Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Nagy meccs volt, a 2. félidõre jócskán feljavult a játék, ennek ellenére a hiányosságokat észre kell venni

Én még mindig azt mondom, hogy nincs klasszis edzõje a Serie A-nak, és így nehéz top bajnokságnak maradni (talán Mazzari most a legjobb)
9csöves9
remélem mi nem is kerülünk ilyen helyzetbe.

kemény,hogy 3 meccs alatt annyi gól esett már mint az elõzõ fordulóban😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
már 3-3, hajrá, mert tettem rátok! 😊

Hajrá Magyarország!

De vajon mi is feltudnánk állni 0-3 ról ez a nagy kérdés. Bár az ottani eredmény inkább most úgy helyes,hogy lecce-boateng 3-3.
szucsy89
szánalom amit mûvelnek
9csöves9
hát ez már durva.mi meg itt húzzuk a szánkat egy Genoa elleni 2-2 miatt😊

9csöves9
nevezzük inkább nagyon-nagyon kiegyenlítettnek😊

Zsolti9014
ez az idei Serie A nagyon gyengének tûnik nekem...a Milan is most ég Leccében...

Hajrá Magyarország!

limperatore
akkor idén a serie a-ban év végén negyedik helytõl fognak kezdõdni a pozíciók 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forzajuve5
ennyi döntetlennel nem hogy bajnokságot nem lehet nyerni, de még a bl helyezés sem lesz meg. persze conte majd ezt is szépen kimagyárázza ahelyett, hogy elkezdene végre dolgozni a saját önfejûségén

Zsolti9014
hihetetlen tényleg...és hogy Conte hogy tud indokolatlanul ragaszkodni 1-2 emberhez...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
egészen gyönyörûen tudjuk leadni a már megnyert meccseket...kibaszott dühítõ,ez ugyanaz mint tavaly,max egy masnival átkötve...és csak most jön a húzós része

a védelmünk egy katasztrófa,Chiellinivel az élen.idén kaptunk 5 gólt abból 3-t minimum róla.Vucsinics meg...nem szeretem amikor valaki ennyire igazolja az elõzetes félelmeimet,igazán rámcáfolhatott volna. szerdán meg kell csapni a violákat.

Trunks
Conte direkt megalázza Del Pierót azzal, hogy a 90. percben hozza be? Vucsinics egész meccsen iszonyat szar volt. 2 ziccerbõl semmi. Matri legalább hozta magát, végig veszélyesen játszott.

Amici di nessuno...

Meg is érdemeljük.

Trunks
Egész elképesztõ bazzeg... a 2. gólunk óta nem is volt helyzetük. Storari is mit csinált...

Amici di nessuno...

Trunks
És most lõtt még egyet... 😄

Amici di nessuno...

Trunks
Matri 1 óra alatt eddig többet csinált, mint Vucsinics az elmúlt 3 meccsen.

Amici di nessuno...

szucsy89
Köszi, mennyivel nagyobbat dob így a hangulaton, mint a régi, 3/4 házas meccseken
gercse
41000 a mostani
69000 a régi

szucsy89
Mennyi fõs ez az új stadion? és a régi mennyi volt?
sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Csacsi
Valaki meg tud dobni egy linkkel?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Breki33
9csöves9
Gigi,Vidal és Giaccherini is megsérült.utóbbi 20 napra dõlt ki,másik kettõ elképzelhetõ,hogy játszik hétvégén.a meccsre minden jegy elkelt.

BADE
minden tiszteletem Alex-é,hogy nem hagyta el a csapatot a kizárás után,ráadásul az utóbbi években igencsak padoztatták az aktuális edzõk,gondolom eléggé kivolt ezért bukva(mert többször nem volt jogos)

2006 után lett volna benne még 5 jó év(nagycsapatok is vitték volna:Chelsea,Milan,ha jól emlékszem a Barca is), de õ végig kitartott a Juve mellett
Én nem sajnálnám,ha még játszana pár évet,akár más csapatban(olasz is),ugyanis jövõre is simán odafér a padra,egy kisebb csapatban még a kezdõbe is...

Õ még játszani akar,a klub nem hosszabbít vele(nekem ez olyan,mintha rákényszerítenék a visszavonulást),biztos most nagy dilemma elõtt áll.

Én sem tenném le a cipõt,addig amíg megy a játék,igazából a foci az élete (jelenlegi csatárainknál semmivel se rosszabb)

Visszavonulása után nagy ûrt hagy maga után az biztos.
Nem érzem egyik jelenlegi játékosunkat sem,hogy a helyére lépjen,talán Buffon.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

bakkerman
biztos lesz az EB elõtt/után egy búcsúmeccs a tiszteletére,arra nagyobb sanszot látnék a bejutást illetõen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
hát én azért fosok,bérletesek+premium memberek után kb 10 ezer jegy marad már csak,az most édes kevés lesz

Trunks
<#eljen> Május 13. vasárnap, Juventus-Atalanta.

Ráérünk jövõre elkezdeni szervezni szerintem, csak jobb észben tartani.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Minimum valami stábon belüli állást adnék neki, de hosszútávon nagyon örülnék, ha pár év múlva õt látnánk a Juve kispadján...

9csöves9
rajta vagyok az ügyön.bár nagyon távoli még az idõpont

Trunks
Meg kéne szervezni azt az utat. Hirtelen nem is tudom, mit mondjak. 😞 Annyi emlék tör elõ...

Azért nagyon remélem, hogy Conte ennél több szerepet szán Del Pierónak ebben a szezonban, mert méltatlan lenne vele szemben, ha egész évben egy (ilyen) Vucsinics mögött koptatná a padot.

Amici di nessuno...

9csöves9
Krasic nagybátyja és apja szombaton autóbalesetet szenvedett,nagybátyja meghalt,apja túlélte az esetet.Krasic hazamehetett volna,de inkább úgy döntött,hogy játszik a Chievo ellen.

9csöves9
valószínûleg ez a mi korosztályunknak a legnehezebb,mi nem is láttunk Del Piero nélküli Juventust.igazából még nem tudom felfogni,de már nekiláttam keresni a megoldást,hogy ottlehessek az utolsó bajnoki májusban az Atalanta ellen.

Count Adyn
Baziöregnek érzem magam...😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
Tudom, és tudtam, hogy el kell jönnie egyszer ennek az idõnek. De nem könnyû ezt megemészteni.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Agnelli elmondta, hogy Del Piero 2012-ben elhagyja a Juventust 😞((

Valalki nem tudja, hogy mi a zene címe, ami ebben a videóban 2perctõl hallható?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
Nincs benne már több, az biztos, már ez az év is nyögvenyelõs lesz neki játékidõt tekintve, de a személye még rengeteget jelenthet a padon. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz vele ha abbahagyta a játékot.

9csöves9
"Questo sarà l'ultimo anno di Del Piero in bianconero"-Andrea Agnelli

Zsolti9014
Nem láttam a meccset, ezért nem is értem, hogy mi történhetett. Kicsik ellen sok pontot szórunk még mindig.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nálam egyedül Matri a kérdés,Q még nem áll készen a visszatérésre,Toni meg nagyon hátul van a sorban.nagyon bosszantó volt a tegnapi meccs,Conte muszájból játszatni akarja a Pirlo-Vidal-Marchisio hármast,pedig lehetne akár rotálni is õket.ha meg mégis ezt az egycsatáros taktikát akarja követni,akkor valamit kezdeni kell a szélsõjátékkal mert anélkül nem megy.Krasiccsal mi a picsa van?a legegyszerûbb passzoknál is gondokba ütközik,az meg,hogy 1-1-ben megverjen valakit és beadja az teljesen esélytelen.fejben nagyon nagy gondok vannak nála.

egyelõre pontszámban nem sokkal jobb a helyzet mint az utóbbi években,hála a többi rivális szarakodásának még nincs gáz.most viszont a Genoa elleni meccs után olyan sorozatba kezdünk,hogy ha nem hozzuk a pontokat akkor decemberre megint szétesik a csapat.mindenesetre pozitívan állok a történethez

gercse
Én azt nem értem, hogy mi a franc van Quagliarellával, Matrival, Tonival? Miért nem lehetett volna õket megpróbálni? Toni pl. lehet befejeli DP helyzetét, persze a fociban nincs "ha".
Vagy sérülés gondok vannak?

Rockynhooo
Az a vicc hogy normális taktikával illetve normális kezdõvel minden meccs hozható lett volna kb :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Grove4
Vucinicet akkor is kedetni kell, ha a teljesítménye egy zsák szarral egyenlõ... nem értem ezt. :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Érdemes végig nézni a délutáni eredmény soron elég régóta nem jött ki ennyire az olasz foci igazi arca,de hát elsõ a védelem. A csapat pedig nagy lehetõséget szalasztott el hiszen minden riválisunk x-elt, na majd jövõ héten ujra lehet javítani a genoa ellen a kis ékszerdobozban 😄
Count Adyn
kibaszott kapufa áááá

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Ezt a rózsaszín Pirlót a jobb oldalról pedig vigye vki innen, mert meglehetõsen gusztustalan.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez már vicc, amit Conte mûvel. Minden meccsen Kraszics a jobbszélsõ, Vucsinics a (közép)csatár, ha a szerb olyan szarul teljesít, ahogy az várható, akkor jön Giaccherini, a montenegrói meg csinálhat akármit, õt le se hozza. Q meg közben ül a lelátón. Matri, Elía, Del Piero, esetleg Toni?! Semmit nem próbál meg változtatni Conte, pedig szarok vagyunk.

Amici di nessuno...

Breki33
Breki33
meg a keret is, csak itt most nincs rendesen mûködõ ps így kénytelen voltam paintel méretezni