Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
dehogyis ne viccelj,majd összehozunk valamit a következõ szezonban😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nagy grat nektek és mégegyszer sajnálom h. nem jött össze a hétvége, erõsen miattam... de jelenleg a munka sajnos elsõbbséget élvezz és a fõnök tudja h. szopasson :S

De igérem, jövõre egy meccsre leszek a sofõr stb. :S 😊

Még1x grat😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

9csöves9

Fabio Capello
BAJNOKOK VAGYUNK!!!!! 😊

9csöves9

Kaplan
Röhögve menekül. Zseniális.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
Kurva nagy! Cáceres hogy menekül 😄D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Valaki tudna linkelni arról egy aránylag jó minõségû videot mikor lefújják a meccset és az emberek elkezdenek beözönleni. Meg utána hogy szétszedik Chiellinit ?! Köszönöm.

forzajuve5
gyerekek nagyon komoly ez a Buffon nyilatkozat:

Katt

Trunks
Ezen a címlapon majdbem elsírtam magam.

Kicsit keserédes lett így a tegnap, mert rohadtul akartam volna Triesztbe menni. 😞 Na mindegy, hétvégén ott leszek Ale utolsó (hazai) bajnokiján. A 10-es mezt nem vonultatják vissza? Nem akarok benne mást látni.

Amici di nessuno...

Breki33

Breki33
9csöves9

9csöves9

9csöves9

Voyager5
Grat srácok! Jövõre pedig sok szerencsét a BL-ben.
bakkerman
Gratula a bajnoki címhez,óriási respekt amiért veretlenül tudtátok megnyerni az olasz bajnokságot,olyan csapatok között mint a két milánói gárda,Napoli,Udinese stb...a 2006-os botrány megtépázta a klub hírnevét,de ez a bajnoki cím,és a jövõ évi BL fõtábla ismét a megérdemelt helyre emeli a Juventust! 😊 A BL-ben mindig is volt,és mindig kell egy jó Juventus 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
Bassza meg mindenki!!😄 Hatalmas szezon volt egyszerûen még nem fogtam fel.aludnom kéne,de egyszerûen nem tudok😄 kis rossz érzés is volt bennem,hiszen nem lehettünk ott Triesztben,a meccs vége felé végig erre gondoltam,hogy a kurvaéletbe.na de mindegy,ezt kibaszottul megérdemeltük akárki akármit mondhat.

30!

tényleg, akkor is kb 9? döntetlenje volt max a csapatnak? durva egy szezon volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

forzajuve5
bocs az esetleges sötétségért, de lehoztam az összes csillagot örömömben. na jó, hármat azért fent hagytam 😄

Steve Downie
Gratulálok! Mi már átéltük 2004-ben, hogy milyen is veretlenül bajnokságot nyerni. Ez olyan dolog, amire nem lehet rámondani, hogy "csak szerencséjük volt", mert 38 fordulón keresztül minden egyes meccsen nem lehet szerencséje senkinek. Kijár a tisztelet!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

szép😊

bár ide nem sûrûn írtam, de azért 2003 óta rendesen ott van a Juve a kedvenceim közt. Fel is tudnám sorolni az akkori kezdõt, még a fejemben van az a csapat, mely döntõig menetelt a BL-ben és akkor szerettem meg Pavel Nedvedet is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Scud3tt0!!!!

Még most is azt kell olvasni(nem csak itt),hogy ki,mióta Juve drukker-ez kééssszzz.....Inkább mindenki örüljön aki ennek a csapatnak szorított 1-2-8-10 éve.
Grove4
2001 óta vagyok Juve drukker, éltem meg jót (bajnoki címek) és rosszat a csapattal (2003-as BL döntõ, 2006-os kizárás, a két 7. hely), de megérte. Emlékszem, anno gimiben amikor kizárták a Juvet 2006-ban, az egyik osztálytársam azt mondta, hogy na most választhatsz új csapatot magadnak én meg nevetve mondtam neki, hogy HÜLYE vagy, soha! 😊

forzajuve5
nem tudtam nézni, de világ legboldogabb embere vagyok. kibontom az üveg Birra Morettimet és élvezem a nap hátralevõ részét

Tibre
Szép volt srácok, be kell húzni a kupát is és veretlenül lehozni a szezont!

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Vagyunk egy páran! 😊

azért a Digin nem voltak a helyzet magaslatán. Az egyik szakértõ a studióban ilyet szólt h sikerült a Juventusnak megszereznie 28. bajnoki címét😄 majdnem elhasaltam a nevetéstõl... meg a Palermot le Parmazták😄😄😄

Ibuki
8 éve vagyok Juve drukker és most óriási az örömöm,mint minden juventinonak, hiszen ez a 30.!!!!!!! 😄<#pias>

Spirito Juve!

Kaplan
Remélem, hogy az Atalantát még megütjük vagy maximum leikszelünk velük. Nagyon-nagyon örülnék egy teljes veretlen szezonnak!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Persze, mert tönkre is tették. Azt meg el kell tûrni, hogy ilyenkor megjelenik 6000 divatszurkoló, aki el se tudná mondani egyik évi kezdõt se. Gratulálok a csapatnak, az utolsó 8-10 forduló alapján teljesen megérdemelten nyertük meg! Valamint gratulálok minden juventinónak, akik a másodosztályban is a csapat mellett voltak (habár ugye ez lenne a természetes...), vagyunk hál' isten egy páran.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
nagy csata volt, az biztos! nagyot teljesített a Milan is, de: JUVEEE!!! 😊

Hajrá Magyarország!

1-2 éve emlékszem mennyire ki volt itt akadva mindenki h tönkretették a Juventust és ilyenek, most végre hirtelen ismét a mennyekben van mindenki😊 Kíváncsi leszek h a BL-ben mit tudnak jövõre. Remélem Piero papa kap még szerepet jövõre

Rockynhooo
Gratula! Emberfeletti amit véghez vitt ez a csapat!<#worship>

LasCar16
Gratulálok a Bajnoki Címhez, szép hajrá volt.!

#acm

Breki33
gercse
<#worship><#pias>

Csapat csak egy van fiúk! És ez a mi Juventusunk!

Csacsi
És megvan a 30. Bajnoki cím!!!!

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ibuki
Bárcsak én is ott lehetnek,de a pénz az utamba áll,de egyszer MINDENKÉPPEN EL KELL, hogy jussak !!!! Ilyen boldog még soha életemben nem voltam !!!!!!

Spirito Juve!

talán Guardiola nyomdokaiba lép. Mostanság jól megy egykori játékosoknak😄

Di Matteo is nagy sikert érhet el

Ibuki
Sírok,de ezek édes,öröm könnyek !!!!!!!!!!!!!! MEGVANNNNNNNNNNNNN JUVEEEEEEEEEEEEEEEE SEMPREEEEEEEEEEEEEEEE

Spirito Juve!

Uristen de ott lennék ma Triesztbe vagy a juve buszán váááááááááááááááááááááááá elképesztõ felfoghatatlan amit Conte csinált ezzel a csapattal egy év alatt, ez a világ 8. csodája és remélem ez egy elképesztõ korszak kezdete lesz.
Kaplan
Még az utolsó meccsünket le kell hozni úgy hogy nem kapunk ki és akkor leszünk veretlenül bajnokok.

ugye jól tudom h a Juve veretlenül lett bajnok? mikor volt ilyen utoljára?