44078
-
#38030 én sose voltam annyira a"midnig a lehető legkönnyebbet kapjuk" felfogás híve, úgy vagyok vele, ha nyerni akarunk előbb-utóbb meg kell mindenkivel küzdeni.
le meg szerintem senki nem nézi tőlünk a juvét.
-
#38029 JCH biztosan utazik mindkét meccsre. gondolom ez most drágább túra lesz a jegyárak miatt.
én örök optimistaként még mindig a döntőre gyúrok :D -
#38028 hallod, ne legyetek egy Schalke-szurkoló szintjén, aki mindig azt hiszi, hogy összeesküdött ellene/csapata ellen a világ :)
azt írtuk, hogy jó. Jó, mert tuti, hogy jó meccsek lesznek, mindkét csapatnak erőfelmérő, és igen is, kaphattunk volna nehezebbet nálatok, de könnyebbet is. Ezen nem kell megsértődni, hogy nem kiáltunk ki a lehető legerősebb ellenfélnek. Elvertétek a tavalyi fogalmatlan BL-győztest, kivertétek a Celticet, örüjetek neki, hogy negyeddöntőben vagytok, mert még bármit lehet!
De az engedtessék meg nekem, hogy nem féltem a csapatomat. Azt a csapatot, ami erős, hosszú a padja, és bárkit képes elverni. És hosszú évek után úgy tudok leülni egy Bayern meccs elé, játsszunk akárkivel, hogy tudom, hogy képesek vagyunk hengerelni. Ez anno egy Oddo-Breno-Demichelis-Lell hátvédsorral nem tudtam átérezni. -
#38027 mond pozitív volt nem tudom mit sírsz
senki nem nézi le a juvét -
#38026 Nem rólad beszéltem, de zömmel pozitívak voltak a kommentek. Őszintén szólva egyedül a Barcát tartom rosszabb ellenfélnek a szemszögetekből, de az biztos, hogy több gyengébb csapat volt, mint erősebb a lehetséges ellenfelek közül. Ezek után az olyan hsz-ket, mint az "így jó" kicsit furcsának találom, de szeretem, ha lenézik a Juvét, az elmúlt két évben nem egyszer volt ilyen. -
#38025 mint bayern drukker ha választhatnék persze, hogy a juve lenne a barca helyett pl.
tény kaphattunk volna gyengébbet, de erősebbet is..
és ha bl-t akarunk nyerni(és miért en akarnánk) akkor úgyis túl kell jutni a többi csapaton.
a bayern topicba ezt írtam:"kaphattunk volna könnyebbet, de nehezebbet is."
a legutóbbi meccsünk emg jól sült el a számunkra.
persze más szezon,más csapat, de másra nem igen lehet alapozni.
itt 2 adott meccsről beszélünk,hogy jön ki az adott forma.
-
#38024 Nem lehet mondani, h könnyű ellenfelet kapott a csapat. :( De hát semmi sem lehetetlen, hajrá Juve! :) -
#38023 Így van. Belegondolva még a Barca is jobb lett volna, a stílusuk jobban fekszik nekünk. -
wright #38022 Nem örülök a bayern-nek.Az egyetlen csapat ami minden részében kiegyensúlyozott.Támadás/védekezés/kapus...Nem leszek csalódott ha szoros meccseken kiesünk,de ha rajtuk továbbmegyünk akkor bárki jöhet! -
#38021 Az vicces, hogy mennyire leír minket mindenki. Mindenki csak a spanyolokról beszél, a Bayern-topicban pl. örülnek nekünk. Hány Juve-meccset láttak ezek az elmúlt 2 évből? Nem mondom, hogy mi vagyunk a favoritok, de ellenfélként nagyon el akarnám kerülni ezt a Juvét. -
#38020 Aki erős ellenfelet akart, az megkapta... Ha innen továbbjutunk, már bármi lehetséges.
Vki tudja, hogy lehetne jegyet szerezni vmelyik meccsre (de inkább a visszavágóra)? -
#38019 na ja és úgy promotálják mindig ezeket a classicokat, mikor már a 6.van egy szezonba, de mintha vmi vb döntő lenne...
egyébként annyiból jó, hogy legalább így a 2 nagyból 1 elbukik:) -
#38018 Ti ezt a sok baromságot komolyan gondoljátok?
Ugyan miért akarnának El Clasicót? Láttátok a sorsolást, totál véletlen műve az egész, hogy így alakult. Semmi tervezett nincs benne. Mellesleg sokkal jobb, hogy megszűntek az ágsorsolások és folyamatos sorsolás lett. -
#38017 -
#38016 Remélem nem jön össze, még egy El Clasicót meg kell néznem, rosszul leszek. Dortmund-Realt pedig szívesen megnéztem volna. A csoportkörben is durván elkenték a szájukat. -
#38015 :D
jó én már a negyeddöntő sorsolások után már semmin se lepődök meg:D
de legalább ne olyan játékos húzna aki érintett volt egy adott csapatnál
:D
nem hiszem el, hogy nincs más ember erre a feladatra:D -
#38014 Belegondolva lehet a Bayern számunkra a legnehezebb ellenfél ebből a nyolcasból. Láttuk a Barca hogy szenvedett egy jó olasz védekezés ellen, lekontrázni könnyű őket. A Real idén nem sokat ér, a Dortmundnak viszont a védekezése sebezhető. A Bayern a legkiegyensúlyozottabb csapat, védekezésben és támadásban egyaránt jók. Igazából a szezonban az első gyenge meccsük fontos mérkőzésen most volt az Arsenal ellen. Ez se jött jókor, biztos halálra fogják elemezni. -
#38013 most is ráfognak remélem
ezt a kamu sorsolást IStenem..:) -
#38012 "megint arra mennek, hogy legyen egy el classico a bl döntőben..."
szerintem is
bár tavaly is rábasztak -
#38011 megint arra mennek, hogy legyen egy el classico a bl döntőben...
nem tudom mi lesz ebből. szerencsére idegenben kezdünk, azért az előny. szerintem nagyon az épp aznapi formán fog eldőlni. verhető csapatnak tartom a Bayernt, de tényleg annyira egy szinten vagyunk, hogy nem merek konkrét eredményt tippelni -
#38010 Nincs igazság... Csak mi és a Bayern szívtuk meg. Persze a nyomorék spanyolok kapják a könnyűeket. -
#38009 Bayern, idegenben kezdünk -
#38008 Hú de jó érzés 7 év után újra itt lenni... PSG-t szeretném! -
#38007 megvettük Bebeto fiát a Flamengotól, kb 2 millió eurót adtunk érte. újabb nagy ígéret akiből talán egyszer lehet valaki.
és akkor most kapaszkodni. az idén 49 milliót hoztunk eddig össze tv jogdíjakból a BL-ben! ez már most több mint amit a Bayern tavaly gyűjtött, pedig ugye ők döntőben voltak. amennyiben döntőig jutunk akkor kb 60 milliónk lesz belőle. -
#38006 próbasorsoláson a Barca lett az ellenfelünk -
#38005 DD behívta Pogbát a válogatottba -
#38004 Nyilván nem egy kategória, de amit pl. tegnap művelt a Bayern, az vmi tragikus volt. Ha nem ekkora kalap szar lenne az Arsenal, akkor bizony kiestek volna a bajorok. És azért a Milan se ennyire jó csapat, hogy ekkora szenvedéssel és szerencsével verje ki a Barca. Mindegy, én örülök neki, ha nem emlegetnek minket esélyesként. -
#38003 nem kell magyarázni...
elismerem
ez csak számomra bohóc csapat a celtic, most, hogy megverték a barcát
hát istenem volt egy nagy napjuk
attól még gyenge egy csapat
na ja de a barcának a milan volt az ellenfele a bayernnek meg az arsenal
nem egy kateória a celticcel -
#38002 Nem feltétlenül a Celticre gondoltam, bár azért az 5-0-s összesítés még ellenük is impresszív. Azért ne felejtsük el, hogy a csoportkörben otthon a Barcát verték, illetve a két nagy esélyes Barca és Bayern mit művelt a nyolcaddöntőben... (nem beszélve a Realról, akik az égvilágon semmit nem mutattak, csak a kamukiállítás után). Ja és azért csak a két erős csoport egyikéből jutottunk tovább. Emellett zsinórban 5 győzelem, 490 perce nem kaptunk gólt. Azért ezeket hadd ne kelljen magyarázni... -
#38001 "hogy nagy kérdőjelek lennének, az egyik legmeggyőzőbb teljesítménnyel jutottunk a nyolc közé"
na igen de ki ellen, egy bohóc skót csapat ellen, simán hoztátok ami várható is volt
ettől függetlenül azért szerintem jó csapatotok van, jó játékosokkal,világklasszis kapussal, védőkkel, kpkkel... -
#38000 Illetve a Barca mellett a Juvenak van a legjobb középső középpályája :) PSG-vel is már szerintem jó csata lenne, én inkább csak a malagat és galatat érzem kicsit, hogy kifele lóg ki ebből a mezőnyből. Az utolsó mondatod pedig nagy igazság. És ami még szerintem nagy előnye lehet a Juvenak, hogy szinte senki se beszél róla mint esélyes? Vagy csak én vettem így észre? Mindenki mond Barcat meg németeket, de a Juveról megfeledkeznek. Nem is azt mondom, hogy jelentsék ki, hogy végső győzelemre esélyes a csapat, hanem csak számoljanak vele. De ez inkább előny lesz mint hátrány. -
#37999 Ezt sose értettem. Már a nyolcaddöntő sorsolása előtt is sokan mondták, hogy kapjunk egy erős ellenfelet, mert akkor kiderül, mennyire vagyunk jók. Most ha megkapjuk pl. a Bayernt és kiesünk egy szoros párharcban, akkor örülni fogtok, hogy "kiestünk, de nem baj, mert mennyire jók voltunk"? Nem hiszem amúgy, hogy nagy kérdőjelek lennének, az egyik legmeggyőzőbb teljesítménnyel jutottunk a nyolc közé. Azt pedig nyugodt szívvel mondhatom, hogy a védelmünk a Bayerné mellett a legjobb Európában. Azt mondom, hogy kapjuk a Malagát, PSG-t vagy a Galatát. Egyik se tűnik túl erősnek. Még a Realnak is örülnék, nem látom, hogy bármivel jobbak lennének, mint a csoportban a Saktar volt. A maradék három csapatot viszont szívesen elkerülném. De ami a legfontosabb: elérte ez a csapat, hogy senkitől se kelljen félnünk, még a Barcától se. -
#37998 ha Platini intézkedik valamit akkor Galata vagy Malaga lesz tutira :D
ha nem irányított sorsolás lesz akkor én személy szerint a Madridot látnám szívesen.
azt mondom jöhetne egy komolyabb ellenfél, akkor fel tudjuk mérni mit is tudunk. ne ez legyen, hogy mondjuk az elődöntőben pottyanunk ki, mert szerintem az sokkal nagyobb csalódás lenne mindenkinek -
#37997 Bayern -
#37996 t -
#37995 szerintem megint kaptok egy "könnyű"
galata vagy malaga -
#37994 Mit mondtok ki lesz az ellenfelünk a BL-ben?
Szerintem a Real! -
#37993 semmi, de jól néz ki egy növekvő tendencia így leírva:D -
#37992 Rossz oszlopot néztem, 12,5-ért, igen.
#37990: Mi köze a 2 évvel ezelőtti átigazolási árának ahhoz, hogy mennyiért menne el? Amúgy meg hiába ér csak 30-at, annyiért teljesen hülyeség eladni, mert annyiból pótolni lehetetlen. -
#37991 akkor csak 35-ért:D
jelenleg 30 milliót ér transfermarkt szerint