125
Van Helsing - egy újabb vámpíros film
  • Loál János #45
    Tesómnak tetszett, de nem volt elájulva.
  • Sephi
  • Punker
    :)
  • Blasta
    Ugyanmár.
    Hálivúdban még akkor is lehet folytatás, ha a főhős megégett, elporladt, megfulladt, megemésztették, majd kiokádták és újra megették, szal ez nem lehet gond :-DDD
  • Punker
    valahol azt írták hogy nagyon összecsapott, és hogy mivel enemy-t kinyír az öreg nem lesz folytatás :)
  • Blasta
    Ezekszerint az.
    Engem is érdekel, bár szintén tartok tőle picit...
  • shaba23 #39
    ezexerint jó?
  • Sephi
    Maradjunk annyiban hogy meg mindig keresem az allamat ok?
  • LezLee
    Igen, véleményt kérünk, ha lehet spoilerek nélkül.
  • shaba23 #36
    ez most mit jelent???
    léccives egy elfogulatlan véleményt.
    ÉS NE LEGYEN SPOILER!!!
  • Sephi
    Na en lattam es hat jaj anyam!
  • Majati
    szerintem ez vík lesz.
  • Loál János #33
    Ájjatok má le, még az első se ment le rendesen.
  • LezLee
    Mér, lesz második rész???
    Lemaradtam valamiről?
  • chuck
    Ki latta ? Nagyon ott van a film a szeren ! Utos zene , folyamatos akcio rovid szunetekkel. A tortenet neha erdekesen alakul, de osszesegeben elmegy.
    En mar varom a masodik reszt ! :-)
  • Bucser
    JA mint az SW:ep 2:)
  • Waterhorse
    Na az első olyan vélemény amivel teljesen egyetértek.
    Rajtam azért szoktak kiakadni, mert van 1 film amit nem láttam, én már előzeteséből el szoktam tudni dönteni, mennyire tetszene az nekem.
    A témánál maradva, erről a filmről nem tudok semmit, láttam róla egy reklámplakátot, de eszméletlen nagy film lehet, és én megmondom most, hogy megnézni és tetszeni fog.
  • shaba23 #28
    Május 6.
  • Augustus Gigo
    De néha vmi anynira szar, hogy nem bírom ki végig
  • shaba23 #26
    Az a baj veletek, hogy filmkritikus szemmel ültök le filmet nézni :)
    Eccer kapcsoljatok ki a képernyő, vászon, monitor előtt és máris szórakoztok a legszarabb filmen is!
    Én az xXx-et enyhén beállva néztem a haverokkal és qrvajól szórakoztam :) pedig az sem az oszkáresélyes kategória
  • RangeR
    Abban siralmas volt a csaj, itt jobban rágerjedtem így elsőre :)
  • Augustus Gigo
    Beckinsale néni az UNDERWORLDBEN is gyengén domborított, reméljüka legjobbakat.
  • Sephi
    A LXG volt egyik legszarabb fiom amit a vilagon lattam.

De a VH nem szabad mert nekem egy mytos a tortenete.

H.G. es Jonathan teljesen mas kulombozo emberek :)
  • RangeR
    Amúgy meg, aki a Múmia sorozattól nem várt többet, mint látványt és szórakozást, kalandot, az jól járt. Azt a szintet ez is hozza simán, csak kevesebb humorral -gondolom.
  • RangeR
    Mitől lenne szar? Nem kell művészfilmet várni, szerintem minden kiderül a trailerből, hogy mire kell számítani.Annak tudatában meg tök jó, az Extraordinary Gentlement szerintem magasan veri, mert talán (korszakban,képi világban) azzal versenyezhet.
  • shaba23 #20
    neféjjé
  • Jano
    Nagyon félek, hogy borzalmasan szar lesz.
  • shaba23 #18
    Cica

• shaba23 #17
    Segítség!!!
    Nemtom letölteni a Trélert.
    Se a Hardwiredről (nem reagál)
    A hivatalos oldalról meg eltesz az apple.com-ra
  • Bucser
    Remélem jó lesz. Én pl imádtam az X2-ben Wolverine megformálása közben is a főhőst:))) Nem ismerem a színészt(soha nem néztem meg ki az:)))))
  • RangeR
    Időgép írója az H.G.Wells
  • Augustus Gigo
    EZ a Jonathan Wells az az aki az Időgépet is írta?
  • RangeR
    Érdekes, hogy a főhős csaj játszott az Underworldben is, és azzal kapcsolatban nyilatkozta, hogy utálja a vámpíros hülyeségeket.Mégis befűzték a szerepre, de látszik is ott, hogy nem találja a helyét.Legalábbis nekem nem tetszett amit ott csinált. Ezzel szemben jól belelendült, mert itt is ő a női főszereple, bár a trailerek alapján jobban magára talált végre , mint az Underworldben.
  • LezLee
    Én meg nem is olvastam a könyvet, de a trailer annyira megfogott, pedig alapjában nem rajongok az ilyen agyatlan, lövöldözős, vámpíros filmekért, de érzem ez nem egy hétköznapi FILM lesz.
  • Sephi
    Jonthan Wells - The Diary Of Van Helsing c. konyvet reg olvastam es alig varom a filmet!!!!!!

Utos a trailer szvsz nem lesz ez rosz film!
  • LezLee
    Nem, ez nem az amire te gondolsz, ez nem LSD, hanem LXG :))))))))
    League of Extraordinary Gentleman
  • Esrohnoil
    Mi az az LXG?
  • LezLee
    Hát az Underworld tényleg gyengus lett nagyon, de azért annak a trailere nem ütött nálam akkorát, mint EZ. Már megnéztem, vagy 10-szer, tele lesz akcióval és mellesleg hangulata is lesz. Látványilag baszott jó, össze se lehet hasonlítani az Underworlddel. Leginkább az LXG-re fog hasonlítani, de azért remélem nem nagyon, mivel az is elég gyengus volt szerintem. Na az a film példázza, hogy a látvány nem minden.
    Mindenesetre nagyon várom ezt a filmet, mikor lesz a premier, úgy emléxem nyár vége körül?
  • Augustus Gigo
    Csak ne az legyen , mnt az Underworlddel, annak is jó volt a trailere és milyen lett?
  • Alien
    Mostanában párszor én is megnéztem ennek a filmnek az előzetesét, az alapján elég jóra lehet számítani:)