44078
-
#36385 Conte:Bundázás miatt vizsgálnak? Felesleges erről sokat beszélni, mindenki tudta hogy mi történik majd akkor ha újra felkel a padlóról a Juventus. -
#36384 megy a kavarás a szuperkupa döntővel kapcsolatban. a napoli az eredeti pekingi helyszínen akarja lejátszani, mi viszont Torinoban mivel nagyon közel lenne egymáshoz az amerikai túra és a kupadöntő. egyébként a bajnokcsapatnak jogában áll ilyen kérést megfogalmazni a szövetség felé. De Laurentis viszont azt mondja, hogy amennyiben Torinoban lenne a meccs abban az esetben ők nem állnak ki :) -
#36383 -
#36382 Conte és Agnelli rövid sajtótájékoztatót tartott,Conte annyit mondott,hogy aki valaha találkozott vele a pályák környékén azokban fel sem merülhet,hogy bármikor is tisztességtelen lett volna.nem aggódik,teljesen nyugodtan áll elébe minden vizsgálatnak.
Agnelli teljes bizalommal van iránta,biztos abban,hogy nincs köze az ügyhöz és Contéval fogunk a Bajnokok Ligájába menni.
egyébként eddig egy volt játékosa említette meg a nevét a kihallgatások során,a többi 4-5 játékos kizártnak tartja,hogy Conténak bármiféle szerepe is lenne az ügyben.egyikük csak annyit mondott: "ez az ember a Vittoria nevet adta a lányának,el tudják képzelni,hogy nem mindig a győzelem lebeg a szeme előtt?" -
#36381 Conte neve is ott van a legújabb bundaügyben -
#36380 köszi szépen! :) -
#36379 Az Any given sunday című filmből van. A magyar címe: Minden héten háború. Maga a film is jó meg ez a rész mikor mondja a felspanoló szöveget Al Pacino. -
#36378 a háttérszöveg dokumentumfilmből vagy valami filmből van? ha igen akkor az kell nekem :) -
#36377 fantasztikus ez a videó...mindenki nézze meg.minden nap.többször.
-
#36376 8 millió volt, ha jól tudom -
#36375 éltünk Caceres opciójával,2016-ig szóló szerződést írt alá:) -
#36374 ma volt egy hosszabb interjú Marottával,illetve össze is ültek Contéval délután.az interjúban megemlítette,hogy Van Persie,Suarez és Higuain is érdekel minket,Cavaniról annyit mondott,hogy előszőr meg kell tudni,hogy egyáltalán megválna e tőle a Napoli.Pogba és Verratti esetében közel a megállapodás,Verratti árát kicsit sokallják.Balotelli soha sem szerepelt a terveink között,Borrielloról még 1 hónap van dönteni.Giovincot folyamatosan figyelemmel követték és sokkal érettebb játékosnak tartja mostanra.Asamoah kapcsán pedig annyit mondott,hogy ő az elsők között van a leigazolandó játékosok listáján.
a Conteval való tárgyaláson szóba került a most gyűrűző botrány is,mármint Conte megrágalmazása.egyeztettek arról,hogy milyen jogi és egyéb lépéseket kell ezügyben tenni.kiszivárgott,hogy Conte 5-6 játékos leigazolását kéri.a szerződése meghosszabbítása is már csak formalitás,2015-ig hosszabbít és 3 millió eurót fog keresni évente. -
wright #36373 Nanáhogy :D Nekünk is kellene egy 'legeslegjobbvagyokmégaronádónáismegamessinéis' játékos,csak nem engedhetjük meg magunknak mert ő a legnagyobb zsákbamacska.Vagy bejön,vagy egy stadion árát bukod.Meg ügye ő gondolom divatékhoz menne vagy a B-be,vagy az R-be.... -
#36372 hát igen. ki tudja, mi lett volna, ha nincs az a sérülés. de így is LEGENDA lett, számomra a valaha látott legjobb játékos!
(mondom ezt úgy, hogy nyilván rengeteg nagy klasszist, mint Puskás, Pelé vagy Platini, csak nagyon keveset, és csak felvételeken láttam)
#36367: szerintem hatalmas játékos lehet még belőle, de egyrészt jelen pillanatban nagyon túlértékelt, másrészt szerintem nem ő kell ebbe a csapatba. Én nem szeretném, hogy ide jöjjön. -
#36371 Maradona Del Pieróról:
Más típusú játékos, mint Zidane. Ő szeret futballozni, szívből játszik. Ha választanom kellene Del Piero és Zidane közül, Del Pierót választanám.
Messi Del Pieróról:
Klasszis, aki a futballra tette fel az életát, nagyon sokat tett a Juventusért és az olasz válogatottért. Gyönyörű, letisztult a stílusa, csodálatra méltó egyéniség.
Ronaldinho Del Pieróról:
Felnézek Alexre. Jobban rúgja a szabadrúgást, mint én, és nem esik nehezemre ezt elismerni. Egyszerre szép és kiszámíthatatlan a lövés íve. Ha kapus lennék, fogalmam sem lenne, mire számítsak tőle egy ilyen helyzetben.
Andrea Agnelli elnök, Del Pieróról:
Három Juve-legendát tartunk számon: Giampiero Boniperti, Michel Platini, Alessandro Del Piero. -
#36370 Csodálatos összeállítás! Azért mennyire durva belegondolni, hogy végülis gyakorlatilag ketté tört a pályafutása, pont amikor a csúcson volt és így futott be ilyen karriert. Azt hiszem, ha nincs ez a sérülés, semmi sem mentette volna meg az Aranylabdától. Most ezt nem is azért írom, hogy milyen kár, hogy nem nyerte meg, mert nem számít, ezen kívül kb. mindent megnyert, ami fontos (kivéve EB). Csak hihetetlen, hogy két ekkora korszakos zseni (Ronaldo [az igazi] és DP) majdnem egyszerre sérült meg nagyon súlyosan. Majd mindketten gyönyörű karriert futottak be, de már egyikük se volt ugyanolyan, mint a sérülés előtt.
C'é solo un Capitano!
Közben elgondolkoztam ezen a 10-es mez dolgon és bár korábban úgy gondoltam, vissza kéne vonultatni, most úgy érzem helyesen cselekedett DP. Mert a 10-es mez a játékosok felett áll. Viselte korábban Platini és Roberto Baggio, mostanáig Del Piero, és majd jönni fog megint egy legenda, aki hosszú éveken át megérdemelten viselheti. A mostani keretből senkit nem érzek érdemesnek arra, hogy magára ölthesse. De ha vkinek odaadják, akkor remélem Pirlo lesz az. Még egy érdekesség: mióta rajta van a Juve-mezek hátulján a játékosok neve, azóta csak Del Piero viselte a 10-est. Furcsa lesz máson látni... -
#36369 Ááá, ilyen nagyképű kisköcsögnek a Realban a helye. Nagyon túl van ő is értékelve, csak a City-Chelsea-PSG-Real négyes hajlandó 40+ milliót fizetni érte. A cikket meg se néztem, de tuti kacsa. Olaszország amúgy se lenne neki pálya, 2 meccs alatt szétszednék. Menjen Spanyolországba bohóckodni, ott hagyják. -
#36368 Én nem, bár a jelenlegi csatárainktól csak jobb lehet, de nagy arca van, meg madárcsontú. -
#36367 örülnétek neki? -
#36366 ajj :\
LINK -
#36365 -
#36364 Állítólag Pogba-t ma mutatja be a klub. Erről tudtok valamit? -
#36363 teljesen egyet értek veletek.a bíró egy fos volt,de már megszoktam,hogy a Napoli ellen nem fúj a spori.viszont Conte odaajándékozta ezt a meccset a Napolinak.jobban akarták a kolerások a győzelmet,de abból a gól utáni 10 percből tökéletesen látszott,hogy simán szét lehetett volna őket szedni,ha törekszünk arra,hogy éppen a legerősebb kezdőt küldjük a pályára.
ennek ellenére,csodálatos szezon volt,nem sikerülhet minden,köszönet a srácoknak,Conténak és mindenkinek akinek része volt benne
Alex búcsúját tényleg sajnálom,szerintem a klub rendez neki valami külön show-t,mert ha nem akkor tovább ássa magát nálam a vezetőség -
#36362 Haverral néztük tegnap nálunk a meccset és csapkodtam a térdemet, hogy milyen bírói hibák voltak. Volt egy olyan szitu is, amikor, Del Piero indulhatott volna meg, erre behúzta a partjelző a lest, úgy hogy NEM IS VOLT VONALBAN. A többi hülyeségről nem is beszélek. :S -
#36361 A meccsről: a 11-es jogos volt, a piros lap is, a bíró meg egy f.szkalap.
Marchisio eseténél ott egyértelmű 11-es járt volna, meg az, hogy a Napoli teljes létszámban fejezte be a meccset, az még viccnek is rossz.
A 11-esnél Storari elkésett, de nem hibáztatom, a második gólról igazából nem tehetett senki, mert ott azt csinálták a srácok amit kell: támadtak az egyenlítésért. Ez van.
DE!
Ha eleve Pepével meg Vucsiniccsel kezdünk, nem biztos hogy így alakul, a beállásuk után sokkal jobb lett a játék.
Boriello meg nem kell!!!
Maga a kupadöntő elvesztése is fájdalmas ugyan, de engem is inkább az zavar, hogy Alex ilyen meccsen kellett, hogy búcsúzzon. :(
GRAZIE GRANDE ALEX! -
#36360 Igen, Del Piero nem ezt érdemelte... ráadásul a klub rendesen el se bírt tőle köszönni... az Atalanta elleni meccsen se csináltak semmit, csak a szurkolók. -
#36359 Patkány volt ez a bíró... Cavaninak csak 3 sárgát nem osztott ki, Marchisio-t a 16-oson belül combon rúgták, természetesen nem fújt tizit, és Aronica fojtogat, Quagliarella visszavág, erre Quagliarellát kiálltja... De a kupa igazából nem is érdekel, csak DEL PIERO-nak ilyen meccsen kell búcsúznia... Szomorú.
GRAZIE ALEX!!! GRAZIE CAPITANO!!! CIAO!!! -
#36358 Én akkor se tudom megérteni, miért csinálta ezt Quagliarella. Szerintem inkább frusztrálja, hogy hétről-hétre az a köcsög játszik a helyén. Ráadásul folyamatosan pocsék teljesítményt nyújtva... -
#36357 A bíró egy vérbeli idióta volt... a bíróról ennyit.
Viszont, próbáljunk meg nem keseregni,hisz mi vagyunk Olaszország királya, mi ülünk Olaszország trónján, alattvalóink az Inter, a Milan és a Napoli!
Grazie al nostro Capitano! Sajnálom,hogy ez a kupa nem jött össze,de a bajnokságot megnyertük,ami sokkal fontosabb! -
#36356 Aronica ritka nagy paraszt módon játszott, töménytelen szabálytalanságot elkövetett, vicc hogy a pályán maradhatott, maximálisan megértem Q-t, hogy odabaszott neki. Brighi meg elmehet a picsába. Nem játszottunk jól, de hogy a Napoli sem, az biztos. Na nem baj, jövőre, legalább lesz motiváció, csak jól kell igazolni. -
#36355 Mi a fasz szükségünk van nekünk Boriellora? Még a Gyirmótba se látnám szívesen, de úgy érzem meg fogjuk venni... Lehet, hogy Conte és Bori kavarnak.. -
#36354 Szerintem a védelmünkkel nem volt nagy baj, a végén kontrából lehet ilyen gólt kapni. A meccs meg igenis a bírón ment el, mert a Napolinak helyzete nem volt a 2. félidőben a gólig, az pedig a bíró hót ostoba ítéletéből született.
Conte viszont ma tényleg mellényúlt, a taktikával is, a kezdővel is, a késői cserékkel is. Innentől EB, nyaralás, aztán a mercatón ki kell szurkolni, hogy ne vegyük meg Borriellót. -
#36353 Ebből is látszik, hogy nem csak befejező csatárt kell hozni, hanem védőt is, mert Chiello nélkül szar a védelmünk.
Valamint az egész évben dicsért Conte is mellényúlt ezzel az 5-3-2 vel, úgy hogy csak két igazi belső védőnk volt.
Szomorúság, de ez van.
Nem azon múlt, de ilyen rossz játékvezetést egy olasz kupa döntőn még az életben nem láttam. -
#36352 Ezt a meccset sajnos Conte vesztette el Pepe és Vucsinics padoztatásával, aztán a bíró megnyerte a Napolinak a minősíthetetlen bíráskodásával.
Az istenit, hogy egy tökéletes szezonnak ilyen keserű lezárása legyen... -
#36351 ennyi volt. nem is bírom tovább nézni. kicsit várható volt hogy nem tudunk koncentrálni -
#36350 Mit imád ennyire bajuszon Conte? -
#36349 Ez már tényleg vicc... A 11-es teljesen jogos volt, de a Napoli támadása onnan indult, hogy nem kaptunk meg egy teljesen egyértelmű szögletet. Bonucci indítása megpattant egy Napoli-védőn... nem is értem?! -
#36348 Szerintem is jól jönne egy BAJUSZ - VUCINIC és egy ESZTI - PEPE csere... És valamiért úgy érzem, hogy ALEX ma betalál... -
#36347 Egyszerűen kritikán aluli a bíráskodás, totálisan inkonzisztens. Cavaninak 3 teljesen egyértelmű sárgát nem mutatott fel a bíró (Pirlo buktatása a félpályánál, amikor létszámfölényben indulhatott volna a Juve; labda elrúgása jóval sípszó után; a végén Pirlo letarolása). Emellett Lavezzi belebikázott Vidal lábába, persze sárga ezért se járt, valamint Marchisio teljesen egyértelmű buktatása se ért 11-est. Kész vicc.
Emellett szarul is játszunk, Bori a szokásosat hozza, Vidal rohadt pontatlan. Nem értem Conte megint mit csinál. Azt hittem a hétvégén pihentette Vucsinicset és Quagliarellát, de ezek szerint ez a csetlő-botló fetrengő faszfej az első számú csatár. Esztit is lehoznám, mert elég bizonytalan (Pepe!). -
#36346 thx