Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
marhajó, leadom a rendelést haveroknak, hogy lepjenek meg vele. 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

Ezt kaptam szülinapomra! 😄 Nagyon király és nem is drága, 1500 ft körül volt, bár most azt hiszem emelték, de rendeljetek ti is, ha tetszik.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
hivatalos,hogy Triesztben lesz a Cagliari elleni meccs.itt a JCH túrája tessék jelentkezni,van még hely.ha valami kérdés van jöhet ide is

nekem sajnos úgy néz ki nem lesz meg rá a zsetonom,összejöttek a dolgok😞

http://juventushungary.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=7012:jch-mindenki-triesztbe-&catid=13:hirek&Itemid=168

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
na hivatalos,a Roma meccs vasárnap este,a Cesena meg szerdán 6 órakor!

9csöves9
ma dõl el,hogy mi lesz elég nagy a kavarás.most az van napirenden,hogy hétvégén játszunk a Cesena ellen,és utána 25-én a Roma ellen.ebbe a klubok nem nagyon akarnak belemenni.a szurkolóknak elég nagy szopás,a JCH például 105 fõvel megy elvileg a Roma ellen.le van minden foglalva már a hétvégére,erre elképzelhetõ,hogy szerda délutánra rakják.

Conte szerzõdését meghosszabbítják 2015-ig.évente 3 milliót fog kapni az eddigi 1,5 helyett

Trunks
Úgy néz ki április 25-én, szerdán pótolhatjuk az elmaradt fordulót.

Amici di nessuno...

Ibuki
Nagyon sajnálom, nyugodjon békében !

Spirito Juve!

9csöves9
Nyugodjon békében! kicsit csodálkoztam a teljes forduló elhalasztásán, de szerintem Olaszországban teljesen érthetõ.Az már más kérdés,hogy nekünk ez most nagyon nem jön jól,a Milannak meg igen,de ilyenkor nem szabad ilyeneket mérlegelni.

A héten egyébként történt egy másik tragikus esemény is,a Lazio fiatal játékosa Mirko Fersini hunyt el motorbalesetben.Lichtsteiner volt a példaképe.

forzajuve5
Nyugodjon békében! szerintem teljesen érthetõ a forduló elhalasztása. ki akarna ezek után pályára lépni. kicsit ki kell szellõztetni a fejeket

Hihetetlen es nagyon szomoru, sajnos egyre gyakrabban latunk ilyen kepeket, vajon minek koszonheto?<#rinya>
Bocs hogy ide irtam de itt latam eloszor az esetet
Trunks
Megrázó hír, nagyon sajnálom. Mondjuk azt nem értem, ezért miért kell a Serie A-s fordulót is elhalasztani, de ez van. A Milan most örülhet. Végülis a ritmusból annyira nem zökkenünk ki, mert hét közben volt forduló.

Amici di nessuno...

Hát ez nekünk nem jön jól,másoknak igen...De egy sajnálatos haláleset miatt ez teljesen lényegtelen.Nyugodjék békében.
Zsolti9014
Isten nyugosztalja!

Hajrá Magyarország!

james69holden
Hivatalos
Elmarad a hétvégi forduló!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
Szívrohamban meghalt Piermario Morosini miután összeesett a Pescara - Livorno meccsen.
25 éves volt...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9

9csöves9

9csöves9
megint sikerült meghalni Alex góljánál😊 ez volt a 42.szabadrúgás gólja.
kurva nagy vicc lett volna,ha ugyanabban a fordulóban nyer a Milan mákosan egy kiscsapat ellen mi meg nem bírunk behúzni egy agyonnyert meccset a 3. ellen.

G.Rossi térdszalagja újra elszakadt,ismét 6 hónap kihagyás vár rá.pedig azthittem lesz õ még a mi játékosunk.

Bonuccit meg kellett mûteni,a Roma ellen már játszhat.

Látom fórumokon megy a hiszti,hogy az Atalanta kap még 500.000 Eurót,ha bajnok lesz Padoinnal a Juve.az utolsó fordulóban meg Juve-Atalanta ugyebár 😊 nagy húzás

banok
Youtuberól írtják a Seria A-s összefoglalókat (is).

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Forza Italia
Nagyon jó volt látni azt h mikor Alex berúgta a szabadot, a játékosok a pályán és a csapat többi tagja a padon mint úgy örültek mint ha Bl-t nyertünk volna. Nagyon jó a csapat összhang és idén ez a legnagyobb fegyverünk. A legutóbbi 5 meccsen nem kis ellenfelek ellen nyomtuk.
Fio (5-0), Inter (2-0), Napoli (3-0), Palermo (2-0) és a Lazio (2-1). Ezen az öt meccsen 14-1 es gólkülönbség. Azért ez nem semmi. Most nagyon remélem a kis csapatok ellen is tudjuk hozni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ez volt a 2. alkalom, hogy tudtam, hogy Del Piero bevágja a szabadot😄 szédületes milyen jó a rugótechnikája és meg lehetett nézni micsoda labdákat osztott megint...

még pár éve egy Real elleni csoportmeccsen is megjósoltam h bevágja a szabadot😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csacsi
Köszi szépen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szucsy89
http://www.digisport.hu/

Itt mindig minden fent van meccs után pár perccel jó minõségben, legtöbbször kommentátorral.

Egyébként le a kalappal Alex elõtt, nagyon nagy játékos. Most, hogy letudtátok a 3 nehéz ellenfelet, nagyon nagy esély nyílt a bajnoki cím felé, mert egy BL-helyért küzdõ Roma és egy bentmaradásért küzdõ Lecce elleni meccsetek lesz csak kemény.
Grove4

Zsolti9014
Hihetetlen, Del Piero mit alkotott megint! 😊
De az a Pirlo-Pepe gól az elsõ félidõben...!

Imádom ezt a csapatot. És elképesztõ, hogy az utóbbi fordulókban mekkora fölényben játszanak a srácok mindenki ellen, csak így tovább.

Bár most a bekapott gólnál rendesen felment bennem is a pumpa, de gyakorlatilag a semmibõl szereztek egy olyan gólt, ahol alig lehet okolni valakit.

Amikor Alex meg Pirlo álltak a labda mögött a szabadrúgásnál, éreztem, hogy ebbõl lesz valami! 😄

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Énse találtam ott, de nagy nehezen a gólokat megtaláltam ezen az oldalon

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csacsi
Létezik, hogy youtubeon még nem találni összefoglalót?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Megnéztem a sorsolást. Hááát... azt mondom a 34. forduló végéig ne kezdjünk számolgatni. Juve-Roma lesz akkor. A Milannak pedig egyedül az Inter elleni meccs ígérkezik nehéznek, nekünk viszont lesz pár húzósabb mérkõzésünk addig. Én még mindig nem merek reménykedni, mondjuk azt, hogy a Milan az esélyes.

Amici di nessuno...

ez óriási volt h a legenda megint résen volt és bevarrta azt a szabadrúgást😄 azért, ha bajnok lesz a csapat vaskos része lesz benne Del Piero mesternek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Ez egy vicces kiállítás volt. Kár, hogy semmit nem érünk vele. Csak lesz +8 perc hosszabbítás.

Amici di nessuno...

Kaplan
Ez az ember zseniális. Ennyi. Szerelmes vagyok minden Juventus játékosba! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Igeeeeeeen!

Trunks
Erre nincsenek szavak!!!

Amici di nessuno...

Ibuki
CAPITANOOOOOOOOOO

Spirito Juve!

Trunks
Nem, tényleg Vucsinicset! Váó!

Amici di nessuno...

Trunks
Most viszont tényleg Vucsinicset kéne végre egyszer lehoznia Conténak... nem, Pepét hozza le.

Amici di nessuno...

Ibuki
A 2. félidõben szoktunk általában jobban szerepelni, remélem Conte jól fellelkesíti a srácokat a szünetben ! FORZA!

Spirito Juve!

Hát nem tudom, nekem úgy tünt itt a végén hagytuk õket picit játszani. Végül is mindegy a lényeg, hogy nem vezetünk.

Trunks
Most pont nem húztuk õket magunkra. Volt vagy három helyzetünk 5-10 perc alatt. A semmibõl rúgták a gólt, ráesett Pepe kezére a labda a félpályánál, átívelték a másik szélre, beadás, gól.

Amici di nessuno...

Trunks
Kis statisztika:

labdabirtoklás: 68%-32%
kapura lövés(kaput eltalált lövés): 12(6)-4(3)
szögletek: 6-0
passzok: 276-125
jó passzok aránya: 88%-74%

Na igen, eredmény meg 1-1...

Amici di nessuno...

Mi a bánatért kell magunkra húzni õket? Ahelyett, hogy vezetnénk 2-3 góllal.Ezt sosem értettem.

Grove4
Milan ezért már 11-est kapott volna.

Trunks
Hihetetlen bazzeg! Senki nem szólhatna, ha 3-0-ra vezetnénk, õk meg egy helyzetbõl, a semmibõl egyenlítenek... áááá. Gyerünk, csinálni kell tovább! Simán jobbak vagyunk, gólokkal kell nyernünk!

Amici di nessuno...

Trunks
Pepeeeeeeeeeeeeeeee!!! Pirlo micsoda labdát adott megint!

Amici di nessuno...

Basszus mekkora gól!

Trunks
Nem mondom, hogy ez egyértelmû 11-es lett volna, de azért kaphatnánk esetleg két tizit egy egész szezon alatt... (hozzáteszem a Milan az elõzõ fordulóban sokkal nevetségesebb esetért kapott)

Amici di nessuno...

Trunks
😄

Néztem is nagyot, amikor Amauri passzolt a gól elõtt. Se ez, se a befejezés nem rá vall.

Amici di nessuno...

szucsy89
Ha érdekel az "indok" nézz át a Milanba... bár ez nem indok vagy kifogás, csak összegeztem nagyjából az idényt. <#integet2>
9csöves9
"Amauri labdát szerez
Joveticset meglepi ez
Kéri tõle: „Passzold nekem
Mert úgy biztos helyzet terem!”

... Így is tesz a brazil ember
Önzõ lenni õ most nem mer
Újra elõtte a labda –
Joveticstõl visszakapta!

Abbiati vele szemben
Nem is lõhetné el szebben:
Így segít a Juventuson
Ez a kétballábas fazon."