Van Helsing
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beckinsale néni az UNDERWORLDBEN is gyengén domborított, reméljüka legjobbakat.
A LXG volt egyik legszarabb fiom amit a vilagon lattam.
De a VH nem szabad mert nekem egy mytos a tortenete.
H.G. es Jonathan teljesen mas kulombozo emberek 😊
De a VH nem szabad mert nekem egy mytos a tortenete.
H.G. es Jonathan teljesen mas kulombozo emberek 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy meg, aki a Múmia sorozattól nem várt többet, mint látványt és szórakozást, kalandot, az jól járt. Azt a szintet ez is hozza simán, csak kevesebb humorral -gondolom.
Mitõl lenne szar? Nem kell mûvészfilmet várni, szerintem minden kiderül a trailerbõl, hogy mire kell számítani.Annak tudatában meg tök jó, az Extraordinary Gentlement szerintem magasan veri, mert talán (korszakban,képi világban) azzal versenyezhet.
Nagyon félek, hogy borzalmasan szar lesz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Segítség!!!
Nemtom letölteni a Trélert.
Se a Hardwiredrõl (nem reagál)
A hivatalos oldalról meg eltesz az apple.com-ra
Nemtom letölteni a Trélert.
Se a Hardwiredrõl (nem reagál)
A hivatalos oldalról meg eltesz az apple.com-ra
Remélem jó lesz. Én pl imádtam az X2-ben Wolverine megformálása közben is a fõhõst😊)) Nem ismerem a színészt(soha nem néztem meg ki az😊))))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
EZ a Jonathan Wells az az aki az Idõgépet is írta?
Érdekes, hogy a fõhõs csaj játszott az Underworldben is, és azzal kapcsolatban nyilatkozta, hogy utálja a vámpíros hülyeségeket.Mégis befûzték a szerepre, de látszik is ott, hogy nem találja a helyét.Legalábbis nekem nem tetszett amit ott csinált. Ezzel szemben jól belelendült, mert itt is õ a nõi fõszereple, bár a trailerek alapján jobban magára talált végre , mint az Underworldben.
Én meg nem is olvastam a könyvet, de a trailer annyira megfogott, pedig alapjában nem rajongok az ilyen agyatlan, lövöldözõs, vámpíros filmekért, de érzem ez nem egy hétköznapi FILM lesz.
Jonthan Wells - The Diary Of Van Helsing c. konyvet reg olvastam es alig varom a filmet!!!!!!
Utos a trailer szvsz nem lesz ez rosz film!
Utos a trailer szvsz nem lesz ez rosz film!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem, ez nem az amire te gondolsz, ez nem LSD, hanem LXG 😊))))))) 
League of Extraordinary Gentleman

League of Extraordinary Gentleman
Hát az Underworld tényleg gyengus lett nagyon, de azért annak a trailere nem ütött nálam akkorát, mint EZ. Már megnéztem, vagy 10-szer, tele lesz akcióval és mellesleg hangulata is lesz. Látványilag baszott jó, össze se lehet hasonlítani az Underworlddel. Leginkább az LXG-re fog hasonlítani, de azért remélem nem nagyon, mivel az is elég gyengus volt szerintem. Na az a film példázza, hogy a látvány nem minden.
Mindenesetre nagyon várom ezt a filmet, mikor lesz a premier, úgy emléxem nyár vége körül?
Mindenesetre nagyon várom ezt a filmet, mikor lesz a premier, úgy emléxem nyár vége körül?
Csak ne az legyen , mnt az Underworlddel, annak is jó volt a trailere és milyen lett?
Mostanában párszor én is megnéztem ennek a filmnek az elõzetesét, az alapján elég jóra lehet számítani😊
Igen, én már régóta várom ezt a filmet, nagyon sajátos a hangulata!Bazijó! Bladet is szerettem, de erre jobban felfigyeltem azonnal!
Na kérem szépen aki még nem tekintette meg ennek a filmnek a trailerét, az megteheti ezen az oldalon.
Látványi elemekben és effektekben nem lesz hiány az biztos, és a trailer alapján óriási hangulata lesz ennek a filmnek. Lesz benne minden: Drakula, vámpírok, szörnyek, mi szem-szájnak ingere. Kicsit az LXG-re hasonlít, meg talán a Pengére, ami azt jelenti, hogy mély tartalmat ne várjunk ettõl a filmtõl, de nem is ez a célja. Hanem az, hogy két órán át felhõtlenül szórakozzunk, és ez bõven elég.
Várom a véleményeteket, de csak azután, miután megnéztétek a superbowl trailert. Büntet!!!
Látványi elemekben és effektekben nem lesz hiány az biztos, és a trailer alapján óriási hangulata lesz ennek a filmnek. Lesz benne minden: Drakula, vámpírok, szörnyek, mi szem-szájnak ingere. Kicsit az LXG-re hasonlít, meg talán a Pengére, ami azt jelenti, hogy mély tartalmat ne várjunk ettõl a filmtõl, de nem is ez a célja. Hanem az, hogy két órán át felhõtlenül szórakozzunk, és ez bõven elég.
Várom a véleményeteket, de csak azután, miután megnéztétek a superbowl trailert. Büntet!!!
← ElőzőOldal 3 / 3