281
-
#41 [MOVIE] ShellShock: Nam 67
[2004. június 10. @ 18:35 - G-San]
A II. Világháború mellett az FPS játékok egyik örök témája a Vietnámi Háború. Nem csak azért, mert abban Amerika volt az egyik főszereplő, hanem mert egy nem túl fejlett ország "intett be" a szuperhatalomnak. A ShellShock: Nam 67 is a dzsungeles körülményeket igyekszik felidézni, amiben a szép grafikája is sokat dob. Persze a játékmenet sem lesz lapos, ezt bizonyítja a most megjelent trailer, amit még az E3 alatt vetítettek.
Trailer (12.43MB)
Info: Gamestar
Nagyon fasza game lesz továbbra is azt mondom! -
#40 Király,aszittem' csak jóval később... -
#39 Elvileg június de ki tudja szerintem tolják majd! -
#38 Megjelenést tud vki??? -
#37 Légyszi logonak tegyétek be.
Képek:
-
#36 Képek -
#35 -
#34 [MOVIE] Shellshock NAM '67
[2004-04-24 @ 08:43 - ZeroCool]
Az Eidos kiadta a második ShellShock: Nam '67 animációt. Közel másfél percben szemlélhetjük a játék kecsegtető eseményeit. A videón néhány kemény csatába csöppenünk, Vietnám kegyetlen világában. A Guerrilla fejlesztése már nincs is olyan messze, hiszen minden platformra - beleértve a PC-t is - már júniusban megjelenik.
Trailer 2!!! (6.95MB)
Info: Gamestar
Ez kicsit hatalmas game lesz igy a trailerek alapján.
-
#33 Semmi új hir?Demoféle lehetne már! -
Gandibá #32 Lehetséges :)) -
#31 elég jól néz ki -
#30 akkor talán itt lenne az ideje :) -
Gandibá #29 Nem nyomtam még vele :)) -
#28 vietcong elég jó játék, nem? -
Gandibá #27 Hát egy Katonák Voltunk kaliberű film után ideje egy jó játék is! -
ThomasS31 #26 Valóban ígéretesnek tűnik eddig.
Ha lesz benne jó igényes single/vagy jó multi rész akkor akár sikeres is lehet... -
#25 Érdemes megnézni a trailert!!
EZZEL asszem sokat fogok játszani!
Remélem lesz multi is benne mert nagyon jónak tünik! -
#24 TRAILER (10.64MB) -
#23 Attól még amelyik játék nem tetszik neked lehet értelmes! -
#22 Na most meglepődtem. Nem a játéktól, hanem attól, hogy grebber értelmes játéknak is tud topicot nyitni :)))))
-
Gandibá #21 Elég jónak néz ki ez a gém is. -
#20 A ShellShock: Nam '67 annyira valósághű amennyire csak lehetséges. Eredeti képet próbáltunk festeni a vietnámi háború élményeiről." - mondta Hermen Hulst a Guerilla vezető igazgatója. "A lehető legpontosabb modellt akartuk elkészíteni a játékosok számára. Tanulmányoztuk az összes érintett témát, nem visszariadva a háború sötétebb askpektusaitól sem."
Ahogy a játékosok előrehaladnak a cselekményben tapasztalatot is szereznek és időről-időre elő is léptethetik a sima tengerészgyalogostól kezdve egészen a speciális erőkig. A küldetések mindenféle akciót magukban foglalnak a nagyívű csatatéri jelenetektől a vietnámi rejtőzködő harcosok felkutatásán át a fix célpontok fejvadászatáig. A helyszínek is egzotikusnak mondhatóak, hiszen a mocsárvidékek, a sűrű dzsungel, a vietnámi faluk és klausztrofóbiát okozó alagútrendszerek adják majd meg az alaphangulatot.
A fejlesztők ígérete szerint a játék ötvözi a profi technikai és grafikai megvalósítást a hiteles és egyedi játékélménnyel. A megjelent képek alapján folyamatosan sokkoló látványvilágra félelemre és sötétségre kell számítani.
-
#19 Az Eidos bejelentette hogy 2004 tavaszán kiadja a Guerilla csapat soron következő vietnámi háborús témájú akció játékát.
Az Eidos tájékoztatása szerint a ShellShock: Nam '67 PC-re, PS2-re és Xboxra jelenik majd meg és körülbelül júniusban kerül a polcokra. A téma a vietnámi háború, s ezen belül a fejlesztők egy újonc katona háborús tapasztalataira fókuszálnak, illetve megjelenítik a civil faluk napalm bombázásának szörnyűségét és a VietCong csapdák által okozott félelmet és feszültséget is -
#18 hmmm, jónak tűnik :) -
#17 Csak ismetelni tom onmagam: APOCALYPSE NÁOOOO! Para-vietnam über alles! -
Árnyvadász #16 Ha már EIDOS, akkor ..... persze ettől még lehet jó. Én szorítok neki, mert a képek nagyon tetszenek. Horror-Vietnám rulz!!! -
#15 Hangulatilag, képi világban, nyers valóságában nagyon tetszenek a képek, de remélem ez PS2, és mi PC-s szintnek megfelelő játékot kapunk. -
#14 Nem, úgy szól(t), hogy "Ez konzol?" -
#13 Nem rossz... -
#12 Ezzel a képpel bucsuzom jó éjszakát mindenkinek!
-
Gabe18 #11 Akkor a kérdés ugy szolt volna:
Ezek a képek a konzol változatból vannak?
Amugy nem tudom... -
#10 Kérdés úgy szólt: "Ez konzol?"
Azaz a képek melyikről származnak. -
Gabe18 #9 "Megjelenés júniusban, PS2, Xvbox és PC desztinációval."
-
-
#7 Ez konzol? -
#6 Just another vietnámosszétlőlek :P -
Gabe18 #5 A hozzám hasonlo csak magyarul értők kedvéért:
Vietnámi dzsungeles akció az Eidos gondozásában: ShellShock: Nam '67. A vietnámi háború korai szakaszának eseményeit egy zöldfülű katona szemszögéből (illetve: háta mögül - third person nézőpontot használ a kis aranyos) feldolgozó lövöldét a pont ma ismét terítékre került Killzone mögött álló csapat, a Guerrilla fejleszti. A frissen kiadott képek és trailer alapján a ShellShock grafikailag ugyan egy jó kategóriával elmarad a cég másik produktumától, de a hangulat legalább teljesen renden van - mocskos dzsungel, csapdák, bokrokból leselkedő vietkongok, és kegyelenül lecsapó halál mindenütt. Megjelenés júniusban, PS2, Xvbox és PC desztinációval. -
#4 Ez jónak igérkezik legalábis szerintem!!
Van trailer is már! -
Gabe18 #3 Kinézetre nem rossz,kár hogy az alant elterülő szövegből,annak angol mivolta miatt vajmi keveset értek... -