Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
egy kis pletyka:

Gerard Piqué apja lenyilatkozta,hogy 2008-ban a fia egy lépésre volt a Juventusba igazolástól.

Eden Hazardot tegnap megkérdezték,hogy az Interbe vagy a Milanba igazolna szívesebben,erre õ a két csapat méltatása mellett annyit mondott,hogy "talán a Juventusba..."

nekem ez a Hazard gyerek nagyon Giovincora hajaz,inkább hozzuk vissza õt,ha ilyen stílusú játékosban gondolkozik a vezetõség.bár szerintem egyik sem tudna a posztján játszani,maximum ha rájuk erõszakolnak egy balszélsõ szerepkört

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Nagyon nagy meccs volt. Sima volt a 3 pont.

A kiírásukra, meg,hogy soha nem voltak a Seria B-ben, csak ennyit

"n 1922 Inter were in Group B of the Serie A and came in last place after picking up only 11 points in the season. The last place team of each group was to be automatically relegated. The second last place teams were placed in a pre-relegation 'salvation' tournament. Inter and La Gazzetta dello Sport editor (Colombo) petitioned the FIGC to allow Inter to participate in Serie A the following year as a year in Serie B would have been financially detrimental. The FIGC saved Inter some weeks prior to the season starting by allowing them to remain in Serie A in 1923"

Így könnyû. Még ha utolsó helyen végeznek is a FIGC megadja nekik a jogot, hogy maradjanak az elsõ osztályban 😊

Minket meg koholt vádakkal visszasoroltak 😊

Olaszország így én szeretlek 😊

De nem baj, már kezd helyre állni a rend.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Remélem, hogy nem gyenge minõségû az acél. Azért nem egy puha anyagról van szó, de valóban, acél és acél között óriási különbség van.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

9csöves9
volt pár hete egy hír,miszerint a stadion építésénél a beszállító gyengébb minõségû acélt hozatott a megbeszéltnél.azóta cáfolták

A torinói hatóságok vizsgálatot indítottak a stadion szerkezeti összetétele miatt. Errõl tud valaki valamit?

9csöves9
elemezgetni felesleges,kurva nagy volt!😄 amúgy meg biztos voltam benne hogy kiegyenlítenek valami szarból.

Kaplan:kapott kb 10 percet eddig.

Kaplan
Q pályára lépett már idén a Serie A küzdelmeiben? Hiányolom eléggé.. A csapatnak gratula, még mindig veretlenek vagyunk! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ibuki
Gyönyörû volt az 1. félidõ,a 2.-ban már inkább az erdményt akartuk tartani.Nagyon-nagyon örülök a gyõzelemnek!
Juve per me,per sempre.

Spirito Juve!

Trunks
Vucsinics azért megint kb. semmit sem csinált, a gól is Lichti+Matri érdeme. A végén DP szépen megtartotta a labdát, azért még mindig tud az öreg! Quagliarella ma is hiányzott nekem.

Amici di nessuno...

Hát ennek örülök a legjobban. 😊)

Trunks
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!! Gyönyörû, megérdemelt gyõzelem! Az sokat elmond az Inter támadóerejérõl, hogy Maicon volt a legveszélyesebb emberük. Bár az elsõ félidõben meglepõen jól játszottak.

Conte cseréit megint abszolút nem értettem, de megvan a 3 pont és ez a lényeg. Felõlem elhullajthatunk néhány pontot a kiscsapatok ellen, ha a derbiket hozzuk. 😊)))

Amici di nessuno...

Csacsi
Nah nem volt gond a kis csapat ellen sem 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szép volt, bár egy két dologgal nem értettem egyet Conteval. Meg van a gyõzelem, Inter mehet a B-be!

gercse
<#taps><#eljen><#bohoc><#nyes>

Trunks
A játék képe alapján x lenne a reális, úgyhogy örülök az 1-2-nek. Viszont ez egy teljesen egyértelmû 11-es volt. Nem is értem, mit gondolt Rizzoli. Castellazi simán felrúgta Marchisiót.

Matri ismét remekül játszik. Pirlo viszont néha elég körülményes és felesleges megoldásokat választ.

Amici di nessuno...

Jók vagyunk, de volt néhány nagy szerencsénk is.

Vucinic végre :-)

banok
20.45 Internazionale-Juventus
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csacsi
Remélem kivételesen bedaráljuk a kis csapatot 😊

Breki33
1897 õszén néhány torinói gimnazista összeült, unatkoztak, és létrehoztak egy klubot, hogy szervezett keretek között kergethessék a gömböt. Vita tárgya az volt, hogy Societá Via Fori vagy Societá Sportiva Massimo D'Azeglio legyen a klub neve. Mivel nem sikerült eldönteni e kérdést, így Sport Club Juventus lett a csapat neve. A hivatalos mezszín rózsaszín-fekete lett, a csapat nevét pedig két év múlva Football Club Juventusra keresztelték át.
Mezcsere
1903-ban mezt cserélt a Juventus, de ez csak a véletlennek köszönhetõ. Akkoriban csak Angliában készítettek mezeket, és a nottinghami gyárban nem vették figyelembe, hogy nem fekete-fehér, hanem fekete-rózsaszín csíkos szerelést kértek az olaszok, vagy már sokat mosott szereléseket küldtek. :-) . ÍA lényeg, ígyTorinóba a Notts County mezét postázták. A csalódás óriási volt, sok játékos nem akart pályára lépni a "börtönszerelésben", de késõbb mindenki megbarátkozott az új színekkel.

Aztán késõbb beszált a bizniszbe a Fiat, és onnantól kezdve a Juventus lett Olaszország legsikeresebb csapata.
gabber_saviola
azzal a mezszínnel, ti minket kopiztok? :ASDasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én tartok a hétvégi meccstõl.Kis csapatok ellen ugyanis mindig szenvedünk.

9csöves9

arra értettem, hogy megint gólt rúgott
9csöves9
megint?utoljára szerintem ilyet az általános iskolai bajnokságban csinált.bár néha kételkedek,hogy részesült bármiféle oktatásban😄

szucsy89
Lehet fél millióért jött Mr.X 😄
én is Nocerinon csodálkoztam tegnap, hogy megint gurított hármat
9csöves9
Nocerino beszarás,egész szezonban jól játszik.õ a Milan házi gólkirálya😄

érdekes lesz hétvégén a derbi,általában mostanában az van,hogy tartottam tõlük és ennek ellenére jó meccset játszottunk velük.most egyszerûen nem tudom elképzelni,hogy kikapjunk tõlük,szóval lehet hogy a fordítottja sül el.Ranieri mindenesetre a derbiken általában jól meccsel,kiváncsi vagyok húz e valami váratlant.Julio Cesar megsérült náluk,nálunk Gigi nem valószínû,hogy vállalni tudja a játékot.

Matrit Trezhez hasonlítják az újságírók,erre Matri csak ennyit mondott:
" Trezeguet egy fejezetet írt a klub történelmébe,de én még kezembe sem vettem a tollat"

Trunks
Na, ez egy jó forduló volt. Inter megint majdnem kikapott, az Atalanta a hosszabbításban hagyott ki egy 11-est.

A Milannál mit adnak a középpályásoknak enni? A múltkor Boateng, most Nocerino (!!!) lõtt mesterhármast. Megkockáztatom, hogy egyikük se nagyon fog többet ilyet tenni a Serie A-ban. Direkt megnéztem: Nocerino 260 Serie A-s és B-s mérkõzésen összesen 9 gólt szerzett. Ma meg rögtön hármat. Ki érti ezt? 😄

Amici di nessuno...

9csöves9
az elsõ félidõ valami kibaszott jó volt,csak pislogtam.ha Q játszik Vucinic helyén el is dõlt volna a meccs.a második félidõ már a szokásos téma volt,de teljesen megérdemelten nyertünk szerintem.Matri magasan a legjobb,ha nem lõ gólt akkor is õ lett volna nálam a meccs embere.szerintem megint betalál majd az Internek.

Trunks
Matri nélkül nem tudom mi lenne... kb. mint tavaly. Contét megint nem teljesen értettem, de legalább ezt behúztuk. Mondjuk 5-1 reálisabb lett volna az 1. félidõ után, de nem vagyok telhetetlen. 😄

Amici di nessuno...

gercse
Matri a falat kenyér

igen igen igen

Breki33
nem kell aggódni 😛
Trunks
Ezt komolyan nem hiszem el... egy ilyen szinten agyon nyert meccset is le lehet adni. Vucsinics meg miért van még a pályán???

Amici di nessuno...

ezt nem hiszem el

Csacsi
Remélem félidõben jön Q, vagy Alex Viccenic helyett...és akkor jönnek a gólok is.

Szívesen.
Csak nehogy megbosszulja magát a sok kihagyott helyzet.
És szerintem a kimondhatatlan nevû jobb hátvédünk óriási vétel volt.
Ma is nagyon jó.

forzajuve5
köszönöm. ez tökéletesen mûködik.

nagyon tetszik a mai játék. durván beszorítjuk a lilákat

Trunks
Barzagli mit mûvelt itt a végén. Megkerülõs csel?! 😄

Esélye nincs a Fiorentiának, ha nem Vucsinics kezd ma, akkor már 3-0-ra vezetnénk. Ha a második félidõ elején lövünk egy gólt, akkor vége is a meccsnek. Na nem mintha így félni kéne, mert a Fio mai játéka jól mutatja Mihajlovics hozzáértését is.

Amici di nessuno...

Valaki mondja meg miért nem vezetünk vagy 5 góllal?Mert minimum annyit rúghattunk volna.

Lemaradt
sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Én itt nézem

Az ilyen gólok hiányoznak amiket itt Pepe kihagy

forzajuve5
streamet tud valaki?

És most nem beállni védekezni!

Grove4
Vucinic megint kezd, ezt nem hiszem EL!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
egy kis érdekesség: "‎A topligák legmagasabb labdabirtoklási arányt átlagoló csapatai a szezonban: Barca 75%, Bayern 65%, Juve 62%, Real 62%. Kontroll." lehetne is ezzel valamit kezdeni

Conte ismét változtatni fog a taktikán 4-3-3 lesz ma(szerintem ez feküdne legjobban a keretnek,csak mondjuk Melot nem kellett volna elküldeni...)

Breki33
9csöves9
szerintem egyáltalán nem az a baj,hogy nincs klasszis edzõ.Angliában dolgozik 2-3(a ligát viszont olyan csapat vezeti ahol finoman szólva sem klasszis edzõ ül),Spanyolban 2(abból az egyik csak a Barcát irányította eddig),Németben jóindulattal 1,de a "klasszis edzõ" jelzõre nem feltétlenül Heynckes jutna eszembe...

pénz,infrastruktúra,fiatalok telibeszarása,múlthoz való ragaszkodás,csökönyösség...ezek azok ami miatt hátrányba került a Serie A.