Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ennek ellenére,csodálatos szezon volt,nem sikerülhet minden,köszönet a srácoknak,Conténak és mindenkinek akinek része volt benne
Alex búcsúját tényleg sajnálom,szerintem a klub rendez neki valami külön show-t,mert ha nem akkor tovább ássa magát nálam a vezetõség
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Marchisio eseténél ott egyértelmû 11-es járt volna, meg az, hogy a Napoli teljes létszámban fejezte be a meccset, az még viccnek is rossz.
A 11-esnél Storari elkésett, de nem hibáztatom, a második gólról igazából nem tehetett senki, mert ott azt csinálták a srácok amit kell: támadtak az egyenlítésért. Ez van.
DE!
Ha eleve Pepével meg Vucsiniccsel kezdünk, nem biztos hogy így alakul, a beállásuk után sokkal jobb lett a játék.
Boriello meg nem kell!!!
Maga a kupadöntõ elvesztése is fájdalmas ugyan, de engem is inkább az zavar, hogy Alex ilyen meccsen kellett, hogy búcsúzzon. 😞
GRAZIE GRANDE ALEX!
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
GRAZIE ALEX!!! GRAZIE CAPITANO!!! CIAO!!! <#rinya>#rinya>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Amici di nessuno...
Viszont, próbáljunk meg nem keseregni,hisz mi vagyunk Olaszország királya, mi ülünk Olaszország trónján, alattvalóink az Inter, a Milan és a Napoli!
Grazie al nostro Capitano! Sajnálom,hogy ez a kupa nem jött össze,de a bajnokságot megnyertük,ami sokkal fontosabb!
Spirito Juve!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Conte viszont ma tényleg mellényúlt, a taktikával is, a kezdõvel is, a késõi cserékkel is. Innentõl EB, nyaralás, aztán a mercatón ki kell szurkolni, hogy ne vegyük meg Borriellót.
Amici di nessuno...
Valamint az egész évben dicsért Conte is mellényúlt ezzel az 5-3-2 vel, úgy hogy csak két igazi belsõ védõnk volt.
Szomorúság, de ez van.
Nem azon múlt, de ilyen rossz játékvezetést egy olasz kupa döntõn még az életben nem láttam.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az istenit, hogy egy tökéletes szezonnak ilyen keserû lezárása legyen...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Emellett szarul is játszunk, Bori a szokásosat hozza, Vidal rohadt pontatlan. Nem értem Conte megint mit csinál. Azt hittem a hétvégén pihentette Vucsinicset és Quagliarellát, de ezek szerint ez a csetlõ-botló fetrengõ faszfej az elsõ számú csatár. Esztit is lehoznám, mert elég bizonytalan (Pepe!).
Amici di nessuno...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hajrá Magyarország!
#36338: Nem hát, elvileg 20 napra dõlt ki. Reméljük az EB-re felépül.
Amici di nessuno...
este nagyon durva meccs lesz,rossz elõérzetem is van.de Alexért meg kell csinálni és biztos vagyok benne,hogy õ is hozzá teszi a magáét
Alessandro Del Piero Foggiában debütált a Bianconeri színeiben, és közel 19 év eltetével, utolsó alkalommal ölti magára a fekete-fehér csíkos mezt vasárnap este a Napoli ellen.
Alex tiszteletére a csapatmez a holnapi Coppa Italia döntõn egy ‘One Love’ feliratú logót kap majd...
GRAZIE CAPITANO!!! GRAZIE PERCHÉ TU SEI DEL PIERO!!! <#rinya>#rinya>
http://www.powerplaymanager.com/r648523
Alex meg a 10-es mez kapcsán pedig ismét csak a sportemberi nagyságát lehet méltatni. :')
Hajrá Magyarország!
pár hírmorzsa:
-egyes hírek szerint ajánlatot tettünk a Udinébe Asamoahért.Pazienza+10 millió.személy szerint támogatom,és ez szerintem nekik is egy elfogadható ajánlat.
-Verratti jövõje a Serie B utolsó fordulója után dõl el,nagyon esélyes,hogy hozzánk igazol.elképzelhetõ,hogy csak a fele játékjoga kerül Torinóba.a tutto beszívott firkászai már a hátára aggatták a 10es mezt.
-Pogba továbbra sem tud dönteni,eszem azt a kis szívét
-Cavani kijelentette,hogy mindenképpen ott szeretne lenni az olimpián és ha a Napoli nem engedi el rá,akkor nagyon nagyon nagyon bús panda lesz
-a portugál sajtó szerint Elia a Benficához igazol
-megnyitották a J Múzeumot részt vett rajta a csapat összes tagja,illetve többek között Montero,Davids,Ferrara,Pessotto,Torricelli,Tacconi,Ravanelli.tökéletes idõzítés, a döntõ elõtt még megnézhettek a srácok "pár" kupát😊 . elég gyorsan megcsinálták amúgy márciusban mikor ott voltunk nagyon nem volt kész, még diszperzites vödrök hánykolódtak a sarokban

Még Higuain lenne amúgy jó megoldás, de õt meg Mourinho nem hiszem, hogy elengedi.
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!