125
Van Helsing - egy újabb vámpíros film
  • vg
    Sztem is! Volt benne egy hiba, amikor a vámpírcsajszi Bukarest helyett Budapest-et mondja :)
  • nihillus
    Szerintem a Van Helsing egy kurva jó film. Lehet, hogy sokan nem osztják a véleményemet, de nekem tetszett. Hiszen jó volt végre egy filmben látni az összes klasszikus horrorfilm szereplőjét. És az még királyabb volt, hogy Van Helsing vadászott rájuk.
    Szóval szerintem jó film.
  • Anteris
    na de hol a cikk ??
  • Anna Valerious
    Én imádom a Van Helsinget! Van is egy oldalam: http://vampirefun.gportal.hu ami átköltözik ide: http://vanhelsing.uw.hu
  • Ottto
    Kéne egy torrent. Nem tud valaki egyet ami él is? Én sehol nem találtam :(
  • Solya
    Aham:)
  • Ottto
    aha... ez lenne az?
  • Ottto
    Yo!
    A fülembe jutott hogy a Van Helsingből csináltak egy rajzfilmet.
    Előszöris, igaz ez?
    És ha igen (mert itt nagyon mondogatták hogy van ilyen) akkor mi a címe? (Angol cím kéne elsősorban, de magyar is jó, thnx)
  • LittleL
    drakula persze nem volt benne,
    de azért az a fenevad farkas ott volt....
  • RangeR
    Farkasok szövetsége??? Nézd mégegyszer, mert nem jól láttad, vagy összecserélted a lemezt a tokban.Mert abban nem volt ilyesmi.
  • LittleL
    Hát megnéztem, illetve csak 20 percet, mert
    a többit áttekerten néztem meg.

Ilyen egy szar, gagyi, foslé egy filmet
    sem láttam már régóta...

pedik az effektek még egész jók lennénke,
    de hát ilyen egy gagyi sablonos történetet...

Most már az a divat, hogy minden
    filmbe vérfarkasokat, meg drakulákat, dr.Jekyllketet & mr. Hydokat kell
    rakni ?
    pl: szövetség, farkasok szövetsége.....
  • Lacc
    Én megkésve most néztem meg, gondoltam nézek már valami jó kis vámpíros eksönös filmet. Hát...
    Én tényleg élvezni akartam, de a végére csak az a véleményem alakult ki, hogy ez egy olyan borzalmasan szar film, hogy 5x álltam fel mellőle valami mást csinálni, mert éppen annyira vonatott/unalmas/GAGYI/erőltetett volt. Az az érdekes, hogy pontosan nem tudnám megmondani mi nem tetszett benne, de úgy összességében valami összehányt kulimászra emlékeztett az egész...
  • praksi
    na, én most néztem meg! sztem egész fasza lett, bár jó sok mindent összerántottak benne.
  • comet
    Mondjuk erdekes modon ha megcsinaljak a filmet rohadt jo sztorival es szar effektekkel akkor siman ertekeltem volna egy kiraly filmnek, mintha telegányolják effektekkel de 0 története van :(
  • winnie
    ez az a stílus, ami 16 éven alul sokkal nagyobb tetszést vált ki, mint 16 év felett. másrcsak a statisztikák szerint is. a filmet ráadásul direkt alacsonyabb korhatárra csinálták, tekintettel voltak a 13 éven aluliakra (pg-13 ratinget kapott) - annyira nem lett családi film, mint a karib tenger kalózai, de kb. oda lőtték be, ahová a múmiát
  • CSOCSO
    :)

en azt nem ertem hogy mit parazott a film rendezoje hogy sikeresnek kell lennie a filmnek hogy a happy meal be rejtett figurak jol menjenek....
    van helsing??? happy meal?? gyerekek?? drakula megilyenek???? mi a fasz van??? mit akar a van helsing a happy mealben?? tegyuk alien figurakat..de elotte mutassuk meg a filmeket a gyerekeknek:) hat lol.. oksika.. nem osszevetendo a ket dolgo.. az alien megis csak az alien azon egy kisgyerek szivrohamot kap. .. ez meg max remalom kelto ... marmint egy gyerek szamara....
    de akjor is.. nem utogatnam meg a 10 eves ocsemnek se ...
    happy meal:) lol.. mindenesetre kurvara nem volt nagy durr a film..szal buszke lehet a filmrendezo. .ha rajtam mulna egy figura se kelne el..
  • shaba23 #109
    igen, kb ennyi :)
  • CSOCSO
    nem volt rossza film de nem estem tole hanyadt...
  • shaba23 #107
    szerintem sem volt annyira rossz film, csak nem a szart kell benne keresni:)
  • Csaba
    Tulajdonképpen nem volt rossz film, de nagyon hiányzott belőle valami olyan, ami megfogja az embert (mint pl. a Kevin Kostneres Robin Hood annak idején), és arra kényszeríti, hogy újból és újból megnézze...Szóval, látványilag tökéletes, de sajnos egyszeri film.Bár a látvány miatt talán még egyszer megnézném, viszont semmi több.
  • winnie
    nem lesz, annyira nem hozott sok pnzt
  • frodó néni
    nagyon!
    egy foss ezt teszem ha lessz második rész:
  • comet
    Hát ez egy gagyi volt
  • Matthewpamer
    na ma néztem meg.1szer megeleht nézni,jó volt de a kamuk nagyok voltak
  • frodó néni
    lol!:))))))))))))))
    :DDDDDDDDDDDD
  • frodó néni
    szerintem jó volt !a farkas ember jobb volt benne mint az Underworld-ben!de a vámpirok gytyik voltak!a HELLBOY EZERSZER JÓBB EZERSZER!
  • cSuwwi
    Szombat este megnézem a Corvinban. Elég sokan lehúzták, és nem premierfilm, de csak televolt a mozi... :)

2 órával az előadás előtt vettem meg a jegyeket, majdhogynem a legjobb helyre (5. sor, 9-10). Gondoltam, ha ilyen helyre kapok jegyet a műsor előtt, akkor nem lesznek sokan...

A nagy f*szt... ;)
  • Voltan
    Jesszus Atyaisten! Az amcsiknak úgy látszik nem kéne már több vámpíros filmet csinálni...
  • Davidus
    lol meg se nézem:D
  • frodó néni
    azt mondták itt néhányan hogy :semmi értelme a végének biztos lessz 2-es!de miért nekem megvan!dvd!
  • shaba23 #95
    Ebben is fárasztott egy-két vámpírokról kitalált zagyvaság...

SPOILER

Nem értem, hogy minek kellett beletenni azt, hogy a vámpírok "tojással" szaporodnak???
  • shaba23 #94
    Én is mekteknintettem:)
    Amig ment, addig élveztem a dolgot, de nem volt maradandó élmény:)
  • KeKKSZike
    Egy újabb mesefilm...
  • HuAn82
    Kellemes, lágy. :-)
  • Ferka
    kemény film volt?
  • HuAn82
    Milyen minőség?
  • Mhosah Myth
    dc-n nem találtunk feliratot... A filmet seven warez-ról szedtem le...
  • Punker
    honnan szedted le? aszem van felirat dc-n koli.hub-on
  • Mhosah Myth
    Valaki nem tud feliratot a Van Helsing 2 cd-s változatához??? Mert letöltöttem a filmet de felirat az nincs :)
  • Waterhorse
    Persze a II. részben meg aztán történetileg is, de még azt sem volt alkalmam megnézni, csak hallomásból.