44078
-
#37950 Na még bénázok. Nekem nem látszanak, úgyhogy itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=LBW3zA6mzIw -
#37949 Mostmár remélem jó:
-
#37947 Nem csak ő, hanem minden csatár előrébb van a rangsorban. Pedig a jelenlegi forma alapján egyedül Matri jobb nála. A helyében én is mennék, szerintem simán bármelyik Serie A-s klubban kezdő lehetne (esetleg a Milant leszámítva, de ott is a 3. helyre simán jó lenne Pazzini helyett).
Pirlo labdájára a második gól előtt pedig nincsenek szavak. Még jó, hogy nem Vucsinics kapta, ő tuti nem passzolja le üres kapura. :D -
#37946 Q nagyon jó ma, ha ezek után is a törpe lesz előrébb a rangsorban akkor a helyében lépnék a nyáron -
#37945 március 15 :) -
#37944 Pogba a jövő nagy tanára :D nagyon érzi a gyerek és akar is rendesen. -
#37943 Ezzel a félig B-csapattal is jobbak vagyunk. Ez a Matri-Q kettős eléggé érzi egymást, pedig Quagliarella már 1 hónapja nem játszott. A szomorú az egészben, hogy ez a páros úgy néz ki sokkal jobban működik, mint a Giovinco-Vucsinics, mégis azt erőlteti Conte. Pogba viszont megint istenkirály. -
#37942 Hivatalos kezdőcsapat a Celtic ellen: Buffon, Barzagli, Marrone, Bonucci, Padoin, Vidal, Pirlo, Pogba, Peluso, Matri, Quagliarella. -
#37941 Ugyan mér kapott volna, ezért is csak sárga jár, nemtudtad?:D
-
#37940 Nincs kedvem utána nézni. A képekbe egy horvát fórumon botlottam bele és gondoltam berakom ide. -
#37939 Sárgát legalább kapott a meccsen? :D -
-
#37937 lehet tudni mi van Asamoah-val? sehol nem találok semmit róla.
remélem nem az van, hogy megsérült és nem akarják tudatni a szurkolókkal az esetleges bosszútól tartva -
#37936 ja szarul fogalmaztam, én is úgy értettem, hogy ilyet a szélsőinktől nem látni, ezt is Pirlonak kell csinálnia:) -
#37935 Sajnos egyet kell értsek. Sokat gondolkoztam rajta, de még most sem tudom biztosan miért adott sárgát a bíró. Nem tudom melyik a rosszabb: ha nem merte kiállítani Cavanit vagy ha ekkora dilettáns barom, hogy azt hiszi ezért sárga jár.
Conte cseréi szerintem is borzasztóak voltak. Matri negyed órát kap. Giovincóban még volt is egy kis elképzelés és lendület, Vucsinics viszont megint kb. szart a közepébe, arról nem is beszélve, hogy berúghatna néha egy ziccert. Ehhez képest ő 85, Seba pedig 75 percet lehetett a pályán. Nevetséges. 5 percre minek egyáltalán behozni Pogbát?
Peluso nem értem mit keres a kezdőben. Támadásban semmit nem tesz kb. hozzá, beadni ő se tud, védekezésben pedig rosszabb, mint Caceres vagy Lichtsteiner. De Ceglie bár tud pocsékul játszani, szerintem még mindig jobb megoldás, de tutira nem rosszabb. A meccs végén elkövetett még egy ostoba szabálytalanságot, 20-ról rúghatott szabadot a Napoli, azt hittem megbüntetnek. Conte megérdemelte volna.
Az pedig, hogy ilyen beadást már 1 éve nem láttál szélsőnktől, nem véletlen, mert ezt is Pirlo adta be. :D
Én se aggódom, hogy meglesz-e a scudetto. A Napoli kiegyensúlyozatlanul teljesít, a mögöttük lévő 3-4 csapat meg szépen körbeveri egymást. -
#37934 Hihetetlen ez az ember. Örök kedvenc! :)
Sajnálom, hogy nem láthatom már zebramezben, de legalább valami Bundesliga-csapatban, európai porondon is. Élmény lenne még mindig. -
#37933 -
#37932 Alex egy balos bombával megszerezte 12. gólját:) -
#37931 tolják csak a cigányok szekerét a szövetségnél, akkor se lesznek soha bajnokok. nem méltók rá -
#37930 Bocs, tényleg, igazad van! -
#37929 Akkor nem kapott sárgát, mert 11-est rúghattunk utána.Jaki természetesen kihagyta. -
#37928 Anno az eséséért Krasic is kapott sárgát ha jól emlékszem utólag mégis eltiltották. -
#37927 Cavanit nem tilthatják el, mert a bíró! látta az esetet és szankcionálta is. oké... -
#37926 Jó az X, de én nagyon felbasztam magam. Ez a koszos leprás cigánycsürhe lassan az első helyre lép nálam abban a bizonyos listában. Az, hogy ezek 11 emberrel fejezték be a meccset, az egészen nevetséges, továbbra sem értem, hogy mi a fasznak van ott az alapvonalon a rigó, ha semmi szava nincsen, megmutatja a könyököst, gondolom azt is elcsicseregte, hogy miként történt. El nem tudom képzelni, hogy miért kapott csak sárgát Cavani. Ha az volt az indok, hogy "dehát Chiellini meghúzta előtte a haját" akkor sárga Chiellininek, piros Cavaninak. Még az is jobb lett volna ha nem ad semmit, de ez a sárgalap...kiváncsi vagyok eltiltják e, van egy olyan érzésem, hogy nem, mert Chiellini így kezelte a helyzetet ahogy. Úgy látszik ebből a szempontból is érettebb lett Giorgo, régen földbe döngölte volna azt aki ilyet csinál vele.
Az első félidő jó volt, irányítottunk, a gól szép volt.(kb 1 éve nem láttam ilyen beadást egyik szélsőnktől sem...)
A talált góljuk után azonban nem is értem mi történt, vagyis hát értem, csak nem tudom megérteni. Az, hogy egy ilyen meccsen se a játékosok, sem Conte nem akar nyerni, az számomra nagyon dühítő volt. Megérdemeltük volna, hogy valami szarból megszerezzék a vezetést. Azt egészen hihetetlennek találtam, hogy a Vucinic-Giovinco páros majdnem végigjátszotta az egész meccset, katasztrófa volt mindkettő, de főleg a montenegrói. Marchisio abszolút láthatatlan volt, sokkal korábban be kellett volna hozni Pogbát. Conte beszarian "nyúlt" bele a meccsbe, ilyenkor nagyokat tudok csalódni benne.
6 pont az előny, én ezt a Napolit nem tartom arra se méltónak, se esélyesnek, hogy megnyerjék a Scudettot.(Pláne ha most 3 meccsre elmeszelik Cavanit). Nem aggódok, meglesz ez.
A meccs előtt megdobálták a játékosaink buszát, Asamoah-t eltalálta egy kő, ezért nem lépett pályára...cigánycsürhe. -
#37925 Egész jó ez az x. Jó eséllyel nyertünk volna, ha a bírót nem herélték volna ki, így nem nagyon erőltettük a dolgot a második félidőben. -
#37924 Ilyenkor szimplán fogyatékos a bíró vagy mi van? Még mutatta is neki az alapvonalmuki, hogy mi történt. -
#37923 Kibaszott. Nagy. Vicc. -
#37922 Na most eldől hol rosszabb Peluso: a védelemben vagy a kp. bal szélén. -
#37921 No comment... -
#37920 Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pirlo, Vidal, Marchisio, Peluso - Giovinco, Vucsinics -
#37919 Jaja, plusz ez a Vucsinics-Giovinco kettős nem igazán működött mostanában (se). Szoros meccset várok, valamint nagyon meg lennék lepve, ha 1-2 gólnál több esne ma este. -
#37918 egyszerűen nem értem miért pont most kell kivenni Matrit a kezdőből...látszik rajta, hogy neki mentálisan vannak főleg gondjai, ez kurvára segít rajta, hogy éppen amikor formába kerül akkor beteszi helyére a nem éppen brillírozó Giovincot.
húzós meccs lesz, igazából nekünk az X tökéletes, szóval nem nagyon fogják a srácok erőltetni a dolgot. ezer éve nem nyertünk Nápolyban, most már éppen itt lenne az ideje. -
#37917 A Gazzetta Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini, - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, - Vucsinics, Giovinco kezdőt jósol. Quagliarella mellőzésén már nem is lepődök meg, de Matri az elmúlt hetekben a legjobb formában játszó csatárunk volt, Seba meg nagyon keresi a tavalyi parmai önmagát.
Másik oldalon sincs túl sok meglepetés:
De Sanctis, - Campagnaro, Cannavaro, Britos, - Maggio, Behrami, Inler, Zuniga, Hamsik, - Pandev, Cavani.
Érdekes meccs lesz, a Napoli kifejezetten rossz formában, többnyire mi sem parádéztunk ebben a naptári évben, ami pedig kifejezetten rossz ómen az a pocsék mérlegünk a rangadókon ebben a szezonban (többek között 3 vereség). -
#37916 4 meccse nem rúgtak gólt, kemény.
Contét március 11-én ismét meghallgatják calcioscommesse ügyben..."figcék" bevehetnék most már tényleg szépen tövig -
#37915 0-0 lett a vége. az se olyan rossz. +2 pont -
#37914 Teljesen érthetetlen volt, nagy általánosságban elmondható, hogy nagyjából mindenféle logikát nélkülözőek a cseréi. Nem volt ez a meccs olyan sima mint ami lett belőle, én simán vártam már a szokásos egyenlítést. a kisgyerek most egész jó volt, de most már ott tartok, hogy ez a Vucinic-Giovinco párost együtt nem küldeném fel, legyenek egymás cseréi. Azt hinné az ember, hogy két ilyen technikás játékos jól funkcionál együtt, de úgy néz ki nagyon nincs így.
az afrikai kirándulás előtt kellett ez a győzelem, ráadásul van egy olyan érzésem, hogy ők ma nem fognak nyerni a Friuliban. akkor kicsit hátradőlhetnénk. -
#37913 Itt valami tv közvetítéses téma lehet a dologban, a mostani forduló teljesen szét van húzva. Még kedden is van egy meccs. -
#37912 Végülis simán behúztuk. Azért a 2. gólig kellett izgulni, mert elég tompák voltunk, bár a Siena nem mutatott sokat. A lényeg, hogy megvan a 3 pont, a nyomás a nápolyikon.
Azt érti vki, hogy a Napoli miért holnap este játszik az Udinesével? Nekik külön elbírálás jár a dicső 0-5-ös EL-menetelésért vagy mi? -
#37911 Conte megint mit csinál? Becseréli Matrit, amikor egy sárga esetén ki kell hagynia a Napoli elleni rangadót, míg ott ül a padon Quagliarella, aki fele annyi meccsen rúgott annyi gólt, mint a többi csatár. Ki érti ezt? Még Anelkát is több értelme lenne behozni. -
#37910 Azért látszik a kapcsolat a két klub között. A kapus kedvesen rápaskolta Lichtsteinerre Vucsinics rossz passzát.