Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ibuki
<#rinya>

Spirito Juve!

Fabio Capello
<#rinya><#worship>

forzajuve5
Alessando Del Piero szerzõdése a mai nappal lejár: ez alkalomból nyílt levélben búcsúzik a szurkolóitól.

Eljött hát a nap: ma lejár a szerzõdésem a Juventusszal.

Persze mindez nem újdonság, mégis: az, hogy mindez hivatalos, hogy eljött a nap, megérinti az embert. De számomra ez mégsem egy szomorú pillanat, már nincs bennem nosztalgia és már nem bánok semmit. Az elmúlt napokban felidéztem mindazt, ami az utolsó fekete-fehérben töltött szezonomban történt, és újra átélhettem életem legszebb, legnagyobb álmát.

A rengeteg emlék, a gyõzelmek, és hogy õszinte legyek, néhány keserû emlék a közelmúltból... mindezek leperegtek a szemem elõtt, hogy aztán elhalványuljanak az utolsó meccsem utáni ölelésekben. Ez a pillanat mindent összefoglal, és örökre velem lesz. Annak a május 13-nak a képeit mindig a szívemben õrzöm. Kitörölhetetlenül.

Még a nyári pihenõ kezdete elõtt kiürítettem az öltözõszekrényem Vinovoban, és az edzõközpontból kifelé tartva egy pillanatra megálltam azon a helyen, ahol annyiszor vártatok rám egy-egy autogramért, egy közös fotóért vagy csak azért, hogy kezet fogjunk. Nem számított, hogy perzselõ hõség, zápor vagy hóvihar volt, ti ott voltatok. most rajtam a sor, hogy elköszönjek, és köszönetet mondjak mindazért, amit értem tettetek.

Játékosok jönnek és mennek, de a Juventus örök. A csapattársaim itt maradnak, és én leszek a legnagyobb szurkolójuk. Csak a legjobbakat kívánhatom nekik. Ti, a szurkolóim is itt maradtok, és Ti vagytok a Juventus. És itt marad a mezem is, amelyet mindig feltétel nélkül imádtam, és ez örökre így is marad. Boldog vagyok, hogy utánam más is viselheti a tízes mezt, már csak azért is, mert amióta állandó számozást használnak, mindig az én nevem volt írva erre a mezre. Örülök, hogy jövõre más is felveheti ezt a mezt, és hogy ebben a pillatanban is valahol Olaszországban vagy a világ más részén valaki arról álmodik, hogy egyszer a Juventus tízese legyen. Büszke vagyok, hogy vannak olyanok, akik a nyomomba szeretnének lépni, ahogy én is követtem a legendák, a példaképeim, az egykori nagy bajnokok által kijelölt utat.

Holnaptól többé nem leszek a Juventus játékosa, de mindig egy leszek közületek.

Ideje, hogy belevágjak egy új kalandba. Olyan izgatott és lelkes vagyok, mint 19 évvel ezelõtt.

Viszlát, barátaim, köszönök mindent!

Alessandro

Breki33
Breki33
forzajuve5
két jó év még simán van benne. felõlem jöhetne, mert nagyon szûkös a védelmünk létszáma

9csöves9
nem lenne jobb, na de azért a világ egyik legsikeresebb klubjába igazoláskor nem azzal nyitok,hogy szeretnék majd a Madridban játszani.megtarthatta volna arra az idõre mikor bejelentkeznek érte.

amúgy láttam egy videót errõl a mûsorról ahol elhangzott, hát annyi legyen elég a komolyságáról,hogy 3-4 csaj vezette aprócska ruhácskákban és a mûsor egy része az volt,hogy Islának a csajok bugyijáról meg a melleik közül kellett enni😄 eltudom képzelni,hogy ott is kb a Real Madrid amirõl egyedül tudják,hogy eszik e vagy isszák,simán benne van,hogy szimplán ezért mondta.

közben meg lehet beesik egy Lucio ingyen,kevesebb fizuval mint amit az Interben keresett. Pirlo után most már azt mondom,hogy várom szeretettel😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Most jobb lenne ha azt mondana,hogy ovodásként is Juve drukker volt és ez volt az álma.Legalább õszinte. És ha a Madrid az álma, akkor bizonyítani kell nálunk, így van plusz motiváció.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
nem lehet olyat, hogy takarodjon vissza ahonnan jött? 😊

Hajrá Magyarország!

szucsy89
Biztos belopta magát a szurkolók szívébe... 😄DD én a vezetõk helyében visszalépnék, had rohadjon Udinében tovább 😄DD
9csöves9
szimpatikus kezdés Islától...amúgy sem hoztam volna el,szerintem a jobb oldalon megvagyunk na meg a kp közepe sem szûkös.

forzajuve5
ha az aranylabda tényleg arról szólna amirõl szólnia kellene akkor simán Pirlo érdemelné meg idén. de sajnos ez nem így mûködik...

idén is beigazolódott a tény miszerint ha van egy erõs Juventus akkor a válogatott is jó eredményeket ér el 😊 büszke vagyok a játékosainkra, nem gondoltam volna hogy idáig eljutnak az EB-n.

Isla meg elmehet a picsába már most. még hivatalosan alá se írt, de nálam kihúzta a gyufát. "Hiszek magamban, és tudom, egy nap a Real Madridban fogok játszani..." remélem jól játszik majd és egy rakás pénzért el tudjuk adni a kirakatcsapatba, hogy aztán semmit se nyerjen 😊

9csöves9
szerintem pont tegnap volt kicsit visszafogottabb az utóbbi teljesítményéhez képest.ha a döntõn csinál valami extrát, és a bl-ben is odateszi magát akkor az aranylabda környékére kerülhet.megnyerni persze nem fogja mert nem zselézi a haját és nem rúg 10 meccsen 79 gólt.

szucsy89
Mondjuk az meglepett, hogy most nem Balotellit (ráadásul most Pirlo gólpasszt sem adott).

De így már remélem õ lesz a torna játékosa, teljesen megérdemelt lenne.
Breki33
Andrea Pirlót választották a meccs játékosának, az Eb alatt már harmadszor.<#taps><#eljen>
cassoneitaly
A RaiSport1 holnap este 20:30-kor egy filmet vetít Del Piero eltöltött éveirõl, életérõl a Juventus-ban. A film címe: 'Mindörökké Del Piero, Pinturicchio története'. Egy órás film lesz, tele képekkel, archív dokumetumokkal, gólokkal, valamint a kapitányunk nehéz pillanataival. A film - a készítõje szerint - 2012 Május 13-án kezdõdik, és ott is ér véget a Juventus-Atalanta meccs képsoraival, a bajnokság megnyerése utáni ünnepléssel, stb...

Remélem elérhetõ lesz majd jó minõségben, valamelyik torrent oldalon. <#nevetes1> GRANDE ALEEEEX!!! <#taps>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Fabio Capello
Pimasz... 😄 😛

forzajuve5
Pirlo 154 labdaérintése:

forzajuve5
jövõre lejár a szerzõdése

Zsolti9014
úgy örülnék, ha Balzát visszahoznánk! :')

hol kellene ezért könyörögni? 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
😊

forzajuve5
A Bologna együttese hivatalosan is megvásárolta Saphir Taider játékjogának második felét a Juventus együttesétõl.

jó tudni 😊

Zsolti9014
ügyes srác pedig! bár mindenkinek jobb így, mert úgyse férne oda. most legalábbis semmiképp. de azért ez tényleg vicc, hogy ennyire el vannak adósodva a klubok, hogy 1,2 milliót 3 év alatt fizetnek ki.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
<#eljen>

forzajuve5
Ekdalt végleg eladtuk. 1,2 millió jön érte 3!!! év alatt. elég nevetségesek már ezek a részletfizetõsdik

Zsolti9014
szép munka! 😊

Hajrá Magyarország!

cassoneitaly
Sziasztok! Vettem a bátorságot, és a Bajnoki videóból elkészítettem a feliratos változatot, ami röpke 20 óra alatt fel is kúszott YouTube-ra 1080p-ben... <#circling> Ajánlatos FullHD-ban nézni, minimum 100 centis TV-n, nagy hangerõn. <#idiota>

SIAMO NOI, SIAMO NOI, I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI!!!
FORZA JUVE PER SEMPRE!!! GRAZIE PER QUESTO INCREDIBILI 19 ANNI, CAPITANO!!! <#taps> CIAO! <#rinya>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Grove4
Én ha hozható lenne 20-25 milláért, megpróbálnám Torres-t.

Úgy voltam vele, hogy Cavani/RvP, ha meg õk nem, akkor Torres. Bár nem tudom mennyire válna be, de én megpróbálnám.

Igen, az nem Marotta hibája, hogy kevés jó és még kevesebb elhozható top csatár van, az viszont igen, hogy jó elõre igérgetnek, ezzel csak magukat röhögtetik ki.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
viszont ha nem is toppléjer, egy jó befejezõ csatár nem biztos hogy rossz lenne, egy olyan Trez vagy Inzaghi-féle. Mert hát pl. Matri második féléves formája nem volt az az igazán meggyõzõ.

persze az igaz, hogy elérhetõ áron nincsenek igazi sztárok. pl. Cavaniért a 70 millió az irreális. Bár olvastam olyat is hogy van Persie ára 30 millió, annyit meg elköltöttünk eddig sokkal gyengébb emberekre is.

de nem baj szerintem se ha nem hoznak egy übernagy ászt. csak akkor tényleg ne hangoztassák

Hajrá Magyarország!

9csöves9
úgy néz ki lemondja a klub a nyári amerikai pénzkeresést, elég bajos lenne összeegyeztetni a szuperkupa döntõvel.én annyira nem bánom

közben Marotta már lenyilatkozta,hogy nem is igazán kell nekünk toppléjer elõre.ezzel sincs baj,csak akkor ne hangoztassa Agnellitõl a Pápáig mindenkivel karöltve,hogy bizony idén aztán jön elõre valami nagy név,mert komolytalanná válnak.gondolom rájött,hogy nincs elérhetõ csatár,emberi áron.

Zsolti9014
pont ez jutott eszembe, hogy lehet megkapja a tízest.

de én remélem hogy normális alázatot mutat majd, és odateszi magát rendesen.

meg hát arra, hogy aprópénzért jött...hát ahhoz képest hogy saját nevelés, elég drága is volt. 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
szerintem az Inter és a Barca érdeklõdése is csak azért volt bedobva,hogy többel húzzanak le minket.mindegy én örülök,azért a 10-es mezre remélem nem teszi még rá a kezét😊

szucsy89
pedig Inter is akarta... akkor megint elhoztatok egy ember az orruk elõl 😄 mondjuk olyanokat is olvastam még pár hete, hogy a Barca 20-30 milliót is adna érte, ahhoz képest aprópénz volt
forzajuve5
Seba visszatérésé immár tényleg hivatalos. 11 milliót fizettünk. 2015-ig írt alá

9csöves9
igazából a 3 középsõ kp posztra csak 4 ember fog komolyabban pályázni (Pirlo,Vidal,Asamoah,Marchisio).Isla,Pepe,Giaccherini szélsõk lesznek,ha még jönne esetleg Verratti és Pogba akkor valószínû mennek is kölcsönbe.van még Marrone és Padoin akiknél szintén sanszos, hogy kölcsönben fognak valahol játszani.

Oziris666
Hová ennyi középpályás?!?

9csöves9
a Parma hivatalos oldalán megjelent,hogy visszavettük Sebat,erre késõbb lekerült onnan.mindenesetre 11 millió+egy primaveras játékos lesz az ára

egy Matri,Q,Vucinic,Giovinco,"drágacsatár" ötösfogat elõl azért elég finom lenne

szucsy89
Acerbi elvileg már a miénk.
forzajuve5
Hivatalos: A Juventus élt opciós jogával és 4.250.000 €-t végleg szerzõdtette Emanuele Giaccherinit. A válogatott középpályás 2015. június 30-ig ír alá. A transzferdíjat az elkövetkezendõ két évben kell átutalni a Cesena számlájára.

ha jól tudom ma van a Verratti transzfer tárgyalása is.

9csöves9
úgy néz ki ma eldõl Giovinco sorsa, most az a legvalószínûbb,hogy visszatér.én örülök neki,csak nem látom hol lesz a helye a kezdõben

hátulra Acerbit pletykálják,támogatom

limperatore
tõlem aztán mehet, nekünk van militonk 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

legalábbis ebben reménykedik többek között milánó trógerabbik fele...
limperatore
napoli nem hülye h eladja cavanit, nagy csapat akar lenni és jó úton jár
az elnöke most nyilatkozta h 70 millió cavani ára

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
köszönöm szépen neked is!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
<#worship> köszi

Hajrá Magyarország!

Grove4
Ezt találtam.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Régen a zebraportálon volt, most nem tudom.