44078
-
#37549 "Conte elmondása szerint Giak valami kisebb fertőzés miatt hagyta ki a meccset, a GdS információi alapján Vidalnak ugyanaz a kisebb térdproblémája van, ami hétvégén (vélhetően az Atalanta elleni bajnokit kell kihagynia), Nickiboyra viszont combhúzódás miatt hosszabb, néhány hónapos pihenő vár." -
#37548 Legalább nyertünk, Seba egész jól játszott, a védelem kitűnő volt ismét. Nagyon remélem Vidal sérülése nem súlyos. Remélem azért Bendőé se, elég ha pár hétre megsérül, azt mehet is haza. -
#37547 De kurva jó... minek kell egy ilyen meccsen egyáltalán játszatni Vidalt? -
#37546 Jól van, akkor tényleg jobb, ha nem játszik, és nem lövünk gólt...
#37540: Miért tiltanák el? Teljesen más volt, mint Kraszicsé. Semmi nem múlott már rajta. -
#37545 Sajnálatos módon, nekem fogalmam sincs róla, hogy ő hogyan tolja, de ha válogatott, akkor nagyon mellé nem foghatunk. És jól jön majd, hátul kevés a jó ember, amúgy is. -
#37544 Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus megállapodott Salvatore Bocchettivel, így az olasz válogatott védő a szezon végén érkezhet Torinóba.
Az olasz belsővédőt 2013 decemberéig köti szerződése a Rubin Kazanyhoz, de a Tuttosport értesülései szerint kész lenne korábban elhagyni az orosz klubot.
A lap szerint a Bianconeri már meg is állapodott a 26 éves játékossal a nyári klubváltásról, már csak az igazgatónak Beppe Marottának kell egyességre jutnia a Kazannyal. -
#37543 sztornó, a sárgalapjai miatt lesz eltiltva:D -
#37542 úgy néz ki kap egy meccses eltiltást, hát ez van, majd remélem azért nem csak Juve játékosoknál jár el így a szövetség:)
holnap kupa a Cagliari ellen, Bendő állítólag tuti kezdő, ha most sem talál be akkor soha.télen fel kell bontani a kölcsönszerződést -
#37541 :DD
hát nem jönne jól az eltiltása, de az is biztos, hogy elgondolkodna rajta talán más is.
Csak Olaszországban ez kivitelezhetetlen, minden meccsre jut egy ilyen, vagy kevésbé durva de hasonló szimulálás, és akkor mindig ki kéne szórni az embereket. -
#37540 hülye Bendtner ilyet írt ki utána a twitterre: "Ki lőtte le Bonuccit?" :D
amúgy isten ments, hogy Bonunak eltiltást követeljek, de szerencsétlen Milos jut mindig eszembe az ilyenek után. eltiltották egy ennél kevésbé durva szimulálásért 3 meccsre, pedig azelőtt meg azután sem volt ilyenre példa senkinél a bajnokságban. onnantól ment kb a kukába a játéka. -
#37539 én szégyelltem magam miatta...hihetetlen mekkora kamu esés volt -
#37538 valószínűleg Alessio hallotta mit mondott neki oda Q, te meg nem...
tegnap ennyi elbaszott ziccer után simán megérdemeltük volna, hogy kiegyenlítsen a Palermo, Bonu volt a legdurvább. -
#37537 Ez még magában ok lenne. Pogba amikor elkésett az edzésről, nem játszhatott, teljesen rendben volt.
Alapból az is rendben lenne, hogy Q-t emiatt bünteti, hülyeséget csinált, megérdemli. Hagyja ki pár meccs erejéig.
De az, hogy most már teljesen száműzi őt emiatt, kockára téve a csapat eredményességét, az igenis egy nagy vicc. Pláne hogy nem fejbe rúgta Alessiót, csak elsétált mellette kézfogás nélkül és fel volt háborodva.
Ez szimpla erőfitogtatás. Azok szoktak ezzel élni, akik gyengék. Conte egy jó edző, nem attól lesz nagy, ha megmutatja, hogy bárkivel jól ki tud baszni. Ennek így semmi értelme. Úgy tűnt, már várt arra, hogy oka legyen mellőzni Quagliarellát. Ráadásul következetlen is, mert akiket szeret, azok kvázi bármit megcsinálhatnak. -
#37536 Hát, van igazság abban, amit írsz, de az, hogy "Conte is egy kurva nagy vicc", azért az nagyon erős.
Őt is meg lehet érteni - ő a "főnök", és van a keretben X játékos, ha egynek megenged ilyen viselkedést, a többi is gondolhatja úgy, hogy neki is szabad. Quagliarella paraszt volt, aminek vannak következményei.
Más kérdés, hoyg ez a csapatra valóban nem hasznos, meg az is, hogy ugye Conte eddig sem csípte valamiért, amit én is sajnálok. -
#37535 nem szereti q-t mert déli cigány -
#37534 Azért Conte is egy kurva nagy vicc. Quagliarella a lecseréléses incidens miatt teljesen száműzött lett, szerintem télen távozik is. Gratulálok Antoniónak, Vucsinics a szerelme akármit művelhet, de Q, akit amúgy se csíp, egy hiba miatt mehet a szemétbe. Végülis ha azt akarjuk, hogy Seba mellett egy csatárunk se lőjön már gólt a szezonban, akkor jó ötlet. Különben nem tudom mire jó ez az erőfitogtatás. -
#37533 Vucsinics mekkora passzt adott a gólnál! :)
Hihetetlen ez az ember. Sokáig a nagy semmi, utána egy-két ilyesmi. -
#37532 Mircea Lucescu: "I would say the team who wanted it more won in the end. However, it was an even game and I am pretty satisfied with our performance. Juventus played with more aggression and determination as we 'failed our exam with the professor'.
We did our best, I tried to motivate my lads, but it was not enough. We are still happy to qualify, because we need to play more matches against high-quality, respected sides. However, we are not afraid of anyone in the draw, but maybe just a little worried about Barcelona." -
#37531 Én se tartok most se a Realtól, se a Portótól, se az Arsenaltól, de ha reálisan nézzük, akkor ez a 3 legerősebb csapat a 2. kalapból. Azért a Madrid kifoghat egy nagyon jó napot, illetve addig még formába is lendülhetnek, úgyhogy nyolcaddöntős ellenfélnek semmiképp nem akarnám őket.
Arsenallal meg az a bibi, hogy az elmúlt 10 évben nagyon nem szerettünk Angliába menni, a Pool és az ágyúsok ellen is megégtünk már. A Porto meg érezzük, hogy nem ugyanaz a kategória, mint a Celtic vagy a Galata. -
#37530 Bayern MonacoXDXD
nem is tudtam, hogy olaszul így vanXD
nagyon nagyXD -
#37529 adom, ráadásul én ettől az idei Realtól sem vagyok elájulva, én őket szeretném ellenfélnek :) ellenük biztos, hogy jobban felszívják magukat a srácok
nagyon örültem a tegnapi győzelemnek, kicsit olyan érzésem volt, hogy a Shaktar azt hitte, hogy nekünk is tökéletes az X, és a 2. félidőre kaptak észbe, hogy baszki ezek itt nyerni akarnak:)
a gólunk előtt les volt, de egyrészt lefosom, másrészt az ilyen visszalépős szitukat azért kurva nehéz megítélni. jobbak voltunk, Alessio cserélhetett volna kicsit előbb, mert sokan már a seggükön vették a levegőt.
és akkor most jöjjön ANTONIO CONTE!! -
#37528 Ja, és ezt beszoptam :DDDD -
#37527 Á, Porto gyenge idén, Arsenalt is vernétek simán. Ott most nincs aki gól rúgjon, és a védelmük is gyengébb mint tavaly volt. Egyedül a Realtól kell tartanotok. -
#37526 ISTEN HOZOTT ÚJRA EURÓPA!!!!
ISTEN HOZOTT CONTE!!!!
Tökéletes estét zártunk :) -
#37525 lol olaszul Monaco a MünchenXD
-
#37524 Ezt elnézve örülök, hogy nem másodikok lettünk. Realt azért elkerülném, bár mindig elkalapáljuk őket. :D Portót és Arsenalt is inkább. A többiek közül majdnem mindegy, mert nagyon gyengék.
#37521:
Ma Pogba hozzállása is példaértékű volt. Mutassatok nekem pár hasonló korú játékost, aki a 16-oson belül elesik úgy, hogy volt némi kontaktus közte és a védők közt, és nem marad lenn, nem áll meg reklamálni, hanem felpattan és megy a labdáért. -
#37523 -
#37522 Gigi egy igazi példakép, hihetetlen, hogy mekkora sportember. -
#37521 -
#37520 Leonardo Bonucci, Juventus defender: We tried to counter-attack because in Turin we struggled when we tried to attack them from the start. If we play with the spirit we showed tonight we can beat any team.
-
#37519 igen, a mester visszatér! :D -
#37518 Ott csoportmásodiknak írták őket... Nem tudom miért. Na mindegy! Kit érdekelnek?! :D -
#37517 Legjobb csoportharmadik vagy mi? Platini reformja már az idén elérte a BL-t, 48 csapatos lesz a kieséses szakasz? -
#37516 Remek volt! Nem mondom, hogy nem lehetett volna jobban játszani, nem brillíroztunk úgy, mint a Chelsea ellen, de megérdemelten nyertünk, mert jóval több és nagyobb helyzeteink voltak. Jó csapat ez a Sahtar, azért mindenképp megsüvegelendő, hogy ebben a csoportban lettünk veretlenül elsők és nyugodtan várhatjuk a sorsolást.
Azt mondom, a csoportmásodikok közül nincs kitől félnünk.
Imádom ezt a csapatot! Az a küzdőszellem, ami látszódott a csapaton, hatalmas!!! A védekezésünk pedig az egyik legjobb Európában. Ma még Vucsinics is beállt a sorba és jó játékkal rukkolt elő, kivételesen meg kell dícsérnem. -
#37515 Várjatok, lehet, hogy csúnyán benéztem. A Chelsea is továbbjutott a Soccerway szerint. -
#37514 szép volt
bejött a babonám, ha meccs előtt van preview mindig nyerünk -
#37513 mi? köv. bajnokitól már ő lesz a padon?
egyébként megérdemeltétek a csoportelsőséget, remélem kikaptok egy realt, nagy meccs lenne :D -
#37512 Csodálatos! :) Nagyon vártam már vissza Conte-t! Chelsea-nek pedig viszlát, irtó ciki címvédőként kizúgni az EL-be. -
#37511 csoportelsők lettünk, Conte szabad. kell ennél több egy napra? :) -
#37510 A kezezésre gondoltam :DD