44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    adom. ezt a kis buzi dánt amúgy is kicsontozná Conte az első hülyesége után, nem tudom elképzelni hogy az ő ötlete lenne.de szerintem már Berbatov is Marotta magánakciója volt
  • Grove4
    Nevetséges, én is most olvastam. Amúgy jó nagy futballkurva lehet ez a Berbatov, ha igazak a hírek.

Amúgy ha már itt tartunk, inkább Boriello, mint Bendtner.
  • 9csöves9
    nah úgy néz ki Berbatov se lesz ebből:D következő név Bendtner, innen már csak egy lépés Boriello...
  • Forza Italia
    adja az isten h idejöjjön
  • limperatore
    damiao ügynöke azt mondta h vmi olasz csapattal tárgyalnak, milannal nincs eu-s hely, nálunk nincs pénz, lehet veletek
    bár ennek kurvára nem örülnék
  • 9csöves9
    hát-hát, kicsit húzom a szám, de megfogadtam, hogy nem fogom :)

Van Persietől eljutni Berbatovig azért nem rossz.kicsit a dolgok mögé nézve: az RVP,Dzeko,Llorente,Jovetic négyes volt szerintem komolyan terítéken, utólag látjuk, hogy a holland fizetése esélytelen kategória,több mint kétszer annyit keresett volna mint Gigi. Dzekot nem adja el a City míg nem igazolnak egy csatárt, a baszk elnökkel nem lehet üzletelni, Della Valle meg nyilván nem szeretné ha a szurkolói a felgyújtott város főterén akasztanák fel.

Berbatovról soha nem voltam jó véleménnyel,emlékszem egyszer egy Juvés haverom már felvetette, hogy ő kell nekünk én persze lehordtam minden szarnak.erre pár óra múlva vágott egy ötöst a Blackburnnek...a kiscsapatok lemészárolására igen jó lehet, viszont a BL-ben egy komoly ellenfél ellen szerintem már kevés. meglátjuk, megelőlegezem neki a bizalmam:)

könnyen lehetett volna ez egy 10/10-es mercato, de így azért van némi rossz szájíz...
  • wright
    Berbatov:4,5 milla 2 év alatt a MU-nak.1.8 fizu 2 évre+bónuszok.Ennyiért megérte és elvileg lóvé is maradt a 'sztárcsatár'-ra :)
  • Breki33
    A Juventus és a Manchester United jelenleg is tárgyalnak Berbatov leigazolásáról azon belül is a fizetési feltételekről. Ha sikerül megtalálni a megállapodást és a fizetés módját akkor a Bolgár csatár nem megy a Fiorentinához. Ha nem sikerül megállapodni akkor Fiorentina vagy Fulham lehet a végállomás.
  • Trunks
    Armero legalább kegyetlenül bevágta a 11-est. A durva az volt, hogy egy bragáson és Maicosuelen kívül mindenki úgy lőtte a tizit, hogy esélye se volt a kapusoknak. Sajnáltam az Udinesét, szimpatikus kis csapat.
  • Breki33
    ja két hetes persze 29-21 az két hét világos :P
    ez a nyitófordulóban volt ........

a csaj meg szegény inkább már sírt a végén
  • limperatore
    ez az egész poén volt, csaj is röhögött.. meg már 2 hetes kb :D
  • Grove4
    Harmadik számúnak. Storari a második számú.
  • Fabio Capello
    Leigazoltuk Rubinhot, ingyé.

Gondolom második számú kapusnak.
  • forzajuve5
    ezt még a kapus se hitte el elsőre. mármint az orra bukást. kész :D ilyen csúnyán a földbe rúgni.

#36771: itt azért el tudom képzelni, hogy a nő a csapat hivatalos fotósa és ismerik egymást. aztán persze az is előfordulhat, hogy tényleg kellett volna neki a fényképező amit aztán egy láda banánra cserélt volna
  • Breki33
    internevelés se lett sokkal okosabb az EB után

A játékosokat fotózó riporternő kezéből egyszerűen megpróbálta kicsavarni a kamerát, majd lecibálta a napellenzőt az objektívről és elment vele.

• Breki33

nem járt jobban Pablo Armero sem. A kolumbiai légiós az első félidőben még szép fejessel szerzett vezetést csapatának, a folytatásban viszont több ziccert is elrontott, az egyik ilyen alkalommal például a lövés pillanatában egyszerűen orra bukott.

• Trunks
    Néztem a 11-eseket, tragédia amit a kis néger gyerek művelt. Annak, aki nem látta: gyerek odaállt hót flegmán, alábökött a labdának, de semmi dinamika nem volt a mozgásában, a kapus pedig állva maradt és megfogta.
  • Forza Italia
    Olasz lapok szerint közel állunk Drogba megszerzéséhez.
  • 9csöves9
    adná :D

na a tegnapi Udinese meccs a hétvége szempontjából a legjobban alakult, elfáradtak mint a szar ráadásul mentálisan is összerogytak az biztos. most az van, hogy 2 olasz csapat van a BL-ben, egy szétcseszett Milan, meg a szövetséggel hadakozó Juventus. kíváncsi vagyok mérlegelik e ezt az okosok ott fent:)

beadták egyébként a fellebbezést a Tnashoz, amelyben azt is kérik, hogy amíg nincs jogerős ítélet, addig függesszék fel az eltiltást...
  • limperatore
    egy barca,city,juve,dortmund jó lenne nem? :D
  • forzajuve5
    ITT megnézhető a már nagyjából kialakult BL kalapok. nem merek tippelni. kifoghatunk egy papíron nagyon gyenge és egy nagyon erős csoportot is. ezt majd még csütörtökig eldöntik az uefánál (ezt azért mondom mert nem hiszek a sorsolás tisztaságában)
  • Breki33
    A svájci sport.ch-nak Marco Degennaro, az FC Sion sportigazgatója megerősítette: tárgyalnak a szabadon igazolható Alessandro Del Piero szerződtetéséről.

Degennaro és a Sion elnöke, Christian Constantin hétfőn Alessandro Del Piero testvérével, egyben játékosügynökével, Stefanóval tárgyaltak. A Juventus-legenda 48 óra gondolkodási időt kért, szerdán dönt, hogy a Vanczák Vilmost is foglalkoztató svájci klubba igazol-e – amelyben lenne egy világbajnok társa, Gennaro Gattuso személyében.
  • Grove4
    De szép gólt lőtt az Udine! :)
  • Grove4
    Nem tudjátok, hogy Del Piero könyve (Giochiamo ancora) kapható-e magyarul valahol?
  • Zsolti9014
    Bayern nem vesz annyiért játékosokat szerintem. Meg amúgy se szabad elengedni őket.

Csatárt viszont attól tartok, nem fogunk venni. Jovetics őszintén szólva nem biztos, hogy jó választás lenne, nem kifejezetten befejezőcsatár. Persze nagyon jó játékos, de nem biztos, hogy ő kellene nekünk.
  • forzajuve5
    A Tuttosport értesülései szerint az olasz bajnokságban szereplő Juventus labdarúgócsapata elutasította a Bayern München 60 millió eurós ajánlatát Claudio Marchisióért és Arturo Vidalért.

ezt ki hiszi el? :)
  • forzajuve5
    mai hírek arról szólnak, hogy a Fio visszadobott egy 30 milliós Joveticért tett ajánlatot. fene se érti ezt már.
    Llorente jönne szívesen, de hülye Bilbao szeretne nagy pénzt kaszálni belőle. nem fognak ha így folytatják.
    Dzeko ügyletről pedig nincs semmi konkrétum
  • Rockynhooo
  • szucsy89
    te fasz, attól hogy voltál 3 inter meccsen még ne szállj már el magadtól :DDDD

majd eljön az idő mikor én is kimegyek, idén terveztem, de ezt a csapatot inkább nem nézem meg élőben :D
  • wright
    Azért ezen most felröhögtem
  • limperatore
    vigyétek el szücsyt had menjen már csóri gyerek 1 meccsre, de gyerekülést rakjatok a kocsiba :D
  • Grove4
    Köszi szépen a felajánlást, most sajnos nem tudok menni. :(
  • 9csöves9
    köszi! kocsival megyünk van egy helyünk is ha esetleg gondolod :)
  • Grove4
    Jó szórakozást és jó szurkolást! Haverom sajnos visszamondta így én sem megyek, bár lehet, hogy valamikor belevágok egyedül (veletek) még ebben a szezonban. :)
  • 9csöves9
    eléggé takarékon pörögtünk, de azért a győzelem felől nem volt kétségem. csatár mindenképp kell, viszont a baloldali mindenes kérdésében nem vagyok biztos. Asamoah kurva jó ott is, szerintem vele meg lehetne oldani, ha meg középre kell Asamoah akkor megoldja DC a baloldalt.

Giovinco sérülése nem komoly, Lucioé is jobb mint amit vártak, 1 hónap a legújabb hírek szerint

a héten remélhetőleg az Udinese játszik egy kemény meccset a Bragaval és akkor azért könnyebb dolgunk lesz náluk. ha minden jól megy akkor én is hozzá tudom tenni a magamét a helyszínen:)
  • Grove4
    :DDDDDDDD
  • Csacsi
    Senki nem szólt neki, hogy ez nem a Seria B :D
  • Grove4
    Zemanék égnek otthon! :DDDDDDDDDDDDDD
  • Trunks
    Remélem Giovinco sérülése nem komoly. Vidal pedig pocsékul lőtte a 11-est, azt hittem beveri, mint a Napoli ellen. Jobb is volt így. A 2. félidő még tetszett is, Asamoah hatalmas vételnek tűnik.
  • forzajuve5
    Lucio bokaszalag szakadás. több hónapot ki kell hagynia. én ezt a rossz hírek közé sorolnám. szarul játszott az előszezonban, de azért a rutin mindenképpen mellette szólna a komolyabb tétmeccseken. így a variációs lehetőségeink is megfogyatkoztak