44078
-
#37829 Anelka nevét tényleg NY-nyel kell ejteni, vagy csak a kommentátor az idióta? Ha igaza van, akkor bocs, de én még csak tőle hallottam így, és marhára zavaró. :) -
#37828 Ez komoly? Peluso megint játszik. -
#37827 Ez elég rossz hír. Pedig a bal szélre nagyon kellene. -
#37826 meg lehet nézni valahol a tegnapi Meztelenül részt? -
IXEMGabeo #37825 én eladnám a haveromnak:D habár én nem vagyok Inter gyűlölő nincs bajom velük...nekem a Milan nem volt sosem szimpatikus csapat -
IXEMGabeo #37824 én akkor nem néztem focit konkrétan és a 2 csapat elég sokszor találkozott egymással...2003 óta lesegetem csak, most egy másfél éve alig alig nézem már -
#37823 A jelenet kb 30 mp volt. De már úgyis mindegy. -
#37822 ki ne égetne el egy inter sálat ha véletlen a kezébe kerülne? :D -
#37821 Az ok.De viszont még jó, hogy nem ment le a tv-be.Teljesen felesleges provokálás lenne. Így is a béka segge alatt van a sportklubbos közvetítési és stúdiós beszélgetési színvonal. -
#37820 Nem kell ezt annyira komolyan venni meg morális kérdést csinálni belőle, poén az egész. Nem kell félteni a másik oldalt sem, szarni bele -
#37819 Hirtelen mindenki kibaszott erkölcsös lett. -
#37818 Nekem mindegy.Én nem vagyok se Juve se Inter szurkoló. De ha te erre büszke vagy, hogy sálakat égetsz. Meg a kis gyerekedet az utálatra tanítod....hát te tudod -
#37817 Borzasztó.fordított esetben én biztos telesírnám a kispárnámat -
#37816 úgy néz ki a klub kérése ellenére sem engedik vissza Asamoaht, le kell játszania a bronzmeccset, így kénytelen lesz kihagyni a Celtic elleni keddi meccset... -
#37815 Egyrészt nem pont így volt, másrészt elmondta az okait és teljesen igaza van.
Minden igazi Juves így gondolja és tudja az előzményeket is.
Az Inter a leggyűlöltebb csapat Olaszországban
Az Inter a leggyűlöltebb csapat Olaszországban Az olaszok több mint fele elkötelezett labdarúgó-szurkolónak vallja magát, és emelkedett az ultrák száma – derült ki az itáliai futball világában végzett felmérésből. A Juventus népszerűsége a legnagyobb, s a legtöbben az Internazionalét utálják.
-
wright #37814 Konkrétan 98-as BL döntő volt az a régi Juve meccs :-D -
#37813 sose fogom megérteni, hogy lehet ilyen szinten külföldi klubbot utálni.
még magyarra azt mondom megértem(bár ott se látom nagyon az okát mire is jó).
még sálat égetnek:D
és attól mi lesz jobb vagy akkor nyer a csapatuk?
-
#37812 ja igen
+ két töki még nagy büszkén elmondta, hogy inter sálat is szoktak égetni
micsoda színvonal -
#37811 emiatt? az igen :DDDDDd -
#37810 A Juventus Club Hungary törzshely avatóján forgatott a Sport Klub, ebből az adásból volt egy promo, amin az elnök és az alelnök elmondják, hogy nem szeretik az intert, meg egy 10 éves kisgyerek azt mondja, hogy inter inter vaffanculo. emiatt sírtak szegény interisták, és le is szedték, nem megy le adásba -
#37809 mert mi volt ez? már nem lehet megnézni -
#37808 el is érték :D leszedték innen is meg adásban se lesz -
#37807 Már megy a hiszti az interesektől hogy ne menjen le adásba:D pénteken 18.30 kor lesz amúgy -
#37806 -
IXEMGabeo #37805 sport 2-n micsoda régi Real-Juve meccs megy. Szerintem ez 2000-es előtti meccs, mert Zidane is még Juvés volt, Montero, Iuliano, Del Piero, Di Livio, Pesotto túloldalt is Raúl, Robi Carlos, Seedorf, Hierro régi szép idők:((( -
#37804 Azt érti vki Giaccherini hogy kaphatott meghívót a válogatottba? A tavaszi formája teljesen rendben volt, de ősszel nem emlékszem egy jó meccsére sem. -
#37803 Maradjunk annyiban, hogy hasonló esetért már adtak tizenegyest. -
#37802 A hsz. nagy részét nem kommentálnám, a vége viszont egy vicc. "Sajnáljuk, de ez a játék része." ??? Ezt egyszerűen elfogadhatatlannak tartom a XXI. században. Igenis ha megvan a technológia, akkor használni kéne, nem három méterenként egy alapvonalköcsögöt alkalmazni, aki úgyse segít semmit. Lassan már több lesz a bíró, mint a játékos, de az ilyen helyzetek megítélése semmit se javul. -
#37801 bullshit -
#37800 A Juventus vezetőedzője hétfőn részt vett egy milánói értekezleten, amelyen a Serie A játékvezetői, a klubok edzői és csapatkapitányai voltak jelen. A játékvezető-küldésért felelős Stefano Braschi magyarázatában rávilágított, hogy Guida nem hibázott az esetnél.
„Bonyolult szituáció volt. Beszéltünk róla ma, és majdnem mindenki azt mondta, a kezezés nem volt szándékos. Az tény, hogy Granqvist alapvetően vétlenül a saját karjára rúgta a labdát, és ebben majdnem mindenki egyetértett. Guida nagy bizonyossággal észlelte, hogy mi történt, és az ilyen esetekben, mint ez, a helyes, ha nem ítélnek büntetőt” – mondta Braschi.
Conte elfogadta a magyarázatot, és tolmácsolta klubja és személyes bocsánatkérését a játékvezetők felé. „Megértette, hogy túl messzire ment. Hogy az ilyen esetekben csak az számít, hogy szándékos-e a kezezés vagy sem” – fűzte hozzá Braschi.
A játékvezetők egyik főnőke ugyanakkor elismerte, hogy a vasárnapi Milan–Udinese mérkőzésen súlyos hiba történt – a jogtalan tizenegyest követően Mario Balotelli utolsó percben született góljával 2–1-re nyertek a milánóiak.
„Azt a helyzetet egyszerű megítélni: nem volt tizenegyes. A játékvezető hibát követett el az eset elbírálásakor. Sajnáljuk, de ez a játék része” – nyilatkozta Braschi.
-
#37799 Lehet Baló mellett jutott még zsé meccseket is venni :D -
#37798 Balotelli közben megjött Milánóba és rögtön egy duplával nyitott. A hosszabbításban a 11-es akkora kamu volt, hogy ha ez velünk történt volna, megint menne a "csalóóóóó köcsög juveee" meg a "megint megvették a bírót csak így tudnak nyerni". Még a végén a BL-hely simán meglesz a Milannak. -
#37797 Igen, de ez azért elég aggasztó. Két ikszes meccsen bármikor bepattanhat egy labda egy pontrúgás után. Nem egyszer fordult már elő idén. De igazából minden azon múlik, hogy mi lőjük-e az első gólt. Mert akkor nekik kéne legalább valamelyest támadni, azt meg nagyon szeretjük. -
#37796 szerintem 0-2 lesz az első meccs. mindenki nagyon bizonyítani akar a BL-ben, teljesen más mentalitásban lépnek pályára mint egy bajnokin. -
#37795 én szinte biztos vagyok benne, hogy az odavágón nem nyerünk. egyszerűen a bunkerral nem tudunk mit kezdeni, azt a Celtic meg képes elég keményen művelni. idegenben 1-1, Torinóban 2-0. -
#37794 Pedig azt látni kell.
A meccsről: a második félidő megint elég tragédia volt, nagyon hullámzó a teljesítményünk. Ha így játszunk, még a Celtic ellen is vigyázni kell. Abban bízok, hogy az odavágóra nagyon odafigyelünk, ha azt megnyerjük, akkor már nincs nehéz dolgunk. -
#37793 így illik az ilyet megünnepelni, nincs mese :D
úgy tervezem, hogy kb június közepéig még maradok angliában, így meccsnézés ebben a szezonban nem jöhet szóba. maximum akkor ha bejutunk a BL döntőbe, az itt lesz a Wembley-ben :).
törzshelyre igyekszem elzarándokolni valamikor.
a következő szezonban mindenképpen el akarok menni Torinoba, mert a szentélyt még nem láttam élőben -
#37792 a facebookos csoportban van 1-2. a juventusfc.hu fészbuk oldalára meg most felkerült vagy 80 kép. sajnos:DD -
#37791 hol találom meg a videót? :)
lehet tudni a tv mikor adja le a felvett anyagot? -
wright #37790 Hát a vidón láttam a 'jókedv'-et :) Muszáj lesz majd elzarándokolni oda.Örülök hogy fasza lett,és a tábla meg visz mindent.Frankó élmények jutnak eszembe róla.Köszi a beszámolót :)