Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Hajrá Magyarország!
#34255:még nem hivatalos,szóval lehet,hogy kamu.én is jobban örülnék ha mondjuk megvennék 15 milláért
mert még ha megvennék rendes összegért, akkor azt mondom beleférhet, bár akkor sem örülnék neki. de kölcsönbe baromira semmi értelme. max. annyi, hogy esetleg õ akart ennyire elmenni...
legalább opcióval vitték?
Hajrá Magyarország!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

amúgy milyen meglepõ, hogy tegnap nem jelentették be Rossit... 😄
Hajrá Magyarország!
Sissoko a Stoke-ba tart.
Melo a PSG-é lehet.
Vargas iránt a Fio szerint nem érdeklõdtünk még, ugyanakkor azt mondják, hogy Bonucci és Martínez is a Lilákokhoz kerülhet cserébe.
Ha ez megtörténik, Kjaer érkezhet Bonucci helyére.
Cáceres állítólag visszajöhet, de annyira nem akarják elengedni.
Hajrá Magyarország!
Gondolom ha nem került légörvénybe,vagy nem tört ki Izlandon egy vulkán akkor ma át is eshet a szükséges ceremónián.(teszem hozzá,szerintem egyszerûbb lenne,ha Chilébõl inkább az államokban tartózkodó csapattársaihoz utazna,de hát gondolom nem akar a Copa után rögtön edzésbe állni)
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezt meg állítólag Rossi mondta, ma 12.00-kor jelent meg: "When in January I extended my deal, I've done it, because I wanted. I'm a player of Villarreal and I want to stay here for so long".
Szóval lehet az lesz a vége, hogy se Rossi, se Agüero, de akkor megint lehet gratulálni a Kancsalnak.
Más kérdés, hogy szerintem a Quagliarella-Matri páros elég állat lehet majd.
Hajrá Magyarország!
mindenhol jókat írnak róla, de én még nem láttam játszani. mindenesetre jó lenne ha végre egy igazolásunk be is válna 😊
Amici di nessuno...
A Studio Sport tudni véli, hogy a játékos 25 millió €-ért, plusz 4 millió €-s teljesítménytõl függõ bónuszért írhat alá. A játékos neve ráadásul a kínai, nyári edzõtáborba utazók között sem szerepel. Pepito ára így lényegesen alacsonyabb, mint a Villareal eredeti, 30 millió €-s árcédulája, bár az esetleges bónuszokkal nagyon közel kerülhet hozzá.
(JuventusHungary)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A Corriere meg aszongya, rárepültünk Kjaerre is.
Hajrá Magyarország!
Melo nyilatkozott,azt mondta távozik a csapattól,de nem Brazíliába.azt is elhintette,hogy jobb ajánlatai vannak mint amit most keres.
és a legfontosabbat a végére hagytam:HIVATALOS,TIAGO SZERZÕDÉSÉT FELBONTOTTA A KLUB!!!
Hajrá Magyarország!
amúgy én már szarok bele,nem is lettem volna elégedett ha az ellenkezõjét állítják.szerezzük vissza a pályán.az biztos,hogy az minden idõk egyik legnagyobb jelentõségû scudettoja lesz.
Aztán 30 év múlva megint vesznek egyet az asztaloknál, ha már a pályán nem megy.
Éljen az olasz igazságszolgáltatás.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Más:
A Rossi-ügy talán a héten lezáródhat.
Hajrá Magyarország!
Hát az enyémet is bázze! 😊
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Agüero esetében több oldalról is hibádzik a dolog,hiszen nem lehet tudni,hogy egyáltalán kifizetnénk e érte a kért összeget.na meg azt sem,hogy akar e a sejkekhez menni(Tevezzel gondolom beszélgetett errõl,õ nem hiszem,hogy javasolta) vagy hogy ki akar e baszni az Atleti drukerekkel(és ezzel együtt kicsit magával is) azzal,hogy a Realhoz megy.én egyiket se tartanám jó döntésnek részérõl.persze az évek óta balfaszkodó Juve sem biztos,hogy ideális választás...