Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
a szövetségnél már húzzák a szájukat egyesek amiért fel szeretnénk tenni a 3. csillagot (hozzáteszem jogosan) amennyiben megnyerjük idén a bajnokságot.

tippem ma estére:

Cesena-Juventus 0-2
Milan-Genoa 1-1

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Az nagyon fasza lenne! <#eljen>

Amici di nessuno...

9csöves9
összehozzuk😊

Rockynhooo
hohó ha van hely engem se felejtsetek el 😊 Én annyival vagyok beljebb hogy a pénzem meg van rá viszont jó lenne jó társaságban , mondhatni "ismerõsökkel" nyomni egy túrát 😄 Hangulattal és a máj leterheltségével nem lenne gond 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
Lámalát 3 meccsre eltiltották.örülök,hogy a jó öreg Francescától tanulnak arrafelé a fiatalok😊

9csöves9
persze! a napokban eldõl,hogy mi lesz.nekem is pénzfüggõ a dolog,azért is nem jelentkeztem a szurkolói klub által hirdetett útra,mert nem akartam,hogy utána vissza kelljen mondani.

ha anyagilag úgy állok, az élmény miatt tudnék csatlakozni?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

9csöves9
tesómnak van trieszti ismerõse,majd õt megpróbáljuk rávenni,hogy vegyen idõben jegyet,akkor csak 30 euró darabja.kis bökkenõ,hogy Fiorentina szurkoló,és a Torinót is csipázza😄

ha összejön akkor még 2-3 hely van a kocsiban

Trunks
Ennyiért csak Borriellóval lehet iszogatni. 😊) Abban meg nincs sok köszönet. 😄

#35997: kösz. A neten néztem, 200 euró most a jegy, ami nem túl olcsó. És ugye az csak a jegy...

Amici di nessuno...

forzajuve5
õk verekedni járnak a kocsmába, nem inni 😄

Én egy meccs utáni Vidal,Bonucci féle ivászattal is kieggyeznék<#pias>
9csöves9
nem baj,mindig van mit überelni.legközelebb mi együtt edzünk a csapattal😄

Bezzeg nálunk ilyen nem volt...Írok is Patriknak hogy egy ötvenest dobjon már vissza <#nevetes1>
szucsy89
wow azért ez nagy szó. biztos egy életre szóló élmény volt annak a 105 fõnek
9csöves9
azaz😊 105 fõvel volt kint a JCH a Roma ellen,velük ment az m1 és a digi is és õk csináltak riportot Contéval és négy játékossal.õk is mind kaptak a sálból😊

szucsy89
Hogy került a kezébe a magyar szurklói sál? (azt hiszem jól láttam hogy az 😄)
9csöves9
errõl sanszos,hogy igen,de tervezzük,hogy külön kinézünk kocsival.majd írok,ha lesz valami

9csöves9
1.09nél tessék figyelni a sálat Conte kezében😊))

http://www.digisport.hu/video/9035

Zsolti9014
Hatalmas volt a tegnapi meccs, imádom ezt a csapatot! 😄

Csak az a csicska ne lenne nálunk. Mikor végre megszabadulunk a mûbraziltól, mintha kötelezõ lenne helyette egy másik fogalmatlan...

Hajrá Magyarország!

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5

Trunks
Ha már ígértem, akkor itt a hátralévõ menetrend:

Juventus:
Cesena (i): rég kiesett, nincs miért játszaniuk
Novara (i): rég kiesett, nincs miért játszaniuk
Lecce (o): bennmaradásért küzdenek, nagyon kellenek nekik a pontok
Cagliari (i): elvileg bennmaradásért küzdenek, de addigra már eldõlhet, hogy nincs miért játszaniuk
Atalanta (o): valszeg addigra már nem lesz miért játszaniuk+ugye Padoin bónusza

Milan:
Genoa (i): bennmaradásért küzdenek, nagyon kellenek nekik a pontok
Siena (i): nincs miért játszaniuk
Atalanta (o): valszeg addigra már nem lesz miért játszaniuk
Inter (i): nem valószínû, hogy lesz miért játszaniuk, de azért városi rangadó
Novara (o): rég kiesett, nincs miért játszaniuk

Amici di nessuno...

Grove4
Egy lépéssel közelebb a scudettohoz, GRANDE JUVE!!!

Bár nem szeretem a Milant, de jó látni, hogy vannak olyan szurkolók, akik normálisak és korrektül nyilatkoznak (lásd Milan blog a népsporton), meg itt is sg-n.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kaplan
Épp az elõbb néztem a táblázatot, 18(!!) kapott gólnál járunk még csak. Szerintem ez Európa szerte a legkisebb mutató idén a bajnokságok ezen szakaszában.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Szép teljesítmény, a 11-est szerintem meg lehetett adni, mert volt testi kontaktus. Nem mintha túl sokat számított volna. Kicsit sajnálom, hogy nem lõttünk 6-7 gólt, mert simán lehetett volna, de megértem, hogy spórolt a csapat.

Borriellót viszont nem akarom többet a pályán látni. Rossz nézni, mind a fejét, mind a játékát. Megint nem volt egy jó megmozdulása sem, nagyon kilóg lefelé.

Ma Vidalt, De Cegliét és Vucsinicset emelném ki, de az egész csapat jó volt. Kezdõdhet a számolgatás!

Amici di nessuno...

Ibuki
1 szó: úthenger 😄

Spirito Juve!

4-0 atyaég😊 ez a Róma sem a régi, út a bajnoki cím felé😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Köszönjük Conte, hogy majdnem sikerül egy ilyen estét is elrontani... Komolyan, fizet neki vki, hogy ezt a szerencsétlent játszassa? Del Piero (és Matri) pedig ott ül a padon... szégyen!!!

Amici di nessuno...

Count Adyn
MArci 4 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hát fiúk, ez eddig könnyebb mint gondoltuk.

Count Adyn
Hát ideje volt már egy tizit kapni, mégha csak ien mû is jutott😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Eléggé benézte...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Ezt benézte a spori.

Kaplan
Ez kamu volt. Én még tizenegyes sem adtam volna, nem hogy piros lapot..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Stekelenburg kiállítva és tizi...

nagy verést kap ma a Roma :S

Vidal 2 gól😊

Count Adyn
ezbuzi😄DDA VIDALVIDAL 😄D 2-0 😄

Vidal az isten!

Soha rosszabb kezdést!:-)

Ibuki
Köszi 😊

Spirito Juve!

Trunks
Ilyenkor itt célszerû keresgetni: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

Amici di nessuno...

Ibuki
Valaki tud linket a meccshez?

Spirito Juve!

Trunks
Akkor errõl sikeresen lekéstem? Pont most pár napig nem néztem a fórumot...

Amici di nessuno...

Trunks
Na srácok, itt a hatalmas lehetõség! Ha ma megcsapjuk a Romát, akkor bármi lehet. Köszönjük meg a Bolognának, hõsiesen védekeztek, a kontráik pedig veszélyesek voltak. A végén még örülhetett az 1 pontnak a Milan.

Amici di nessuno...

Grove4
8-án 😄 és a 21. volt 😄

Grove4
8. volt, de köszönöm.

Nekem is van hasonló, csak annak a másik felén Alex is rajta van.
Egyébként ha most van a szülinapod akkor boldog szülinapot! :-)

gabber_saviola
egy 200 forintos ikeás korsóra rányomnak egy Juve címert és máris 2000? nem semmi profit. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forzajuve5
bizonyos köröknek megint nem tetszik a menetelésünk, és azt találták ki, hogy Conte tudott egy megbundázott meccsrõl még a Sienas korszakában. az egyik akkor játékosa vallott ellene