Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
én most majdnem vettem két mezt, az egyik az még a Sony szponzoros (tehát azt hiszem 1996-os), a másik meg a 2005-ös, az elsõ bajnoki cím centenáriumára. mindkettõ hazai.

csak épp sajnos 8 ezer forintért kínálta darabját az eladó (használt mezek), annyi pénzem meg sajnos nincs rá. tudtam, hogy így járok, a fószer azon kívül a legtöbb mezt 2-3, max. 6 ezer Ft-ért adta, de ezeket tudta hogy értékesek.

mellesleg valaki tud olyan listát, ahol képpel visszakereshetõk szezonokra bontva a mezek? valamikor valahol láttam ilyet, de nem tudom, hogy hol.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
igen az eléggé kilóg belõle.

juvestoreban 80 euró. megígértem magamnak h idén veszek egy mezt mert megérdemli a csapat. nagyon cselesek mert ha akar az ember nevet valamint Serie A jelvényt akkor az további 20 euró. kedvesek mert a 3. csillag ingyen van.
megvárom a hazai mezt és majd utána választok. lehet tudni az mikor jön?

9csöves9
itt az új mez,a store-ból lehet 3 csillaggal rendelni.csak szerintem néz ki kurva hülyén a Jeep logo? mármint megcsinálhatták volna úgy is,hogy fekete alapon fehér írás,szerintem így nagyon gagyi...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
Seba ügyét egy héten belül rendezni kell különben jön a vaklicit amibe pletykák szerint az inter is beleszólhat. viszont ha vissza is szerezzük, akkor elképzelhetõ az hogy megy a napoliba, bevonjuk a Cavani üzletbe. szerintem ez is lenne a legokosabb megoldás.
Isla és Asamoah érkezésének örülök, remélem beválnak.

a 10-es mez szinte biztosan az új sztárcsatárunk fogja kapni. marketing szempontból az tûnik a legokosabb megoldásnak

Forza Italia
én pl nem tudom senkin se elképzelni a 10-es mezt. Akárki is kapja az már nem olyan lesz mint amikor Alex viselte.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
Viszont nekem (nyilván Nektek is) egy szempontból nagyon fura és szomorkás szezon lesz ez. Del Piero távozását nem lesz egyszerû feldolgozni. Remélem a 10-est csak akkor adják majd ki, ha valaki tényleg rászolgál.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
miért kéne padoztatni valakit Verratti és Pogba miatt? fiatal tehetségek nem kész szupersztárok😄 nem a kezdõbe jönnek,ráadásul várhatóan mennének mindketten kölcsönbe

Isla is befutott közben

Zsolti9014
hát igen, mondjuk ennyi érkezõ annyiból lehet bajos, hogy ne nyavalyogjanak majd a játéklehetõségért. de amúgy meg ha bõvebb lesz a keret a tavalyinál, az nem baj. 😊

csatár az kell, meg szerintem balbekk se ártana egy. én többet nem kérek.

Hajrá Magyarország!

szucsy89
Ennyi középpályás szerintem nem fog érkezni... a mostani kezdõbõl akkor mindenkit padoztatni kellene. 😄
9csöves9
Isla is Torinoban van,holnap vesz részt az orvosin aztán közös bejelentés Asamoah-val

én õt annyira nem erõltettem volna.jó spíler meg minden,de szerintem a jobboldalunk bõven jó volt a Lichtsteiner-Caceres párossal.tudom,hogy középen is jól elvan a chilei,de ott így is gondok lesznek,hogy éppen ki maradjon ki a kezdõbõl

9csöves9
Asamoah is orvosin volt,minden oké,szerintem kurva nagy fogás.de ki fog kimaradni a kp-ról? hamarosan várható még Isla,Pogba és Verratti,csatár meg majd az EB után.a legújabb pletykák szerint Seba is visszajön.tetszik a dolgok alakulása,ütõs keret lesz ez.

Leali:

Asamoah:

9csöves9
Nicola Leali orvosin van.a következõ szezont várhatóan kölcsönben véd még a másodosztályban.

Asamoah ma utazik vissza Ghánából,utána felgyorsulnak a dolgok ezzel a biznisszel kapcsolatban

Breki33
9csöves9
ezzel aztán kurvára képviselnek minket

forzajuve5
"A meznek képviselnie kell a Juventust és a hozzá kötõdõ embereket. Ez az ok, amiért a liga megadta a lehetõséget, hogy ne legyen rajta csillag"

Grove4
Most akkor egy se lesz?????? Pedig akartam egy új mezt venni, de így szerintem nem fogok. 😞

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
pár hete a stadionra, a székházra és mindenhova ahova lehetett felkerült a három csillagos címer. most meg egy árva rohadt csillag nem lesz a mezen. nem tudom mitõl ilyedtek be ennyire. szabályzat nem tiltja, szerintem nem is változtattak volna rajta ez miatt. max milánóban lett volna egy kis morgolódás, de az meg kit érdekel

9csöves9
az,kurva nagy gyávaság.ez és Alex elzavarása eléggé betette nálam a kaput,elmehetnek a faszba Agnelliék...

forzajuve5
de a címer alatt ott lesz a felirat a mezen, hogy "30-at nyertünk a pályán"

ez így nagyon szar

9csöves9
nem lesz a mezen 3 csillag...gratulálok elnök úr...

forzajuve5
a középpálya így már nagyon ütõs. most jöhet a várva várt sztárcsatár, valamint a védelembe se ártana még 1-2 fõ szerintem

LasCar16
bammeg 😊 nagy fogás(ok)

#acm

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
a következõ idényt a Genoában fogja kezdeni,legközelebb majd csak akkor kell gondolkoznia errõl Conténak,ha a kettõs tulajdonról kell dönteni 2013 nyarán

bakkerman
Conte mit akar vele kezdeni? azért mégis csak 28 góllal gólkirály lett

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
félig a miénk, félig a Genoáé.

szucsy89
Kérdés: Immobile a ti tulajdonotok? Vagy csak félig? Hogy áll eddig, marad a Pescaraban?
9csöves9
el is kezdték baszogatni nem csodálkoznék ha megpróbálnának valamit ráhúzni.Bonuccival kapcsolatos nyomozásokat lezárták,nincsen semmi gáz.

Breki33
forzajuve5
így kell ezt. Grande Gigi!

Gigi Buffon nem az a fajta ember, aki hagyja magát. A Juventus és az olasz válogatott kapitánya neki esett az újságíróknak a covercianói edzõközpontban tartott sajtótájékozatón, és ebbõl olvashattok részleteket.

„…Titeket semmi nem érdekel, csak az, hogy a káoszból még nagyobbat csináljatok és minél több embert bemocskoljatok. Csak ez érdekel titeket, semmi más! Teljesen felesleges akár az EB-rõl, vagy más dolgokról beszélgetni, mert csak az érdekel titeket, hogy kihallgatják e Criscitót, kihallgatják e Bonuccit, Buffont, Prandellit és folytathatnám. Felesleges más kérdésekkel az idõnket pocsékolni…”

„…Az a baj, hogy ti már 4-5 hónappal a dolgok elõtt tudjátok mi fog történni. Az a baj, hogyha én elmegyek például egy kihallgatásra, akkor már nem 10, hanem 5 perccel a vége után tudni fogjátok, hogy mit mondtam! Amit semmi másnak nem szabadna tudnia rajtam kívül. Szerintetek ez normális dolog? Nem normális! Ez a szégyen ebben az országban…”

„…Akkor mondok neked egy példát. Real Madrid-Bayern München BL elõdöntõ, kezdõdik a hosszabbítás. Szerintetek ki akart nyerni a hosszabbításban? Melyik csapat hajtott? Egyértelmû, hogy mind a kettõ a tizenegyesekre ment. És akkor most mi lesz? Hívjuk a vizsgálóbizottságot és feljelentjük mind a két csapatot?...”

„…Van 38 meccs a szezonban, én mindegyiket meg akarom nyerni. Az, hogy mi történik a másik valóságban, fogalmam sincs, mert szerencsém volt mindig nagy csapatokban játszani. Ha megkérnének engem bármire is, nem csinálnám meg, nem érthetõ? Miért? Mert ilyen nevelést kaptam, mert ilyen ember vagyok, fontos számomra az etika, a becsület és a klub iránti hûség…”

Ahogy a dolgok alakulni látszanak, ismét egy hamis bajnokságot játszottunk le?

„Istenem, már megint? Már hat éve, ha nyerek egy scudettót, az rögtön érvénytelen? Fogják már fel, hogy a múltról beszélünk, a mostani bajnokságnak semmi köze ehhez…”

Breki33
Conte:Bundázás miatt vizsgálnak? Felesleges errõl sokat beszélni, mindenki tudta hogy mi történik majd akkor ha újra felkel a padlóról a Juventus.
forzajuve5
megy a kavarás a szuperkupa döntõvel kapcsolatban. a napoli az eredeti pekingi helyszínen akarja lejátszani, mi viszont Torinoban mivel nagyon közel lenne egymáshoz az amerikai túra és a kupadöntõ. egyébként a bajnokcsapatnak jogában áll ilyen kérést megfogalmazni a szövetség felé. De Laurentis viszont azt mondja, hogy amennyiben Torinoban lenne a meccs abban az esetben õk nem állnak ki 😊

forzajuve5

9csöves9
Conte és Agnelli rövid sajtótájékoztatót tartott,Conte annyit mondott,hogy aki valaha találkozott vele a pályák környékén azokban fel sem merülhet,hogy bármikor is tisztességtelen lett volna.nem aggódik,teljesen nyugodtan áll elébe minden vizsgálatnak.
Agnelli teljes bizalommal van iránta,biztos abban,hogy nincs köze az ügyhöz és Contéval fogunk a Bajnokok Ligájába menni.

egyébként eddig egy volt játékosa említette meg a nevét a kihallgatások során,a többi 4-5 játékos kizártnak tartja,hogy Conténak bármiféle szerepe is lenne az ügyben.egyikük csak annyit mondott: "ez az ember a Vittoria nevet adta a lányának,el tudják képzelni,hogy nem mindig a gyõzelem lebeg a szeme elõtt?"

forzajuve5
köszi szépen! 😊

Rockynhooo
Az Any given sunday címû filmbõl van. A magyar címe: Minden héten háború. Maga a film is jó meg ez a rész mikor mondja a felspanoló szöveget Al Pacino.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

forzajuve5
a háttérszöveg dokumentumfilmbõl vagy valami filmbõl van? ha igen akkor az kell nekem 😊

9csöves9
fantasztikus ez a videó...mindenki nézze meg.minden nap.többször.

Grove4
8 millió volt, ha jól tudom

9csöves9
éltünk Caceres opciójával,2016-ig szóló szerzõdést írt alá😊

9csöves9
ma volt egy hosszabb interjú Marottával,illetve össze is ültek Contéval délután.az interjúban megemlítette,hogy Van Persie,Suarez és Higuain is érdekel minket,Cavaniról annyit mondott,hogy elõszõr meg kell tudni,hogy egyáltalán megválna e tõle a Napoli.Pogba és Verratti esetében közel a megállapodás,Verratti árát kicsit sokallják.Balotelli soha sem szerepelt a terveink között,Borrielloról még 1 hónap van dönteni.Giovincot folyamatosan figyelemmel követték és sokkal érettebb játékosnak tartja mostanra.Asamoah kapcsán pedig annyit mondott,hogy õ az elsõk között van a leigazolandó játékosok listáján.

a Conteval való tárgyaláson szóba került a most gyûrûzõ botrány is,mármint Conte megrágalmazása.egyeztettek arról,hogy milyen jogi és egyéb lépéseket kell ezügyben tenni.kiszivárgott,hogy Conte 5-6 játékos leigazolását kéri.a szerzõdése meghosszabbítása is már csak formalitás,2015-ig hosszabbít és 3 millió eurót fog keresni évente.

Nanáhogy 😄 Nekünk is kellene egy 'legeslegjobbvagyokmégaronádónáismegamessinéis' játékos,csak nem engedhetjük meg magunknak mert õ a legnagyobb zsákbamacska.Vagy bejön,vagy egy stadion árát bukod.Meg ügye õ gondolom divatékhoz menne vagy a B-be,vagy az R-be....
Zsolti9014
hát igen. ki tudja, mi lett volna, ha nincs az a sérülés. de így is LEGENDA lett, számomra a valaha látott legjobb játékos!

(mondom ezt úgy, hogy nyilván rengeteg nagy klasszist, mint Puskás, Pelé vagy Platini, csak nagyon keveset, és csak felvételeken láttam)

#36367: szerintem hatalmas játékos lehet még belõle, de egyrészt jelen pillanatban nagyon túlértékelt, másrészt szerintem nem õ kell ebbe a csapatba. Én nem szeretném, hogy ide jöjjön.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Maradona Del Pieróról:
Más típusú játékos, mint Zidane. Õ szeret futballozni, szívbõl játszik. Ha választanom kellene Del Piero és Zidane közül, Del Pierót választanám.

Messi Del Pieróról:
Klasszis, aki a futballra tette fel az életát, nagyon sokat tett a Juventusért és az olasz válogatottért. Gyönyörû, letisztult a stílusa, csodálatra méltó egyéniség.

Ronaldinho Del Pieróról:
Felnézek Alexre. Jobban rúgja a szabadrúgást, mint én, és nem esik nehezemre ezt elismerni. Egyszerre szép és kiszámíthatatlan a lövés íve. Ha kapus lennék, fogalmam sem lenne, mire számítsak tõle egy ilyen helyzetben.

Andrea Agnelli elnök, Del Pieróról:
Három Juve-legendát tartunk számon: Giampiero Boniperti, Michel Platini, Alessandro Del Piero.
Trunks
Csodálatos összeállítás! <#eljen> Azért mennyire durva belegondolni, hogy végülis gyakorlatilag ketté tört a pályafutása, pont amikor a csúcson volt és így futott be ilyen karriert. Azt hiszem, ha nincs ez a sérülés, semmi sem mentette volna meg az Aranylabdától. Most ezt nem is azért írom, hogy milyen kár, hogy nem nyerte meg, mert nem számít, ezen kívül kb. mindent megnyert, ami fontos (kivéve E😎. Csak hihetetlen, hogy két ekkora korszakos zseni (Ronaldo és DP) majdnem egyszerre sérült meg nagyon súlyosan. Majd mindketten gyönyörû karriert futottak be, de már egyikük se volt ugyanolyan, mint a sérülés elõtt.

C'é solo un Capitano! <#worship>

Közben elgondolkoztam ezen a 10-es mez dolgon és bár korábban úgy gondoltam, vissza kéne vonultatni, most úgy érzem helyesen cselekedett DP. Mert a 10-es mez a játékosok felett áll. Viselte korábban Platini és Roberto Baggio, mostanáig Del Piero, és majd jönni fog megint egy legenda, aki hosszú éveken át megérdemelten viselheti. A mostani keretbõl senkit nem érzek érdemesnek arra, hogy magára ölthesse. De ha vkinek odaadják, akkor remélem Pirlo lesz az. Még egy érdekesség: mióta rajta van a Juve-mezek hátulján a játékosok neve, azóta csak Del Piero viselte a 10-est. Furcsa lesz máson látni...

Amici di nessuno...

Trunks
Ááá, ilyen nagyképû kisköcsögnek a Realban a helye. Nagyon túl van õ is értékelve, csak a City-Chelsea-PSG-Real négyes hajlandó 40+ milliót fizetni érte. A cikket meg se néztem, de tuti kacsa. Olaszország amúgy se lenne neki pálya, 2 meccs alatt szétszednék. Menjen Spanyolországba bohóckodni, ott hagyják.

Amici di nessuno...

Grove4
Én nem, bár a jelenlegi csatárainktól csak jobb lehet, de nagy arca van, meg madárcsontú.

szucsy89
Rockynhooo
ajj :\
LINK

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"