Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont feltûnt, hogy nincs csillag egyiken sem, csupán csak a "pályán 30" felirat. Azt hittem lesz 2 csillag a címer felett, s alatta ez a szöveg. Nekem hiányoznak a csillagok😄
Arturo kemény volt😄 nem akarta megcsillogtatni olasz tudását😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
szurkolok neki és örülök,hogy nem a szokásos kölcsön+opcióval ment el.Melo és Krasic is remélem hoz egy kis pénzt.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mi is akartuk, de ti voltatok hozzá közelebb. Meg ilyeneket nyilatkozott, hogy Pirloval akar együtt játszani, meg sokat tanulni tõle, erre jött Leonardo és elvitte. Az a durva, hogy úgy megy el a francia bajnokságba, hogy nem játszott még elsõ osztályban...
Egyre undorítóbb amit a PSG (és Leonardo) mûvel az olasz bajnoksággal.
RVP kapcsán pedig, ez a tegnapi kijelentése nekünk nagyon jó.egyrészt ha hozzánk igazol azt nyomott áron teszi, ha a Cityhez akkor mozdítható Dzeko, ha meg netán a Realhoz akkor meg Higuain.más opciót nem látok hova mehetne.én továbbra is hatalmas kockázatot látok a leigazolásában, de hát aki mer az nyer.
nekem van olyan érzésem csak h Conte idén már kész kerettel akar nekivágni a felkészülésnek?
Spirito Juve!
egyébként elég nagy szarban vagyunk ezen a téren, mert a bedobott nevek többsége már nem fog összejönni. egyedül Cavanira lenne esély, aki szerintem a legjobb választás lenne, de õt meg nem tudjuk kivásárolni a magasra tett árcédula miatt
közben Pirlo azt szeretné elérni, hogy igazoljuk le Balotellit...
Közben Lucio 2 éves szerzõdést kötött. 2.6m a fizuja + bónuszok
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
-MU honlapján megjelent, hogy Pogba a mienk lett
-Lucio holnap orvosin vesz részt
-Chiellini bal vádlijában elszakadt az izom...
Ferrara, aki az elmúlt két évben az olasz U21-es válogatottat irányította, játékosként hét bajnoki címet nyert, kettõt a Napolival, ötöt pedig a Juventusszal.
jó érzés, hogy megszabadultunk tõle, de azért nem jó tudni mennyit buktunk rajta ( vételár + horror fizetés...)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
még Kolarovot kellene megszerezni és akkor létszámban meg is lennénk. lehetne rotálni jól ezt a szekciót

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Higgyetek magatokban és egymásban, mert csak így sikerülhet. Az álmaitok és az álmunk kapujába értetek, az ajtó nyitva, már csak be kell tudni rajta lépnetek. 90 perc, ennyi ami elválaszt titeket ,minket, egy egész nemzetet attól, amiben eddig hinni sem mertünk. Bízom és bízunk bennetek, hogy a spanyolok ellen sem lesz kegyelem, ahogy a németek ellen sem volt. Harapjatok az elsõ perctõl kezdve forró hittel és elszántsággal, tiszta fejre, csordultig teli szívre lesz szükség. Küzdjetek egymásért, küzdjetek Italiáért és az Azzurri mezéért."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
sok kommentelõ egyébként azt hiszi visszavonul. Malagahoz megy nem?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.