125
Van Helsing - egy újabb vámpíros film
-
#45 Tesómnak tetszett, de nem volt elájulva. -
#44 -
#43 :) -
#42 Ugyanmár.
Hálivúdban még akkor is lehet folytatás, ha a főhős megégett, elporladt, megfulladt, megemésztették, majd kiokádták és újra megették, szal ez nem lehet gond :-DDD -
#41 valahol azt írták hogy nagyon összecsapott, és hogy mivel enemy-t kinyír az öreg nem lesz folytatás :) -
#40 Ezekszerint az.
Engem is érdekel, bár szintén tartok tőle picit... -
#39 ezexerint jó? -
#38 Maradjunk annyiban hogy meg mindig keresem az allamat ok? -
#37 Igen, véleményt kérünk, ha lehet spoilerek nélkül. -
#36 ez most mit jelent???
léccives egy elfogulatlan véleményt.
ÉS NE LEGYEN SPOILER!!! -
#35 Na en lattam es hat jaj anyam! -
Majati #34 szerintem ez vík lesz. -
#33 Ájjatok má le, még az első se ment le rendesen. -
#32 Mér, lesz második rész???
Lemaradtam valamiről? -
chuck #31 Ki latta ? Nagyon ott van a film a szeren ! Utos zene , folyamatos akcio rovid szunetekkel. A tortenet neha erdekesen alakul, de osszesegeben elmegy.
En mar varom a masodik reszt ! :-) -
#30 JA mint az SW:ep 2:) -
#29 Na az első olyan vélemény amivel teljesen egyetértek.
Rajtam azért szoktak kiakadni, mert van 1 film amit nem láttam, én már előzeteséből el szoktam tudni dönteni, mennyire tetszene az nekem.
A témánál maradva, erről a filmről nem tudok semmit, láttam róla egy reklámplakátot, de eszméletlen nagy film lehet, és én megmondom most, hogy megnézni és tetszeni fog. -
#28 Május 6. -
Augustus Gigo #27 De néha vmi anynira szar, hogy nem bírom ki végig -
#26 Az a baj veletek, hogy filmkritikus szemmel ültök le filmet nézni :)
Eccer kapcsoljatok ki a képernyő, vászon, monitor előtt és máris szórakoztok a legszarabb filmen is!
Én az xXx-et enyhén beállva néztem a haverokkal és qrvajól szórakoztam :) pedig az sem az oszkáresélyes kategória -
#25 Abban siralmas volt a csaj, itt jobban rágerjedtem így elsőre :) -
Augustus Gigo #24 Beckinsale néni az UNDERWORLDBEN is gyengén domborított, reméljüka legjobbakat. -
#23 A LXG volt egyik legszarabb fiom amit a vilagon lattam.
De a VH nem szabad mert nekem egy mytos a tortenete.
H.G. es Jonathan teljesen mas kulombozo emberek :) -
#22 Amúgy meg, aki a Múmia sorozattól nem várt többet, mint látványt és szórakozást, kalandot, az jól járt. Azt a szintet ez is hozza simán, csak kevesebb humorral -gondolom. -
#21 Mitől lenne szar? Nem kell művészfilmet várni, szerintem minden kiderül a trailerből, hogy mire kell számítani.Annak tudatában meg tök jó, az Extraordinary Gentlement szerintem magasan veri, mert talán (korszakban,képi világban) azzal versenyezhet. -
#20 neféjjé -
#19 Nagyon félek, hogy borzalmasan szar lesz. -
#18 Cica
-
#17 Segítség!!!
Nemtom letölteni a Trélert.
Se a Hardwiredről (nem reagál)
A hivatalos oldalról meg eltesz az apple.com-ra -
#16 Remélem jó lesz. Én pl imádtam az X2-ben Wolverine megformálása közben is a főhőst:))) Nem ismerem a színészt(soha nem néztem meg ki az:))))) -
#15 Időgép írója az H.G.Wells -
Augustus Gigo #14 EZ a Jonathan Wells az az aki az Időgépet is írta? -
#13 Érdekes, hogy a főhős csaj játszott az Underworldben is, és azzal kapcsolatban nyilatkozta, hogy utálja a vámpíros hülyeségeket.Mégis befűzték a szerepre, de látszik is ott, hogy nem találja a helyét.Legalábbis nekem nem tetszett amit ott csinált. Ezzel szemben jól belelendült, mert itt is ő a női főszereple, bár a trailerek alapján jobban magára talált végre , mint az Underworldben. -
#12 Én meg nem is olvastam a könyvet, de a trailer annyira megfogott, pedig alapjában nem rajongok az ilyen agyatlan, lövöldözős, vámpíros filmekért, de érzem ez nem egy hétköznapi FILM lesz. -
#11 Jonthan Wells - The Diary Of Van Helsing c. konyvet reg olvastam es alig varom a filmet!!!!!!
Utos a trailer szvsz nem lesz ez rosz film! -
#10 Nem, ez nem az amire te gondolsz, ez nem LSD, hanem LXG :))))))))
League of Extraordinary Gentleman -
#9 Mi az az LXG? -
#8 Hát az Underworld tényleg gyengus lett nagyon, de azért annak a trailere nem ütött nálam akkorát, mint EZ. Már megnéztem, vagy 10-szer, tele lesz akcióval és mellesleg hangulata is lesz. Látványilag baszott jó, össze se lehet hasonlítani az Underworlddel. Leginkább az LXG-re fog hasonlítani, de azért remélem nem nagyon, mivel az is elég gyengus volt szerintem. Na az a film példázza, hogy a látvány nem minden.
Mindenesetre nagyon várom ezt a filmet, mikor lesz a premier, úgy emléxem nyár vége körül? -
Augustus Gigo #7 Csak ne az legyen , mnt az Underworlddel, annak is jó volt a trailere és milyen lett? -
#6 Mostanában párszor én is megnéztem ennek a filmnek az előzetesét, az alapján elég jóra lehet számítani:)