281
-
#241 Sziasztok, letöltettem, és belejátszottam, végig csak ez az arcade lövöldözés van, nagy lesz valami sztori, hallottam, hogy drogkereskedni kell benne stb. ez csak hülyeség, ill. alig kidolgozott rész, vagy rendesen meg van csinálva? köszi -
#240 De az Arsenal tegnap nagyon. -
#239 Szerintem nem volt rossz. -
#238 Megéri letöltenem és játszani vele vagy annyira gyenge, hogy inkább neki se álljak? -
#237 jó volt azért csak elég konzolos volt szegény, 1 végigjátszást azért megért. -
Thanatos #236 hát tuti kevesen vannak akiknek ez a "csoda" bejött :) -
steweee #235 na majd a következő játékuk lehet kurva jól sikerül és nem fognak tudni belőle csak néhány darabot eladni. mert ez nagy csalódás. még warezba jó volt kipróbálni, végigvinni pár pályát.de hát aki fizetett is érte !! -
#234 Nem néztem el.
De ők is meglepődtek. :) -
#233 Nem néztél el egy-két nullát ?
Szerintem azért ennyire nem jó játék. -
#232 Most olvastam ebből a gameből 900000 db-ot adtak el. -
#231 Akinek bejött ez a game annak egy jó hir:
Shellshock 2 és Eidos infók
[2004-11-25 @ 21:54 - ZeroCool]
Eidos bácsi érdekes infókkal szolgált. Lássuk csak mi van itt. A korábbi várakozásokat jócskán túlszárnyalta a Shellshock Nam '67 eladása. Mi következik ebből? Bizony lesz folytatás. Hogy mikor? Háááát, majd :)
info:Gamestar -
bumbi #230 Hali
Lécci irjon nekem 1 CD-kulcsot vki, mer nekem az nincs!!!! -
#229 Nekem tetszett.És nem kell megosztani a géped lol ezt kiről halottad csak azt töltöd vissza amit töltesz. -
steweee #228 köszi, megtaláltam az ison is a megjelenést. torrentét nem tudom használni, és nem is akarom megosztani a gépet. egyébként jó, érdemes vele foglalkozni? -
#227 Töltsd le torrentel azt az 1 fájlt olyan kliens kell hozzá amiben be tudod állitani hogy neked melyik fájlt töltse le.
2004-09-02 egyébként. -
steweee #226 mikor jelent meg ? mert megvan rarban, de hiányzik egy darabka, nem tudom miért. és úgy könnyebben megtalálom ftp-n -
#225 Na megcsináltam fasza kis game volt ez jó ellehetett ütni unalmas perceimet.Most nekiesek a Conflict Vietnamnak. -
#224 Nem mondod komolyan hogy ez az uccsó pálya és ilyen a vége?
De legalább le lehet akkor törölni azt +2,3GB hely :) -
#223 Az az uccsó pálya. Menj el oda ahol ez eligazítást szoktad kapni. Ott meg kell, hogy változzon a küldi. A lényeg, hogy nem azon van a hangsúly, hogy lődd a sárgákat, mert nem fogynak el :)
Hanem az, hogy azt mondják bújjatok el a bunkiban. Oszt jönnek a saját arcok én Napalm-al lezúzzák a helyet. Oszt THE END. -
#222 Valaki a 11.pályán amikor meg kell védeni a korházat és jönnek önrobbanó emberek ott meddig kell görcsölni,mert már vagy 40 perce ölöm a parasztokat de csak jönnel és jönnek? -
#221 Felraktam a DVDRIP-es verziót de nem tudom hogy kell elindítani.Se ikont nem rak ki se lemezröl nem indul az 1 cd-n csak 1 setup exe van semmi más!Valaki segítsen már légyszi hogy hogy lehet elindítani! -
#220 Lol azt kihagytam melőlle hogy az emelkedős rész tényleg SZAR!
Én személy szerint ennyire értékelem a gamet pont alapján. -
#219 "azzal egyetértek hogy kisebb emelkedőkre nem lehet felmenni csak előre meghatározott helyekre"
Jó hogy egyetértesz,hiszen tényleg így van
(kicsit magas a pontszám) -
#218 Na ma tudtam csak kiprobálni mert eddig nem volt helyem.
Nagyon tetszik nekem hasonlóra számitottam.A graf-al semmi bajom az irányitással sem,célzással sem,azzal egyetértek hogy kisebb emelkedőkre nem lehet felmenni csak előre meghatározott helyekre.
Egyszóval nálam a game 8.5/10. -
polesz #217 Megoldottam,de nem tetszik a game!
-
polesz #216 Nekem sincs hang.Azt az Openal fájlt honnan szerezzem meg?2cd-s DVDrip-em van.please help?
-
#215 Bazzeg vettem egy adudigyy 2 hangkártyát most már van han G :) -
#214 Hát az "öreg" Vietcong után nem egy nagy durranás, egyszer azért elmegy.
Nagyon sok pálya hasonlít az "öregre", a végéről nem is beszélve. Egy része tetszett igazán, az ami a városban játszódott. -
#213 Hasonló "problámám" van ... :(] -
#212 abit nf7 alaplapom van oszt nincs han gplz HELP !!!!!!!!!
-
#211 Bocsi de most raktam fel és valamiért nincs hang valami openál plzz HELP !!! -
#210 Röviden= ez jobb(élethűbb) mint a Conflict...szvsz :) -
#209 Hali!
Készül a gammához v.mi magyarítás?
(tud erről v.ki infót?)
Pár nap múlva kapom meg a gammát. Már az első oldalon olvasok pozitív, negatív véleményt :)
A Conflict:Vietnam-al együtt kapom meg.
Nagyon csípem a csapat orientált háborús FPS/TPS játékokat. De a "túlzott" (már akinek) taktikázást már nem (pl. Rainbox Six) Viszont amik nagyon bejönnek nekem, azok a nem Rambo stílusú játékok (Mohaa, Call Of Duty), hanem mint a Delta Force + Team Sabre, Conflict Desert Storm II., Vietnam, és még pár mert sok ticcsen :(
Ill. ezek közül is elsősorban azok, melyek napjainkban játszódnak (fentebb említett Delta Force, CS:CZ).
A ShellShock Nam '67 milyen stílusú játék ebből a nézőpontból? (Rambo, vagy csapat)
Esetleg ha v.kinek van v.mi infója a Conflict:Vietnam c. játékról azt is szívesen venném.
Köszi: KranaZoli! -
Valószinű azoknak nem tetszik akik nem szeretik a háborús gammákat...
Akik csípik a stílust,esetleg még értenek is a háborús történelemhez,azok mindenképp élvezni fogják szerintem :) -
#207 közben amúgy rájöttem a hatástalanítás titkára, azért nem működött mert a select gombok nekem nem voltak beállítva, amúgy nekem is tetszik hiába írták sokan, hogy szar, de valahogy mégis van benne vmi ami az eddigi vietnamos játékokból hiányzott, meg hát ugye ez azért kicsit másabb kategória is. -
#206 Lödd ki a gránátot...én egyet sem hatástalanítottam... -
#205 HI :)
Végigvittem a gémet,szvsz egész jó volt...
A hangulata fasza,a küldetések változatosak,kissebb hibáktól eltekintve király a gém...
Nagyon tetszett,hogy az ellenség VÉGRE nem tudja hogy hol is vagyunk,hanem arra bámul,lövöldöz amerre legutóbb látott!
A graf. persze nem egy Far Cry,de szvsz az nem számit.
Minden "háborús-játék" kedvelőnek kötelező!
-
#204 A csapdát hogyan kell hatástalanítani? Nyomkodtam mindent de semmire nem reagált-. -
#203 Ez az OpenAL amit fel lehet installálni ez pontosan mi is, azt látom, hogy vmi EAX-os cucc. -
#202 na ugye mondom én hogy nem stimmel, a farcry is meg a doom is jóval szebb és azok simán mennek FSAA-al ez meg nem, na mindegy akkor ebben csak az anisot kapcsolom be