Van Helsing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De a film végig izgalmas maradt, voltak benne poénok meg fordulatok de azért elõre kiszámítható dolgok is akadtak.
Én is ki akartam kapcsolódni 2 órát és élvezni a filmet. A zene pedig szerintem fergeteges volt, nekem nagyon bejött.
Ha szigorúan figyelembe veszem a hibákat (bár egy projektoros szerzeteses meg sorozatvetõ pneumatikus nyílpuskás filmtõl aki komolyságot várt az rossz filmre ült be) akkor is min 5/10 nálam a film. Egyébként tartom a 7/10-et.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Értem én, hogy tetszett a film, de ahogy írtam az imént, szerintem sok az a 7 pont. Vagy a látvány ennyire elviszi a figyelmet a hibákról?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ennyi erõvel minden film, ami manapság remek számítógépes hátterû trükkökkel készül, nem is kaphat ennél rosszabb értékelést? Az ilyen szintû szórakoztatás mindegyikben benne van, a látványra nem lehet panasz, de tényleg ettõl lesz JÓ (7pontos) egy film? Illetve ennyi elég hozzá?
Úgyhogy szerintem teljesítette a film azt, amit a trailer alapján ígért: 2 óra tömény akciót, és rengeteg speciális effektust. Én is ez alapján osztályoznám, és így: 7/10.
Ilyen dolgokon, hogy a zsúfolt bálteremben a tükrös jelenetnél csak õk voltak a tükörben meg, hogy amikor a csaj a kötélen belengett a végén és a semmibõl lógott egy 2. kötél amin továbblengett akkor csak röhögtem magamban.
De ha ezeket a hibákat is figyeli az ember biztos talált volna még többet és ez levon jópár pontot az értékelésbõl.
Ezek után nem értem, hogy miért adtál 7 pontot rá? Nem sok az? Így csak a látványt pontoztad, nem?
Mondjuk én nem úgy ültem be rá, hogy mennyire fog hû maradni a vámpíros farkasemberes sztorikhoz. A zene nagyon bejött! Fõleg az a gitáros pengetõs rész az ütött.
Bár volt bent rengeteg baromság is, meg hiba a filmben amik még akkor is feltûntek ha nem azokra figyeltem de látványilag a topon volt. A fõszereplõ csaj is esztétikai élmény volt, na meg a három "vámpírcsaj" is.
Egy 10-bõl 7-est érdemel nálam. Szóval bõven nézhetõ.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hehe. Elõször az angol cim jutott eszembe, ugye Sleepy Hollow. Kicsit fáradt vagyok ma...
Miért nem tudnak manapság jó gothic horrort csinálni????
Az utolsó ilyen stilusú film szerintem az árnyasvölgy legendája volt.
Manapság sajnos mindent bele kell fullasztani az akció-jelenetekbe, meg a digitális effektekbe. Komoly hiba...
ps: ja és a grafika az ÜT 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
grafikát mondani egy filmre 😄 Bár sajnos lassan tényleg itt tartunk 😞 Semmi valóság nincs a filmekben.
A sztori eleg gyenge, a szinvonal is, de a parbeszedek legalabb nem olyan bugyutak mint a LXG-ben.
Amugy vegig porgos action. Nem emlekszem, hogy lett volna benne hosszu unalmas resz.
A grafika gyonyoru, bar neha nagyon szamitogep szaga van. Biztos csak szakmai artalom.
Folytatas biztos, hogy lesz, miutan nem derult ki a fokerdes a foszereplorol. Na most ez SPOILER volt vagy csak aforizma?
Nekem tetszett, mivel nem vartam mast csak 2 ora latvanyt es akciot.
Megjegyzem, hogy a tengeren tul most sem tudjak, hogy Budapest az nem egy orszag vagy tartomany, es nem delre fekszik Erdelytol, de hat ez ertheto, szegenyek 500 evvel le vannak maradva...
Szoval szerintem az utobbi idok leglatvanyosabb videoklippje.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hálivúdban még akkor is lehet folytatás, ha a fõhõs megégett, elporladt, megfulladt, megemésztették, majd kiokádták és újra megették, szal ez nem lehet gond :-DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Engem is érdekel, bár szintén tartok tõle picit...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
All Your Babes Are Belong To Us
En mar varom a masodik reszt ! :-)

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rajtam azért szoktak kiakadni, mert van 1 film amit nem láttam, én már elõzetesébõl el szoktam tudni dönteni, mennyire tetszene az nekem.
A témánál maradva, errõl a filmrõl nem tudok semmit, láttam róla egy reklámplakátot, de eszméletlen nagy film lehet, és én megmondom most, hogy megnézni és tetszeni fog.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?