44078

ibogldrc.jpg

• gercse
    Jó meccs volt, az első félidőben mondjuk kb. egy 50%-on pörgő Juventust érzékeltem, de a másodikra megvolt a 80% is
  • Zsolti9014
    Inkább az előtte lévő les miatt hőbörgött volna mindenki, ha belövi. De valahogy meg szoktam érezni, ha a kapusra meg a játékosra nézek, hogy kifogja-e a hálóőr. Most is így volt.

Egyébként a játékkal szerintem nem volt gond. Lichtsteinert meg aki ezek után el meri adni...
  • IXEMGabeo
    Federert is így hívom:) nem kell komolyan venni...
  • forzajuve5
    és nem papa
  • Csacsi
    Még nem választott magának csapatot.
  • IXEMGabeo
    Juvésok, végeredménybe hová ment Del Piero papa, visszavonult vagy melyik csapatnál tolja??
  • Grove4
    Egy kicsit álmoskásak vagyunk, remélem javul majd a játékunk a második félidőre. Valahogy nem érvényesül a tavalyi rövid passzos kombinatív játék, de szerintem bedaráljuk majd a Parmat, csak az első gólt kell meglőni nekik. Giovinco egyelőre gyenge és Pirlo sem brillírozik, Asamoah viszont nagyon jó.

Jó is, hogy nem lőtte be a büntetőt Vidal, mert mindenki azon hőbörgött volna (bár szerintem simán megadható volt).
  • Grove4
    Palazzit szídják mint a bokrot :DDDDDD
  • Grove4
    Forza!!!! Mutassuk meg, hogy mi vagyunk a legnagyobbak!
  • forzajuve5
    Del Piero nem,fog részt venni a Juventus Stadiumban megrendezendő első bajnoki fordulón, mert Bianconeri nem hívta meg az eseményre.

• forzajuve5
    nyugi én sem látom, csak livescore-on tudom "nézni" mert dolgoznom kell :(
  • Trunks
    Azt érti vki, hogy miért mellőzi Conte ennyire Zieglert? Elég vékonynak tűnik ez a védelem így. Nem konkrétan erre a meccsre, hanem egész szezonra.
  • Trunks
    Persze életemben először most kell esküvőre mennem, amikor Juve-meccs van. :( Viszont mindenképp látni akarom, úgyhogy azt hiszem marad az a megoldás, hogy másnap leszedem egészben és megnézem.
  • Breki33
    Conte/Carrera kerete a Parma ellen:

Kapusok: Storari, Leali, Branescu

Védők: Chiellini, Masi, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner

Középpályások: Pogba, Marchisio, Pirlo, Vidal, Asamoah, Marrone, Giaccherini, Padoin

Csatárok: Vucinic, Giovinco, Matri, Quagliarella, Boakye
  • Trunks
    Nem tudom elképzelni, hogy ezek után ne történjen vmi ebben az ügyben. Conte mellett pedig teljes mellszélességgel kiállok. Megint lesz pluszmotiváció...
  • Fabio Capello
    most megmondom neked, hogy ez az egész nem fog itt megállni, és elő fognak kerülni újabb és újabb esetek, amire vizes lepedőt lehet majd húzni.

Valamiért az FA, az ügyészséggel karöltve úgy érzi, hogy itt az ideje egy kis boszorkányüldözést tartani... -.-"
  • forzajuve5
  • Breki33
  • Breki33
  • forzajuve5
    egy rohadt szót nem értek, de még így is nagyon átjön. kész vagyok...

azért remélem lesz legalább egy angol feliratos változata
  • 9csöves9
    Aki tudja nézze meg Conte tegnapi sajtótájékoztatóját,még az is aki nem vágja az olaszt.engem a hideg kirázott, ha 10 évre tiltották volna el akkor is várnék rá

SENZA DI TE NON ANDREMO LONTANO,
    ANTONIO CONTE IL NOSTRO CAPITANO!
  • 9csöves9
    szerintem semmivel.amilyen pokol vár majd ott rá azon se csodálkoznék ha a meccs végén csak lefordulna a kispadról aztán zsákban vinnék el:D
  • Csacsi
    Szeptember 30-án kiváncsi vagyok Zeman milyen hülyeséggel áll majd elő, mikor kapnak Torinóban egy 3-ast tőlünk. :D
  • Breki33
  • Breki33
  • gercse
  • 9csöves9
    Andrea Agnelli közleménye

A Juventus elnöke a klub hivatalos honlapján megjelent közleményében fejti ki álláspontját a Contét és Alessiot sújtó ítélettel kapcsolatban.

"A Szövetségi Bíróság mai ítélete a legrosszabb forgatókönyv megvalósulását jelenti Antonio Conte számára, egy olyan ügyben, mely állítólag akkor történt, mikor még egy másik klub szolgálatában volt. Hónapokon keresztül hitetlenséggel tekintettem erre az ügyre, melyhez idővel egyre nagyobb zavarodottság párosult, ugyanis az igazságszolgáltatás tevékenysége egyre inkább hasonlított egy boszorkányüldözésre. Öntsünk tiszta vizet a pohárba: egy "bűnbánó" ember ellentmondásos nyilatkozataiból és azoknak rendszeres megváltoztatásából kirobbant ügyben, mellyel az említett ember célja csak és kizárólag a személyes büntetésének enyhítése volt, jogi győzelmet arattunk a Novara-Siena mérkőzésen történt állítólagos bundázás elmulasztott jelentésével kapcsolatban, erre egy minden logikának ellentmondó döntés született, mely által az önkényesen kiszabott büntetés gyakorlatilag megduplázódott.

Lényegében, miután hónapokon keresztül hallgattuk Filippo Carobbio történeteit arról, hogy az edzője egy technikai értekezleten az adott mérkőzés döntetlenre hozására szólította fel őket, ma Antonio Conte teljes ártatlanságát állapították meg az ügy ezen részében. Azonban a második vitatott mérkőzés mögé bújva (Albinoleffe - Siena), tekintet nélkül az igazságra, ugyanazt a büntetést szabták ki rá, mint első fokon.

Hónapokon keresztül kellett hallgatnom különböző intézmények tagjait, megbecsült embereket, akik arra szólítottak fel, hogy bízzak az igazságszolgáltatási rendszerben, mely - bizonyíték hiányában - örömmel végzett elhamarkodott vizsgálatokat ésszerűtlen időkereteken belül. Sorra mentek ügyről ügyre, vizsgálatról vizsgálatra, talán személyről személyre, vagy ami a legrosszabb, klubról klubra olyan civilizálatlan módszerekkel, melyeknek semmi helyük a demokráciában. De ez nem minden. Ez a rendszer kezdetben meglebegteti a vádalku lehetőségét, mint kiutat jelentene az egyének számára, hogy aztán minden alap nélkül visszautasítsa azt.

Szeretném megerősíteni, hogy én és a Juventus teljes mértékben kiállunk Antonio Conte és Angelo Alessio mellett, akik egy olyan rendszer ellen kénytelenek küzdeni, amit alapjában véve kellene megreformálni. Bízom benne, hogy a C.O.N.I jogi szervei, akiknél mi azonnal fellebbezünk, képesek lesznek megoldani ezt a súlyos igazságtalanságot, mely jelentős károkat okozott és okoz a klubnak is, ennek mértékét meg kell vizsgálnunk.

Ahogy már számos alkalommal kijelentettük, Antonio Conte a Juventus jelenlegi edzője és az is marad. A klub az olasz Szuperkupa-diadal miatt még több irigységgel kénytelen szembenézni, melyek ismét Juventus-ellenes érzelmeket idéznek elő, azonban a klub egyként fog megküzdeni az új kihívásokkal mind a bajnokságban, mind a Bajnokok-ligájában, mind az Olasz Kupában.

Bárki, aki azt gondolja, hogy az idei nyár jogi eseményei befolyásolni fogják a szezonunkat, jelentős tévedésben él."

www.juventus.com
  • Zsolti9014
    Undorító ez az egész "igazságszolgáltatás", meg már lassan a mai futball is. Hánynom kell tőle. Az igazi bűnösök meg ülnek a seggükön nyugodtan. Meg az egyenlő mérce, mi? Az egyik csapat BL-t nyer, a másikat meg B-ligába küldik...
    Aztán amikor éppen feltámadna, akkor megint megszopatják...
  • Trunks
    Nem értem az egészet. Hogy lehet a bizonyítékok alapján ilyen ítéletet hozni? Kiperelném a szart is belőlük Conte helyében.

Új edző meg nonszensz. Conte kerete, hétközben megtartja az edzést, meccsre felül a lelátóra, még jobban is látja a dolgokat. :) Annyi, hogy az öltözőbe nem megy be. Szerintem így is jobb, mint szerezni vmi harmadrangú edzőt. Nem nagyon dúskál a piac jó munkanélküli edzőkben.
  • Grove4
    Én sem keresnék új edzőt, mivel most megtaláltunk egy igazán jót. Oké, hogy a 10 hónap sok, de gondoljunk bele: hozunk egy új lutri edzőt pár nappal a rajt előtt, egyrészt semmi garancia nincs a sikerére, másrészt ez Conte kerete, mégpedig, ha az új tréner befürdik, ott vagyunk ahol a part szakad, Contet nem lehetne visszahívni, megint ugyanott lennénk ahonnan elindultunk. Ki kell húzni ezt az egészet Conte nélkül és utána remélni, hogy nem baszogatják többet. A bajnokság meglehet erőből, a BL-ben, pedig a csoportból való továbbjutás nélküle is sikerülhet. Conte pedig menjen el a végsőkig.
  • 9csöves9
    ott sem
  • limperatore
    a bl-ben ott lehet amúgy?
  • 9csöves9
    nevetséges, inkább nem is írok semmit. külön poén, hogy végül csak az egyik meccs miatt kapja az eltiltást mert a másiknál már szerintük se kerek Carobbio dumája...

polgári bíróságra megy majd az ügy, de nem a Juventus perelne, hanem külön csak Conte,így nem szopatják meg a klubot

szerintem sem szabad új edző után nézni, egész héten továbbra is dolgozhatnak a srácok Contéval, a motiválással meg azt hiszem ezek után a meccseken nem lesz gond. most kibaszottul meg kell mutatni
  • limperatore
    ranieri
  • forzajuve5
    dehogy kell!!! jó lesz ez a Carrera-Conte páros. ők tették össze az idei keretet, ők készítették fel. ki a fene lenne alkalmas ezek után megkezdeni a szezont?
  • Trunks
    Gazzetta.it főoldal. Itt az egész cikk: http://www.gazzetta.it/Calcio/Calcio-Infetto/21-08-2012/sentenze-sconto-conte-lecce-non-ha-scampo-912330326630.shtml
  • Csacsi
    Én még nem láttam sehol, ha ez igaz, akkor viszont Conténak fel kell állnia, bármennyire is szeretem.
  • Trunks
    15 millióért eladni nevetséges lett volna. 25 alatt nem adtam volna, egész egyszerűen azért, mert alig van a piacon használható szélsőhátvéd. Aki meg lenne, az vagy nem jönne hozzánk, vagy marha sokba kerül.
  • limperatore
    conténak maradt a 10 hónap eltiltás, pedig az ügyvédje a világ 1ik leghíresebb és legjobb ügyvédje
  • Grove4
    15 millára???? ezek sem normálisak, az ilyen PénzeSGéP-eket kéne csúnyán lehúzni, ha már eladjuk (én nem adnám semmi pénzért).