44078
-
#37589 Nem tudtam, hogy ma játszunk, a 63. percben vettem észre, hogy megy a meccs. Onnantól minden szépen alakult. :D Matri jól játszott a góljain kívül is, Vucsinics viszont ma is elég szörnyű volt, ha hozzákerült a labda, rögtön lőtte kapura, bármi történt is körülötte.
Az első 11-est nem láttam, a miénk semmi nem volt, de a 2. gólunk teljesen szabályos. Ugye senki nem gondolja, hogy Vidal direkt kezezett, amikor 1 méterről rábikázták a labdát?
Mondom, az utsó fél órát láttam, az szép volt. Nyugodtan várhatjuk a következő évet. Jó sorsolás a BL-ben, megnyugtató vezetés a bajnokságban. -
#37588 Matri Due -
#37587 Ez kurvára nevetséges, hogy nem tud senki 11-est lőni. Vidal is már kettőt kihagyott idén, Pirlo idén és tavaly is. -
#37586 20.45 Caglari-Juventus
tv: Sportklub hu
streamek: -
#37585 Magunkra haragudhatunk, meg kellett volna nyerni azt a nem túl nehéz csoportot... -
#37584 Jól sikerült a sorsolás. Ránézésre húzósnak tűnik a párharcok többsége, de igazából csak a MU-Real és a Dortmund-Sahtar az. Szegény Milan jól megszívta megint. -
#37583 hamar kitört a balhé a sorsolással kapcsolatban. a tegnapi főpróbán ugyanezek a párosítások jöttek össze -
#37582 Celtic-Juve, asszem ezt kötelező lesz hozni :3 -
#37581 jó lenne ma hallani valamit Chiellini állapotáról -
#37580 kellemes:D a többi viszont elég húzós -
#37579 ez simán hozható szerintem :) -
#37578 jó lesz a Celtic :) -
#37577 mázlisták:D -
#37576 izgulós ez a mai délelőtt :) -
#37575 -
#37574 Hát igen, ha pedig ő azt hitte, hogy kezdő lesz, az csak az ő hibája lehet. :)
És igen, egy megbízható csereember kell szerintem is. -
#37573 Könnyeket én sem fogok hullajtani érte, de szerintem cserének mindenképp jó volt. Azt úgyis tudtuk, hogy a kezdő helyekért nem lesz harcban.
Sörensen nem hiszem, hogy visszajönne, mert rendszeresen játszik Bolognában. Ő talán hosszú távon Barzagli helyére is esélyes lehet, jobb neki, ha most ott marad. Ráadásul kérdés mennyit kérnének érte a spagettisok, mivel övék a játékjogának a fele.
De szerintem sem kell túlspilázni, megbízható csereember kell csak. -
#37572 adom, ezek az ítéletek nem megoldások semmire. De Laurentis él még egyébként? Nagyon csendben volt/van már hónapok óta, pedig ő aztán nagyon nehezen állja meg, hogy ne jártassa a pofáját, egy ilyen ügyben pedig kíváncsi lennék az elmés megjegyzéseire.
Luciot nem sajnálom, kb 10 évvel ezelőtt kellett volna leigazolni:)
most viszont télen kell egy hátvéd, de szerintem nem kell semmi extrában gondolkozni. én visszahoznám Sörensent vagy Masit aztán helló. -
#37571 Ez megint elég vicc. Semmi következetesség nincs az ítéletekben. Amúgy is, fellebbeznek majd, aztán csökkentik 1 pontra vagy hasonló. -
#37570 Napolitól két pontot levontak - hivatalos
Az Olasz Labdarúgó-szövetség megerősítette az olasz sajtóban korábban már megszellőztetett hírt, amely szerint a Serie A-ban szereplő Napoli két pont büntetést, Paolo Cannavaro és Gianluca Grava pedig egyaránt féléves eltiltást kapott az olasz bundabotrány kapcsán. -
IXEMGabeo #37569 Lucio nem sokat játszott a Juvéban:D
pedig milyen fasza védő volt, de öregszik sajnos:S remélem még a Bundesligában láthatjuk őt -
#37568 mibe hogy az éhenkórász galliani mindjárt szerződést ajánl neki :D -
#37567 Lucioval szerződést bontott a Juve vezetősége,közös megegyezéssel -
#37566 Pirlo: 150 labdaérintés, 96%-os passzpontosság:D -
#37565 sajnos nem láttam a meccset(nem is fogom, az SK egyszer ismétli, csütörtök hajnali 3.15kor...).a gólok szépek voltak, az eredmények meg kurvajól alakultak. még a Cagliarit hozni kell, pláne, hogy azt pletykálják elképzelhető, hogy Triesztben lesz lejátszva a meccs.
a Milan elleni vereség az Inter ellenihez hasonlóan kicsit megmozgatta a srácokat, azóta 6 meccs 6 győzelem 0 kapott gól. nyugodtan várhatjuk a BL sorsolást. -
#37564 Tökéletes forduló. Örülök, hogy Q-nak lehet esélye visszakerülni a csapatba, nagy szükség van rá.
#37561: Többnyire jókat mond, csak nagyon idegesítő stílusban és 48x elmondja ugyanazt. Néha megspékeli irtó nagy baromságokkal. Én se bírom. Pláne, hogy az a Somos gyerek full vak mellette. -
#37563 Kiszopott a Napoli is. Ez egy jó forduló volt nekünk. -
#37562 Tényleg tökéletes szabadrúgás volt. Erősen, csavartan, a sorfal felett, védhetetlenül. De Marchisio gólja is szép volt, és mintha Mirko is kicsit most formába lendülne lassan. -
Big Boss Hu #37561 Puzsér? Darth vader, José Mourinho, jedi lovagok, guardiola, giovinco a szerencsétlen kisgyerek, végre megbocsátottak q-nak, ömm, marrotta milyen zseni, a milan feléledése, milyen szarok azok a csürhe csapatok amikben összevásárolják a sztárjátékosokat, milyen jók vagyunk mi, hogy nem ezt csináljuk, milyen profi a csapat, hogy már csak csatárfronton lehet erősíteni, milyen jó, hogy a juvéban van fizetéslimit meg úgy egyáltalán milyen zseni conte. Ja ezt a 2. félidőben, de be nem fogta a pofáját. Én már azt sajnálom, hogy nem angolul néztem valami online streamen. -
#37560 Kíváncsi vagyok, hogy Puzsér mit mondhatott, mert az angol kommentárok is ódákat zengtek, főleg Pirlóról. Tökéletes szabad. Érdekesség: Serie A szabadgólok: Mihajlovics vezet 27 góllal, Pirlónak 20 van (Del Piero: 22). -
#37559 köszönöm! -
#37558 Milan drukkernek minek Juve mez????...nyomorult!
Amúgy szavaztam! :) -
#37557 Én Csöves álláspontján vagyok, szerintem sem tudnánk az anyagiakban felvenni a versenyt a mostani csapatával.
Viszont hasonló játékosokban lehetne gondolkodni, kellene csatárposzton az erősítés. De nagy kérdés, ugye, hogy ki jelentene pluszt. Alex és Trez még ma is kiemelkedne a csatáraink közül.
Más: nem akartam itt megosztani, de mégis megpróbálom. Szóval itt lehet Juve-mezt nyerni, top10-es vagyok, de nagyon lemaradva. Aki vezet, ráadásul Milan-drukker:
LINK
Ha szavaztok rám, annak örülni fogok, ha nem, megértem. Köszi. :) -
#37556 Ja, különben is megtette, amit vártunk tőle... ennél több gólt úgyse nagyon tud rúgni. -
#37555 Bendő három hónapra dőlt ki, jobb lenne szegénynek ha Londoban lábadozna... -
#37554 én nemigen tudom elképzelni. évente 18 millát keres Kínában, mi még a felét sem adnánk meg ebben biztos vagyok. nem is lenne jó hatással ilyen szempontból a csapatra, pláne, hogy Gigi fizetése most lesz megnyirbálva, emellett jópár húzóember meg nem keres a teljesítményével arányosan(pl.Vidal,Marchiso,Barzagli).ez az öltözőben gondokat jelenthet
amúgy azzal egyetértek, hogy most télen valami hasonló igazolásban kell gondolkodni, hiszen valaki mindenképp kell aki a BL-ben is pluszot jelenthet, viszont nincs senki akit most mozdítani lehetne. -
#37553 szerintetek tényleg összejöhet Drogba leigazolása? az olasz lapok többsége már tényként közli, jó lenne már valamit hallani a felektől is -
#37552 volt hajbeültetésen miután befejezte a játékos pályafutását -
#37551 érdekes Conténak elöl most mintha több haja lenne -
#37550 A Sport2-ön ismét megnyerjük a BL-t