44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Adja a digifos, micsoda meglepetés...
  • cassoneitaly
    DIGI SPORT STREAM megfelel? :)

FORZA JUVE!!! GRAZIE ALEX!!!!
  • banok
    streamek
  • petee
    Srácok, esti meccshez stream lesz?
  • Hunor88
    A Torino feljutott. Egy Derbyvel több. Még feljuthat a Sampdoria és a Merdas (Hellas) is, és akkor 5 derby lesz. Bár remélem a Hellas még egy jó hosszú ideig nem jut fel. :)
  • Zsolti9014
    eddig még reménykedtem, hogy talán kap még 1 évet. de így már azért egészen biztos, hogy nem. :(
  • Trunks
    Juve-Napoli lesz, ez már tuti. Az, hogy hol rendezik meg, tudtommal még nem dőlt el.

#36338: Nem hát, elvileg 20 napra dőlt ki. Reméljük az EB-re felépül.
  • Rockynhooo
    Akkor este nem lesz Chiello?
  • 9csöves9
    én úgy tudom Juve-Napoli lesz.és nem Pekingben fogják játszani
  • szucsy89
    Ha ma a Ti nyernétek, akkor ki játszaná a szuperkupa döntőt?
  • 9csöves9
    ma délután matematikailag is bebiztosíthatja a Toro a feljutást,újra lesz derbi:)
  • forzajuve5
    hazavisszük :D
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    na a tegnapi felvezető meccshez csak annyit,hogy látva azt ahogy ez a Chelsea BL-t tudott nyerni,akkor a következő szezonban semmi helye kishitűségnek,mi is meg tudjuk csinálni:)

este nagyon durva meccs lesz,rossz előérzetem is van.de Alexért meg kell csinálni és biztos vagyok benne,hogy ő is hozzá teszi a magáét
  • cassoneitaly
    1993, Szeptember 12 - 2012, Május 20: Két dátum, egy ember, akit szeretünk.

Alessandro Del Piero Foggiában debütált a Bianconeri színeiben, és közel 19 év eltetével, utolsó alkalommal ölti magára a fekete-fehér csíkos mezt vasárnap este a Napoli ellen.

Alex tiszteletére a csapatmez a holnapi Coppa Italia döntőn egy ‘One Love’ feliratú logót kap majd...

GRAZIE CAPITANO!!! GRAZIE PERCHÉ TU SEI DEL PIERO!!!

• Bajnok13
    Forza Juve Forza PPM

http://www.powerplaymanager.com/r648523
  • Zsolti9014
    de jó nézni ezeket a képeket is.

Alex meg a 10-es mez kapcsán pedig ismét csak a sportemberi nagyságát lehet méltatni. :')
  • wright
    ...meg Giovinco érdekli a city-t,meg real,dortmund meg kb mindenki akarja a parma szerint ...unom már a gyereket
  • 9csöves9
    rendes a Mester,hogy gondol az unokák jövőjére is:)

pár hírmorzsa:

-egyes hírek szerint ajánlatot tettünk a Udinébe Asamoahért.Pazienza+10 millió.személy szerint támogatom,és ez szerintem nekik is egy elfogadható ajánlat.

-Verratti jövője a Serie B utolsó fordulója után dől el,nagyon esélyes,hogy hozzánk igazol.elképzelhető,hogy csak a fele játékjoga kerül Torinóba.a tutto beszívott firkászai már a hátára aggatták a 10es mezt.

-Pogba továbbra sem tud dönteni,eszem azt a kis szívét

-Cavani kijelentette,hogy mindenképpen ott szeretne lenni az olimpián és ha a Napoli nem engedi el rá,akkor nagyon nagyon nagyon bús panda lesz

-a portugál sajtó szerint Elia a Benficához igazol

-megnyitották a J Múzeumot részt vett rajta a csapat összes tagja,illetve többek között Montero,Davids,Ferrara,Pessotto,Torricelli,Tacconi,Ravanelli.tökéletes időzítés, a döntő előtt még megnézhettek a srácok "pár" kupát:) . elég gyorsan megcsinálták amúgy márciusban mikor ott voltunk nagyon nem volt kész, még diszperzites vödrök hánykolódtak a sarokban

• Trunks
    Nem felejtettem el, ma végre rászánom magam. :)
  • Grove4
    Lippi
  • 9csöves9
    beszámolót akarunk!:)
  • Trunks
    Igen, talán ő az egyetlen, aki mindhárom kritériumnak megfelel. Feltéve ha 30 millió körül el tudjuk hozni Nápolyból. Annál többet nem hiszem, hogy ér. Így, hogy a Napoli nem jutott be a BL-be, szerintem lehet rá esélyünk. Vucsinics, Matri, Quagliarellla maradhatnak, DP úgyis megy, Bori nagyon remélem húz a francba, jók is lennénk.

Még Higuain lenne amúgy jó megoldás, de őt meg Mourinho nem hiszem, hogy elengedi.
  • Csacsi
    Egyértelműen Cavani kell legyen a fő célpont.
  • Trunks
    Pár millióért valszeg megérné. Úgyse nagyon látom kit lehetne megvenni csatárposztra, aki nincs agyonhájpolva, tud is játszani és fekszik neki az olasz foci is.
  • Csacsi
    Nem hinném, hogy idén kéne nekünk. Megint kidőlt ugyebár hat hónapra. Szerintem már sosem lesz a régi.
  • bakkerman
    szerintem van a szerződésében kiesési záradék,így idén nyárra is meglesz a szokásos dzsuzeppe rosszi saga :DD
  • 9csöves9
    most meg kb el lehetne hozni két konzerv májkrémért
  • bakkerman
    tavaly mi is,meg ti is szóbajöttetek Rossinál,és akkor azt mondta,hogy nem akar a Juveba menni,mert nem BL induló...a Juve idén bajnok lett,ő meg kiesett a Vilarreallal :DD a sors iróniája
  • 9csöves9
    erről azóta Alex ezt mondta:"When I was a kid I was dreaming about Juve's number 10 shirt, and I want that other kids will be able to dream about it"
  • 9csöves9
    Chiello 20 napra dőlt ki,az EB-n ott lehet.elég szar,hogy DC is sérült,így valószínűleg Barza-Bonucci-Caceres lesz középen és Eszti vagy Pepe lesz a bal oldali szélső a kupadöntőn
  • 9csöves9
    Pirlo kikotyogta,hogy a klub vissza akarta vonultatni a 10-es mezt,de Alex nem egyezett bele...
  • cassoneitaly

Tegnap este 6-kor ALEX bemutatta a könyvét Torinóban. Remélem Magyarországon is fogják forgalmazni...

GIOCHIAMO ANCORA - LET'S KEEP PLAYING - JÁTSZUNK TOVÁBB
    Ismertető: 20 évvel a profi futballban való debütálása után, a Juventusszal és a Nemzeti Válogatottal elért sikerei után Alessandro Del Piero karriere fordulóponthoz érkezett. Továbbra is szeretne aktív játékos maradni. A könyv bevezető oldalain elmondja, mennyire frissnek, agilisnek és erősnek érzi magát. Így hát Del Piero úgy döntött megosztja mindenkivel, amit a futball világában tapasztalt, beleértve azt is, mi vezette ennyi éven keresztül: Mit tegyen az ember, ha arról álmodik, hogy magára öltse a 10-es számú mezt.

Grande Capitano!!! Maradj velünk!

• IXEMGabeo
    ha mondjuk Dubaira gondolsz akkor ott úgysem látod.:) Legalább megkeresi azt a pénzt, ami élete végéig elég lehet fele játékkal
  • Trunks
    Senki nem szólja le, mert nem önszántából megy el, ráadásul több mint valószínű, hogy nem Európában folytatja. Én - sokakkal ellentétben - jobban örülnék, ha visszavonulna, nem akarom más csapat mezében látni.
  • IXEMGabeo
    úúú remélem azért a Juvésok nagyrésze nem veti meg ezért, bár emlékszem Kakát jó pár Milanos huligán, hogy ócsárolta mikor Madridba ment. Alex nem érdemelne ezért áruló jelzőt, de sok szurkoló a majdnem 2 évtized ellenére is képesek lesznek leszólni.

Ha el is megy akkor nem olasz csapatba kellene neki.:) Én megnézném a német bajnokságban úgy, mint Raúlt
  • Trunks
    Még rosszabb, mintha visszavonulna... máshol fog játszani valszeg.
  • IXEMGabeo
    fantasztikus ez a kép, most komolyan az öreg? Del Piero a kedvencem az Isten visszavonul?:(
  • Trunks
    Na visszaértem. Kicsit még ülepednie kell a dolgoknak, mert még mindig nem tudom elhinni. Hihetetlen volt, nagyon megérte, viszont fogok írni negatív dolgokat is, de a csapatra, a stadionra és a Capitanóra nem lehetett panasz.
  • 9csöves9