44078
-
#36144 én is azt hittem :D mondom mi a picsa megszállta valami? de szerencsére nem :D -
#36143 Köszönjük a sok okos hozzászólást. Inkább próbálj összeimádkozni még egy kamu tizit, akkor elnapolhatja talán a bajnokavatást a Milan. -
#36142 Mekkora góóóól! :DDDDD Egy pillanatra megijedtem, hogy Bori lőtte, de attól azért annyira nem kell félni. -
#36141 Ráragad a hülyeség a közelébe lévőkre, jó csere :DD -
#36140 Nehogy véletlenül DP-t, megint jöjjön ez a köcsög... -
#36139 Ez a szabad is nagyon kamu... -
#36138 11-es az Internek is!!! -
#36137 nabasszus, vezet a Milan... -
#36136 Galliani remélem mostantól csöndben marad, mert jobban jár. :)
-
#36135 -
#36134 Nem csak a 11-es volt ajándék, hanem előtte a lövés, amit "buffonosan" fél méterrel a gólvonal mögül szedett ki. Simán vezethetne 2-3 góllal az Inter, a Milannak sok köze nem volt a meccshez eddig. Kell még egy Juve-gól Triesztben, aztán jók vagyunk. -
eddie #36133 Látom nem nagyon bírod az izgalmakat, mert megint hülyeségeket beszélsz! -
#36132 ajándék 11-esel visszahozzák őket vicc -
#36131 Berlu is fizetett egy kicsit hogy izgalmasabb legyen a hajrá, Agnelli után neki is szabad! -
#36130 VICC bazmeg, amit a Milan művel, vagy Rizzoli. -
#36129 és vezet az Inter :D:D:D:D:D -
#36128 MIRKOOOOOOOOOOOOOO VUCSINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICS!!!! :D -
#36127 Ott a rengeteg üres szektor :( annyira jó lett volna. Na de Forza!! -
#36126 MA nyerni kell. Nincs mese. 120% kell és jó lenne ha az inter nyerne este és jöhetne a fieszta -
eddie #36125 Remélem, hogy a játékosok nem úgy izgulnak mint én, mert különben ennek nem lesz jó vége. -
#36124 20.45 Cagliari-Juventus
tv: Digisport Plus hu
streamek: -
#36123 gyerekek én már készen vagyok,be kell húzni! -
#36122 de szép is lenne, ha a digi "körkapcsolást" csinálna estére... :) -
#36121 A Napoli egyelore veresegre all,igy van miert kuzdenie az Internek este. -
#36120 Bennetek van az X-faktor ma este, érzem! :D
Ma eldől a bajnokság, legyen bajnok a jobb csapat! -
#36119 köszönöm a köszöntéseket!
nem kicsit izgulós a mai nap, túllehetnénk már rajta :) -
#36118 igen, reméljük. :)
forzajuve5: Isten éltessen!
#36115: nem is tudtam, hogy Juve-drukker -
#36117 Itt van a meccs video összefoglalója is: http://www.youtube.com/watch?v=mv4EBDJCIFI
Grazie Poborsky! -
#36116 Köszönjük Poborsky! Soha nem fogom elfelejteni azt a napot... -
#36115 Puzsér Róbert,a csillag születik zsűritagja a fourfourtwo-ban:
"Az olasz labdarúgás egy fertő, de a Juve megfizetett mindenért. A Milan szintén bűnös volt, de a bizonyítékok sora ellenére, csak mert a miniszterelnök csapata volt, nem zárták ki a bajnokságból, hanem éppen csak annyi pontot vontak le tőle, hogy még indulhasson a BL-ben. A bizonyított csalás ellenére a Milan-játékosok a BL-trófeával ugráltak, amíg a Juventus futballistái a másodosztályban szenvedtek, ponthátránnyal indulva. Ami a Juvéval azóta, főleg az utóbbi két évben történt, az maga a csoda! Ha a Juve újra megnyeri a bajnokságot - ami a legszebb álmom - akkor ezt úgy teszi, hogy visszatér a hagyományaihoz, szembemegy az európai futball legvisszataszítóbb trendjeivel, és bebizonyítja, hogy a tradíció, a hit, az erőnlét, a támadófutball bármire képes. Ez a "Spirito Juve". Itt nem összevásárolják a milliárdos sztárokat, a Juvénál válnak világsztárrá a csapat többnyire olasz, most ráadásul nagyrészt fiatal labdarúgói. És már saját stadionunk van, ott voltam ősszel, lenyűgözött."
Abszolút kedvenc?
"Antonio Conte. Már játékosként edző, szellemi vezér volt, vagy hat éven át csapatkapitány, ma sikeredző. Ő Signore Juventus".
-
#36114 Isten éltessen! -
#36113 most is jöhetne egy ilyen szülinapi ajándék. igaz most van egy nap csúszás mert nem ma játsszák a meccseket, de ennyi belefér :D -
#36112 nagyon remélem,hogy szar volt nekik! -
#36111 Azért szar lehetett nekik, nem szeretném átélni ugyanazt!
Ellenben az jutott eszembe, hogy most hétvégén életemben talán először fogok az Internek szurkolni, de nagyon! :) -
#36110 Boldog május 5.-t mindenkinek!
Istenem,de gyönyörű nap volt és már 10 éve:)
-
#36109 jesszus én bajban lennék ha nálunk is ez lenne:D múltkor a Lecce ellen éjszakás voltam,projektorral kivetítve néztem a meccset közben meg söröztem:D -
#36108 az egész rohadt munkahely be van kamerázva és a főnököm azt hiszi ez a big brother show és állandóan azt bámulja :D -
#36107 Igen, pont ezekre gondoltam. A múltkor a Cesena meccset nem tudtam élőben nézni, de estére már felkerült a rojadirectára. Leszedtem, megnéztem, teljesen megfelelő volt. Jó képminőség, jó angol kommentátor. -
eddie #36106 itt és itt lehet megnézni a mérkőzéseket pár órával utánna. Utóbbinál regisztrálni kell, előbbinél viszont sokszor le sem kell tölteni hanem ott azonnal megtudod nézni. Munkám miatt én is ezt a módszert vagyok kénytelen használni, de tökéletesen megfelel. -