44078

ibogldrc.jpg

• LasCar16
    Szép győzelem volt, fórumokon hogy fröcsögnek hogy a Celticnek kellett volna nyernie, de hát ilyen a taktikus olasz foci! Még egyszer szép volt!
  • Effe88
    szép volt
    jól elintéztétek őket
  • Trunks
    Szerintem az első félidő nagyon élvezetes és magas iramú volt. Nem tetszett, hogy ennyire keveset volt nálunk a labda, de ez azért a korai gólnak is betudható.
  • Trunks
    A hivatalos statisztika szerint 7 volt, de igazából mindegy.

Végre a régi Juvét idéztük helyzetkihasználásban. A játék képe többnyire nagyon nem tetszett, de a végén nagyon elfáradt és megroppant a Celtic, mi meg kegyetlenül kihaszáltuk. Matri és Marchisio a meccs emberei 1 gól+1 gólpasszal. Matri hihetetlen mit produkál ebben a (naptári) évben, elmúlt 6 meccsen 6 gól. Vucsinicset is kivételesen megdícsérem. :D Vmint Peluso is meglepően összeszedett volt.
  • forzajuve5
    nem mondom, hogy élvezhető meccs volt. két teljesen ellentétes stílus találkozott egymással. első félidőben féltem, hogy nem fogunk jól kijönni belőle, mert a Celtic nagyon keményen nyomott, rengeteget birtokolta a labdát.
    nem hinném, hogy a visszavágón bármi baj lehetne.
    és mégegyszer, a helyzetkihasználás hihetetlen volt.
  • Breki33
  • Count Adyn
    Juventus: Shots on target 4 :D
  • forzajuve5
    ilyen jó helyzetkihasználásunk még soha nem volt :D
  • forzajuve5
    továbbjutottunk :D
  • Count Adyn
    Vucsi:) Szevasztok mészárlás:D
  • Count Adyn
    Marciiii:DD Ezzaz:D
  • forzajuve5
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

eddig jó vagyok tippelésben :D
  • Trunks
    Elég érdekes a meccs képe, nagyon nem ezt vártam, jó kis csapat ez a Celtic. Ami érdekes, hogy szinte az összes kontránk veszélyes, ahogy előreíveljük a labdát. Ami nem tetszik, hogy nem tudjuk megtartani hosszabban a labdát, bár most nincs is rá nagy szükség.
  • forzajuve5
    nagyon kellemetlen ellenfelek ezek a skótok, de ha ezt így kibírjuk akkor nem lehet baj. idegenben nem fogják bírni a nyomást
  • nagy hős
    Matri nem vart vele sokat :D
  • forzajuve5
    87. szomszéd is tudja h gól született :D
  • forzajuve5
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
  • Breki33
  • Breki33
  • Trunks
    Sport1 adja amúgy a meccset, ha vki nem tudná.
  • forzajuve5
    Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso, Matri, Vucinic

Substitutes: Storari, Pogba, Giovinco, Anelka, Padoin, Quagliarella, Marrone
  • Grove4
    Nekem van egy olyan érzésem, hogy simán 2-3 góllal fogunk nyerni.
  • Trunks
    Nem hiszem, hogy Skócia és Olaszország között ilyenkor marha nagy lenne az éghajlati különbség. Dél-Afrika nyilván más tészta, viszont legalább időeltolódás nincs, ezért bíztam esetleg a szereplésében. Azért 20-30 percre még így is beszállhatna szvsz.
  • 9csöves9
    Csak hát Asamoah megtett egy Dél-Afrika-Olaszország-Skócia túrát ami km-ben sem kevés ráadásul 3 különböző éghajlat sem tesz jót a szervezetnek pár nap leforgása alatt.
  • Trunks
    Asamoah éppenséggel kezdhetne is, mert ő is szombaton játszott. Peluso minden áron erőltetése egész érthetetlen, pláne a BL-ben. Mit lát benne Conte? Jó edző, de sajnos nagyon úgy tűnik túl személyesen kezeli a dolgokat. Padoin, Peluso, Vucsinics a kedvencei, ők bármikor játszhatnak, akármilyen teljesítményt nyújtottak azt megelőzően, míg az idén legjobban teljesítő csatárunkat (Quagliarella) mellőzi (Cáceres is szinte alig kapott lehetőséget, amíg Chiellini meg nem sérült). Szombaton is inkább a kisebb sérüléssel bajlódó Giovincót küldte be csereként, most pedig a padon se lesz (a Gazzetta szerint Asamoah se, ami elég aggasztó).

De Cegliével én se voltam egyáltalán elégedett ősszel, de az elmúlt pár hétben egész reménykeltő teljesítményt nyújtott. Sokkal szívesebben látnám őt is Peluso helyén.
  • forzajuve5
    én ma nagyon optimista vagyok. 0-2 lesz a vége :)
    mindenki a barca elleni meccsükből indul ki, de az ősszel volt. ki tudja most épp milyen formában vannak
  • 9csöves9
    Buffon-Caceres,Bonucci,Barzagli-Peluso,Marchisio,Pirlo,Vidal,Lichtsteiner-Vucinic,Matri kezdőt írnak a legtöbb helyen. igazából csak Peluso kezdetésével van bajom, európai kupameccset eddig csak tévében látott, a Celtic meg azt az igazi buta brit futballt játssza, ahhoz pedig a szélsőinknek nagyon a toppon kell lenniük. pláne, hogy Pelus mögött még nem lesz ott Chiello sem...nem tudom Asa mennyire fáradt, de azért a 60. perc körül be kéne hozni ha meleg lesz a pite.

a csatárkettős úgy érzem most éppen a legideálisabb, Matri meg is szerezhetné élete első BL gólját. a többi poszt nem kérdés.

1-1-t várok, kicsit tartok a meccstől...
  • Breki33
  • 9csöves9
    lehet abban valami, hogy Conte a téli szünetben igen kemény alapozást tartott, ennek a levét ittuk januárban viszont tavaszra megint kijöhet az ami tavaly:)

Bonu a Sudból tekintette meg a meccset, na meg persze szurkolt és ugrált is amikor kellett.

• Zsolti9014
    Basszus, egyrészt nem válasz akart lenni, másrészt nem linkeltem, de úgyis be tudjátok másolni.
  • Zsolti9014
    Alex nem akármilyen gólt vert megint:

http://www.csakfoci.hu/node/131951
  • Count Adyn
    Túléltük a januárt, innentől jöhet megint a henger:)
  • Csacsi
    jah, és örömhír a Lazio, és a Napoli döntetlent játszott nekünk :)
  • Csacsi
    Megértem, ahogyan Vele is, és DP-vel is bántak, az nagyon elszomorít :(
  • forzajuve5
    azért ez erős. Trez nyilatkozott. télen vissza akartuk hozni, folytak tárgyalások. úgy döntött végül, hogy nem tér vissza, Riverből akar visszavonulni
  • Count Adyn
  • Trunks
    Szép munka volt. Meggyőző játék, jó befejezések, Vidal és Barzagli megint isten volt.
  • Trunks
    Én már hallottam mástól is, de a wikipédia szerint n-nel kell mondani.

A meccsről: eddig szép teljesítmény, Vucsinics szép gólt lőtt, de utána a ziccerénél nem tudom megint mit hitt. Belerúgja félmagasan a kapusba. Mit hitt, hogy elugrik ijedtében? Ezt az embert megdícsérni sose lehet, mert egy szép megmozdulás után megint jön a flegma, "szarokbelemerténvagyokalegnagyobbkirály" attitűd.

Vidal megint hatalmas volt. Külön dícséret, hogy volt szíve lepasszolni a gól előtt.
  • Count Adyn
    Matri cipő nélkül A:SDASDD 2 ide:)
  • Zsolti9014
    Basszus...
    Vucsi nagy gólt vert, de az ilyen helyzeteket meg ki kellene használnia egy Juve-csatárnak.