125
Van Helsing - egy újabb vámpíros film
-
#85 Hugh Jackman inkább foglalkozzon az X-men 3-al egyenlőre, mert szerencsétlen még mindig filózik el e fogadja azt a szerepet. Majd utána jöhet a Van Helsing folytatása is, mert mind a két film ütős. Van helsinget még nem láttam ugyan de tom hogy az. -
#84 Hát, a Star Warsban tényleg jócskán volt hiba. Főleg a II. részben. -
#83 Hát szerintem kár ebből a filmből folytatást csinálni. Úgyse lesz akkora siker, mint ez! -
#82 Állítólag Hugh Jackman már leszerződött a folytatásra :) -
#81 Jahhj ne vicceljetek már!
Még a Star Warsokban és a Gyűrűk ura trilogiában is voltak hibák, hiszen az ember nem egy gép, hogy tökleteset alkosson, még wc-n se jön össze mindig.
kezd érdekes lenni ez, sokan jönnek ide a játékosok fórumáról, kezdetben volt a grafika, most meg a bug, mi jön még:)) -
#80 Ja, még a végén kiderül, hogy nem is volt hiba a filmben! :))))
ui.: jó jó, gyenge poén volt, tudom :) -
#79 Jaj baze tényleg!
Ez nekem nem esett le, mert akkor még nem tudtuk, hogy mindenki vámpír. Azt hittem csak egy bug.
De azután sem jöttem rá. Szóval egyik hiba megoldva. -
#78 Szerintem is szórakoztató film volt. 7/10 ("filmkritikus" jelöltek nem érdekelnek). thx...
-
#77 ...készítők biztos sokat diablóztak, hogy a végén a vámpír menyasszony egy frankó whirlwind-el oltotta el a fali fáklyákat.... -
#76 ....azért volt csak a csaj a tükörben, mert mindenki vámpír volt....vámpírok bálja :).... -
#75 Látom egy hullámhosszon vagyunk. -
#74 A vitának ezzel vége :))) -
#73 #71 :) -
#72 Részben igazad van persze.
De a film végig izgalmas maradt, voltak benne poénok meg fordulatok de azért előre kiszámítható dolgok is akadtak.
Én is ki akartam kapcsolódni 2 órát és élvezni a filmet. A zene pedig szerintem fergeteges volt, nekem nagyon bejött.
Ha szigorúan figyelembe veszem a hibákat (bár egy projektoros szerzeteses meg sorozatvető pneumatikus nyílpuskás filmtől aki komolyságot várt az rossz filmre ült be) akkor is min 5/10 nálam a film. Egyébként tartom a 7/10-et. -
#71 OK. :) -
#70 Nem veszi el a figyelmet a hibákról, csak mivel szórakozni vágysz, ezért szemet hunysz felettük. Én a 7 pontot természetesen az alapján adtam, hogy mire számítottam és mit kaptam cserébe. Én nem vagyok filmkritikus, se filmszakértő, tehát én csak az alapján osztályozok egy filmet, hogy nekem mennyire jön be. De ha reálisan kéne osztályoznom a filmet, akkor 5 pontot adnék rá a sok hiba miatt, és a gyenge sztori miatt. De nem vagyok kritikus és bevallom, hogy az osztályozásom is szubjektív, ezért 7/10 :)) -
#69 "2 óra tömény akciót, és rengeteg speciális effektust. Én is ez alapján osztályoznám, és így: 7/10." - tehát Te is a látványt, meg a pergő jeleneteket osztályoztad.
Értem én, hogy tetszett a film, de ahogy írtam az imént, szerintem sok az a 7 pont. Vagy a látvány ennyire elviszi a figyelmet a hibákról? -
#68 Jelenleg csak gagyi, kamerás verziók találhatóak a neten, amik sokat levonnak a film élvezhetőségéből, mivel a lényeg a látvány. Így hát vagy menj el moziba és nézd meg (sokkal nagyobb élmény, mint monitor előtt ülve) vagy várd meg a dvdripes verziót, ami még 3-4 hónap. -
#67 Nem voltam figyelmetlen, csak egyszerűen nem értem, még egy személyenként szubjektív pontozásban sem, hogy hogy kaphat egy film 7 pontot, ami tele van baromsággal, hibával. Szerintem ez irreális. Ha globálisan a >filmet< vesszük, ez túlzás.
Ennyi erővel minden film, ami manapság remek számítógépes hátterű trükkökkel készül, nem is kaphat ennél rosszabb értékelést? Az ilyen szintű szórakoztatás mindegyikben benne van, a látványra nem lehet panasz, de tényleg ettől lesz JÓ (7pontos) egy film? Illetve ennyi elég hozzá? -
#66 Teljesen egyetértek. Én sem úgy nézek egy filmet, hogy keresem a hibákat, mert minden filmben lehet hibát találni, és akkor ráadásul nem is élvezed a filmet, mert a hibakereséssel vagy elfoglalva. Én ált. azért nézek meg egy filmet (főleg az ilyen stílusúkat, mint a Van Helsing), hogy pár órára kikapcsolódjak, szórakozzak, elfeledjem a mindennapi gondjaimat. És nem vártam többet a Van Helsingtől sem. Én maximálisan azt kaptam a filmtől, amit vártam. De hát ha valaki a trailer megnézése után valami klasszikus filmre számított komoly mondanivalóval és mélyenszántó párbeszédekkel az magára vessen :))
Úgyhogy szerintem teljesítette a film azt, amit a trailer alapján ígért: 2 óra tömény akciót, és rengeteg speciális effektust. Én is ez alapján osztályoznám, és így: 7/10. -
#65 Honnan lehet letölteni? Valaki segítsen lécci! -
#64 ticsung-hyper-FXoverdoze-tyííííííí
ilyen a film
-
#63 -
#62 Mert figyelmetlen voltál. Írtam, hogy nem úgy néztem a filmet, hogy hibákat keressek bent és hogy mennyire marad hű az eddig megszokott dolgokhoz. Hanem egy olyan filmet akartam ami látványos izgalmas és szórakoztató. Nekem ez az volt. Ezért kapott 7 pontot tőlem. Egyébkéntha más szemmel nézem lehet, hogy csak 5 alatt kap.
Ilyen dolgokon, hogy a zsúfolt bálteremben a tükrös jelenetnél csak ők voltak a tükörben meg, hogy amikor a csaj a kötélen belengett a végén és a semmiből lógott egy 2. kötél amin továbblengett akkor csak röhögtem magamban.
De ha ezeket a hibákat is figyeli az ember biztos talált volna még többet és ez levon jópár pontot az értékelésből. -
#61 "Bár volt bent rengeteg baromság is, meg hiba a filmben amik még akkor is feltűntek ha nem azokra figyeltem..."
Ezek után nem értem, hogy miért adtál 7 pontot rá? Nem sok az? Így csak a látványt pontoztad, nem? -
#60 Csatlakozom azok táborához akiknek tetszett a film.
Mondjuk én nem úgy ültem be rá, hogy mennyire fog hű maradni a vámpíros farkasemberes sztorikhoz. A zene nagyon bejött! Főleg az a gitáros pengetős rész az ütött.
Bár volt bent rengeteg baromság is, meg hiba a filmben amik még akkor is feltűntek ha nem azokra figyeltem de látványilag a topon volt. A főszereplő csaj is esztétikai élmény volt, na meg a három "vámpírcsaj" is.
Egy 10-ből 7-est érdemel nálam. Szóval bőven nézhető. -
#59 nem volt az, szerintem nem rossz film -
#58 Ja es itt nem pozitivumot keresel. Egyik legegbekialtobb baromsag amit valaha lattam. Tonkre tettek minden egyes mitoszt vele. Hagylam ma' vazz...itt a remek peldaja annak hogy mar tenyleg nincs mi ujjat kitaltalni. -
#57 szerintem az a rossz verzió amit DC-ről kitiltottak... -
#56 rossz választás -
#55 na én nem sokára indulok a moziba, remélem megéri, mert miatta maradok le az F1-ről -
#54 Sztem töltsd le a GSpot-ot. Ez egy jó kis progi, ami megmutatja, hogy milyen codec kell a filmnek. Google-on keress rá. Amúgy az FfdShow legújab verziója szinte mindent pöpecül lejátszik. -
Augustus Gigo #53 megvan egy 607.95 mbájtos verzió, de nem bírom lejátszani, aki tudja mi kell a kicsikének az szóljon -
#52 Basszus, tényleg... Na az qrva jó volt.
Hehe. Először az angol cim jutott eszembe, ugye Sleepy Hollow. Kicsit fáradt vagyok ma... -
#51 Álmosvölgy... -
#50 Árnyasvölgy legendája -
#49 Hát, ettől a filmtől azért többet vártam. Valószinüleg én vagyok hülye. Hol van már az Interjú egy vámpirral, meg a Coppola féle Dracula...
Miért nem tudnak manapság jó gothic horrort csinálni????
Az utolsó ilyen stilusú film szerintem az árnyasvölgy legendája volt.
Manapság sajnos mindent bele kell fullasztani az akció-jelenetekbe, meg a digitális effektekbe. Komoly hiba... -
#48 Mi is megnéztük Huan82 -nal moziba. 2 óra action ahogy lentebb is írták. SEMMI MÁS.
ps: ja és a grafika az ÜT :D
-
#47 "grafika" BIZTOS, hogy szakmai ártalom :D
grafikát mondani egy filmre :D Bár sajnos lassan tényleg itt tartunk :( Semmi valóság nincs a filmekben. -
asdasdasd #46 Szerintem szorakoztato. 2 ora kikapcsolodas.
A sztori eleg gyenge, a szinvonal is, de a parbeszedek legalabb nem olyan bugyutak mint a LXG-ben.
Amugy vegig porgos action. Nem emlekszem, hogy lett volna benne hosszu unalmas resz.
A grafika gyonyoru, bar neha nagyon szamitogep szaga van. Biztos csak szakmai artalom.
Folytatas biztos, hogy lesz, miutan nem derult ki a fokerdes a foszereplorol. Na most ez SPOILER volt vagy csak aforizma?
Nekem tetszett, mivel nem vartam mast csak 2 ora latvanyt es akciot.
Megjegyzem, hogy a tengeren tul most sem tudjak, hogy Budapest az nem egy orszag vagy tartomany, es nem delre fekszik Erdelytol, de hat ez ertheto, szegenyek 500 evvel le vannak maradva...
Szoval szerintem az utobbi idok leglatvanyosabb videoklippje.