44078
-
#37749 ilyen nincs -
#37748 Erre nincsenek szavak... ezek után nem érdemeljük meg, hogy továbbjussunk, de a Lazio kurvára nem érdemli meg, hogy ilyen teljesítménnyel döntőt játszhasson.
A hosszabbításban volt annyi helyzetünk kis túlzással, mint nekik a két meccsen... Sebának és Marchisiónak is be kellett volna könnyedén lőnie annál a helyzetnél. -
Laccyka93 #37747 Ilyen meg nem létezik amúgy a világon sem... -
#37746 Ennél a gólnál azért szegény Storari is érdekesen mozgott.
Baszki! Marchisio!!! Baszki! -
Laccyka93 #37745 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem most van ki egy picit a faszom... a játékvezetővel, a lazio bunkerjével, a komplett csatársorral, de kifejezetten most Giovincoval... amúgy mennyivel labda biztosabb a Vidal-Marcsi-Pirlo tengely, mint a Padoin-Giacc-Marrone csoda hármas... -
#37744 Na megint sok helyzet kellett nekik a gólhoz... Persze Peluso barátunkról kaptuk megint a gólt, jó igazolásnak tűnik. -
#37743 Ezt nehéz vitatni. -
#37742 ez a bíró se áll készen befújni egy 11es -
#37741 Ilyen középpályával ha továbbjutunk, az csodával határos lesz. Isla-Vidal-Marrone-Padoin-Giaccherini. -
#37740 :D
A Juventus egykori játékosa, Davide Lanzafame fél évre a Budapest Honvéd együtteséhez szerződik kölcsönbe.
pedig Ő is mekkora tehetségnek indult -
#37739 beszaladt a pályára meccs után pár kedves szót váltani a spori elvtárssal -
#37738 Nagyon elszomorít engem, ami a mai futballban megy. Kettős mérce, csalás, pénz, ez mozgat mindent...
De remélem én is, hogy felezik. -
#37737 Ő meg miért? Amúgy szerintem automatikusan letöltődik ilyenkor az eltiltás.
Azt nem értem, hogy a bírót ilyenkor miért nem vonják felelősségre. Ő bármit megtehet büntetlenül? -
#37736 Chiellini is kapott egy meccset. gondolom azt megoldják annyival h nevezik következő meccsen a keretbe :).
remélem lehet fellebbezni és akkor felezik Conte büntetését -
#37735 "Hétfőn két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője, valamint a torinói labdarúgócsapat védője, Leonardo Bonucci a Genoa elleni szombati bajnoki (1–1) végjátékában tanúsított sportszerűtlen magatartásáért."
Marottát feb. 18-ig tiltották el.
-NSO- -
#37734 Ez szerintem is egyértelmű helyzet volt, más kérdés, hogy a szabályokat is át kellene gondolni. Jobban kellene rámenni a színészkedésre, de pl. a túlzott gólörömöt csak tényleg indokolt esetben büntetném stb. Szóval azért szerintem vannak hiányosságai a szabályoknak minden téren, persze azért az emberi korlát is ott van, de itt ha valamelyik asszisztens látta a kezezést és jelezte is, akkor a bírónak el kellene fogadni, ha már ő nem állt olyan helyzetben.
Meg tényleg ez mi, hogy nem állt készen? Inkább mondta volna, hogy nem látta, ha már gyökér. -
#37733 fociztam egy párszor, egyszer se úgy csúsztam be, hogy a kezeim a levegőben vannak mint Superman-nek. én úgy értelmeztem a nem állt rá készen sztorit, hogy nem mert eldönteni egy meccset egy utolsó perces 11-essel. remélem egy eltiltás alatt megtanulja majd kezelni ezt a helyzetet. de van egy olyan érzésem, hogy Conte,Lichtsteiner meg még 1-2-en biztos több meccset fognak kihagyni mint ez a gyökér.
#37727: megmondom őszintén, erre a jelenetre egyáltalán nem emlékszem, nem tudom hol a faszban voltam éppen. de ha szőrözünk, volt egy Vucinic mezrángatás a gólhelyzetben, szóval ez így még mindig 2-1.
nem azt mondom, hogy a sporin múlt, de akkor is bassza meg az anyját. -
#37732 Llorente súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett. pontos részletek és diagnózis később mikor részletesen megvizsgálják.
amennyiben komoly a dolog simán felbonthatjuk a szerződést. -
#37731 A Milan ellen Isla kezezésénél is hasonló volt a szitu. Az ilyet BE KELL fújni! -
#37730 Én is marha dühös voltam a bíróra az eset után, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ezt be kellett volna fújni. Eleve a szabály is elég béna: szándékos kezezést bünteti csak. Na most ha tényleg így fújnának a bírók, kb. soha nem kéne lefújni ezeket az eseteket, mert hányszor van olyan, hogy direkt kézzel ér vki a labdába (lásd Suárez 2010-es VB)? Ha ebből a szemszögből nézzük, a csávó becsúszott, tök szerencsétlenül találta el a labdát, rárúgta a kezére. Szándékosnak nehezen mondható. Másrészről szerintem pedig egy ilyet igenis szabálytalannak kellene nyilvánítani.
Mit jelent amúgy, hogy a bíró "nem állt készen a büntető befújására"? Ezt nem tudom értelmezni. Vagy tizi, akkor befújja, vagy nem, akkor nem. Ha vkinek ennyire hiányoznak a tökei, akkor menjen labdaszedőnek, ott nem kell nagy döntéseket hozni.
Borriellótól tényleg szép gesztus volt, nem vártam volna. -
#37729 Eltoltam, valaki törölje pls.
Itt az amit akartam az előbb:
-
#37728 Ez a kép, ez nagyon durva:
-
#37727 nem akarom vitát szítani, mert tényleg jogos tizitől fosztott meg a bíró, de azért ez is igen véleményes volt
de már megszokhattuk, nevetséges ami a serie a-ban bíráskodás néven folyik. ilyet, hogy nem állt készen büntetőt befújni?! ez mi?! -
#37726 a spori egyébként nápolyi születésű, pár éve nagy örömmel nyilatkozta, hogy hatalmas élmény volt vezetni neki egy Napoli meccset, hisz gyerekkora óta Napoli szurkoló. a tegnapi meccs után csak annyit mondott, hogy nem állt készen a büntető befújására.szép bazmeg. -
#37725 a gólbíró és a partjelző is jelezte a kezezést a bírónak, de ez a nyomorék nem merte befújni. nagyon bíztam benne, hogy valaki lebasz neki egyet ott a nagy kavarodásban. hihetetlen.
más: Borriello fél év alatt jobban megtanulta tisztelni a Juventust, mint Immobile Juve nevelésként.remélem figyelt a jó Ciro, hogy mit is kéne ilyenkor csinálni... -
#37724 Attól még tragikus volt a játék. Ráadásul februárban már indul a BL is, úgyhogy nem ártott volna most nagyobb előnyre szert tenni. -
IXEMGabeo #37723 bár megtehetném akkor nem éheznék itthon:) Semmi rosszat nem írtam amúgy. Ha a Napoli nem tudna nyerni akkor is vagy 6 vagy 4 pont előnye lenne a csapatnak -
#37722 Te meg mit pofázol? Köszönjük a hasznos hozzászólást. Mehetnél a sportklubba szakérteni. -
#37721 ja, azon kívül nem sok pozitívum van -
IXEMGabeo #37720 mit sírsz? 1. helyen áll a csapat -
#37719 Ez már tragédia. Nem is számolom hányadik meccset adjuk x-re vezetésről ebben a szezonban. Ettől a Genoától tavaly 5 meccs alatt sem kaptunk volna gólt. Mondjuk most is egy helyzetük volt összesen.
Nyáron nagy tisztogatásra lesz szükség: De Ceglie menjen, kivéve ha senki se jön a bal oldalra, Giaccherinit viszont mindenképp elküldeném. Tavaly tavasszal voltak jó meccsei, idén viszont egyfolytában a tavaly szeptemberi önmagát mutatja. Nem tudom, hogy juthatott el a válogatottságig. Pepét is el kell adni, ha egyáltalán nem tud játszani sérülés miatt.
Vmint olyan csereemberek kellenének, akik képesek gólt szerezni. Jelenlegi helyzetben ez talán csak Pogbára igaz a csatárokon kívül. Úgy látom a legnagyobb probléma nem is elöl van, hanem a széleken. -
#37718 Balszélre mindenképp kell vki, mert De Ceglie lószar védekezésben. -
#37717 Aztán meg ad egy ilyen labdát... kurva nagy vicc ez az ember. -
#37716 Az első 10 percet leszámítva ezt talán a legrosszabb félidőnk volt a szezonban. Vucsinics pedig szerintem élete legvacakabb 45 percét produkálta. Pedig azt hittem már jó formába kezd lendülni... Konkrétan nem hiszem, hogy volt labdája, ami ember közelébe ment. Megpróbál trükközni 4 védő ellen, persze rögtön leszerelik. Nem érdekel ki jön be helyette, de ha most nem hozza le Conte, akkor soha. Ilyen undorító flegma teljesítménnyel ne maradhasson már a pályán egy játékos se.
Seba azért ott van a padon, Marchisio is felmehet csatárnak, pedagógiailag valszeg az is jobb lenne, ha 10 emberrel folytatnánk. Már előre félek Anelkától... (amúgy meccs közben mondta a kommentátor, hogy november óta nem játszott meccset, nagy erősítés lesz) -
IXEMGabeo #37715 majd belendül
Quaiarellát játszatni kéne az a pali írtó nagy gólokra képes:D -
#37714 Buffon - Barzagli, Bonucci, Cáceres, - Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, De Ceglie, - Vucsinics, Quagliarella.
Matri állítólag náthás, Giovinco pedig kisebb sérüléssel bajlódik. Így adta magát a csatárpáros. -
#37713 Llorente jó csatár, igen. De úgy, hogy a Bilbaónak nem kellett, és mások sem versenyeztek a megszerzéséért (már azok alapján, amit hallani lehetett), plusz nem is játszott gyakorlatilag fél éve, és valszeg nyárig se fog, így azért elég erősnek tűnik az a 4,5 milliós fizetés. Ingyen mindenképp jó igazolás, csak kicsit úgy érzem lehetett volna faragni a fizetésén. Gondolom neki se mindegy, hogy a Juvéban játszhat vagy mondjuk a Sunderlandben. -
#37712 akarom mondani Juventus-Genoa -
#37711 Jó csatár csak kb. nemsokat játszott ebben a szezonban így elég lutri mégha ingyen is van! -
#37710 20.45 Juventus-Chievo
tv: Sportklub hu
streamek: