Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

james69holden
"Jacob Laursen az Aalborg fiatal védõje Juventus játékosnak tekinthetõ miután a Dán csapat sportigazgatója egy nyilatkozatban elmondta hogy elvi megállapodásra jutott egymással a két csapat de néhány részlet miatt még nem jelentették be hivatalosan az átigazolást. Azokat mihamarabb megoldják és hivatalos lesz."

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Lacee86
Bár én nem vagyok olyan fanatikus szurkoló, de örülök, h bajnok lett a Juve, és az EB-n az olaszoknak fogok szurkolni ismét. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

gabber_saviola
:ASDasdasdd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szucsy89
😄DSAAS😄SADDSDSSD.D:SSDSDADSADS😄DSAASDSDA hatalmas
Kaplan
Mekkora, GIGALÁJK! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
ASD:ASASF:ASF jobb választ nem is adhatott volna

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Csacsi
Bátyám hívta fel a figyelmemet, hogy mikor legutóbb (2006-ban) bajnok lett a Juventus, akkor az olasz válogatott világversenyt nyert, amihez a Juve adta a gerincet.

Remélem az olasz válogatott EB-t nyer, amihez szintén a Juventus adja a gerincet 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Moggit megkérdezték,hogy õ hova tenné a harmadik csillagot.a válasz: "Moratti homlokára" 😄D

Trunks
Én örülnék bármelyiküknek, bár sztem egyikük se nagyon reális. Egy Van Persie típusú csatárra mindenképp szükség lenne, mert Matri - bármennyire is szeretem - azért nem tûnik állandó megoldásnak. Quagliarella helye nálam megkérdõjelezhetetlen lenne, ha elkerülnék a sérülések. A következõ idényben végre futhatna egy olyan szezont, amilyen az elõzõ elsõ fele volt.

Azzal pedig, hogy nem kellenek világsztárok egyet is értek, meg nem is. Nem feltétlenül kellenek, de egy igazi húzóember kellene a csatársorba, aki stabilan 20 gól felett lõ egy idényben. Huntelaar nekem szimpatikus lenne. Anno Trezeguet vagy Pippo se volt a kimondott világsztár, mégis hihetetlen hatékonyak voltak a kapu elõtt. Cavani pedig szerintem nem hagyja el Nápolyt, pláne ha összejön a BL-kvalifikáció.

Amici di nessuno...

szucsy89
Értem én mit akarsz mondani, de nézzük meg pl. a régi "nagy" Juvét, tele volt világsztárokkal. Persze az is egy út, hogy a mostani csapat neveli majd ki õket (pl. Vidal jó úton jár felé), de én jövõre a BL-re gondoltam, hogy egy Van Persie kaliberû pléja sokat lendítene a játékotokon. Tény, hogy Cavani fiatalabb és már bizonyított a Serie A-ban sõt még nem is olyan sérülékeny, Õ lehet jobban megérné.
Grove4
Abszolút igazad van. Nem sztár kell, hanem minõség, a kettõ nem feltétlenül fedi egymást. Ott van pl. Cavani, gólerõs, jó fizikumú, gólérzékeny játékos, nem az a sztár kategória, de szívesebben látnám, mint RVP-t, aki sérülékeny, még nem bizonyított az olasz bajnokságban, és szerintem Cavani a Juveban is megoldaná a góllövést. Persze, ha Robin jönne akkor sem sírnék. 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
mindenképp kellenek világsztárok?nem biztos,hogy jó ötlet olyan játékosok nyakára hozni egy 30+ milliós,legmagasabb fizetésû világsztárt akik az elõzõ szezonban esetleg veretlenül lesznek bajnokok meg kupagyõztesek.

persze kell egy jó csatár mindenképp(inkább 2),de szerintem nem minden áron.abban sem vagyok biztos,hogy RvP-nek ez most nem egy nagyon kifutott szezonja,na meg abban sem,hogy az olasz stílus annyira bejönne neki.

tegnap írtam,hogy nem fogom tépni a számat lehetséges igazolásokról erre már csinálom😄

szucsy89
Azért ha megnézed, ez a Juve igencsak híján van igazi világsztárból. Ha sikerülne egyet elcsábítani (a felsorolt 3-ból egyértelmûen a holland a legnagyobb sztár), akkor lehet a többi klasszis is jobban igazolna hozzátok. Nem is beszélve arról, hogy milyen hatalmas erõsítés lenne, nem baszna el a kapu elõtt 10 helyzetbõl 8-at mint Borriello, hanem nagy részét beverné. 😊 Idén is csatárposzton voltatok a leggyengébbek, nem volt egy olyan játékos sem, aki klasszisa miatt termelte a gólokat, nehéz pillanatokban is betalált, esetleg vitte a hátán a csapatot (mint pl. nálunk Ibra).

Persze én nagyon nem örülnék ha RVP nálatok kezdené a szezont... 😄
9csöves9
hát ebbõl egyedül Suarez aki elérhetõ lenne.nálam Higuain lenne a favorit.

Van Persie meg hatalmas szezont fut,kurva jó idén meg minden,de szerintem eddig ez az elsõ ilyen kiemelkedõ szezonja.ehhez képest lassan 30,korábban meg kurva sérülékeny volt.az áráról már ne is beszéljünk

9csöves9
DC ilyen verdával állított be az edzésre😄

forzajuve5
Marotta már nyilatkozott is átigazolásokról. Van Persie az elsõ számú célpont és ha az nem jön össze akkor szóba jöhet Suárez vagy Higuaín

forzajuve5
ezek szerint mégis pozitív meglepetésben lesz részünk 😊

9csöves9

Trunks
Az a Pluszon lesz, a Digi Sporton nõi kézilabda-meccs ismétlését adják. <#wow1>

14:50
Sport 24
A DIGI Sport hírmûsora
14:55
Kézilabda
EHF nõi KEK, döntõ, 1. mérkõzés, Ferencváros-Viborg, ism.
16:25
Sport 24
A DIGI Sport hírmûsora

Amici di nessuno...

szucsy89
Ott még nyitott a bajnokság, plusz a szövetség az utolsó pillanatban rakta át a meccseket más idõpontra, ezért sztem nem lehet a Digit hibáztatni.
Trunks
"When we were winning always. On the pitch, more then others.
When we fell down.
When we didn't even know where we might end up.
When we came to know and accepted the decision. Then, we were fighting to get up.
When we took the pitch in Rimini. When the others were celebrating and we were just watching them. When some hoped we would never make it back. When we started to go up again. When we couldn't find the way. When we finally found it: winning again.

This is our celebration , earned by the sweat of brow. And the party of all who have always believed.
The party of all Juventus supporters who instead of renouncing just spoke up and made us hear you all.
The celebration of those who cheered the goal scored in B no less than the goal that brought us a scudetto.
And the celebration for our opponents, why not, (may be just not all of them), who never lost respect for us.
It's a celebration of Balzaretti, Belardi, Bianco, Birindelli, Bojinov, Boumsong, Buffon, Camoranesi, Chiellini, De Ceglie, Giannichedda, Giovinco, Guzman, Kovac, Lanzafame, Legrottaglie, Marchionni, Marchisio, Mirante, Nedved, Palladino, Paro, Piccolo, Trezeguet, Venitucci, Zalayeta, Zanetti, Zebina. Coach Deschamps.

It was destined to have this outcome, I never stopped believing.
Thank you all, guys. Let's enjoy it, we've earned it hard.
I was here, you were here. We were here. And we are here at last. We are back.

Alessandro"

<#worship>

Amici di nessuno...

Valami angol utolsó fordulót adnak. Kit érdekel? Itt adják át a Scudettot!!!!!
Ez mekkora! 😄

Trunks
Komolyan a Fradi-Viborgot ismétlik inkább? Egy kurva nagy vicc az a csatorna. Már pont gondolkoztam rajta, hogy tökre nem éri meg elõfizetni rá, de pont jövõre lehet fogják pár meccsünket adni a BL-ben.

Amici di nessuno...

9csöves9
nem adja a digi a meccsünket hétvégén...

9csöves9
a meccs után

Megérdemelte a Juve! Jó látni az ünneplést! Del Piero és Buffon megérdemelte már nagyon. Sajnálom hogy Del Piero nem játszik jövõre itt, mert a BL-ben szükség lenne rá.
Mikor lesz a Scudetto átadása? A meccs után, vagy külön idõpontban?
9csöves9
4.30 körül van,mindenkit elcsendesít,aztán õ kezdi el😄

szucsy89
Már elnézést, de hogy lehet egy ember ilyen gusztustalan? (ha Borrielloról van szó egyáltalán, én nem találtam meg a videón de gondolom 😄)

Oké, hogy elküldték a Milanból, de azért ilyet akkor se tennék a klubbal, akinél nevelkedtem.

Pirlo pedig az utóbbi évek legnagyobb igazolása volt a részetekrõl, szerintem Galliani 100x megbánta, hogy elengedte õt. Biztos vagyok benne, hogy nélküle idén nem lettetek volna bajnokok. A Milanban nem volt motivációja már, öreg is, mégis hatalmas szezont tudott futni idén, és jövõre a BL-ben is bizonyíthatja, hogy milyen jó játékos. Én azt mondtam mikor eligazolt, hogy remélem itt kiteljesedik, és újra csúcsformában fog játszani. És örülök is neki, bár azt tényleg nem gondoltam volna, hogy bajnoki címet is "hoz" nektek. 😊)

Grat egyébként! A szuperkupa döntõn találkozunk!
Breki33
Barzagli-nak Boldog Szülinapot !
9csöves9
Caceres😄

Zsolti9014
Fantasztikus érzés nézni ezeket a képeket, videókat, olvasni a nyilatkozatokat! 😊
Köszönjük, Conte, köszönjük srácok! Valami elképesztõ szezon volt.

És Csöveshez hasonlóan én is megragadnám az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek az általam kétkedve fogadott játékosoktól: Barzaglitól és Vucsinicstõl! 😄

Aztán majd hétvége felé rittyentek egy kis szöveges értékelést a saját szemszögembõl az idei szezonról.

Hihetetlen érzés, hogy a kedvenc csapatom megint olasz bajnok lett, annyi év és annyi nehézség után! Szívbõl remélem, hogy még Gigi pályafutásába belefér egy BL-serleg is! 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
megy a rinya a 3 csillag körül,Agnelli azt nyilatkozta,hogy a szurkolóknak meglepetésben lesz részük.na már most nekem az nem lenne meglepetés,ha feltennék,szóval tuti valami fos kompromisszumos megoldásban gondolkodnak.már azt is pletykálják,hogy a címer belsejében lesznek a csillagok...Alex miatt így is a bögyömben van az elnök úr,remélem nem enged ezeknek a figc-es faszrágóknak.

9csöves9

9csöves9
adom.és itt ragadnám meg az alkalmat,hogy bocsánatot kérjek tõle,én is azok között voltam akik leírták.a másik meg Vucinic,nagyon fontos elemei a játékunknak,nélkülük nem lettünk volna bajnokok.

emiatt határoztam el azt is,hogy idén elõször nem fogok bepörögni a mercato alatt,tavaly annyit írtam Agüerokról,Bastosokról,Rossikról,hogy az hihetetlen,most szarni fogok bele,bárki jön azt ugyanolyan örömmel fogom fogadni.persze vannak kivételek az ilyen balotelli féle szutykok,de olyanokat csak nem sodor majd ide a szél.

Marotta amúgy már nyilatkozgat,azt állítja idén a minõség lesz a fõ szempont és nem a mennyiség.pontosan azt mondta,hogy meg akarjuk nyerni a kupadöntõt és utána a mercato lesz a hab a tortán.

nyáron minket hívott meg a Barca a Gamper kupára,és Amerikában játszunk majd a Reallal is.

cassoneitaly
<#worship><#worship><#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Ibuki
Tök jó kép 😄

Spirito Juve!

Trunks
Neki azért rohadt nagy elégtételt jelenthet, hogy miután tavaly mindenki leírta már õt, idén a csapat és a liga egyik legjobbjaként lett bajnok. És ahogy az egyik - talán angol - kommentátor rámutatott vmelyik meccsen, durva, hogy Vidal és Marchisio mennyi gólt lõttek Pirlo mellett.

Amici di nessuno...

9csöves9
imádom ezt az állatot😄

Grove4
Igen, ezt én is már a videón észrevettem, mintha Pirlo sírt volna. 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

cassoneitaly
<#worship><#worship> CAMPIONI!!! <#worship> <#worship>
SIAMOOO NOOOOIII, SIAMOOO NOOOIIII, I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMOOOO NOOOOIII!!!!!!!! ★★★ Csupán egy elemcserére volt szükség... <#idiota>

Grazie ragazzi! Grazie CAPITANO!!! (Ejj, basszus, már a Fifa 12-ben is vissza akar vonulni, de nem engedem!!! <#idiota> )

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
<#worship><#worship><#worship>

Nagyon igaza van Buffonnak, Nedved, Trez és Camoranesi is nagyon-nagyon megérdemelték volna ezt a bajnoki címet. Azért szép végülis, hogy Del Piero így búcsúzik. Hozzátette õ is a magáét, még ha sokkal kevesebbet is, mint máskor (mondjuk nem õ tehetett róla).

Amici di nessuno...

Trunks
Ez azért elég vicces az õ múltjával. Azért remélem nagy juvésnak nem érzi magát. Conte jót tett vele, kapott ajándékba egy bajnoki címet, mehet is vissza Rómába.

Amici di nessuno...

Breki33
Oziris666
A bajnoki 2.helyezettel...

forzajuve5
tegyük fel hogy megnyerjük a kupát is (természetesen megnyerjük), akkor ilyen esetben kivel játszunk olasz szuperkupa döntõt? 😄

9csöves9

9csöves9

9csöves9
Bajusz hogy nyomja a végén a Chi non salta rossonero-t😄

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1oh6CA1IDOI