Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
a hamburgiak hivatalos oldalán megjelent hír szerint,ajánlatot kaptak tõlünk,de elutasították.akkor errõl is ennyit.

marad Vargas.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
igen, végülis a kölcsön+opció egyáltalán nem hülyeség, persze ha belemegy a másik fél is.

viszont lassan már tényleg jó lenne ha teljes lenne a keret, mert már augusztusban benne vagyunk bõven.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
😄

Vargas nagyon kéne,pedig neki se nagyon szimpatikus a pofája.biztos a mez teszi.

Alex is jó lenne,pletykálnak olyat is,hogy kölcsön+opcióval hoznánk.csodálkozom,hogy idén eddig még nem igazoltunk így,ha úgy vesszük tavaly bejött.Matri,Q,Pepe megvétele jó döntés,Puncilani meg nem ért annyit amennyit kértek érte.egyedül Motta megvételén rökönyödök meg mindig,el nem tudom képzelni mit csinál ez a pályán kívûl,hogy maradhatott

Zsolti9014
Ja, meg felmerült, hogy a Cselzi Alexért Kraszicsot kérné...
Meg a nagy lóf...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
- Vargasért állítólag 10 milliót + Amaurit adnánk
- Jefferson Farfánt is figyeljük (lehet olcsó lenne, mert 2012-ig van szerzõdése)
- Elia aszonta, hogy valószínûleg elhagyja a Bundesligát, gyakran beszél Sneijderrel meg van Bommellel Olaszországról, szívesen menne oda, és hallotta a Juve érdeklõdését, de más lehetõségei is vannak.
- Alexért a Bayernnel leszünk harcban állítólag.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem hiszem,hogy rögtön megoldást jelentene a bal oldali problémáinkra.gyors,ügyes,fiatal,tehetséges,de Hamburgban sem tud mindig kezdõ lenni,önzõ,és egy keményebb szélsõhátvéd lazán a földbe döngöli.ha meg még az is igaz,hogy kapásból a dupláját kéri mint amit ajánlottunk,akkor egy nagyképû hülyegyerek.

Rockynhooo
Pedig nagy fogás lenne a kis Holland.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Zsolti9014
Vargasszal kapcsolatban még mindig emlegetik Quagliarellát is. Akkor inkább nem kell Vargas...szerintem.

Egyébként Perottit pletykálják még balra, de õszintén megmondom, soha nem láttam játszani.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
azt pletykálják,megegyeztünk a Hamburggal 9 millió körüli árban Eliaról.viszont állítólag ez a szupersztár úgy gondolta kevés neki az évi 2 millió euró és 4-t szeretne.Marotta erre beintett,mondta hogy köszönjük akkor nem.kíváncsi leszek,mi lesz még ebbõl😊

ha õ sem jön akkor fogalmam sincs kit igazolunk balra.a Bastos sztori teljesen megakadt,mostmár hosszabbítani akar Lyonban.Vargasról azt nyilatkozta Corvino hogy meg sem kerestük õket.kétlem,hogy a violákok pont minket erõsítenének...

Breki33
9csöves9
el sem kezdõdött a szezon de már sérültek hatan.köztük 3 csatár...

Ibuki
:S

Spirito Juve!

forzajuve5
Toni összeszedett egy izomsérülést. még nem tudni mennyi idõt kell kihagynia

9csöves9
én az elsõ félidõt láttam az nagyon tetszett.persze gyenge ellenfél volt,de vannak elemek amiben folyamatos fejlõdés látszik,na meg az is látszik,hogy mit akarunk a pályán.Pirlo játszotta végig egyedül a meccset,mindenki el van tõle ájulva.amit én láttam az alapján jogosan is.ha van ideje körülnézni meg totyorogni akkor hihetetlen milyen labdákat ad.a Krasic-Lichtsteiner páros ismét nagyszerû volt,és akit még kiemelnék az Pasquato.meg fogjuk tartani szerintem.

Eliat szinte már kész tényként kezelik.én nem õt hoznám,elég gyenge felépítésünek tûnik,viszont kibaszott gyors és jól tud a jobb lábára is húzni.mivel fiatal így megvan benne a potenciál,csak ide most rögtön kéne megoldás a bal oldal problémájára,ezért nálam Bastos vagy Vargas lenne a nyerõ

Zsolti9014
Amauri most elmondta, örülne, ha visszatérhetne korábbi klubjába, de tudja, hogy ehhez csökkentenie kellene bérigényét, amely körülbelül évi 4 millió €.

„Az emberek tudják, mit jelent számomra a Palermo, amikor az emberek a Rosaneroról beszélnek, jó érzés van a szívemben, és ez mindent elmond. Lehet, hogy csökkentenék fizetésemet? Igen, de ezek olyan dolgok, amelyek többnyire három szereplõn múlnak, rajtam, a Palermón és a Juventuson.” – mondta Amauri a Mediagol.it-nek.

A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini pedig megnyitotta az ajtót Amauri számára.

„Amauri egy olyan játékos, akit kedvelek, és õ is kedveli Palermót, de probléma lenne a fizetése.” – mondta Zamparini a Sky Sport Italiának.

Attól tartok, a végén még mi fizetjük a gázsiját, miután elment is. De inkább legyen így ,csak tirhuljon.

Más: lia ügynöke állítólag azt mondta, hogy ajánlatot tettünk.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Összefoglaló tegnapról. A meccset nem tudtam megnézni, de ez alapján szép gólok voltak, meg Pirlo és Toni nagyon elemében volt, Vucsinics is jól játszott.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
most kezdõdik az edzõmeccs

http://sport-uk-gratis.blogspot.com/
http://real-tv-sport.com/channel-6.php
http://skycalcio.blogspot.com/p/stream-1​.html
http://www.norwaysport.co.uk/Norgeidrett​3/
http://www.magedtv.net/ch3.php
http://www.stopstream.tv/ch1.html
http://www.chabka.org/
http://www.cj-sports.com/

limperatore
privát 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forzajuve5
pár hete olvastam, hogy idéntõl kötelezõ a szurkolói kártya. errõl van valami részletes infód?

Zsolti9014
Na, az NSO is megírta, hogy Perotti, Elia és Vargas közül kerülhet ki a balszélsõnk. Elia 10, Perotti 12, Vargas 15 millió körül lenne. Ennyiért a holland szerintem nem lenne rossz vétel, nem tudom, ti hogy látjátok.

Középhátvédnek meg Luganóért tettünk állítólag egy 10 milliós ajánlatot, amit el is utasítottak, így Bruno Alvést néztük ki, aki viszont 20+ millió. Ez szerintem így nem igaz.

Hajrá Magyarország!

limperatore
Ha érdekel valakit út az Inter-Juvéra, az írjon privátba. 40.000 ft amiben benne van jegy, út, hotel reggelivel, egy buli valamint szurkolói foci Milánóban mûfüves pályán. Már több juvés is jelentkezett

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Marotta nyilatkozott:
-jönni fog egy balszélsõ és egy középhátvéd.neveket nem mondd inkább,mert az csak megnehezíti az átigazolásokat
-Bonucci iránt tényleg érdeklõdött a Zenit,de marad hiszen nagyon tehetséges és csak az elsõ idényén van túl

a csapat Chiusa di Pesioba tette át a székhelyét,27 játékossal dolgozik Conte.ezen a listán nem szerepel Amauri és Grosso sem,pedig hálisten remek egészségnek örvendenek.Vidal még szabadságon van,elvileg a héten csatlakozik

Breki33
Breki33

9csöves9
lassan lezárul a bérletárusítás,eladják az összeset

Breki33
9csöves9
holnap lesz Van der Sar búcsúmeccse Amsterdamban,elvileg Alex is játszani fog

9csöves9
ez valami elképesztõen hülye vicc lehet.fel nem tudom fogni miért lenne jó az,hogy a legjobbjainkat 1-2 év után elzavarjuk,jópár vérszívó hulladék meg 3 év után is a nyakunkon van/volt.falnak megyek ha ez igaz

Zsolti9014
remélhetõleg az csak pletyka. ha nem, akkor nókomment...

Hajrá Magyarország!

Grove4
Elvileg Q-t adnánk Vargasért cserébe, mert az olasznak nem jó a viszonya Contéval. Ez nagyon remélem, hogy valami óriási nagy tréfa, mert Q a legjobb csatárunk, Conte meg megtanulhatná, hogy nem spanolni kell a játékosokkal, hanem észrevenni, hogy az akit el akar üldözni, az egyik legjobb góllövõnk. Nagyon remélem, hogy Vucinic nem Q pótlására érkezett. Minek kell elbarmolni azt a szekciót, ahol jók vagyunk????

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Count Adyn
Hát én mondjuk adnék értem egy Martinezt 3 év alatt hamár egy árban vannak, idén mondjuk a bal lábát😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
15 milliót fizetünk 3 év alatt.

9csöves9
na a videjó meg lemaradt

9csöves9
😄D

kis érdekesség 2006ból

Vucinic mesterhármas,3 Krasic asszisztból😊

Count Adyn
A padra már jókat igazoltunk, most kéne pár ember a kezdõbe is😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9

Zsolti9014
egyetértek mindenben. Cassano egy zseni, Conte kezelni is tudná szerintem, de már nem lesz fiatalabb õ se, meg a hisztije se hiányzik.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ha már itt van én se fogom köpködni,bízok benne hogy jó lesz.amúgy az olasz sajtó,meg különbözõ szemilyésegek egyöntetûen jó igazolásnak tartják(Moggi is).ha nem balszélsõnek hozzák és nem lesz bérelt helye a kezdõben,hanem szépen megküzd a többiekkel akkor elfogadom.

Bonuccit nem szabadna elengedni viszont egy tapasztaltabb védõ elkéne.Alexet a Chelseabõl és Luganot pletykálják mindkettõvel elégedett lennék.

Amauriból meg pénzt kéne szerezni,Cassano játékát szeretem,de nem kell õ már ide

Zsolti9014
Egyébként a Zenit vinné Bonuccit, aztán szóba került egy Amauri-Cassano csere (na persze, majd a Milannak pont az a gyökér kellene). Mellesleg Cassanót a Palermónak is beajánlották állítólag.

A bal szélre Bastoson kívül Nani, Afellay és Perotti neve merült fel.

Conte meg azt mondja, Vucsinics méltó arra, hogy itt játsszon.

Ja, és a Mesternek meg boldog születésnapot, tegnap ünnepelte a 42-t. 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Mivel nem akarok addig ítélkezni, amíg nem lépett pályára Juve-mezben, így Isten hozta, és sok sikert neki!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Vucinic Torinóban van,ma átesik az orvosi vizsgálatokon

Trunks
Vucsinicsnek a képességeivel nincsen probléma, csak kb. a mentalitása mint Cassanóé. Mindkettejükben sokkal több lett volna. Cserének még azt mondanám jó is lenne, ha nem lett volna az elõzõ szezon+16 milla a vicc kategória. Amikor hallottam, hogy távozhat a Romától, gondoltam jó ha 8 milliót kapnak érte, erre persze minket le lehet húzni ennyivel... Pedig egész ígéretesen indult a mercato, de úgy látszik a rózsaszín undormány bemutatása óta lejtmenetbe kapcsoltunk.

Amici di nessuno...

szucsy89
<#eljen>
Zsolti9014
Vucsiniccsel kapcsolatban én inkább azt tartom aggasztónak, hogy 4 éves szerzõdésrõl beszélgetnek. Most 27 éves a csóka, lassan 28.
Azért tanulhatnának már a Tiagókból. Azért annyira nem kockázatmentes a dolog. Most oké, ha egy Rossi/Agüero kapna 4 éves szerzõdést, de most ide elég lenne 2+1, vagy 2+2, vagy valami.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
gáz lenne,ha Vucinicról is lecsúsznánk😄 bár én nem bánnám

Aquaban nem vagyok biztos hogy kéne.max valami nagyon diszkont áron.viszont pletykálnak hálisten középhátvédeket Lugano és Alex is szóbakerült,mindkettõnek örülnék

Zsolti9014
még a hétvégén bejelenthetik...
Mondjuk tegnapi hír, hogy a Bayern is felmerült vele kapcsolatban.

Aquilanit meg megint szóba hozták velünk...

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
az most komoly, hogy legalább 15 millát kidobunk érte? ennyibõl, vagy minimálisan többõl Bastos is leigazolható lett volna

forzajuve5
célozzuk meg az ötödik helyet, és akkor talán nem csalódunk nagyot

9csöves9
az Isten sem ment meg minket Vucinictõl.ma részt sem vett a Roma edzésén,és Magyarországra sem jön.ilyenkor miért nem tud ránklicitálni valamelyik angol szutyok?

és ezzel a zseniális húzzással valószínûleg balszélsõt sem fogunk hozni,ugyanis szerintem egy Vucinic-Quagliarella-Matri-Krasic 4-est álmodott meg elõl Conte.ha Q v Márti lesérül akkor be középre Vucinic és szélre meg mehet Pepe vagy Martinez...nem baj,most legalább nem optimistán vágok majd neki a szezonnak,az utóbbi 2 évben úgyis besült ez a hozzáállásom,hátha most a fordítottja jön be