Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Isten éltessen!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
most is jöhetne egy ilyen szülinapi ajándék. igaz most van egy nap csúszás mert nem ma játsszák a meccseket, de ennyi belefér 😄

9csöves9
nagyon remélem,hogy szar volt nekik!

Zsolti9014
<#eljen> Azért szar lehetett nekik, nem szeretném átélni ugyanazt!

Ellenben az jutott eszembe, hogy most hétvégén életemben talán elõször fogok az Internek szurkolni, de nagyon! 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Boldog május 5.-t mindenkinek!

Istenem,de gyönyörû nap volt és már 10 éve😊

9csöves9
jesszus én bajban lennék ha nálunk is ez lenne😄 múltkor a Lecce ellen éjszakás voltam,projektorral kivetítve néztem a meccset közben meg söröztem😄

forzajuve5
az egész rohadt munkahely be van kamerázva és a fõnököm azt hiszi ez a big brother show és állandóan azt bámulja 😄

Trunks
Igen, pont ezekre gondoltam. A múltkor a Cesena meccset nem tudtam élõben nézni, de estére már felkerült a rojadirectára. Leszedtem, megnéztem, teljesen megfelelõ volt. Jó képminõség, jó angol kommentátor.

Amici di nessuno...

itt és itt lehet megnézni a mérkõzéseket pár órával utánna. Utóbbinál regisztrálni kell, elõbbinél viszont sokszor le sem kell tölteni hanem ott azonnal megtudod nézni. Munkám miatt én is ezt a módszert vagyok kénytelen használni, de tökéletesen megfelel.

Trunks
<#eljen>

Amici di nessuno...

Például Udine.Visszatérünk rá.
Trunks
Ha van autó, akkor én kb. bármikor kapható vagyok ilyenre, ha idõben leszervezzük. Udinébe pl. tuti ki kéne ugrani a következõ szezonba, az tényleg nincs olyan messze.

Amici di nessuno...

Ha itt lenne 3 ember,akkor jövõre több 'közeli' meccsre meg lehetne oldani a kimenetelt.Persze az kitétel lenne,hogy valaki tudjon rendszeresen jegyet szerezni... 😊 A JCH ahogy látom inkább a nagy meccsekre fog öszpontosítani,ezért mi haverral néha más megoldást fogunk keresni.
9csöves9
ha idõben lett volna fix fuvar akkor nem lett volna gond a jegy.mindegy,majd a tévé elõtt ünnepelünk:S😄

Rockynhooo
Na igen 😄 Amúgy úgy gondolom összejött ez volna ha jegyet kapunk. Csak azon múlott végülis. De az már nem a hibánk volt sajnos hogy nem adtak/elvitték gyors.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
+Rokinnyó, Madridos létére

Trunks
Nem sikerült. De sajnos így nem is egyszerû összehozni, hogy Csövesen meg rajtam kívül senki se gondolta komolyan...

Ha nem tudod élõben nézni, akkor tudom ajánlani az olyan oldalakat, ahova pár órával a meccs után felrakják az egész mérkõzés felvételét, és meg tudod nézni anélkül, hogy tudnád az eredményt. Olvass vissza, a többiek ajánlottak egy spanyol és egy orosz oldalt is (ha alul rákeresel arra, hogy "orosz", akkor kidobja a keresõ). Még ez is sokkal jobb, mint csak az eredményt figyelni.

Amici di nessuno...

9csöves9
nem sikerült sajnos😞

kamerák elõl? hol celebkedsz?😄

forzajuve5
sikerült jegyet szerezni, tudtok menni Triesztbe?
én még a meccseket sem látom mostanában hülye munkahelyi beosztás miatt. mindig bújok el a kamerák elõl és figyelem a telefonon az eredményt 😊

szucsy89
Igazatok van, ebbe bele sem gondoltam... pénz beszél gondolom (vagy lefizettük a szövetséget hogy végre nyerjünk már egy rangadót idén <#idiota>)
Trunks
Így van. Valszeg az Internek estére már semmi esélye nem lesz a 3. hely megszerzésére. Azért ez így nagyon nem mindegy...

Amici di nessuno...

9csöves9
hát azért még is csak jobb volt mikor mindenki egy idõben játszott ilyenkor.csak hát a biznisz mindenek elõtt...

pl. gondolom az Inter azért máshogy játszana ha kiszopna a Napoli,Udinese,Lazio hármas...

szucsy89
Ja hogy az összes? Szerintem az elég ha a 2 bajnokesélyes meccse van 1 idõben, a többi annyira nem fontos.
Trunks
Úgy látszik nem olvastad el jól. Pont a manipulálás miatt minden évben az összes meccs egy idõben van az utsó pár fordulóban. Most meg nem.

Amici di nessuno...

szucsy89
Hogy ne lehessen az eredményekkel manipulálni.
Trunks
Azt tudja vki, hogy miért este rendezik a következõ meccsünket? Gondolom mert a Milan-Inter is este van, csak furcsa, hogy eddig mindig az utolsó 2-3 forduló összes meccse egy idõben, vasárnap 15:00-tól volt.

Amici di nessuno...

hú szegénykém ezt nagyon benézte, de nem lehet rá haragudni mivel minden pillanatban (Serie B-ben is) a csapattal volt pl...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

köszi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

forzajuve5
http://www.youtube.com/watch?v=63HOhzlSx9s

forzajuve5
Gigi legalább megúszta verés nélkül, nem úgy mint Ljajics <#vigyor3>

mi volt ez a Buffon affér?😮 van róla video?

Trunks
Kicsit tartok tõle, hogy ettõl nyögvenyelõs lesz a Cagliari elleni meccs. Végülis mostantól van igazi nyomás a srácokon, mert még egyet nem szabad hibázni (illetve nem szabad többet, mint a Milan). De azért illene megcsapni õket így, hogy számukra már teljesen tét nélküli a meccs. Ma se nagyon erõltették meg magukat gondolom, ha ez a botrányosan gyenge Genoa le tudta õket gyõzni.

Amici di nessuno...

forzajuve5
jó kérdés h ez most negatívan hat a srácokra vagy felszívják magukat tõle

Zsolti9014
szegény Gigi! de nem baj, ezt már csak érte is behúzzuk! 😊

a meccshez még: kellett volna az a második gól

Hajrá Magyarország!

9csöves9
az viszont szép volt,hogy a gól után Alex egybõl odarohant Gigihez lepacsizni vele és a lelátón is szóltak a Buffonhoz szóló dalok

Trunks
Erre nem tudok mit mondani. A Leccének nem volt kapu felé menõ lövése se (!), amíg nem jött ez az üres kapus dolog... Ilyet nem is tudom, mikor láttam utoljára Serie A-s meccsen, talán soha.

Egri is elmehet a picsába. Nem cselezgetett Buffon, hanem rosszul vette át a labdát. De úgyis hülye vagy ehhez, minek mondom.

Amici di nessuno...

9csöves9
hát most erre mit mondjunk? ez van amikor nem bírjuk bebaszni azt a második gólt és akkor ha meccsek óta többet veszélyeztetünk mi a hazaadásainkkal mint az ellenfél lövéssel.nem szabad ezért Gigit bántani,meccsek óta aludhatna a gólvonalon.meg kell nyerni!

Forza Italia
jólvan gyerekek elmegyünk a picsába. egy megnyert meccsen szarakodunk arcoskodunk és rúgatunk egy gólt a leccével

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Megint rohadt nagy vicc, hogy egy méterrel hátrébbról indulva bebírták inteni a lest, amikor Quagliarella egy az egyben vihette volna a kapusra. Rúgunk még egyet és onnantól tényleg esélye sincs a Leccének. Mondjuk kapura lövésük így se volt.

Amici di nessuno...

Én meg egy vendéget, nagyon jól néz ki. Fekete a kedvenc.

Kaplan
Na, akkor jövõre beszerzek egy hazait. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Oziris666
Ez a fekete tetszetõs,a ratyi rózsaszíntõl meg igazán megszabadulhatnátok😄

Nuno88
Azt kell h mondjam, hogy tetszik az új mezetek. Fehér sportszárral...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

9csöves9
adom a kék az nekem is etalon.amúgy az idegenbeli mezek mindig jobban bejönnek mint a hazai,kivéve ugye idén.a feketének nagyon örülök,legutóbb a B-ben viseltünk tiszta feketét,az egyik kedvencem

Trunks
Jól néznek ki. Ugyan szerintem az etalon a klasszikus kék idegenbeli mez (lásd. 95/96, 96/97 vagy akár 2004/05), de a fehér vagy fekete vendég se rossz. Azt nem szeretem, amikor rózsaszín a mez vagy a Nike-nak agymenése van és arany/piros stb. színû lesz.

Amici di nessuno...

9csöves9
a vendég lemaradt,az biztos,hogy fekete lesz

9csöves9
a kiszivárogtatott pletykák alapján ezek lesznek a jövõ évi mezek

és így lesz kidíszítve ha minden jól megy😊

1 éve lejárt szemlyivel voltam kint múltkor...Kapunál a csávó elkérte és !fejjel lefelé! megnézve-beengedett <#nevetes1>
Remélem láttok egy bajnokavatást!!!
9csöves9
õ eleve csak útlevelet kér szóval nem hiszem,hogy ilyen szándékai lennének

Rockynhooo
Ja. Lakcímkártya nem hiszem hogy kelleni fog. De jobb hogy ott lesz nálad mindenkié és készenlétben állunk.

A levelembõl annyit hagytam le hogy attól függetlenül hogy sikerül e az egész vagy sem: köszi a szervezést!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"