Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Chiello 20 napra dõlt ki,az EB-n ott lehet.elég szar,hogy DC is sérült,így valószínûleg Barza-Bonucci-Caceres lesz középen és Eszti vagy Pepe lesz a bal oldali szélsõ a kupadöntõn

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Pirlo kikotyogta,hogy a klub vissza akarta vonultatni a 10-es mezt,de Alex nem egyezett bele...

cassoneitaly

Tegnap este 6-kor ALEX bemutatta a könyvét Torinóban. Remélem Magyarországon is fogják forgalmazni...

GIOCHIAMO ANCORA - LET'S KEEP PLAYING - JÁTSZUNK TOVÁBB
Ismertetõ: 20 évvel a profi futballban való debütálása után, a Juventusszal és a Nemzeti Válogatottal elért sikerei után Alessandro Del Piero karriere fordulóponthoz érkezett. Továbbra is szeretne aktív játékos maradni. A könyv bevezetõ oldalain elmondja, mennyire frissnek, agilisnek és erõsnek érzi magát. Így hát Del Piero úgy döntött megosztja mindenkivel, amit a futball világában tapasztalt, beleértve azt is, mi vezette ennyi éven keresztül: Mit tegyen az ember, ha arról álmodik, hogy magára öltse a 10-es számú mezt.

Grande Capitano!!! Maradj velünk! <#rinya>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

ha mondjuk Dubaira gondolsz akkor ott úgysem látod.😊 Legalább megkeresi azt a pénzt, ami élete végéig elég lehet fele játékkal

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Senki nem szólja le, mert nem önszántából megy el, ráadásul több mint valószínû, hogy nem Európában folytatja. Én - sokakkal ellentétben - jobban örülnék, ha visszavonulna, nem akarom más csapat mezében látni.

Amici di nessuno...

úúú remélem azért a Juvésok nagyrésze nem veti meg ezért, bár emlékszem Kakát jó pár Milanos huligán, hogy ócsárolta mikor Madridba ment. Alex nem érdemelne ezért áruló jelzõt, de sok szurkoló a majdnem 2 évtized ellenére is képesek lesznek leszólni.

Ha el is megy akkor nem olasz csapatba kellene neki.😊 Én megnézném a német bajnokságban úgy, mint Raúlt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Még rosszabb, mintha visszavonulna... máshol fog játszani valszeg.

Amici di nessuno...

fantasztikus ez a kép, most komolyan az öreg? Del Piero a kedvencem az Isten visszavonul?😞

Trunks
Na visszaértem. Kicsit még ülepednie kell a dolgoknak, mert még mindig nem tudom elhinni. Hihetetlen volt, nagyon megérte, viszont fogok írni negatív dolgokat is, de a csapatra, a stadionra és a Capitanóra nem lehetett panasz.

Amici di nessuno...

9csöves9

bakkerman
Contenak az a felesége a képen? Gyönyörû <#wow1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Breki33
forzajuve5
nem számít, megcsapunk mindenkit 😄

kihirdették az olasz bõ keretet. 7 játékosunk van benne. Buffon, Barzagli, Chiellni, Bonucci, Giaccherini, Pirlo, Marchisio.

Chiello még kérdéses, mert megsérült a tegnapi meccsen

szucsy89
Uhhh, akkor kemény lesz nagyon.
9csöves9
a pontszámaink alapján 4. kalap lenne,de rengeteg elõttünk lévõ csapat nem tudta kivívni a BL indulást,így a 3. kalap lesz

szucsy89
Mondjuk ez most nem idevág, de arról van már valami infotok, hogy jövõre melyik kalapba kerültök a BL-ben?
acm689
grat a bajnoki címhez! megérdemeltétek, jól teljesített a csapat!

9csöves9
amúgy meg nem sikerült még felfogni az egészet nekem sem,hihetetlenül furcsa érzések kavarognak bennem.én miatta kezdtem el foglalkozni a labdarúgással,el nem tudom képzelni mi lesz ezek után.nagyon remélem,hogy marad Európában és még lehúz 1-2 szezont.

Agnelli meg eléggé elvágta magát ezzel nálam,egyáltalán nem volt ez Alexhez méltó amit csináltak.

Õ viszont méltó módon búcsúzott.Góllal és a bajnoki trófea felemelésével.Így búcsúzik egy igazi Bajnok.

9csöves9
több képet most nem linkelek,itt van még kismillió,le lehet õket szedni nagyobb méretben is,ha átírjátok a linkjében a 610-t,800-ra vagy 1024-re stb.

http://www.daylife.com/search/photos/11/grid?__site=daylife&q=Juventus

9csöves9

9csöves9

9csöves9

Zsolti9014
annyi nagyszerû meccs és eredmény és momentum fûzõdik mindegyikük nevéhez, lehetetlen lenne felsorolni.

megmondom õszintén Alex góljai közül nekem elsõként most a Real elleni 2003-as BL-elõdöntõs ugrik be, meg a 2006-os vb-elõdöntõje. amikor a hosszabbításban nem laposan helyezi be az alsóba, hanem felteszi a hosszú felsõbe.... 😊
aztán szépen sorban jön a többi emlék.

ha lezavarom a vizsgákat, akkor tartok egy olasz focis videós hetet az biztos.

Hajrá Magyarország!

szucsy89
<#eljen>

olyan rossz olvasni ezeket a sorokat is, mint a mi nagy öregjeink búcsúleveleit 😞

tényleg véget ért valami Olaszországban tegnap
9csöves9

9csöves9
😞((((((((((((((((((((((

"DI PIU’, NIENTE

Più di 8 scudetti.
Più di una promozione dalla serie B
Più di una Coppa Italia (e speriamo due)
Più di 4 supercoppe italiane
Più di una Champions League
Più di una Supercoppa europea
Più di una Coppa Intercontinentale
Più del gol alla Fiorentina
Più di un gol alla Del Piero
Più del gol a Tokyo
Più delle mie lacrime
Più del gol a Bari
Più di un gol al volo di tacco nel derby
Più di un gol per l’Avvocato
Più della linguaccia contro l’Inter
Più dell’assist a David
Più del gol numero 187
Più del gol alla Germania
Più di Berlino
Più del gol al Frosinone
Più del titolo di capocannoniere in B
Più del titolo di capocannoniere in A
Più della standing ovation al Bernabeu
Più di 704 partite con la stessa maglia
Più di 289 gol
Più di una punizione che vuol dire Scudetto
Più del gol all’Atalanta
Più di ogni record
Più della maglia numero 10 con il nome Del Piero
Più della fascia di capitano

Più di tutto…
C’è quello che mi avete regalato in questi 19 anni.

Sono felice che abbiate sorriso, esultato, pianto, cantato, urlato per me e con me.
Per me nessun colore avrà tinte più forti del bianco e nero.
Avete realizzato il mio sogno. Più di ogni altra cosa, oggi riesco soltanto a dirvi: GRAZIE.

Sempre al vostro fianco
Alessandro

Semmi sem lehet jobb,

mint nyolc scudetto
mint a feljutás a Serie B-bõl
mint egy (reméljük, két) Olasz Kupa
mint négy Olasz Szuperkupa
mint egy Bajnokok Ligája
mint egy Európai Szuperkupa
mint egy Interkontinentális Kupa
mint az a Fiorentinának lõtt gól
mint egy gól a Del Piero-szögbõl
mint egy gól Tokióban
mint a könnyeim
mint egy gól Bariban
mint kapásból gólt sarkazni a derbin
mint gólt lõni az Elnök úr emlékére
mint kinyújtani a nyelvemet az Inter ellen
mint egy gólpassz Davidnak
mint a 187. gólom
mint egy gól Németországban
mint Berlinben lenni
mint a Frosinonének lõtt gól
mint a Serie B gólkirályának lenni
mint a Serie A gólkirályának lenni
mint amikor állva tapsol a Bernabeu
mint 704 meccs fekete-fehérben
mint 289 gólt szerezni
mint belõni a bajnoki címet jelentõ szabadrúgást
mint az Atalanta ellen szerzett gól
mint a többi record
mint a 10-es mez Del Piero felirattal
mint a csapatkapitányi szalag.

Semmi... csak az, amit tõletek kaptam ez alatt a 19 év alatt.
Boldog vagyok, hogy együtt mosolyogtatok, szurkoltatok, sírtatok, énekeltetek és üvöltöttetek velem.
Egyetlen szín sem lesz számomra ragyogóbb, mint a fekete és a fehér. Valóra váltottátok az álmomat, sok más mellett ma csak annyit akarok mondani: KÖSZÖNÖM NEKTEK!

Mindig veletek:
Alessandro"

Zsolti9014
én sem tudom még felfogni, mi történik. egyszerûen nem. mióta futballt nézek, Alex=Juventus!

Bár nem is tudom, talán annak is örülnék ha még nem hagyná abba. Fájna más csapat mezében látni, de még jobban fájna, ha nem látnám már játszani...

Szép lenne ha az idén búcsúzó klasszisok egy csapatba kerülnének valahol. De valami olyan bajnokságban, ami jobban szem elõtt van, mint az arab vagy az amerikai. :')

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
nézem a videókat de valahogy még mindig nem fogom fel. majd szeptemberben fog ez igazán átjönni amikor kezdõdik a bajnokság és a Capatino nem lesz ott 😞

bakkerman
azért az egész futball világnak fog hiányozni Del Piero,ha végülis úgy dönt hogy befejezi. Legalábbis én a helyében nem mennék már focizni sehova,se az arabokhoz,se másik európai országba. Így mindenki úgy fog rá emlékezni,hogy utolsó évében bajnokságot nyert a Juveval 😊 Mindig szomorú dolog,amikor egy ilyen meghatározó egyéniség vonul vissza,vagy hagy el egy csapatot,legyen akármilyen drukker is az ember!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Breki33

Breki33
Breki33
Breki33
Effe88
veretlenül bajnokságot nyerni
az igen
gratula<#eljen>

Grove4
Csöves, majd várom a képeket, amiket be szoktál illeszteni ide a meccsek után! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
JAJA! 😄

BAJNOK CSAPAT, VERETLENÜL!!!
Még jó hogy megvette a szezont nekünk Moggi! 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Count Adyn
És Barzaglival rúgatják a 11 est, legyen neki is gólja😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
valahonnan le lehet majd szedni a meccset? nem tudom nézni sajnos. :'(

Hajrá Magyarország!

Grove4
DEL PIERO!!!!!!!!! :')

Grove4
MARRONE hogy bebasztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
Mindenképp nézd meg, utána egy életen át bánni fogod, hogy nem láttad az utolsó meccsét!!! Én is így vagyok amúgy Nestával...
9csöves9
akartam rakni arra,hogy Del Piero gólt rúg,de egészen nevetséges oddszok vannak rá😄 1,36,a duplára meg 2,5.

9csöves9
hát ez a nap is eljött.erõsen gondolkozok hogy megnézzem e,nem akarom látni😞

9csöves9

Chiello kertje😊

Bonucci

Pepinho

9csöves9
Jó utat!amúgy kétlem,hogy a vendégbe kéne majd menned.

forzajuve5
jó utat, jó szurkolást! életre szóló élmény lesz

Trunks
Na holnap reggel indulok Torinóba. Vasárnap majd figyeljetek, hátha láttok a meccsen! Atalanta gólnál esetleg, mert a vendégszektorban leszek, ha minden igaz. 😊))

Durva lesz, hogy elvileg örülnöm kéne, hogy 6 év után újra átveheti a bajnoki trófeát a csapat, és én ott lehetek, de közben pedig a klub történetének legjobb játékosa elköszön...

Majd csinálok képeket, legyetek jók! 😊

Amici di nessuno...

9csöves9

9csöves9