Elfeledett játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
Civilization nagyon nagyott robbant abban az idöben, és még mindig menneka Civ játékok. populus pedig a B&W alapja, szal az sem elfededett. impreium galacticára pedig, max. az 1. részre lehet rámondani, hogy elfeledett. a 2. rész nagyon népszerü máig a játékosok körében. a c&c pedig tisztázva lett, hogy csak régi, de nem elfeledett!a többit meg nem nagyon ismerem. kiv. LBA! azzal nagyon sokat barmultunk mi még kisiskolában! persze 1-2 páylánál soha nem vittük, mert akkoriban kurva nehéz volt nekünk! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
a full CD-s változat lhet, hogy kicsi volt, de ami nekem megvolt, abban se, zene, se párbeszédekben hang, csak az alapok! így volt becsomagolva 350MB! 😊

Gregorius
Bocs, de az elsõ küldésemet csak töltötte 2 percig és semmi frissülés, aztán meg ez történt.
Most persze mindenki .

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Szerintem ezek voltak nagyon királyok, de már a kutya sem emlékszik rájuk (sajnos) :

Cyberia 1
Railroad Tycoon
Populus: The beginning
Civilization
Little Big Adventure 1 & 2
Imperium Galactica 1 & 2
Prince of Persia 1 & 2
Commander Keen
Megarace 1
Command & Conquer (természetesen)
Day of The Tentacle (ezt biztos elírtam)

...igen, a Street Rod, sokat nyomtam, nagyon állat volt. Ezért nyomom most a Street Legal-t, mert akárhogy is sikerült, most nincs jobb.

Grim Fandango-t pedig nem felejtette el senki . Aki pedig elfelejtette volna, az gyorsan emlékezzen vissza rá!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Szerintem ezek voltak nagyon királyok, de már a kutya sem emlékszik rájuk (sajnos) :

Cyberia 1
Railroad Tycoon
Populus: The beginning
Civilization
Little Big Adventure 1 & 2
Imperium Galactica 1 & 2
Prince of Persia 1 & 2
Commander Keen
Megarace 1
Command & Conquer (természetesen)
Day of The Tentacle (ezt biztos elírtam)

...igen, a Street Rod, sokat nyomtam, nagyon állat volt. Ezért nyomom most a Street Legal-t, mert akárhogy is sikerült, most nincs jobb.

Grim Fandango-t pedig nem felejtette el senki . Aki pedig elfelejtette volna, az gyorsan emlékezzen vissza rá!

-Nomad Soulnak kicsi a mérete? 3Cd...
(Mondjuk nem tudom, mennyi movie ebbõl!)
-SS2 the best. Talán egy kicsit több lehetõség van benne , mint pl. deus ex-ben. Mondjuk pszihikusként végig menni.
Vagy mi.
-Jagged alliance 2 nem elfeledett, absolute. Hiszen a mist kijött modot is a rajongók készítették.
-Van külön jagged A. world is. Szóval, nics elfelejtve.

Shadow Company? Azt hiszem az elõ 3d-s mütyür emberes (rts) játék mint most Anarchy of soldier.
Na, én azt keresem már rég óta. Szerintem igencsak odab..na
a mostani ilyen típusú gaméknak. (forgatható, zoomolható táj, idõjárás,a domborzatot mint taktikai lehetõség) very fine. Az Ai igen kidolgozott,pl a nõi karaktered parfümjét megérzi az õr , ha szél arra felé fújja. (Ez olvastam).
Ha valaki megszabadulna tõle, szivesen átveszem, of course megfelelõ ár fejében. 😉

[Jakuza]
Dehogynem elfeledett.
Fiatal spilerek azt se tudjak mi fan teremnek ezek a jatekok.
Tudom mert nem eggyel beszelgettem, es fogalmuk sem volt mirol beszelek. 😊
Egy jatek volt amit ismertek, az pedig a Defender of the Crown, igaz azt is csak azert mert most jot ki nemoly regen 2 hasonlo jatek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Amiga
Hm, a Pirates! nem annyira elfeledett, hiszen a remake épp most indult tavaly a Firaxisnál... Elite sem elfeledett, mind a mai napig keresik a méltó utódját, és azt tekintik etalonnak. Ultima UW I-II tiszteletére készült az Arx Fatalis... JA2-höz most jött egy hatalmas mod... Colonization még mindig kapható...

Goblins részek szenzációsak voltak... Meg a régi Sierra kalandok... Laser Squad halhatatlan... Lords of Chaos is...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

[Jakuza]
LOL.
Hogyan lehet megemliteni az Another Worldot Pc286-on ?
Mar joval elotte letezett a jatek Amigan.
Es akkor hogy megemlitsek nehanyat az elfelejtett jatekok kozul.
Pirates!,Elite,Street Rod,Archon Ultra,Gobliiins,Hexen,Legends of Kyrandia,Lemmings,Space Crusade,Ultima Underworld I-II (Ez volt az a jatek, ami soha sem kapott akkora elismerest,mint amit erdemelt volna),Wing Commander,Jagged Alliance 2,Colonization,Warhammer es sorolhatnam meg evekig, csakhat sokan, meg azt se tudnak milyen jatekok ezek. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sadun Tryst
mondjuk én sem vagyok "öreg róka", de az okoskodó 12-14 éveseket én sem szeretem...

balcooo
Hát kb...Meghogy "óó..amikor még apu ölében ülve játszottam a p3-600 MHz-es gépünkön"

Sadun Tryst
az FF VII-re --->

Stranger
Így igaz, ezután semmilyen RTS nem fogott meg ennyire, ezt mindkét oldallal végigvittem. Az utána megjelenteket ált. a 6-7. pályánál hagytam abba.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
Egyetértek, kib*szott jó játék volt, de nagyon kevesen ismerték/ismerik.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Sadun Tryst
The Nomad Soul! Úr isten! az mekkora volt! Mikor nekem megvolt (már akkor kicsit öregnek számított), hatalmasakat játszottam vele! csak sajnos RIPP-elt verzió volt, ami akkoriban nagyon nagy "divat" volt a kis helye miatt... mondjuk végig soha nem vittem, mert 1 helyen a játék közepén csúnyán megakadtam... 😞

Sadun Tryst
jee! ez így van sajnos... 😞

Sadun Tryst
a Daikatana nem volt elfeledett játék, hanem hatalmas csindatrattával bejelentett játék volt, mint John Romero 1. saját játéka, és a több hónapos késések után 1 nagy szart kaptunk! szal az nem elfeledett játék...

Sadun Tryst
hát sajnos és sehol nem hallottam róla, hogy bezzeg a FF7, meg így meg úgy... egyedül a FF7 Advent Children film dobta most fel a témát!
de akkor lesz igazán teljes az FF7 cucc, ha csinálnak belöle 1 FF X szintü remake-t... na azt biztosan megvenném!

a chrono chorss-al pedig épp most játszom megint! 😊 bár mondjuk azt tegyük hozzá, hogy az FF sorozat közelébe se ér... de 1értelmüen az is jó játék!

Amiga
Ja, SS2 az egyik kedvenc játékom mindmáig.

Omikron: The Nomad Soul. Abban is jóval több volt, mint a mai játékok némelyikében, méltatlanul elfeledve.

dikki*yysw
És sztem a leg-leg-legalulértékeltebb: System Shock 2.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Grim Fandango!

dikki*yysw
Outcastot említik páran: igen, sajnos _aránylag_ kevesen játszottak a valaha volt egyik legjobb játékkal.

Sokan elfeledték az Anachronoxot, a Daikatanát.

Nem kapott méltó népszerûséget a Tribes2 sem. De ezek még csak 3-4-5 évesek...

robotnyk
😄
dikki*yysw
Nem régi jó játékokról, hanem ELFEDETT játékokról van szó! Mindenkinek szól aki C&C-t Dune-t Half-Lifeot kajabál!

dikki*yysw
Another World hatalmas volt.

Egyébként én is akartam csinálni hasonló topicot, vagyis inkább egy olyant, hogy "mit érdemes elõvenni még ma is?"

dikki*yysw
Mindjárt jön pár 12 éves, és bemond ilyeneket hogy MOHAA, vagy UT2k3 stb. 😊

DeXoSZ
Megalomania
balcooo
lil'big edvencsör, juhuuujdeszeretteeeem 😊
Huzok is ebböl a topikbol mos inkabb, mer elbögöm magam 😄

balcooo
ANOTHER WORLD 😊
Na ezt sztem csak az ismeri aki mar elmult husz közületek.
Igen komoly vektorgrafikaval megaldott game, kicsit prince of persia féle ugyességi/lövöldözös,csak a környezet inkabb futurisztikus. iszonyat nehez jatekmenettel, és valami irdatlan jo filinggel, szinematiksz, kvazi-3D-s grafika.
Mindez 286oson, tombol a 16 megaherc, meg az 1mega ram.
Ajanlom szeretettel azoknak kockasznoboknak akik ati9800proval meg 3gigaherces géppel nyitották gépnyomo karrierjüket 😄

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

Neme.
FFVII egyáltalán nincs elfeledve (nem úgy mint a Chrono Cross), ma is nagyon sokan játsszák, és pletykák szerint remake-et is terveznek róla.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Aquli
Total Annihilation, mind a mai napig a legeslegjobb real-time stratégiai játék.
A másik elfeledett játék, az egyik legjobb mászkálós kalandjáték, a Little Big Adventure elsõ, és második része,
Amiben pedig Sadun Tryst-nek igaza van, hogy a Final Fantasy VII-nél NINCS jobb!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Day of the Tentacle? Mi az, hogy alap? Kötelezõ best of forever.
Voltan
Ismeri valaki a UFOs-t? Ez egy iszonyú kretén kalandjáték volt, szerintem minden idõk egyik legjobbja. Bugyuta, rajzfilmszerû grafika, idióta játékmenet. Egy lila, padlizsánszerû földönkivülit kellet benne irányitani. Rögtön az elején beleszeret egy kacsacsõrû emlõsbe, azután õ is velünk jön. Alig ismeri valaki, pedig alap.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Amiga
Nekem a Dune 1 megvan a CD-s változatban, 300 megás.

Elfeledett játék az Elvira is, pedig Elvira III-at szívesen látnék.

Tachyon: The Fringe. (Ûrhajós lövöldözõsös)
Épp most tolom és nagyon (na,jó kicsit) király. .Jó a story vezetése és szerintem nem egy nehéz game de élvezetes. Grafika: hát az nem szép. Hangok: na, az igen. A szinkron az igen jó. Összességében olyan 85%. Jó vásár volt. (1490.-)

Ui: A freelancer igen - igen hasonlít ehhez, de itt van belsõnézet is.
Sadun Tryst
Final Fantasy VII - tudom a játék sehogy sem lett csöd, de mégis elfelejtették a játékot az utóbbi idöben! személy szerint én ennél a játéknál jobbat eddig nem is láttam!
ennek a játéknak olyan hangulata és érzésvilága van, mint semmilyen más játéknak! 5 centiröl figyeltem a monitort, mikor átvezetö videó ment! ekkora rajongást még semmilyen más játék nem tudott elérni nálam!

Valen
Maniac Manson, láttam egy videót, hogy 12 perc 57 másodperc végig vitték

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

robotnyk
nyertél 😄
robotnyk
ez ismerõs, egy kalandjáték, ha jól tévedek 😊
Lacc
A The Dig-et most vettem meg nemrég az MM-ben 😊) Nagyon hangulatos kalandjáték az is. De szerintem nem elfeledett.
Valen
the DIG

bazz az mekkora volt, xving, tie fighter, akkor amit te irtál, x wing alliance, szeritnem mind kurvanagy game volt és valahogy mégse lettek szerintem oylan igazán hiresek...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Valen
X-wing vs Tie Fighter ??? lehúzták, de mi soakt nyomtuk multiban 😊) együtt 10-en egy SSD ellen 😊)

Valen
antijedi: ezen nincs is vita 😊)

az elsö 486-os gépemen toltam (kb 1997).cd-n van törtben (20 mb tömöritve). még tesom iratatta nekem! 😊

lehet de még midnig nem errõl volt szó..., mérföldkõnek mérföldkõ nem is lenne nélkülik stratégia (bár azért ez nem valószinû) de attól még anyagilag akkor se voltak akkora sikerek mint utodaik...
amugy tudtommal a dune 2000 megint nem votl akkora anyagi siker, mint a vele párhuzamosan létezõ hasonszõrü rtsek

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Valen
még régen anyám 386-os laptopján annyit nyomtam vele hogy az nem semmi 😊) oldalnézetes menekülõs progi volt gyk. a Prisoner Escape elõdje 😊)

Chaos Mad: megvan, honna szedted le ???

ja, 640x480-ban megy.

Sadun Tryst
ez a játék 1általán megjelent? 😛