Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Grove4
Állítólag Pogba-t ma mutatja be a klub. Errõl tudtok valamit?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
teljesen egyet értek veletek.a bíró egy fos volt,de már megszoktam,hogy a Napoli ellen nem fúj a spori.viszont Conte odaajándékozta ezt a meccset a Napolinak.jobban akarták a kolerások a gyõzelmet,de abból a gól utáni 10 percbõl tökéletesen látszott,hogy simán szét lehetett volna õket szedni,ha törekszünk arra,hogy éppen a legerõsebb kezdõt küldjük a pályára.

ennek ellenére,csodálatos szezon volt,nem sikerülhet minden,köszönet a srácoknak,Conténak és mindenkinek akinek része volt benne

Alex búcsúját tényleg sajnálom,szerintem a klub rendez neki valami külön show-t,mert ha nem akkor tovább ássa magát nálam a vezetõség

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Haverral néztük tegnap nálunk a meccset és csapkodtam a térdemet, hogy milyen bírói hibák voltak. Volt egy olyan szitu is, amikor, Del Piero indulhatott volna meg, erre behúzta a partjelzõ a lest, úgy hogy NEM IS VOLT VONALBAN. A többi hülyeségrõl nem is beszélek. :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
A meccsrõl: a 11-es jogos volt, a piros lap is, a bíró meg egy f.szkalap.

Marchisio eseténél ott egyértelmû 11-es járt volna, meg az, hogy a Napoli teljes létszámban fejezte be a meccset, az még viccnek is rossz.

A 11-esnél Storari elkésett, de nem hibáztatom, a második gólról igazából nem tehetett senki, mert ott azt csinálták a srácok amit kell: támadtak az egyenlítésért. Ez van.

DE!

Ha eleve Pepével meg Vucsiniccsel kezdünk, nem biztos hogy így alakul, a beállásuk után sokkal jobb lett a játék.

Boriello meg nem kell!!!

Maga a kupadöntõ elvesztése is fájdalmas ugyan, de engem is inkább az zavar, hogy Alex ilyen meccsen kellett, hogy búcsúzzon. 😞

GRAZIE GRANDE ALEX!

Hajrá Magyarország!

Trunks
Igen, Del Piero nem ezt érdemelte... ráadásul a klub rendesen el se bírt tõle köszönni... az Atalanta elleni meccsen se csináltak semmit, csak a szurkolók.

Amici di nessuno...

cassoneitaly
Patkány volt ez a bíró... Cavaninak csak 3 sárgát nem osztott ki, Marchisio-t a 16-oson belül combon rúgták, természetesen nem fújt tizit, és Aronica fojtogat, Quagliarella visszavág, erre Quagliarellát kiálltja... De a kupa igazából nem is érdekel, csak DEL PIERO-nak ilyen meccsen kell búcsúznia... Szomorú. <#falbav><#rinya><#rinya><#rinya>

GRAZIE ALEX!!! GRAZIE CAPITANO!!! CIAO!!! <#rinya>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
Én akkor se tudom megérteni, miért csinálta ezt Quagliarella. Szerintem inkább frusztrálja, hogy hétrõl-hétre az a köcsög játszik a helyén. Ráadásul folyamatosan pocsék teljesítményt nyújtva...

Amici di nessuno...

Ibuki
A bíró egy vérbeli idióta volt... a bíróról ennyit.
Viszont, próbáljunk meg nem keseregni,hisz mi vagyunk Olaszország királya, mi ülünk Olaszország trónján, alattvalóink az Inter, a Milan és a Napoli!
Grazie al nostro Capitano! Sajnálom,hogy ez a kupa nem jött össze,de a bajnokságot megnyertük,ami sokkal fontosabb!

Spirito Juve!

Grove4
Aronica ritka nagy paraszt módon játszott, töménytelen szabálytalanságot elkövetett, vicc hogy a pályán maradhatott, maximálisan megértem Q-t, hogy odabaszott neki. Brighi meg elmehet a picsába. Nem játszottunk jól, de hogy a Napoli sem, az biztos. Na nem baj, jövõre, legalább lesz motiváció, csak jól kell igazolni.

Kaplan
Mi a fasz szükségünk van nekünk Boriellora? Még a Gyirmótba se látnám szívesen, de úgy érzem meg fogjuk venni... Lehet, hogy Conte és Bori kavarnak..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Szerintem a védelmünkkel nem volt nagy baj, a végén kontrából lehet ilyen gólt kapni. A meccs meg igenis a bírón ment el, mert a Napolinak helyzete nem volt a 2. félidõben a gólig, az pedig a bíró hót ostoba ítéletébõl született.

Conte viszont ma tényleg mellényúlt, a taktikával is, a kezdõvel is, a késõi cserékkel is. Innentõl EB, nyaralás, aztán a mercatón ki kell szurkolni, hogy ne vegyük meg Borriellót.

Amici di nessuno...

Csacsi
Ebbõl is látszik, hogy nem csak befejezõ csatárt kell hozni, hanem védõt is, mert Chiello nélkül szar a védelmünk.

Valamint az egész évben dicsért Conte is mellényúlt ezzel az 5-3-2 vel, úgy hogy csak két igazi belsõ védõnk volt.

Szomorúság, de ez van.

Nem azon múlt, de ilyen rossz játékvezetést egy olasz kupa döntõn még az életben nem láttam.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Ezt a meccset sajnos Conte vesztette el Pepe és Vucsinics padoztatásával, aztán a bíró megnyerte a Napolinak a minõsíthetetlen bíráskodásával.

Az istenit, hogy egy tökéletes szezonnak ilyen keserû lezárása legyen...

Amici di nessuno...

forzajuve5
ennyi volt. nem is bírom tovább nézni. kicsit várható volt hogy nem tudunk koncentrálni

Trunks
Mit imád ennyire bajuszon Conte?

Amici di nessuno...

Trunks
Ez már tényleg vicc... A 11-es teljesen jogos volt, de a Napoli támadása onnan indult, hogy nem kaptunk meg egy teljesen egyértelmû szögletet. Bonucci indítása megpattant egy Napoli-védõn... nem is értem?!

Amici di nessuno...

cassoneitaly
Szerintem is jól jönne egy BAJUSZ - VUCINIC és egy ESZTI - PEPE csere... És valamiért úgy érzem, hogy ALEX ma betalál... <#nevetes1>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
Egyszerûen kritikán aluli a bíráskodás, totálisan inkonzisztens. Cavaninak 3 teljesen egyértelmû sárgát nem mutatott fel a bíró (Pirlo buktatása a félpályánál, amikor létszámfölényben indulhatott volna a Juve; labda elrúgása jóval sípszó után; a végén Pirlo letarolása). Emellett Lavezzi belebikázott Vidal lábába, persze sárga ezért se járt, valamint Marchisio teljesen egyértelmû buktatása se ért 11-est. Kész vicc.

Emellett szarul is játszunk, Bori a szokásosat hozza, Vidal rohadt pontatlan. Nem értem Conte megint mit csinál. Azt hittem a hétvégén pihentette Vucsinicset és Quagliarellát, de ezek szerint ez a csetlõ-botló fetrengõ faszfej az elsõ számú csatár. Esztit is lehoznám, mert elég bizonytalan (Pepe!).

Amici di nessuno...

petee
thx<#worship>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Trunks
Adja a digifos, micsoda meglepetés...

Amici di nessuno...

cassoneitaly
DIGI SPORT STREAM megfelel? 😊

FORZA JUVE!!! GRAZIE ALEX!!!!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

petee
Srácok, esti meccshez stream lesz?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

A Torino feljutott. Egy Derbyvel több. Még feljuthat a Sampdoria és a Merdas (Hellas) is, és akkor 5 derby lesz. Bár remélem a Hellas még egy jó hosszú ideig nem jut fel. 😊
Zsolti9014
eddig még reménykedtem, hogy talán kap még 1 évet. de így már azért egészen biztos, hogy nem. 😞

Hajrá Magyarország!

Trunks
Juve-Napoli lesz, ez már tuti. Az, hogy hol rendezik meg, tudtommal még nem dõlt el.

#36338: Nem hát, elvileg 20 napra dõlt ki. Reméljük az EB-re felépül.

Amici di nessuno...

Rockynhooo
Akkor este nem lesz Chiello?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
én úgy tudom Juve-Napoli lesz.és nem Pekingben fogják játszani

szucsy89
Ha ma a Ti nyernétek, akkor ki játszaná a szuperkupa döntõt?
9csöves9
ma délután matematikailag is bebiztosíthatja a Toro a feljutást,újra lesz derbi😊

forzajuve5
hazavisszük 😄

9csöves9

9csöves9
na a tegnapi felvezetõ meccshez csak annyit,hogy látva azt ahogy ez a Chelsea BL-t tudott nyerni,akkor a következõ szezonban semmi helye kishitûségnek,mi is meg tudjuk csinálni😊

este nagyon durva meccs lesz,rossz elõérzetem is van.de Alexért meg kell csinálni és biztos vagyok benne,hogy õ is hozzá teszi a magáét

cassoneitaly
1993, Szeptember 12 - 2012, Május 20: Két dátum, egy ember, akit szeretünk.

Alessandro Del Piero Foggiában debütált a Bianconeri színeiben, és közel 19 év eltetével, utolsó alkalommal ölti magára a fekete-fehér csíkos mezt vasárnap este a Napoli ellen.

Alex tiszteletére a csapatmez a holnapi Coppa Italia döntõn egy ‘One Love’ feliratú logót kap majd...

GRAZIE CAPITANO!!! GRAZIE PERCHÉ TU SEI DEL PIERO!!! <#rinya>

Forza Juve Forza PPM

http://www.powerplaymanager.com/r648523
Zsolti9014
de jó nézni ezeket a képeket is.

Alex meg a 10-es mez kapcsán pedig ismét csak a sportemberi nagyságát lehet méltatni. :')

Hajrá Magyarország!

...meg Giovinco érdekli a city-t,meg real,dortmund meg kb mindenki akarja a parma szerint ...unom már a gyereket <#falbav>
9csöves9
rendes a Mester,hogy gondol az unokák jövõjére is😊

pár hírmorzsa:

-egyes hírek szerint ajánlatot tettünk a Udinébe Asamoahért.Pazienza+10 millió.személy szerint támogatom,és ez szerintem nekik is egy elfogadható ajánlat.

-Verratti jövõje a Serie B utolsó fordulója után dõl el,nagyon esélyes,hogy hozzánk igazol.elképzelhetõ,hogy csak a fele játékjoga kerül Torinóba.a tutto beszívott firkászai már a hátára aggatták a 10es mezt.

-Pogba továbbra sem tud dönteni,eszem azt a kis szívét

-Cavani kijelentette,hogy mindenképpen ott szeretne lenni az olimpián és ha a Napoli nem engedi el rá,akkor nagyon nagyon nagyon bús panda lesz

-a portugál sajtó szerint Elia a Benficához igazol

-megnyitották a J Múzeumot részt vett rajta a csapat összes tagja,illetve többek között Montero,Davids,Ferrara,Pessotto,Torricelli,Tacconi,Ravanelli.tökéletes idõzítés, a döntõ elõtt még megnézhettek a srácok "pár" kupát😊 . elég gyorsan megcsinálták amúgy márciusban mikor ott voltunk nagyon nem volt kész, még diszperzites vödrök hánykolódtak a sarokban

Trunks
Nem felejtettem el, ma végre rászánom magam. 😊

Amici di nessuno...

Grove4

9csöves9
beszámolót akarunk!😊

Trunks
Igen, talán õ az egyetlen, aki mindhárom kritériumnak megfelel. Feltéve ha 30 millió körül el tudjuk hozni Nápolyból. Annál többet nem hiszem, hogy ér. Így, hogy a Napoli nem jutott be a BL-be, szerintem lehet rá esélyünk. Vucsinics, Matri, Quagliarellla maradhatnak, DP úgyis megy, Bori nagyon remélem húz a francba, jók is lennénk.

Még Higuain lenne amúgy jó megoldás, de õt meg Mourinho nem hiszem, hogy elengedi.

Amici di nessuno...

Csacsi
Egyértelmûen Cavani kell legyen a fõ célpont.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Pár millióért valszeg megérné. Úgyse nagyon látom kit lehetne megvenni csatárposztra, aki nincs agyonhájpolva, tud is játszani és fekszik neki az olasz foci is.

Amici di nessuno...

Csacsi
Nem hinném, hogy idén kéne nekünk. Megint kidõlt ugyebár hat hónapra. Szerintem már sosem lesz a régi.

bakkerman
szerintem van a szerzõdésében kiesési záradék,így idén nyárra is meglesz a szokásos dzsuzeppe rosszi saga 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
most meg kb el lehetne hozni két konzerv májkrémért

bakkerman
tavaly mi is,meg ti is szóbajöttetek Rossinál,és akkor azt mondta,hogy nem akar a Juveba menni,mert nem BL induló...a Juve idén bajnok lett,õ meg kiesett a Vilarreallal 😄D a sors iróniája

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
errõl azóta Alex ezt mondta:"When I was a kid I was dreaming about Juve's number 10 shirt, and I want that other kids will be able to dream about it"