Elfeledett játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig minden benne volt, ami kellett: SW, RTS, nem építgetõs-gyûjtögetés. Tapasztalati pontok kellettek ahhoz, hogy bizonyos szintû erõsítést tudjál hozni. Amibe belekötöttek - egy szinte úttörõ 3D-s játéknál - azok pl. olyanok voltak, mint belelóg a hegybe a lépegetõ, csúnya a grafika, buta az AI, stb, stb. Esküszön már divatból szidták a Lucasartsot. Aztán grafikailag rendbe volt, bugok mindenhol voltak, nagyon jó átvezetõ filmek voltak, hangulata volt, és SW volt. Olyan förmedvényeket, mint pl. a SW Battlegrounds meg egekig magasztalt pl. a hazai szaksajtó (is).
Pedig szerintem egy jól felépített játék volt, és kevés olyan progi volt, ahol nem szedd be a nyersanyagot és termelj volt a trend. A játék még a 3DFX korszakból való!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
War. War never changes.
War. War never changes.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ha jól emlékszem a Lotus hatalmas siker volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez inkább egy C&C klnón, mint egy Populus.
Na végre:
Dune 2
Szerintem kevered valamivel a Powermongert.
Dune 2-rõl itt egy link. (Legalul!)
Alul
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
attól még hogy ma valaki nem ismeri az 50 ével ezelötti gamet az nem biztos hogy "elfeledett" mert ha elolvasgatod a topicot meg kezdõ üzit meg az altopicot rájösz a topic lényegére és nem irsz hülyeségeket..., mivel most fel lehetne sorolni enyi erõvel az össze c64es "nagy" nevet és a mai 12éves gyerekek pl tuti nem isemrik õket mégsem elfeledettek mert mint az altopic is irja "az akkori világ" igenis ismerte és nagyrabecsülte és nem tunt el 20 perc alat a sülesztõben ahnem kellet hozzá min 10 éva vagy több (gyk majdnemhogy egy uj játékosgenerácio...)
tehát pont ez az hogy a topic cime kicsit csaloka tényleg de a topicindito és az alcim tökéletesen megmagyaráza hogy NEM nagysikerü játékokat kell irni amit a mai "fiatalok" már nem ismernek hanem olyan játékot amik ilyen olyan okbol nem kaptak nagy nyilvánoságot, nema ratak nagy sikert pedig jók voltak a maguk nemében...
az meg hogy sokan nem ismerik megint oylan dolog hogy az számit hogy "az akkori világ" menyire ismerte ugy általában mert én is tok mondani kapásból 50 mebert akik még a q-t és társait sem ismerik, nem hallotak roluk sose, élen köztük pl a nagyanyámal aki még a géphez se nyulna a világ minden kincséért...
az hogy milyen a te ismeretségi köröd had ne mondjam hogy kit minõsit... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Rengeteg haverom van, akiknek egy hónapja raktam fel a gépére a Civilization-t, pedig már 20 év fölött járnak, de még életükben nem játszottak vele. (Ami nem meglepõ, mert nehéz beindítani a mai gépeken.)
Persze most egy kicsit magam ellen is beszélek, mert azok a játékok, amik pedig soha nem is voltak igazán a köztudatban, azok ismeretlen, és nem elfeledett játékok. Elfeledni csak ismert játékot lehet.
De megígérem, hogy utoljára tartottam topic-értékelõt, most már csak akkor szólok, ha ráéreztem teljesen, hogy mirõl van szó

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Fred: hát az 1-2 😊)
melyik gém volt az amelyikben egy lovaggal kellett megmenteni a királylányt és minden területen egy bill. kombóval tudtál továbbmenni???, most volt a 3D-s változata kiadva nemrég !!!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Hero Questból asszem kettõ volt, melyikre gondolsz? (egyébkent hülye a kérdés, mindkettõ isten volt;]) Volt egyszer a sierra kaland - hatalmas poénokkal mint ahogy akkoriban minden hasonló kalandban - és volt a Hero's Quest féle szerepjáték szerûség, amelyben egy 3ds térben - többnyire dungeon - kellett a karaktereddel masírozni a küldetések jutalmáért.
meg volt az a Lucasarts féle Rebel nemtomi, amikor egy filmet kellett végigvinni ??
MAD DOG 1-2
Who Shot Jonny Rock
Quest for Glory 😊) a legjobb, legszivatósabb játék 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Powermonger
Populus

Comanche - RIP + - meg Kiowa a kis radarral. Mekkora poén volt vele szórakázni ...
Aztán ott volt még elfeledve a SW Rebellion is.
Jó volt a karrier mód, versenyezni, cuccot venni... Imádtam.
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Hi-Octane volt a game neve ;-))