Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ezt kaptam szülinapomra! 😄 Nagyon király és nem is drága, 1500 ft körül volt, bár most azt hiszem emelték, de rendeljetek ti is, ha tetszik.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
nekem sajnos úgy néz ki nem lesz meg rá a zsetonom,összejöttek a dolgok😞
http://juventushungary.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=7012:jch-mindenki-triesztbe-&catid=13:hirek&Itemid=168
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Conte szerzõdését meghosszabbítják 2015-ig.évente 3 milliót fog kapni az eddigi 1,5 helyett
A héten egyébként történt egy másik tragikus esemény is,a Lazio fiatal játékosa Mirko Fersini hunyt el motorbalesetben.Lichtsteiner volt a példaképe.
Bocs hogy ide irtam de itt latam eloszor az esetet
Amici di nessuno...
25 éves volt...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
kurva nagy vicc lett volna,ha ugyanabban a fordulóban nyer a Milan mákosan egy kiscsapat ellen mi meg nem bírunk behúzni egy agyonnyert meccset a 3. ellen.
G.Rossi térdszalagja újra elszakadt,ismét 6 hónap kihagyás vár rá.pedig azthittem lesz õ még a mi játékosunk.
Bonuccit meg kellett mûteni,a Roma ellen már játszhat.
Látom fórumokon megy a hiszti,hogy az Atalanta kap még 500.000 Eurót,ha bajnok lesz Padoinnal a Juve.az utolsó fordulóban meg Juve-Atalanta ugyebár 😊 nagy húzás
Fio (5-0), Inter (2-0), Napoli (3-0), Palermo (2-0) és a Lazio (2-1). Ezen az öt meccsen 14-1 es gólkülönbség. Azért ez nem semmi. Most nagyon remélem a kis csapatok ellen is tudjuk hozni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
még pár éve egy Real elleni csoportmeccsen is megjósoltam h bevágja a szabadot😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Itt mindig minden fent van meccs után pár perccel jó minõségben, legtöbbször kommentátorral.
Egyébként le a kalappal Alex elõtt, nagyon nagy játékos. Most, hogy letudtátok a 3 nehéz ellenfelet, nagyon nagy esély nyílt a bajnoki cím felé, mert egy BL-helyért küzdõ Roma és egy bentmaradásért küzdõ Lecce elleni meccsetek lesz csak kemény.
De az a Pirlo-Pepe gól az elsõ félidõben...!
Imádom ezt a csapatot. És elképesztõ, hogy az utóbbi fordulókban mekkora fölényben játszanak a srácok mindenki ellen, csak így tovább.
Bár most a bekapott gólnál rendesen felment bennem is a pumpa, de gyakorlatilag a semmibõl szereztek egy olyan gólt, ahol alig lehet okolni valakit.
Amikor Alex meg Pirlo álltak a labda mögött a szabadrúgásnál, éreztem, hogy ebbõl lesz valami! 😄
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Spirito Juve!
Amici di nessuno...
labdabirtoklás: 68%-32%
kapura lövés(kaput eltalált lövés): 12(6)-4(3)
szögletek: 6-0
passzok: 276-125
jó passzok aránya: 88%-74%
Na igen, eredmény meg 1-1...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Néztem is nagyot, amikor Amauri passzolt a gól elõtt. Se ez, se a befejezés nem rá vall.
Amici di nessuno...
Joveticset meglepi ez
Kéri tõle: „Passzold nekem
Mert úgy biztos helyzet terem!”
... Így is tesz a brazil ember
Önzõ lenni õ most nem mer
Újra elõtte a labda –
Joveticstõl visszakapta!
Abbiati vele szemben
Nem is lõhetné el szebben:
Így segít a Juventuson
Ez a kétballábas fazon."