Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Évekre maga alá gyûrheti az olasz focit a Juventus

Néhány éve még az olasz bajnokság is legalább olyan vonzó volt a legnagyobb sztároknak, mint az angol vagy a spanyol liga, azóta viszont egyre több klasszis hagyja el a Serie A-t. A nyári átigazolási idõszak eddig azt mutatja, hogy a Milan és az Inter nem tud versenyezni a leggazdagabb klubokkal, a Juventus ellenben visszanyerheti régi pompáját, a nyolcvanas, kilencvenes évek után újra igazi nagy csapatot építhet.

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20120724-evekre-maga-ala-gyurheti-az-olasz-focit-a-juventus.html
forzajuve5
sikerült új szponzori megállapodást kötni. Jeep (Fiathoz tartonak õk is) lesz 3 éven keresztül a mezszponzor, a három év alatt 35 millió eurót fizetnek. ez azért már nem olyan rossz.
ja és céges autókat is adnak 😊

Fabio Capello
Kicsit sokallom érte, habár a mai piacon...

forzajuve5
Az Arsenal News úgy tudja, a Juve megegyezett Van Persie-vel és az Arsenallal (20 millió fontban).

9csöves9
Ma 22.00-kor beindul végre a juventusfc.hu! A juventushungary oldaláról eljött szerkesztõk(akik anno felfuttaták) pár új arccal kiegészítve (köztük velem 😊 ) alkotjátok a csapatot, figyeljétek, komoly lesz! Itt található meg majd a Juventus Club Hungary is, szóval az utazásokkal, összejövetelekkel kapcsolatban is ezt az oldalt keressétek.

Aki még nem tette meg vegyen részt facebook játékunkon, ahol megnyerhettek egy 2012/2013-as hazai mezt.

http://www.juventusfc.hu/

https://www.facebook.com/JuventusFc.hu

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Cáceres: egy hónap, Pepe: három hét

Cáceres és Pepe nélkül abszolválja a Juventus az augusztus 11-i, pekingi Olasz Szuperkupát, a szezon elsõ tétmeccsét a Napoli ellen.

Az uruguayi védõ bal térdében szenvedett szalaghúzódást a TIM-kupa minitornán, szombat este Bariban, ahol hordágyon kellett levinni, a Milan elleni erõfelmérõn. Egy hónapig nem léphet pályára.
9csöves9
-Caceresnél az optimistább becslés a valószínûbb,2 hónapot jósolnak

-úgy néz ki megvesszük Polit a Doriától,de a hírek szerint egybõl oda is ajándékozzuk a violáknak a Jovetic biznisz keretében.amúgy Poli szerintem jó spíler meg is lehetne tartani csak kurvára tele vagyunk a kp-n.ha leigazoljuk akkor az RVP sztorinak anny is.

-Palazzi állítólag 1 éves eltiltást kért Conténak 😄 elég vicces lenne ha össze is jönne nekik,ugyanis továbbra is csak az a faszgyökér Carobbio egyetlen vallomása van terítéken 25 másikkal szemben.ráadásul a hírek szerint Carobbio már harmadszor változtatott azon a bizonyos vallomáson és kissé ellentmondásba ütközött.de szép is ez a calcio...

Zsolti9014
Állítólag Ale meg Pippo megszerzése is felmerült a Watfordnál (Zola az edzõ).

Érdekes lenne. 😊

Hajrá Magyarország!

Lucio a trójai faló...😄
9csöves9
Caceres 2-6 hónapra kidõlt,ma lesznek a komolyabb vizsgálatok...ha Lucio továbbra is így bohóckodik akkor idén megint karcsú lesz a hátsó szekció.ezen a szaron mindig meg kell valakinek sérülnie

Néhány észrevétel az elsõ meccs után:
- Q-n látszik az akarás, de nem nagyon akart összejönni neki semmi sem
- Matri ma sem volt túl kiemelkedõ, nem tudott helyzetbe kerülni
- Marrone, Asamoah nagy spílerek
- Masi gyerek sem rossz, tényleg lehet belõle valami
Összességében a mutatott játék szerintem kifejezetten jó, bár picit néha körülményes, de ez egyáltalán nem mérvadó. Inter meg gyengén futbalozott szerintem.
Mi van ezzel a Lucioval h ennyit hibázik máris?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

9csöves9
Firenze égni fog ha elhozzuk onnan Jojot.amúgy én se õt preferálom,drága is lenne,nem is befejezõ,de azért Mirkoval ütõs kettõst alkotnának az tuti

9csöves9
hát azért tavaly ha van egy kis szerencséjük akkor kiejtik az Arsenalt...

szerintem nincs ezzel baj amit csinálnak,profi munka megy ott.biztos vagyok benne hogy idén is dobogó közelben lesznek

forzajuve5
-angol sajtó szerint egyszerre megvesszük RvP-t és Suarezt. de szép is lenne 😊
-viszont úgy néz ki hogy utolsó után lehetõségként talán Jovetic összejön. ebben az esetben nem fogom megdicsérni Marottat, kellene az a klasszis befejezõ amit ígértek

-érdemes fogadni a mai gyõzelmeinkre. egész jól fizet. bwinen 2.40 meccsenként, kötésben 5.73 😊. kár hogy nem tudom nézni. persze ebben a szakaszban még sokat nem számít hogyan játszunk

Oziris666
Tavaly is ezt csinálták,tudják h ugyse tudnak bejutni a BL-csoportkörbe...

Zsolti9014
értem, köszi.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
jótékonysági meccsen fog játszani

Zsolti9014
Alex csak kirándul Tokióban, vagy ...?

Mert láttam fészbukon is megosztva hogy megérkezett, meg vmi edzésen volt, meg most a stadionban.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Breki33
Breki33
szucsy89
hogy lehet ilyen hülye az Udinese??? beérnek 3. helyre, eladják a kapusukat, meg kb. a 3 legjobb játékosukat nektek... még Benatia van ott aki klasszis lehet, meg ugye Di Natale aki jó... ilyenkor bánom nagyon hogy õk lettek a BL indulók...
Zsolti9014
én se sokat tudok Armeróról, de Ziegler egy esélyt megérdemelhetne.

Hajrá Magyarország!

Breki33
forzajuve5
-Motta kölcsönbe került a Bolognahoz. jövõre opciós joguk lesz megvenni. kár érte <#beka3><#nevetes1>

-egyre közelebb kerülünk Armero leigazolásához. sokat nem tudok róla, de mindenhol jókat írnak róla. állítólag a leggyorsabb játékos a bajnokságban. védekezésben azonban vannak hiányosságai még. persze az üzlethez kell az hogy el tudjuk adni Zieglert és abból a pénzbõl vennénk most meg Armero felét.
Kolarovnak jobban örültem volna, de abból már nem lesz semmi úgy néz ki.

szucsy89
milyen cigány megoldás már...

amúgy a nike mostanában nagyon csúnya mezeket gyárt (kivéve válogatottak), mu asztalterítõ, barca zöldes-sárgás fos, de akár a hazait is mondhatnám, ti rózsaszín mezetek stb.
Breki33
Ennyi

szucsy89
-a mezünk gagyiságát tovább növeli,hogy a Nike megcsinálta rá már korábban a 2 csillagot,ami egy fekete és fehér szigszalaggal volt letakarva a meccsen...asszem ez a nokomment

omg 😄😄😄😄D
9csöves9
megnéztem a tegnapi meccset,pár észrevétel:

-Lucio nagyon bekezdett, remélem ezzel az ilyen jellegû hibáit le is tudta.amúgy nagyon látszott,hogy új neki ez a 3 védõs rendszer, össze-vissza mászkált el a helyérõl elég zavarodott volt.majd belejön. az új srác Masi hozzá képest nagyon magabiztos volt,mocorog benne valami

-Q és Vucinic nagyon jól megértette egymást,folyamatosan nyomatták a kényszerítõket élmény volt nézni a játékukat.

-Ziegler jobb volt mint DC,látszott rajta,hogy bizonyítani akar.mondjuk védekezniük nem nagyon kellett,de a svájci lendületesebb volt

-Asamoah nagyon jó,nekem nem rémlett az Udinese meccseirõl, hogy õ ennyire jó az elõrejátékban is.nagyon komplett játékos Vidallal együtt a kp-n nagyon jók lesznek.Marchisionak fel kell kötni rendesen a gatyát ha akar valamit.

-Vidal amúgy szar volt,végig flegmázott és rengeteg labdát elszórt

-Pepe teljesen jó volt a jobb szélsõ posztján én továbbra is kicsit feleslegesnek érzem Islát.a jobb oldalra simán elég lenne a Pepe,Lichtsteiner,Caceres hármas.

-ami örömteli,hogy rengeteg fiatal kapott lehetõséget és jók is voltak.nálam Appelt és Boakye voltak a kiemelkedõk.a feka srác nagyon jól nyomta, majdnem összejött neki egy sarkazós gól is.Matri mellette nagyon ügyetlennek tûnt...

-a mezünk gagyiságát tovább növeli,hogy a Nike megcsinálta rá már korábban a 2 csillagot,ami egy fekete és fehér szigszalaggal volt letakarva a meccsen...asszem ez a nokomment

Breki33
forzajuve5
még nem lett eladva, de átadólistán van. egyszerûen nem vált be. ráadásul mikor már nem ment neki a játék akkor nagyon görcsös volt a pályán és így még gyengébben teljesített

Breki33

JUVENTUS-AYGREVILLE
Stadio Perucca di Saint-Vincent, 17.30 (élõben a Juve Channel-en)

JUVENTUS (3-5-2) : Storari; Masi, Lucio, Caceres; Pepe, Asamoah, Marrone, Padoin, Ziegler; Vucinic, Quagliarella
Nem rég olvastam miért kellett a Krasics gyereket eladni?😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zsolti9014
nagyon helyes. Vidalra szükségünk van.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
közben PSG bepróbálkozott egy 25 milliós ajánlattal Vidalért. egybõl vissza lettek zavarva a sivatagba 😄

forzajuve5
mindenki kiárusít mindenkit, így csak kiscsapatok maradnak a bajnokságban, ami aggasztó mert azok ellen mindig nehézkesen megy 😊

úgy néz ki Eszti megy a Riverhez. szimpatikus volt a srác, de nem tudta hozni az elvártakat sajnos. reméljük az új csapatában sikeresebb lesz.

9csöves9
nem sok minden szivárgott ki,annyi,hogy Conte és ügyvédje összesen 23 vallomást mutatott be Carobbio vádjai ellen és azt is elõhozták,hogy nem volt felhõtlen a viszony Conte és Carobbio között,szóval simán benne van,hogy bosszúból dobta be a nevét. Conte amúgy végig nyugodt volt és mosolygott,a bíróság elõtt meg összegyült jópár szurkoló akik folyamatosan éltették.Conte a végén a riportereknek annyit mondott csak,hogy végre visszamehet dolgozni a srácokkal.

közben elképzelhetõ,hogy beesik egy Armero is a balszélre Udinébõl.jó kis spíler,viszont nem valami okos és a téli meccsen folyamatosan huhogtak neki az ultrák õ meg persze nem hagyta szó nélkül.kíváncsi vagyok,hogy fogadnák.mindenesetre ha jönne,akkor tényleg már csak egy csatár kéne meg kiszórni azokat akikre nem számít Conte.

forzajuve5
lehet valamit tudni Conte meghallgatásával kapcsolatban?

9csöves9
Érdekes dolgok mennek Milánóban...annyira nekünk áll minden,hogy az már gyanús

Zsolti9014
jaja 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Csentrokam Pisti is jó spíler,érdemes lesz rá odafigyelni.Attak Antiról nem is beszélve😄

Zsolti9014
Zieglert megtartani végülis nem lenne nagy baklövés - persze ha jól teljesít a felkészülés alatt.

viszont majdnem megkérdeztem, hogy ki az a Portieri. 😊
Aztán mondjuk eszembe jutott, hogy mit jelent...

hiába no, fáradt vagyok. 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
következõ kerettel kezdõdik el a felkészülés:

Portieri
Leali
Storari
Difensori
Caceres
De Ceglie
Lichtsteiner
Lucio (dal 14 luglio)
Masi
Ziegler
Centrocampisti
Asamoah
Isla
Marrone
Padoin
Pepe
Vidal
Attaccanti
BoakyeMatri
Quagliarella
Vucinic

Ragazzi del Settore Giovanile
Branescu (portiere ’94)
Citti (portiere ’95)
Garcia Tena (difensore ’95)
Magnusson (difensore ’93)
Rugani (difensore ’94)
Untersee (difensore ’94)
Appelt (centrocampista ’93)
Bouy (centrocampista ’93)
Schiavone (centrocampista ’93)
Padovan (attaccante ’94)

az EB-n játszó játékosok késõbb csatlakoznak.
nem értem Ziegler mit keres ott. mégis megtartjuk ha jól teljesít?
ezzel szemben Krasics, Jaki, Melo nem utazik

9csöves9
a hazai volt az újdonság,arról eddig csak találgatások voltak

szucsy89
Ez miért volt olyan nagy újdonság, mikor már asszem pár hete lehetett tudni, hogy ilyen lesz?

Amúgy szerintem jó, mindig faszább a kevés vastag csík mint a sok kicsi retros...
forzajuve5
http://www.juvestore.com/it/kit-gara/kit-gara-home-2012-13.html

szám és név nélkül nagyon ronda a hátulja, de ha kérsz akkor meg megdobja egybõl az árat. azt se értem miért nem egyforma a 3 csillag

forzajuve5
most ugrott be, hogy a kapusmez lemaradt 😄 a 3 kapusunk közül egyik se ért rá vagy még nem készült el a mez? 😊

forzajuve5
alapvetõen nem olyan vészes, de azt a Jeep feliratot tényleg megoldhatták volna másképp. csillagok pedig biztosan hozzáadhatók lesznek a Juvestore-ban ugyanúgy mint az idegenbeli meznél.
azért jó lenne hátulról is látni ( az élõ közvetítésrõl végül sikerült lemaradnom)

9csöves9
Andrea Agnellinek javasolnám,hogy menjen el inkább valami teleshop mûsorvezetõnek.jó a beszélõkéje