44078

ibogldrc.jpg

• eddie
    Link
  • Csacsi
    Linket tud valaki?Koszi
  • Csacsi
    Szokás szerint szarunk a kupára :)
  • Breki33
  • forzajuve5
    Drogba körül megint megy a mizéria. ügynöke szerint tárgyalunk vele, a csapat részéről egyik nap azt nyilatkozzák h szóba se került, most utoljára annyit mondott Marotta, hogy amennyiben gazdaságilag megengedhető akkor akár jöhet is... mindenesetre nagyon kellene valaki aki elől állandó jó teljesítményt nyújt
  • 9csöves9
    hát erre csúnyán rábasztunk, nem tudom honnan jön elő néha ez a nagyképű stílus. Conte remélem elvert mindenkit a meccs után...mondjuk ő is rendesen benne volt, nem szabad egyszerűen ennyire felforgatni a csapatot, nem olyan mély még a keretünk. Caceres mellőzését abszolút nem értem, Peluso és Padoin helyén is lazán kezdhetett volna,Pelusot butaság volt hátvédként kezdetni,ennél a 3-as rendszernél azért nagyon nem árt az összeszokottság hátul.mind a két gólnál ő maradt le...

Marchisioról egyre jobb hírek jönnek pár meccset fog csak kihagyni szerencsére
  • Zsolti9014
    Köszi!
  • wright
    1 kicsit össze kell szedni a srácokat az biztos!Én a Lazio-ban nem hiszek,már a kutyákban sem,a Napoli lehet még veszélyes,meg ilyen meccsekkel mi-magunkra :)
  • Trunks
    Valszeg ja, csak elnézve a többiek teljesítményét a következő 5 fordulóban eldönthettük volna a bajnokság kimenetelét. Így azért még lehet meleg a pite, ha a rangadókat úgy hozzuk, mint ősszel.
  • Trunks
    Gyors összefoglaló annak, aki nem látta: sokkal jobbak voltunk az első félidőben, a Sampnak nem sok köze volt a meccshez, Buffonnak egyszer kellett védenie, akkor se nagyot. 11-es jogos volt, Seba belőtte. Nem sokkal később jött a kiállítás, buta szabálytalanság a félpályánál, második sárga. Utána a bíró kompenzált, mert nem adott meg egy teljesen egyértelmű 11-est (Matrit lövés közben felrúgták). Innentől kezdett úgy kinézni a meccs, mint az Atalanta ellen, azonban most nem rúgtuk be a helyzeteket.

Majd Buffon benyelt egy könnyű lövést, innentől vérszemet kaptak. Mi támadtunk kb. 10 emberrel, lekontráztak, a csávó pedig élete gólját lőtte a rövid felsőbe. Buffon tökéletesen zárta a szöget, nem lehetett védeni. Utána rúgtunk kapufát, voltak helyzetek, nem mentek be. Összességében egy agyonnyert meccset adtunk le.
  • wright
    Talán így a közepén még belefér :/ Ahogy látom nem kell rotálni Conte-nak,majd a sérülések megoldjál ezt a kérdést sajnos.
  • Trunks
    Leszarom, hogy kikaptunk, remélem Marchisio sérülése nem súlyos. Nagyon rosszul nézett ki.
  • Trunks
    Annak aki nem látja: Marchisio sérülten játszik, mert nincs több cserénk. Sőt, előbb majdnem gólt szerzett.
  • wright
    Itt is van baj...
  • Zsolti9014
    Úgy érzem, lehet, hogy jobb, hogy most nem látom a meccset.
  • Trunks
    Vucsinics is bazmeg mindig a világ gólját akarja rúgni... 7 méterről nem behelyezi, hanem neki be kéne bikáznia...
  • Trunks
    Ha ilyen biztosan lövi Seba a 11-est, akkor eddig miért nem vállalta el? Már kellett neki nagyon egy gól.
  • Trunks
    Egyrészt kényszerből, mert a két kezdő szélsőnk+Chiellini hiányzik, de azért elég furcsa az ex-atalantás játékosok ennyire erőltetése Conte részéről. Főképp kockázatosnak érzem Peluso rögtön mélyvízbe dobását. Nem tudom játszott-e egyáltalán már háromvédős szisztémában hátul.
  • forzajuve5
    érdekeset húzott ma Conte, igaz nagyrészt kényszerből

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Peluso; Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Matri, Giovinco
  • banok
    15.00 Juventus-Sampdoria
    streamek:
  • forzajuve5
    legalább nem kell Puzsért hallgatni meccs közben. kell keresni egy jó streamet és had szóljon. személy szerint nem tudom nézni a meccset mert menni kell mindjárt dolgozni, de lélekben ott leszek a képernyő előtt :)
  • Csacsi
    Most nézem, hogy a sportklub nem élőben közvetíti a meccsünket, hanem csak felvételről?

Miért jobb a Milan Siena meccs? Két kiesőcsapatról van szó, talán azért :)
  • 9csöves9
    a 13-as mezt válaszotta

közben az Athletic pedig a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy a Juventus megkezdte a tárgyalásokat Llorentével. nem bánnám ha már télen jönne
  • 9csöves9
    Peluso átesett az orvosin, ma már edzeni is fog.üdv néki!

• Breki33
  • 9csöves9
    Peluso jön balra kölcsönbe, 1,5 milla most és 3,5 nyáron, ha véglegesítjük. amolyan "kötelező opció"...

nem sokat láttam játszani, igazából kb annyi szerepe lesz mint Padoinnak.
  • Breki33
  • Breki33
    Merry Christmas Juventus

• eddie
    Boldog Karácsonyt!
  • gercse
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • forzajuve5
    Boldog Karácsonyt Minden itteni fórumozótársamnak! :)

• Forza Italia
    Boldog Karácsonyt minden Juventinónak :):)
  • 9csöves9
    vagy megy a Toroba...
  • szucsy89
    Drogba már házat néz Torinóban, bár sajtóhír... lehet csak terelnek nálatok aztán közben már megvan az egyezség.
  • Trunks
    Bocchetti jó lenne, ha nem kérnek érte túl sokat.

Pedig hülyeség lenne a BL-nyolcaddöntőben tartalékolni, amikor (fél) utcahosszal vezetjük a bajnokságot. Pláne, hogy nincs első számú riválisunk, mögöttünk kb. 4-5 hasonló képességű csapat van, rengeteg körbeverés lesz itt még. Ha nagyon nem toljuk el, akkor ezt a bajnoki címet be kell húzni. A BL-ben pedig a negyeddöntő a minimum, pláne ilyen sorsolással. Utána pedig úgyis nagyrészt azon múlik, hogy kit kapunk.
  • 9csöves9
    Immobilet szó nélkül visszahoznám nyáron, már csak az ellenünk mutatott teljesítménye miatt is. Asamoah pótlása érdekes lesz, nem nagyon hallani neveket, talán Armero kerülhet a képbe, de ő elég közel áll már a Milanhoz. védőnek elhoznám Bocchettit a tatároktól, az a hír járja, hogy hajlandóak lennének egész korrekt áron eladni.

most néztem milyen kellemes kis sorozatunk lesz februárban...Fiorentina,Celtic idegenben,Roma idegenben 1 hét alatt. van egy olyan érzésem, hogy Skóciában bőven elég lesz nekünk egy 1-1 nem fogják magukat széthajtani a srácok.
  • forzajuve5
    Immobile beköszönt az internek, a végeredmény döntetlen lett. így 9 vagy 8 pontos előnnyel várhatjuk a folytatást (Lazion múlik a dolog).

Drogba nem fog érkezni. Marotta a napokban nyilatkozta. viszont Chiellini és Asamoah ideiglenes, valamint Lucio végleges hiánya miatt azokra a posztokra érkezni fognak emberek a mostani átigazolási időszakban.
    nagyon úgy látom, hogy Marotta és a vezetőség arra hajt, hogy nyáron ingyen meg tudja szerezni Lllorentét. csak nehogy koppanjanak mikor nem minket választ majd.
    bátor dolog lesz így nekimenni a bl kiesések szakaszának
  • 9csöves9
    vicc lett volna ha nem nyerjük meg ezt a meccset. biztos voltam benne hogy nyerünk, a kihagyott tizi után ment is egy kisebb összeg 4-es oddson a győzelemre:)

a spori botrányos volt, nekik kamu 11-es, nekünk egy elmaradt a Q-Astori esetnél ahol ki is lehetett volna szórni Astorit.később meg kiállítja a semmiért meg kapunk a semmire egy 11-est...na meg Asát is szépen kibaszták a labda alól egyszer. kéne egy 11-es rugót találni, mert rengeteget elbaszunk.mondjuk volt egy, csak el kellett zavarni ugye...
  • Laccyka93
    Vucit én most nem szidnám (amúgy sem szoktam), de mégiscsak az ő lövéséből lett a gól.. plusz csereként jött be, s azért sokat tett a támadójáték fellendüléséért. Legalább lőtt, a többiek csak passzolgattak jobbra-balra.. örök igazság, de lövésből lesz a gól. És lett is. Mellesleg én őt kezdettem volna Q helyett..
  • Trunks
    Matriban meg remélhetőleg gátakat szabadít fel végre, hogy az ő góljaival fordítottunk.