44078
-
#36705 Lichtsteiner visszautasította a psg-t, elmondása szerint rengeteg pénzt kapott volna, de vannak ennél fontosabb dolgok.a klub már rábólintott állítólag a 15 millás ajánlatukra -
#36704 Azért a tavalyi szezont elnézve én Vidalt marha nagy fogásnak tartom. De különben igazad van.
Pazzinit örülök, hogy megússzuk. Azért a 7 millió magában is elég necces lenne érte, de + még Cassano is, elég vicc. -
#36703 nekünk az utolsó reménysugár, hogy Llorente megy a citybe és így Dzeko igazolhatóvá válik.
mondjuk én személy szerint már nem hiszek csatár érkezésében. Marotta nem tudja összehozni, hogy külföldről vegyen jó játékost.
a héten még egy olyan koncepció is napvilágot látott, hogy eladjuk Forestet 15 millióért a PSG-nek és olcsón megvesszük Maicon-t a dögevőktől -
#36702 Úgy néz ki, hogy Pazzinit megússzuk. A Milan odaadja érte Cassanót, meg még 7 milliót. Azért ez igen durva így. :) -
#36701 -
#36700 azért ez csúnya volt... -
#36699 Én itt nézem.
VLC-vel tökéletes. -
#36698 itt adják élőben a bilbao meccs után
http://www.coolsport.tv/stream5.php
apropó Bilbao, nem nevezték Llorentét a meccsre pedig semmi baja nincs.valószínűleg ő marad az egyetlen jelölt, Agüero valószínűleg komolyan megsérült így Dzeko elég mozdíthatatlan.
Storari-Lucio,Marrone,Barzagli-De Ceglie,Padoin,Vidal,Pogba,Marchisio-Giovinco,Vucinic
érdekes kezdő, raktam Asamoah gólra úgyhogy kapják be:D reméljük nem sérül most meg senki -
#36697 van valakinek link a meccshez??? -
#36696 Szomorú ez a Conte-ügy meg hogy nem tudunk klasszis csatárt igazolni, de azért a nyár egyik legpozitívabb híre említésre se került: Marco "Amauri" Borriello visszatért a kölcsönszerződéséből az AS Romához, miután nem éltünk az opciós jogunkkal.
Van Persie elmulasztását pedig ne sajnálja senki, 24 millió font egy 29 éves csatárért, akinek jövőre lejár a szerződése irreálisan magas. Jó csatár, de ha ehhez még hozzávesszük, hogy a tavalyi éve nagyon kifutott volt, és hogy Olaszország teljesen más, mint a PL, akkor nem is lehet kérdés, hogy ennyit nem ért. Jövőre kell szétnézni. Örülnék én Dzekónak is, de nem tartom reálisnak az érkezését. Pazzini pedig hatalmas alibi ember, az Interben is szar volt, akkor miért kéne nekünk? Megint egy marha kompromisszumos lépés lenne, miután mindenkiről lecsúszunk. -
#36695 Félig ingyen, valami 2 millió Eurós "nevelési" pénzt kellett fizetni, ha jól emlékszem. -
#36694 Pogbát végül mennyiért vettétek? Ingyen? -
#36693 én nem tudom elképzelni-.elég hülyén is venné ki magát, hogy amikor minden klappol akkor elengedik, amikor meg nem akkor meg visszahívják.
#36690: nyilván, ez csak egy alap az egyezkedéshez. ha Marotta rögtön 20 milliót ajánlana akkor az Athletic annál is magasabb árat kérne. az ő helyzete amúgy más mint Martinezé, lejár a szerződése jövőre.
tegnap megvolt a szokásos Villar Perosa-i móka, pózoltak egyet a srácok az új trófeákkal, a Juve A- Juve B összecsapás pedig 5-1 lett, de 8 perccel a vége előtt félbe szakadt mert a szurkolók beszaladtak a pályára ereklyéket gyűjteni :) a meccs legüdébb színfoltja nálam Pogba volt, abból a buta fejéből nem néznék ki ilyen okos játékot, nagyon jól osztogat. a hosszú labdái már már Pirlosak -
#36692 nálam is felmerült már. Nem elképzelhetetlen. -
#36691 csak nekem él az elmélet a fejemben, hogy Alex visszatér? :)
-nincs még csapata
-nálunk nem osztották ki a 10-es mezt
-szinte minden héten ír egy cikket a weboldalára, hogy mennyire hiányzik neki minden
-Giginek is volt egy erre utaló nyilatkozata
-elég szarul állunk csatárügyileg
-Conte csak félig meddig van most, így kellenek a vezéregyéniségek akik összetartják a csapatot -
#36690 nem hiszem, hogy a 16 milliós ajánlat elég lesz Llorentéért. pláne most, hogy a Bayernnek is ki kellett vásárolnia 40 misiért Martínezt, mert nem engedett az árából a Bilbao -
#36689 Elkann:
„Zeman? Az az érdekes, hogy Carrera egy meccs alatt többet nyert, mint Zeman egész pályafutása során. Ez a legjobb válasz neki!” -
#36688 ami elég nagy baj lenne. mármint Pazzini -
#36687 na akkor a Van Persie ügy annyi, én azt mondom nem is baj, sokkal több érv volt a leigazolása ellen mint mellette.maradt Llorente és Dzeko, de egyik sem lesz olcsó és én valahogy már nem is hiszek abban, hogy valamelyik érkezni fog. végén lesz belőle egy Pazzini -
#36686 Bocsánat az offért: Egyékbént csak CR is dísznek van ott a Barcasok mellett.. -
#36685 nyilván... Sneijder mióta nem kapta meg nekem azóta semmit nem ér asszem még top3ba se került be a sok realos-barcás mögött -
#36684 +1
Az egész marketing és biznisz. -
#36683 -
#36682 jó de az aranylabda már rég nem ér semmit, ritkán kapja az aki tényleg megérdemelné -
#36681 ja és kupa döntő, asszem kupában is végig játszott -
#36680 Nézd meg mit nyert Messi idén meg mit Pirlo és hogy... a Juvéban is a csapat vezére volt, ahol veretlenül nyerték a bajnokságot, az EB-n szintén vezér volt, ott pedig a döntőig vitte csapatát. Ha az olaszok nyerik az EB-t akkor sztem benne lett volna a top3-ban.
Messi meg egy kupát tud felmutatni meg gólkirályi címet. -
#36679 ez nem oltás te barom, de most egy messihez képest? az 1 másik dolog h bohócligában nyomja :D -
#36678 "meg hát nem is ő volt a legjobb"
nem is te lennél ha nem oltanál még egyet rajtuk :DDDDD -
#36677 hát erre minden vagyonomat feltettem volna h nem fogja megkapni :D
meg hát nem is ő volt a legjobb -
#36676 Pirlo 4. lett az aranylabda versenyben, így már biztosan nem kapja meg :( -
#36675 lassan az egész futballvilágban csalódni kell.
igazságtalanul vádolnak és büntetnek csapatokat, ráadásul a büntetések közel sem arányosak. máshol csődbe mennek legendás klubok, és nem lehet őket megmenteni. néhány csapat aránytalanul nagy összegekért összevásárolja az összes épkézláb játékost, így a kevésbé tehetős, de nagy hagyományokkal rendelkező kluboknak esélyük nincs pl. egy Verrattinál...
klubhűség szinte csak mutatóban létezik.
a pályán egyre inkább a színészkedésé a hangsúly
Szóval a fenébe...nem vagyok öreg, de néha úgy érzem, ez már nem az a játék, amibe belebolondultam...
-
#36674 szánalmas -
#36673 Stefano Palazzi megtámadta a Fegyelmi Bizottság első fokon meghozott döntését, így Leonardo Bonucci és Simone Pepe újra a bíróságra járhat. -
#36672 napi pletyka:
Fernando Llorente bejelentette, hogy el szeretné hagyni a Bilbaot, így a Juventus egy lépéssel közelebb kerülhet a játékos leigazolásához. Úgy tűnik,hogy a Tottenham is csak erre várt, mivel máris bejelentkeztek a csatárért. -
#36671 na csak behúztuk:)
láthatóan az afrikaiaknak nagyon nem tetszett, hogy most nem tolja őket a spori mint minden meccsen amióta visszajutottak. Fernandez a labdához nem ért, viszont Vucinichoz igen.nincs miről beszélni,attól függetlenül, hogy Mirko megcsúszott. Pandev nem bírt a cigány vérével, Zuniga meg minden egyes meccsén ámokfutást rendez. maximum Pandevé volt könnyű síppal befújva, dehát azt nem tudjuk mit mondott. gondolom nem egy Ady verset szavalt a partjelzőnek.
Asamoah hatalmas nagy király, ha a stílusa nem is, de az erősségei mindenképp Davidsra emlékeztetnek, hatalmas erősítés. lehet meg fog ragadni a balszélen, mert ezt a Marchisio-Pirlo-Vidal hármast így nem lehet megbontani.max akkor ha majd Principino elkezdi az alibis hónapjait.
a 3 védős rendszer Lucioval nem fog menni, túl lassú hozzá, szerintem Chiellinivel azért nem lesz ezzel gond.túlságosan fel volt tolva a védelem, ez a Napoli ellen öngyilkosság. csatár mindenképpen kell(aki nem Pazzini), így lófaszra nem megyünk azzal, hogy 75-25 ide a labdabirtoklás.
jó lesz ez, és az előszezonban nem is hátrány, hogy egy 120. perces necces meccset vívtunk. szerintem megérdemelt győzelem volt, a meccs nagy részében a mi akaratunk érvényesült. -
#36670 Nah most kéne Conte, de hát a FIGC röhög a markában. Edzőt kell hozni, mert így nem fog menni. -
#36669 Luciot el kell felejteni, Bonucci is gyenge. Pozitívum Asamoah játéka. Egyenlőre gyengék vagyunk második félidőre nagy változás kell. -
#36668 mennem kell dolgozni. azért nem tudom nézni tovább.
ez a gól megint. nagyon kellene Chiellini oda hátra. most vissza kell állni 4 védőre mert így nem lesz jó -
#36667 http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=105386&tid=283372&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327
itt tudod. szép volt a gól, sajnos tudtam én, hogy Asamoah jó igazolás lesz :( -
#36666 nagyon szép :D kár hogy nem tudom nézni a 2. félidőt :(