Elfeledett játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nagyon bejöttek, annak ellenére, hogy sajnos egy igen nagy bughalmaz volt mindkettõ, de fõleg a III.
ha hasonszõrû játékokat kerestek, akkor:
retrogames.ini.hu
ja és a Dylan Dog!
meg volt vmi MetalWarrior (vagy mi, azt tudom, hogy metal szó benne volt). ebben egy transformers szerû robottal kellett jobbra scrollozó pályákon végig menni, és gyönyörû grafikája volt. a robot lehetett emberforma, egy dínó meg még egy, amire már nem emléxem sajna😞 esszméletlen hangulaat!
Egyébként a régi, de sikertelen játékokról elég döcögõs lenne topikolni, mert mindenki csak az általa ismert játékokról írna, azzal meg marha nehéz azonosulni (pl. hallottatok a Gipsy Card-ról?).
Bizonyos értelemben elfeledett (bár még kapható) játék pl. a Deathtrap Dungeon.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Izometrikus 3D, kb. 300 bejárható szoba.
Windows-ra, Linux-ra, Mac-re ingyenesen letölthetö innét:
< Head over Heels >
Egyébként ha már a témánál vagyunk, egy-két méltatlanul elfeledett program:
Reah
Amerzone
Rhem (a második rész nemsokára magjelenik)
Journeyman-projectek
Black Dahlia
Byzantine the Betrayal
(utóbbi kettö együtt vagy 12 CD)
a maga 4 szines grafikájával,és a tojásemberkéjével anno megfelelt a feladatmegoldo kényszeritésével a mai Deus Ex -nek 😊))
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A másik ilyen az elsõ játék volt ami rajta volt az elsõ PC-men, név szerint: Interstate '76 persze RIP verzió, a teljeset a mai napig nem tudtam megszerezni. Iszonyatosan hangulatos játék.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
(Mercenaryra mint egy elite klónra, akkor igen.)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kerdezzel meg 10 fiatalt, hogy halott e mar az Eliterol.
Azt fogjak mondani, hogy nem ez jelzi azt, hogy a jatek feledesre iteltetett. Pedig ha ezek az alapmuvek feledesbe merulnek az nagyon gaz. Jo pelda arra, hogy felhoztak ide a topicba az Another Worldot, mint PCs jatekot.
Pedig az Amigas volt ugyan ugy mint a Flashback vagy a Mercenary. Emlexel egyaltalan a Mercenaryra ?
Pedig az sem volt egy rossz jatek, es gondolom, meg az itt iro userek nagy resze se nagyon emlekezik ra.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Szerintem az egyik ilyen méltán elfeledett játék:EVOLVA
http://druglord.buzz.hu/ ;)

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
amikkel szivesen jácottam .ja....meg warcraft 2Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Space Quest 1-7
Police Quest 1-4
Larry 1-5
Zak Mecraken
Legend of Kirandya 1-3
Poupulus 1-2
Genesis
RoboCod
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)