most vagy Kun vagy Rossi érkezne hozzátok? Vagy mindkettõt akarjátok 😄