Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem jó lenne és 10 millánál többe nem is kerülne.ugyan most a bajnokság elején kezdõ volt,de ha jól tudom Terry,David Luiz és Ivanovic is elõtte van a sorban,már ha éppen nem jobbhátvéd.
közben Marotta elnyögte,hogy még 2 játékos biztosan érkezik és elképzelhetõ,hogy lesz még egy 3. is.állítólag a levegõben lóg egy biznisz,amit szerinte nem lehet kihagyni.a két játékos gondolom a balszélsõ és a középhátvéd,a 3. meg valószínû egy középsõ kp.ezzel kész is lenne a keret,ezekre a posztokra bárki jön erõsítés lesz
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ez a mez viszont... nincsenek rá szavak.
Amici di nessuno...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha majd lesz összefoglaló megköszönnék egy linket.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
tényleg nagy labda volt,a meccs sem rossz.szerintem igazságos az 1-1,de a góljuknál Motta szabálytalan volt.apropó Motta.ekkora sunyi tapló férget még Inter szinten se láttam sokat pedig aztán...nem csodálom hogy Alexnál is felment a pumpa,szerintem Mottát még a pápa is fejbebaszná szó nélkül
Juventus: 30 Storari; 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 29 De Ceglie; 36 Pasquato, 21 Pirlo; 8 Marchisio, 27 Krasic, 14 Vucinic, 10 Del Piero.
Inter: 12 Castellazzi; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 42 Jonathan, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic, 20 Obi; 27 Pandev, 7 Pazzini, 10 Sneijder.
Hajrá Magyarország!
hihetetlen,de Jaki megint megsérült...botrány.Chiellini,Toni,Pepe,Martinez és Quaglia sem lesz ott a többiekkel
1 Buffon 2 Motta 5 Pazienza 8 Marchisio 10 Del Piero 13 Manninger 14 Vucinic 15 Barzagli 16 Ziegler 19 Bonucci 21 Pirlo 22 Vidal 26 Lichtsteiner 27 Krasic 29 De Ceglie 30 Storari 32 Matri 33 Sorensen 34 Marrone 36 Pasquato 38 Ruggiero 39 Libertazzi 40 Spinazzola
Jakit állítólag a Betis meg a Blackburn vinné, Alexet mi kölcsönbe akarjuk, a Chelsea ezért nem lelkesedik.
Barnettáék meg nem nagyon tudnak arról, hogy mi akarunk valamit.
Ja, és Amauri még mindig a Parma látószögében.
Hajrá Magyarország!
lényeg: A Juventus túl sokat szarakodott,a Lyon elutasította az elsõ két ajánlatukat,majd miután megmondták mennyi az ára,lelassultak a tárgyalások.az ügynöke folyamatos kapcsolatban volt a Juveval.10 napja döntötte el,hogy marad Lyonban.
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
amúgy a Notts a világ legöregebb profi futballklubja.szerintem szép gesztus,szimpatikus döntés.nem csak a csillogásról meg a sztárokról kell ennek a dolognak szólnia,hanem a hagyományokról a múltról is.
amúgy történelmi szempontból van jelentõsége,a Notts County miatt vagyunk fekete-fehérek
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
juventushungary.hu
Na, ez igen...ne szórakozzanak már! Biztos tehetséges, meg minden, de...
Balra meg még Ribéryt rebesgetik.
Hajrá Magyarország!
ki látott még ilyet...
közben mennek továbbra is a pletykák,most azt rebesgetik,hogy olyan ember jön a balszélre aki még eddig szóba sem került...
újraindult a bérleteladási kampály is,23.000 ment el az elõzõ körökben(56%-al több mint tavaly),kiváncsi vagyok meddig árulják õket.szerintem 28.000-nél többet már nem nagyon kéne,végén még nem lehet majd jegyet venni
ezt mindig így szokták 😄
a kis köcsög,csak azzal nincs tisztában hogy õ nem arsenal vagy chelsea kaliberû játékos...
maradjunk annyiban,hogy ha Marotta hajlandó lett volna belemenni abba a pénzekbe amiket kértek,akkor rögtön azt nyilatkozta volna,hogy Juvés volt a pizsije
„A vezetõk közölték velem, hogy nem adnak el a Juventus-nak, de számomra ez nem probléma. Megegyeztünk, hogy abban az esetben ülünk le beszélgetni, ha egy Arsenal, vagy Chelsea kaliberû klub érdeklõdik majd irántam.”, idézi a holland játékost a Hamburger Morgenpost.
„Nincs mirõl beszélni, ha csak egy a HSV-hez hasonló erõsségû csapat mutat érdeklõdést. A Juventus még mindig az egyik legjobb olasz gárda, de szerintem nem jobb, mint a Hamburg.”
Szakadt volna az any.... na, mindegy.
Hajrá Magyarország!
Spirito Juve!

2:1