Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még mindig azt mondom, hogy nincs klasszis edzõje a Serie A-nak, és így nehéz top bajnokságnak maradni (talán Mazzari most a legjobb)
kemény,hogy 3 meccs alatt annyi gól esett már mint az elõzõ fordulóban😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hajrá Magyarország!
a védelmünk egy katasztrófa,Chiellinivel az élen.idén kaptunk 5 gólt abból 3-t minimum róla.Vucsinics meg...nem szeretem amikor valaki ennyire igazolja az elõzetes félelmeimet,igazán rámcáfolhatott volna. szerdán meg kell csapni a violákat.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2006 után lett volna benne még 5 jó év(nagycsapatok is vitték volna:Chelsea,Milan,ha jól emlékszem a Barca is), de õ végig kitartott a Juve mellett
Én nem sajnálnám,ha még játszana pár évet,akár más csapatban(olasz is),ugyanis jövõre is simán odafér a padra,egy kisebb csapatban még a kezdõbe is...
Õ még játszani akar,a klub nem hosszabbít vele(nekem ez olyan,mintha rákényszerítenék a visszavonulást),biztos most nagy dilemma elõtt áll.
Én sem tenném le a cipõt,addig amíg megy a játék,igazából a foci az élete (jelenlegi csatárainknál semmivel se rosszabb)
Visszavonulása után nagy ûrt hagy maga után az biztos.
Nem érzem egyik jelenlegi játékosunkat sem,hogy a helyére lépjen,talán Buffon.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ráérünk jövõre elkezdeni szervezni szerintem, csak jobb észben tartani.
Amici di nessuno...
Azért nagyon remélem, hogy Conte ennél több szerepet szán Del Pierónak ebben a szezonban, mert méltatlan lenne vele szemben, ha egész évben egy (ilyen) Vucsinics mögött koptatná a padot.
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hajrá Magyarország!
Valalki nem tudja, hogy mi a zene címe, ami ebben a videóban 2perctõl hallható?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
egyelõre pontszámban nem sokkal jobb a helyzet mint az utóbbi években,hála a többi rivális szarakodásának még nincs gáz.most viszont a Genoa elleni meccs után olyan sorozatba kezdünk,hogy ha nem hozzuk a pontokat akkor decemberre megint szétesik a csapat.mindenesetre pozitívan állok a történethez
Vagy sérülés gondok vannak?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...