44078
-
#37789 kurvajó:) ütős lett a dekoráció,Torino tábla,sálak,zászlók,fotók a falon. az árak korrektek, és a személyzet is tök jól vette a dolgot. volt Puzsér, teljesen normális arc amúgy, egyáltalán nem az jött le róla ami a tv-ben. Lanzafame is jött volna, végül Hemingway bácsi megtiltotta neki, hogy részt vegyen...voltak különböző videóösszeállítások, megnéztük a márciusi Inter elleni meccset, meg a 2003-as BL elődöntőt.
nekem személy szerint sikerült alaposan bekúrnom, zúzódások kék zöld foltok is vannak:D jó este volt -
wright #37788 Aki részt vett az eseményen....Milyen az új törzshely? -
#37787 még a végén igazad lesz :D -
#37786 összességében nem volt ez olyan rossz. végre tudtunk nyerni. kicsit magunkra húztuk őket a 2. félidőben, ilyet nem szabadna megengedni magunknak biztos vezetésnél.
most jön igazából a neheze. kemény bajnoki meccsek, bl. még mindig van egy rakás sérült, Ghána menetel afrikában, így Asamoah nem várható vissza mostanában.
bajnokság miatt még mindig nem aggódok, a BL-re meg úgyis felpörögnek a srácok :) -
#37785 Azért az jó kérdés, hogy miért csak két hetente tudunk így játszani. Egyik héten simán bucira verünk vkit úgy, hogy szinte esélyünk sincs. A következő héten meg szenvedünk. -
#37784 Matrit ma minden dicséret megilleti! ^^ -
#37783 Ha belegondolsz, annyira nem meglepő mostanában. Már hetek óta ő teljesít a legjobban a csatáraink közül és újabban gólokat is szerez. :) Mindkét gól nagyon szép volt. A másodiknál dícséret illeti, mert tudnék olyan csatárt (mostmár többet is...) mondani a keretből, akik abban a helyzetben nem passzoltak volna. -
#37782 szépségdíjas találatok ma :)
még mindig lenne mit javítani, de ezt a mait így már behúzzuk -
#37781 Matri gól :D el se hiszem :D -
#37780 Igy kell ezt 1 helyzet 1 gól :D Matri :) -
#37779 De Ceglie kezd Peluso helyett. Őszintén szólva jobban örülök ennek, mert bár idén elég borzasztó volt ő is, azért mégiscsak ő tud a legjobban beadni a wingbackjeink közül. -
#37778 azt még hozzátenném, hogy jobban örülnék ha Carrera lenne a padon -
#37777 ma délidőben meccs a Chievo ellene. muszáj nyerni, mert a kék gyöngyszemek utolértek minket a tegnapi győzelmükkel.
nehéz meccs lesz. mindig nehéz ellenük idegenben, most még nehezebb lesz a sok sérült és eltiltott miatt.
várható kezdő:
Buffon - Barzagli, Marrone, Caceres - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Peluso - Matri, Giovinco
akik nem rendelkeznek sport klub csatornával:
Banok stream -
#37776 Poli ügyes srác,én látok benne fantáziát. mindenképp időben megakarják oldani Pirlo utódlását, és benne vagy Verrattiban látják az új-Pirlot. más kérdés, hogy simán megoldható lenne idővel házon belül (Marrone), na meg az utolsó csapatrész ahova igazolni kéne az pont a kp közepe.teltház van. -
#37775 azt mondja meg nekem valaki, hogy még a középszar kategóriát se nagyon ütő Poli mi a szarnak kell nekünk nyáron? -
#37774 Én kb egészen idáig védtem, hiszen azt ne felejtsük el, hogy szinte az egész keretet le kellett cserélnie és a fizetéseket is alaposan leszorította, ráadásul a Secco érában borzasztó szerződések köttettek, aminek a nagy része már eltűnt. pont itt van még a Secco féle gyönyszem Jaki, aki majdnem annyit keres mint Pirlo vagy Buffon, és többet mint Vidal és Marchisio, pedig 2007-ben jött...
DE, a nyáron már csak egy majdnem kész kerethez kellett volna posztra igazolni 2 embert a kezdőbe, és 2-3-t a padra úgy érzem ez nem lett volna egy lehetetlen küldetés. persze nem látunk bele, nyilván pénzügyileg alaposan meg van kötve a keze, nem úgy van az, hogy tessék itt van 75 milla és verd el akire akarod.az is elképzelhető, hogy Conte szava nagyobbat nyom a latba mint az övé, nem tudom... -
#37773 Teljesen igaz, botrány amit művel. Elég vicc, hogy állandóan spórolni akarunk, nem adunk ki rendes pénzt egy csatárért, közben pedig hány milliót ráköltöttünk a nagy büdös semmire a Buziello, Mamlasz és most a Szarokbele vonalon. Közben pedig le bírtuk igazolni Pelusót a hátvédsorba, akiről két meccs alatt egyértelműen kiderült, hogy nem ez a szint. Mondjuk őt gondolom Conte favorizálta, mint tavaly Padoint.
Inkább a balszélre kellett volna vki nagyon sürgősen, mert Asamoah jó, annak ellenére, hogy nem ez a posztja, de ez a De Ceglie-Padoin kettős elég félelemkeltő - csak nem a riválisok számára. -
#37772 én is régóta hangoztatom, hogy egy sikeres mercato akkor kezdődne jól ha egy sportigazgatót igazolnánk elsőként a jelenlegi próbálkozó helyére.
így a büdös életben nem igazolunk top játékost. most nem is vártam semmit a januártól, de nyáron is majd Llorentével kell beérnünk, plusz pár töltelék játékos -
#37771 Az első mondat végén pont helyett kérdőjel. -
#37770 Csak én tartom Marotta munkáját egyre vérlázítóbbnak. Régen még bíztam benne, hogy nem ilyen fogalmatlan, de mostanában botrány amit művel. :S -
#37769 " a kolerások" :ASDsdasdasdasd -
#37768 Marchisio megint megsérült, kb 10 napot hagy ki...mi a faszom van már?
nem jött össze senki a mercato végére, Poli fele volt a legközelebb, de kicsúsztunk az időből, nyáron újra téma lesz. Természetesen Iccardi leigazolása is szóba került, hiszen rúgott ellenünk két egyeneset a labdába, de nem lett belőle semmi.érte amúgy a Napoli tett hivatalos ajánlatot 12 milla értékben, de elutasították. a kolerások egész jól erősítettek (velünk ellentétben), leigazolták két régebbi célpontunkat Armerot és Rolandot is. nem lesz ez olyan könnyű scudetto mint amilyennek kinézett.
Momo meg a lilákhoz ment, szerintem jól járnak vele. Pont ellenük lőtte az első Juvés gólját... -
#37767 Persze, csak bemásoltam, hogy van ilyen is.
Be is szarnék, ha a legjobb képességű csatárunkat eladnánk, meg mondjuk jönne Pazzini. -
#37766 percenként jönnek most a hírek. nem nagyon hiszem, hogy bárkit is igazolunk még ma. maximum utánpótlás játékosokat cserélgetünk, küldünk kölcsönbe.
Legtöbbet Q eladásáról pletykálnak, de az lenne az év vicce
-
#37765 Juventus: A bajnokcsapat az AC Milan támadóját, Giampaolo Pazzinit nézte ki magának – állítja a goal.com. -
#37764 Mert jobban ment a csapatnak, amíg a lelátón ült. :) -
#37763 Azt már megszoktuk:) -
#37762 csak Bonucci eltiltása ellen adott be a klub fellebbezést... tegye fel a kezét aki érti Conte eltiltása ellen miért nem fellebbezünk??? -
#37761 ebben a képben minden van...
-
#37760 egészen elképesztő volt ez a végjáték, ha nem látom nem hiszem el. reaálisan mindkét meccset 2/3-0-ra érdemeltük volna meg, erre ez a bunkerfocis fostartály Lazio kiejt minket. minden összeesküdött ellenünk, csodálkoznék ha ezt rövid időn belül feltudnák dolgozni a srácok. főleg Giovinco, nem lepődnék meg ha most párszor meg kell látogatnia a csapat pszichológusát.
döbbenet volt ez az egész, iszonyat durva érzelmi hullámzás volt ez Vidal góljától a végéig, visszanézném valami videón, hogy miket műveltem. na ilyet csak a futball tud kihozni az emberből... -
#37759 Nem kompenzált egyáltalán. Ha akart volna, a második félidőben volt pár tizenegyesgyanús eset, amelyek ugyan nem voltak vészesek, de be lehetett volna egyet fújni. A 6 perc nem volt egyáltalán extrém, mert 3 percnél kevesebbet manapság soha nem hosszabbítanak, volt 6 csere+Hernanes (?) sérülése és ápolása, úgyhogy plusz 5-6 perc teljesen rendben volt. Igazából még így is hamar fújta le a meccset, mert vagy 2 percet állt a játék a Lazio gólja után a hosszabbításban.
Az pedig nem igaz, hogy mindenki szarik a kupára. Legalábbis Conte nem szarik rá. Ha azt teszi, akkor nem jön be se Pirlo nem 100%-os állapotban, se Marchisio. Akkor nem kezdett volna Conte bálványa, Mirko se.
Kár amúgy ezt a meccset elemezni, a reális eredmény itt kb. 1-0 vagy 2-0 lett volna a javunkra. Az első meccset rontottuk el kegyetlenül, mert ott ha kapnak egy négyest, akkor se szólhattak volna semmit. -
#37758 De azért 6 percet hosszabított, hogy kompenzáljon. :) De nem volt kész az elején 0:0nál 11-est ítélni nekünk :)) -
IXEMGabeo #37757 na baszki ezt sajnálom. Sok helyen olvasom h a bíró nem a Juvéval volt -
#37756 Én is így vagyok vele. A kupa érdekel legkevésbé, majdnem el is felejtettem a meccset, szóval nem hullajtok könnyeket, csak rossz nézni a kapálózást a felcsillanó reményt, majd a kardunkba dőlést.
-
#37755 Az akkora kamu, hogy fontos a kupa. Mindenki szarik rá. Csak tavaly elég volt a B csapat is a döntőbe menni. Idén is meg lett volna, de a bíró nem állt készen 11-est fújni. A lényeg hogy nem hiányzik a kupa, legalábbis nekem. A Lazio viszont képes volt beáldozni egy bajnoki meccset, ezért a maiért.
Nekünk meg kell őriznünk a bajnoki címet...és a BL-ben mindenki ellen 100%-ot nyújtani, ami majd kiderül mire lesz elég. -
#37754 Contét én sem értem..., ha fontos a kupa, akkor nem így kell kiállni, hanem rögtön arra fektetni a hangsúlyt, hogy legalább egy vagy két gólos előny meglegyen, és erre az alap csapat képes lett volna az első félidőben akár, utána lehetett volna lehozni a fontos embereket, de így meg hátrányból felállni még csak sikerült nehezen, de aztán jött a szindróma, hogy mindenki elhitte megvan a hosszabbítás, a koncentrációnak lőttek
-
#37753 Azért vicces, hogy a Lazio 180 perc alatt 3-szor "lőtt" kapura, és abból 3 gólt szereztek :) -
#37752 az kurvára nem. Trez dupla szárkapocscsont töréssel mesterhármast rúgott volna anno egy ilyen meccsen.
védelem meg ennél is nagyobb bajban lesz eltiltások és sérülések miatt. ez a Peluso gyerek, nem is mondok inkább semmit. -
#37751 Amúgy Contét se értem. Mit akart ezzel a fosgyenge középpályával? Bejött Pirlo meg Marchisio, és szinte a labda se volt náluk. Quagliarellát is sokkal korábban kellett volna behozni.
Giaccherini pedig egész tragédia. Nyáron mindenképp szabaduljunk meg tőle. -
#37750 Hát ez... a bunkerfocis mindenit!
Amit meg elöl csinálunk, az nem helyzetkihasználás.