Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
fizikálisan nagyon jó állapotban van, és egy tényleg minõségi védõ, aki nem csak védekezni tud hanem a támadásoknál is feltalálja magát. igenis le kellene tenni érte a 10 milliót. nem hiszem el hogy nincs ennyi pénzünk

gercse
<#eljen>
csak jöjjenek 😄

9csöves9
nyilatkozott a Chelsea-s Alex. az ügynöke értesítette a megkeresésünkrõl és tetszik neki a dolog,nagyon érdekes kihívásnak tartaná az ideigazolást.viszont a Juventus egyelõre csak kölcsönbe akarná hozni,ami szerinte nem jó sem a Chelsea-nek sem neki,29 éves úgyhogy még úgy érzi egy hosszútávú szerzõdést köthetne egy nagy klubbal.Amaurival és Diegoval beszélt a csapatról és jókat mondtak neki(hát persze,pont õk😄 )

szerintem jó lenne és 10 millánál többe nem is kerülne.ugyan most a bajnokság elején kezdõ volt,de ha jól tudom Terry,David Luiz és Ivanovic is elõtte van a sorban,már ha éppen nem jobbhátvéd.

közben Marotta elnyögte,hogy még 2 játékos biztosan érkezik és elképzelhetõ,hogy lesz még egy 3. is.állítólag a levegõben lóg egy biznisz,amit szerinte nem lehet kihagyni.a két játékos gondolom a balszélsõ és a középhátvéd,a 3. meg valószínû egy középsõ kp.ezzel kész is lenne a keret,ezekre a posztokra bárki jön erõsítés lesz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Ha Pirlo ilyen labdákat ad majd, mint az Inter elleni gól elõtt, és Vucsinics így használja ki a helyzeteit, akkor nem lesz gond.

Ez a mez viszont... nincsenek rá szavak.

Amici di nessuno...

9csöves9
van baja valóban😄

bakkerman
4. kép eléggé andrássi útos fíling nem? 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
Sztankovics hogy nézi a szép mezünket😄

Breki33
Breki33
Csacsi
Gyerek nehezen aludt el...így mindkét meccsrõl(félidõrõl) lemaradtam.

Ha majd lesz összefoglaló megköszönnék egy linket.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
eleinte picit megilletõdött volt,de nagyon belejött.gól+gólpassz,na meg az az átvétel meg a megoldás a kapufája elõtt.Matri fejese meg halálpontos.

Breki33
Matri 2:1
Jó vétel volt ez Vidal gyerek már most látszik, idén nagyon erõs lesz a támadó szekció Krasic, Alex, Vidal, Matri, Toni, Vucinics,Quaglia.
9csöves9
Bari

tényleg nagy labda volt,a meccs sem rossz.szerintem igazságos az 1-1,de a góljuknál Motta szabálytalan volt.apropó Motta.ekkora sunyi tapló férget még Inter szinten se láttam sokat pedig aztán...nem csodálom hogy Alexnál is felment a pumpa,szerintem Mottát még a pápa is fejbebaszná szó nélkül

szucsy89
Pirlo de szép gólpasszt adott 😊

Egyébként helyszínileg ez a torna hol van?
9csöves9
az Interrel kezdünk,utána a vesztes tolja a Milannal

Juventus: 30 Storari; 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 29 De Ceglie; 36 Pasquato, 21 Pirlo; 8 Marchisio, 27 Krasic, 14 Vucinic, 10 Del Piero.

Inter: 12 Castellazzi; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 42 Jonathan, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic, 20 Obi; 27 Pandev, 7 Pazzini, 10 Sneijder.

Zsolti9014
Tudom, hogy magamat ismétlem, de: lassan azért már véglegesíteni kellene a keretet, akit még akarnak, hozzák, fõleg ha védelembe is akarnak. Mert hát nemsokára vége már augusztusnak is.

Hajrá Magyarország!

Breki33
9csöves9
ma 20.45 tõl Trofeo Tim,közvetíti a Digi.

hihetetlen,de Jaki megint megsérült...botrány.Chiellini,Toni,Pepe,Martinez és Quaglia sem lesz ott a többiekkel

1 Buffon 2 Motta 5 Pazienza 8 Marchisio 10 Del Piero 13 Manninger 14 Vucinic 15 Barzagli 16 Ziegler 19 Bonucci 21 Pirlo 22 Vidal 26 Lichtsteiner 27 Krasic 29 De Ceglie 30 Storari 32 Matri 33 Sorensen 34 Marrone 36 Pasquato 38 Ruggiero 39 Libertazzi 40 Spinazzola

Zsolti9014
Tuttosport címlap: Vargas? No grazie.

Jakit állítólag a Betis meg a Blackburn vinné, Alexet mi kölcsönbe akarjuk, a Chelsea ezért nem lelkesedik.

Barnettáék meg nem nagyon tudnak arról, hogy mi akarunk valamit.

Ja, és Amauri még mindig a Parma látószögében.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
találtam is most egy Bastos nyilatkozatot.

lényeg: A Juventus túl sokat szarakodott,a Lyon elutasította az elsõ két ajánlatukat,majd miután megmondták mennyi az ára,lelassultak a tárgyalások.az ügynöke folyamatos kapcsolatban volt a Juveval.10 napja döntötte el,hogy marad Lyonban.

9csöves9
nem rossz,csak az a baj,hogy most már megy a kapkodás és minden játékosra rá akarnak menni akinek nem egy seprûnyél van a bal lába helyén.ahelyett,hogy júniusban elhoztuk volna már Bastost.az szinte már egy kész biznisz volt,kb annyi lett volna az egész,hogy Conte az áldását adja.

Edu rohadtjó játékos, anno a Hoffenheimben a csapat motorja volt
Zsolti9014
Na, most a középpályára a brazil Carlos Eduardo (Kazany), illetve a svájci Barnetta neve merült fel.

Hajrá Magyarország!

Breki33

Zsolti9014
nekem tetszik az ötlet. nagyon is. 😊

Hajrá Magyarország!

Grove4
<#eljen>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
<#eljen>
sokkal értékesebb, és emlékezetesebb is lesz ez így, nem tucat meccs...

9csöves9
a megállapodás értelmében jövõre is játszunk velük egy barátságos meccset.az elsõ félidõben a rózsaszín mezben játszunk és a második félidõben váltunk fekete-fehérre ezzel is szimbolizálva a váltást 😊
amúgy a Notts a világ legöregebb profi futballklubja.szerintem szép gesztus,szimpatikus döntés.nem csak a csillogásról meg a sztárokról kell ennek a dolognak szólnia,hanem a hagyományokról a múltról is.

9csöves9
biztos gyõzelemmel akarnak avatni 😛

amúgy történelmi szempontból van jelentõsége,a Notts County miatt vagyunk fekete-fehérek

szucsy89
Notts? Nem úgy volt hogy Real, MU, Bayern stb. egyike? 😄 Jól leadtátok 😄
Grove4
A Juventus hivatalos honlapján bejelentette, hogy szeptember 8-án az angol Notts County ellen lesz a stadionavató.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
0-0 lett,nem láttam "sajnos"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
Jelentések szerint elképzelhetõ, hogy a Juventus próbajátékra hívja a 22 éves Sone Alukot. A nigériai szélsõ eddig a Birmingham City, a Blackpool és legutóbb a skót Aberdeen együttesénél szerepelt.

juventushungary.hu

Na, ez igen...ne szórakozzanak már! Biztos tehetséges, meg minden, de...

Balra meg még Ribéryt rebesgetik.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
kicsit visszatérve Eliára.pötyögött a twitterre,szánalmasnak nevezte az újságírokat,mert olyanokat írnak folyamatosan amiket nem is mondott.

ki látott még ilyet...

9csöves9
még nem hivatalos,de nagyon úgy néz ki,hogy a Manchester Uniteddel játszuk a stadionavatót szeptember 8-án.2 nappal késõbb mindkét csapatnak bajnoki,szóval olyan nagy csörtére nem kell számítani

9csöves9
ma 21.00-kor játszunk a Betis ellen,a meccset kihagyja többek között Vidal(tegnap állt edzésbe),Chiellini és Quagliarella is.

közben mennek továbbra is a pletykák,most azt rebesgetik,hogy olyan ember jön a balszélre aki még eddig szóba sem került...

újraindult a bérleteladási kampály is,23.000 ment el az elõzõ körökben(56%-al több mint tavaly),kiváncsi vagyok meddig árulják õket.szerintem 28.000-nél többet már nem nagyon kéne,végén még nem lehet majd jegyet venni

9csöves9

bakkerman
azért az milyen kijelentés,hogy a juve hamburg szint???? ez a hamburg olyan hót gyenge,hogy fantasztikus,a dortmund olyan simán picsázta õket 1 hete,hogy öröm volt nézni. kiesési gondjaik lesznek én úgy érzem

meg már kiskora óta csíkosat fingik...
ezt mindig így szokták 😄
bakkerman
Megegyeztünk, hogy abban az esetben ülünk le beszélgetni, ha egy Arsenal, vagy Chelsea kaliberû klub érdeklõdik majd irántam.”

a kis köcsög,csak azzal nincs tisztában hogy õ nem arsenal vagy chelsea kaliberû játékos...

9csöves9
😊

maradjunk annyiban,hogy ha Marotta hajlandó lett volna belemenni abba a pénzekbe amiket kértek,akkor rögtön azt nyilatkozta volna,hogy Juvés volt a pizsije

Grove4
padozzon akkor a kikötõieknél fele annyiért, amennyit adtunk volna neki. Senki nem sír utána Torinóban.

Zsolti9014
Elia nagyot zuhant a szememben, ha ezt tényleg õ mondta:

„A vezetõk közölték velem, hogy nem adnak el a Juventus-nak, de számomra ez nem probléma. Megegyeztünk, hogy abban az esetben ülünk le beszélgetni, ha egy Arsenal, vagy Chelsea kaliberû klub érdeklõdik majd irántam.”, idézi a holland játékost a Hamburger Morgenpost.

„Nincs mirõl beszélni, ha csak egy a HSV-hez hasonló erõsségû csapat mutat érdeklõdést. A Juventus még mindig az egyik legjobb olasz gárda, de szerintem nem jobb, mint a Hamburg.”

Szakadt volna az any.... na, mindegy.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Gyönyörûszép aréna, remélem, ebbe már egyszer kijutok! :')

Hajrá Magyarország!

Ibuki
Szuper lett <#taps><#eljen> De jó,hogy már nekünk is van egy nagyon szép stadionunk<#nevetes1> A régi igen elöregedett már.

Spirito Juve!

gercse
<#eljen><#pias>
fasza lett nagyon

9csöves9
faszért nem rakja be a képeket...

9csöves9