Van Helsing

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem is! Volt benne egy hiba, amikor a vámpírcsajszi Bukarest helyett Budapest-et mondja 😊
Szerintem a Van Helsing egy kurva jó film. Lehet, hogy sokan nem osztják a véleményemet, de nekem tetszett. Hiszen jó volt végre egy filmben látni az összes klasszikus horrorfilm szereplõjét. És az még királyabb volt, hogy Van Helsing vadászott rájuk.
Szóval szerintem jó film.
na de hol a cikk ??

Én imádom a Van Helsinget! Van is egy oldalam: http://vampirefun.gportal.hu ami átköltözik ide: http://vanhelsing.uw.hu
Ottto
Kéne egy torrent. Nem tud valaki egyet ami él is? Én sehol nem találtam 😞

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Solya
Aham😊

Ottto
aha... ez lenne az?

Ottto
Yo!
A fülembe jutott hogy a Van Helsingbõl csináltak egy rajzfilmet.
Elõszöris, igaz ez?
És ha igen (mert itt nagyon mondogatták hogy van ilyen) akkor mi a címe? (Angol cím kéne elsõsorban, de magyar is jó, thnx)

LittleL
drakula persze nem volt benne,
de azért az a fenevad farkas ott volt....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

RangeR
Farkasok szövetsége??? Nézd mégegyszer, mert nem jól láttad, vagy összecserélted a lemezt a tokban.Mert abban nem volt ilyesmi.

LittleL
Hát megnéztem, illetve csak 20 percet, mert
a többit áttekerten néztem meg.

Ilyen egy szar, gagyi, foslé egy filmet
sem láttam már régóta...

pedik az effektek még egész jók lennénke,
de hát ilyen egy gagyi sablonos történetet...

Most már az a divat, hogy minden
filmbe vérfarkasokat, meg drakulákat, dr.Jekyllketet & mr. Hydokat kell
rakni ?
pl: szövetség, farkasok szövetsége.....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Lacc
Én megkésve most néztem meg, gondoltam nézek már valami jó kis vámpíros eksönös filmet. Hát...
Én tényleg élvezni akartam, de a végére csak az a véleményem alakult ki, hogy ez egy olyan borzalmasan szar film, hogy 5x álltam fel mellõle valami mást csinálni, mert éppen annyira vonatott/unalmas/GAGYI/erõltetett volt. Az az érdekes, hogy pontosan nem tudnám megmondani mi nem tetszett benne, de úgy összességében valami összehányt kulimászra emlékeztett az egész...
na, én most néztem meg! sztem egész fasza lett, bár jó sok mindent összerántottak benne.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

comet
Mondjuk erdekes modon ha megcsinaljak a filmet rohadt jo sztorival es szar effektekkel akkor siman ertekeltem volna egy kiraly filmnek, mintha telegányolják effektekkel de 0 története van 😞

ez az a stílus, ami 16 éven alul sokkal nagyobb tetszést vált ki, mint 16 év felett. másrcsak a statisztikák szerint is. a filmet ráadásul direkt alacsonyabb korhatárra csinálták, tekintettel voltak a 13 éven aluliakra (pg-13 ratinget kapott) - annyira nem lett családi film, mint a karib tenger kalózai, de kb. oda lõtték be, ahová a múmiát
CSOCSO
😊

en azt nem ertem hogy mit parazott a film rendezoje hogy sikeresnek kell lennie a filmnek hogy a happy meal be rejtett figurak jol menjenek....
van helsing??? happy meal?? gyerekek?? drakula megilyenek???? mi a fasz van??? mit akar a van helsing a happy mealben?? tegyuk alien figurakat..de elotte mutassuk meg a filmeket a gyerekeknek😊 hat lol.. oksika.. nem osszevetendo a ket dolgo.. az alien megis csak az alien azon egy kisgyerek szivrohamot kap. .. ez meg max remalom kelto ... marmint egy gyerek szamara....
de akjor is.. nem utogatnam meg a 10 eves ocsemnek se ...
happy meal😊 lol.. mindenesetre kurvara nem volt nagy durr a film..szal buszke lehet a filmrendezo. .ha rajtam mulna egy figura se kelne el..
shaba23
igen, kb ennyi 😊
CSOCSO
nem volt rossza film de nem estem tole hanyadt...
shaba23
szerintem sem volt annyira rossz film, csak nem a szart kell benne keresni😊
Tulajdonképpen nem volt rossz film, de nagyon hiányzott belõle valami olyan, ami megfogja az embert (mint pl. a Kevin Kostneres Robin Hood annak idején), és arra kényszeríti, hogy újból és újból megnézze...Szóval, látványilag tökéletes, de sajnos egyszeri film.Bár a látvány miatt talán még egyszer megnézném, viszont semmi több.

nem lesz, annyira nem hozott sok pnzt
frodó néni
nagyon!
egy foss ezt teszem ha lessz második rész:

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

comet
Hát ez egy gagyi volt

Matthewpamer
na ma néztem meg.1szer megeleht nézni,jó volt de a kamuk nagyok voltak

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

frodó néni
lol!😊)))))))))))))
😄DDDDDDDDDDD

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

frodó néni
szerintem jó volt !a farkas ember jobb volt benne mint az Underworld-ben!de a vámpirok gytyik voltak!a HELLBOY EZERSZER JÓBB EZERSZER!

cSuwwi
Szombat este megnézem a Corvinban. Elég sokan lehúzták, és nem premierfilm, de csak televolt a mozi... 😊

2 órával az elõadás elõtt vettem meg a jegyeket, majdhogynem a legjobb helyre (5. sor, 9-10). Gondoltam, ha ilyen helyre kapok jegyet a mûsor elõtt, akkor nem lesznek sokan...

A nagy f*szt... 😉

shit happens

Voltan
Jesszus Atyaisten! Az amcsiknak úgy látszik nem kéne már több vámpíros filmet csinálni...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Davidus
lol meg se nézem😄

V9ykn8_TZL0

frodó néni
azt mondták itt néhányan hogy :semmi értelme a végének biztos lessz 2-es!de miért nekem megvan!dvd!

shaba23
Ebben is fárasztott egy-két vámpírokról kitalált zagyvaság...

SPOILER

Nem értem, hogy minek kellett beletenni azt, hogy a vámpírok "tojással" szaporodnak???
shaba23
Én is mekteknintettem😊
Amig ment, addig élveztem a dolgot, de nem volt maradandó élmény😊
KeKKSZike
Egy újabb mesefilm...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

HuAn82
Kellemes, lágy. :-)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

kemény film volt?

HuAn82
Milyen minõség?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Mhosah Myth
dc-n nem találtunk feliratot... A filmet seven warez-ról szedtem le...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punker
honnan szedted le? aszem van felirat dc-n koli.hub-on

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mhosah Myth
Valaki nem tud feliratot a Van Helsing 2 cd-s változatához??? Mert letöltöttem a filmet de felirat az nincs 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Waterhorse
Persze a II. részben meg aztán történetileg is, de még azt sem volt alkalmam megnézni, csak hallomásból.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Hugh Jackman inkább foglalkozzon az X-men 3-al egyenlõre, mert szerencsétlen még mindig filózik el e fogadja azt a szerepet. Majd utána jöhet a Van Helsing folytatása is, mert mind a két film ütõs. Van helsinget még nem láttam ugyan de tom hogy az.

Voltan
Hát, a Star Warsban tényleg jócskán volt hiba. Fõleg a II. részben.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

LezLee
Hát szerintem kár ebbõl a filmbõl folytatást csinálni. Úgyse lesz akkora siker, mint ez!
Alien
Állítólag Hugh Jackman már leszerzõdött a folytatásra 😊

Waterhorse
Jahhj ne vicceljetek már!
Még a Star Warsokban és a Gyûrûk ura trilogiában is voltak hibák, hiszen az ember nem egy gép, hogy tökleteset alkosson, még wc-n se jön össze mindig.

kezd érdekes lenni ez, sokan jönnek ide a játékosok fórumáról, kezdetben volt a grafika, most meg a bug, mi jön még😊)

LezLee
Ja, még a végén kiderül, hogy nem is volt hiba a filmben! 😊)))

ui.: jó jó, gyenge poén volt, tudom 😊
BaLeeX
Jaj baze tényleg!
Ez nekem nem esett le, mert akkor még nem tudtuk, hogy mindenki vámpír. Azt hittem csak egy bug.
De azután sem jöttem rá. Szóval egyik hiba megoldva.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

HuAn82
Szerintem is szórakoztató film volt. 7/10 ("filmkritikus" jelöltek nem érdekelnek). thx...

gazo
...készítõk biztos sokat diablóztak, hogy a végén a vámpír menyasszony egy frankó whirlwind-el oltotta el a fali fáklyákat....

gazo
....azért volt csak a csaj a tükörben, mert mindenki vámpír volt....vámpírok bálja 😊....

Oldal 1 / 3Következő →