44078
-
#36345 Adja a digifos, micsoda meglepetés... -
#36344 DIGI SPORT STREAM megfelel? :)
FORZA JUVE!!! GRAZIE ALEX!!!! -
#36343 streamek -
#36342 Srácok, esti meccshez stream lesz? -
Hunor88 #36341 A Torino feljutott. Egy Derbyvel több. Még feljuthat a Sampdoria és a Merdas (Hellas) is, és akkor 5 derby lesz. Bár remélem a Hellas még egy jó hosszú ideig nem jut fel. :) -
#36340 eddig még reménykedtem, hogy talán kap még 1 évet. de így már azért egészen biztos, hogy nem. :( -
#36339 Juve-Napoli lesz, ez már tuti. Az, hogy hol rendezik meg, tudtommal még nem dőlt el.
#36338: Nem hát, elvileg 20 napra dőlt ki. Reméljük az EB-re felépül. -
#36338 Akkor este nem lesz Chiello? -
#36337 én úgy tudom Juve-Napoli lesz.és nem Pekingben fogják játszani -
#36336 Ha ma a Ti nyernétek, akkor ki játszaná a szuperkupa döntőt? -
#36335 ma délután matematikailag is bebiztosíthatja a Toro a feljutást,újra lesz derbi:) -
#36334 hazavisszük :D -
#36333 -
#36332 na a tegnapi felvezető meccshez csak annyit,hogy látva azt ahogy ez a Chelsea BL-t tudott nyerni,akkor a következő szezonban semmi helye kishitűségnek,mi is meg tudjuk csinálni:)
este nagyon durva meccs lesz,rossz előérzetem is van.de Alexért meg kell csinálni és biztos vagyok benne,hogy ő is hozzá teszi a magáét -
#36331 1993, Szeptember 12 - 2012, Május 20: Két dátum, egy ember, akit szeretünk.
Alessandro Del Piero Foggiában debütált a Bianconeri színeiben, és közel 19 év eltetével, utolsó alkalommal ölti magára a fekete-fehér csíkos mezt vasárnap este a Napoli ellen.
Alex tiszteletére a csapatmez a holnapi Coppa Italia döntőn egy ‘One Love’ feliratú logót kap majd...
GRAZIE CAPITANO!!! GRAZIE PERCHÉ TU SEI DEL PIERO!!!
-
Bajnok13 #36330 Forza Juve Forza PPM
http://www.powerplaymanager.com/r648523 -
#36329 de jó nézni ezeket a képeket is.
Alex meg a 10-es mez kapcsán pedig ismét csak a sportemberi nagyságát lehet méltatni. :') -
wright #36328 ...meg Giovinco érdekli a city-t,meg real,dortmund meg kb mindenki akarja a parma szerint ...unom már a gyereket -
#36327 rendes a Mester,hogy gondol az unokák jövőjére is:)
pár hírmorzsa:
-egyes hírek szerint ajánlatot tettünk a Udinébe Asamoahért.Pazienza+10 millió.személy szerint támogatom,és ez szerintem nekik is egy elfogadható ajánlat.
-Verratti jövője a Serie B utolsó fordulója után dől el,nagyon esélyes,hogy hozzánk igazol.elképzelhető,hogy csak a fele játékjoga kerül Torinóba.a tutto beszívott firkászai már a hátára aggatták a 10es mezt.
-Pogba továbbra sem tud dönteni,eszem azt a kis szívét
-Cavani kijelentette,hogy mindenképpen ott szeretne lenni az olimpián és ha a Napoli nem engedi el rá,akkor nagyon nagyon nagyon bús panda lesz
-a portugál sajtó szerint Elia a Benficához igazol
-megnyitották a J Múzeumot részt vett rajta a csapat összes tagja,illetve többek között Montero,Davids,Ferrara,Pessotto,Torricelli,Tacconi,Ravanelli.tökéletes időzítés, a döntő előtt még megnézhettek a srácok "pár" kupát:) . elég gyorsan megcsinálták amúgy márciusban mikor ott voltunk nagyon nem volt kész, még diszperzites vödrök hánykolódtak a sarokban
-
#36326 Nem felejtettem el, ma végre rászánom magam. :) -
#36325 Lippi -
#36324 beszámolót akarunk!:) -
#36323 Igen, talán ő az egyetlen, aki mindhárom kritériumnak megfelel. Feltéve ha 30 millió körül el tudjuk hozni Nápolyból. Annál többet nem hiszem, hogy ér. Így, hogy a Napoli nem jutott be a BL-be, szerintem lehet rá esélyünk. Vucsinics, Matri, Quagliarellla maradhatnak, DP úgyis megy, Bori nagyon remélem húz a francba, jók is lennénk.
Még Higuain lenne amúgy jó megoldás, de őt meg Mourinho nem hiszem, hogy elengedi. -
#36322 Egyértelműen Cavani kell legyen a fő célpont. -
#36321 Pár millióért valszeg megérné. Úgyse nagyon látom kit lehetne megvenni csatárposztra, aki nincs agyonhájpolva, tud is játszani és fekszik neki az olasz foci is. -
#36320 Nem hinném, hogy idén kéne nekünk. Megint kidőlt ugyebár hat hónapra. Szerintem már sosem lesz a régi. -
#36319 szerintem van a szerződésében kiesési záradék,így idén nyárra is meglesz a szokásos dzsuzeppe rosszi saga :DD -
#36318 most meg kb el lehetne hozni két konzerv májkrémért -
#36317 tavaly mi is,meg ti is szóbajöttetek Rossinál,és akkor azt mondta,hogy nem akar a Juveba menni,mert nem BL induló...a Juve idén bajnok lett,ő meg kiesett a Vilarreallal :DD a sors iróniája -
#36316 erről azóta Alex ezt mondta:"When I was a kid I was dreaming about Juve's number 10 shirt, and I want that other kids will be able to dream about it" -
#36315 Chiello 20 napra dőlt ki,az EB-n ott lehet.elég szar,hogy DC is sérült,így valószínűleg Barza-Bonucci-Caceres lesz középen és Eszti vagy Pepe lesz a bal oldali szélső a kupadöntőn -
#36314 Pirlo kikotyogta,hogy a klub vissza akarta vonultatni a 10-es mezt,de Alex nem egyezett bele... -
Tegnap este 6-kor ALEX bemutatta a könyvét Torinóban. Remélem Magyarországon is fogják forgalmazni...
GIOCHIAMO ANCORA - LET'S KEEP PLAYING - JÁTSZUNK TOVÁBB
Ismertető: 20 évvel a profi futballban való debütálása után, a Juventusszal és a Nemzeti Válogatottal elért sikerei után Alessandro Del Piero karriere fordulóponthoz érkezett. Továbbra is szeretne aktív játékos maradni. A könyv bevezető oldalain elmondja, mennyire frissnek, agilisnek és erősnek érzi magát. Így hát Del Piero úgy döntött megosztja mindenkivel, amit a futball világában tapasztalt, beleértve azt is, mi vezette ennyi éven keresztül: Mit tegyen az ember, ha arról álmodik, hogy magára öltse a 10-es számú mezt.
Grande Capitano!!! Maradj velünk!
-
IXEMGabeo #36312 ha mondjuk Dubaira gondolsz akkor ott úgysem látod.:) Legalább megkeresi azt a pénzt, ami élete végéig elég lehet fele játékkal -
#36311 Senki nem szólja le, mert nem önszántából megy el, ráadásul több mint valószínű, hogy nem Európában folytatja. Én - sokakkal ellentétben - jobban örülnék, ha visszavonulna, nem akarom más csapat mezében látni. -
IXEMGabeo #36310 úúú remélem azért a Juvésok nagyrésze nem veti meg ezért, bár emlékszem Kakát jó pár Milanos huligán, hogy ócsárolta mikor Madridba ment. Alex nem érdemelne ezért áruló jelzőt, de sok szurkoló a majdnem 2 évtized ellenére is képesek lesznek leszólni.
Ha el is megy akkor nem olasz csapatba kellene neki.:) Én megnézném a német bajnokságban úgy, mint Raúlt -
#36309 Még rosszabb, mintha visszavonulna... máshol fog játszani valszeg. -
IXEMGabeo #36308 fantasztikus ez a kép, most komolyan az öreg? Del Piero a kedvencem az Isten visszavonul?:( -
#36307 Na visszaértem. Kicsit még ülepednie kell a dolgoknak, mert még mindig nem tudom elhinni. Hihetetlen volt, nagyon megérte, viszont fogok írni negatív dolgokat is, de a csapatra, a stadionra és a Capitanóra nem lehetett panasz. -