Shellshock Nam \'67
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shellshock 2 és Eidos infók
<2004-11-25 @ 21:54 - ZeroCool>2004-11-25 @ 21:54 - ZeroCool>
Eidos bácsi érdekes infókkal szolgált. Lássuk csak mi van itt. A korábbi várakozásokat jócskán túlszárnyalta a Shellshock Nam '67 eladása. Mi következik ebbõl? Bizony lesz folytatás. Hogy mikor? Háááát, majd 😊
info:Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Lécci irjon nekem 1 CD-kulcsot vki, mer nekem az nincs!!!!<#conf>#conf>
2004-09-02 egyébként.
De legalább le lehet akkor törölni azt +2,3GB hely 😊
Hanem az, hogy azt mondják bújjatok el a bunkiban. Oszt jönnek a saját arcok én Napalm-al lezúzzák a helyet. Oszt THE END.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Én személy szerint ennyire értékelem a gamet pont alapján.
Jó hogy egyetértesz,hiszen tényleg így van

(kicsit magas a pontszám)
Nagyon tetszik nekem hasonlóra számitottam.A graf-al semmi bajom az irányitással sem,célzással sem,azzal egyetértek hogy kisebb emelkedõkre nem lehet felmenni csak elõre meghatározott helyekre.
Egyszóval nálam a game 8.5/10.
Nagyon sok pálya hasonlít az "öregre", a végérõl nem is beszélve. Egy része tetszett igazán, az ami a városban játszódott.
PS3/X360 user: Infernohun
Készül a gammához v.mi magyarítás?
(tud errõl v.ki infót?)
Pár nap múlva kapom meg a gammát. Már az elsõ oldalon olvasok pozitív, negatív véleményt 😊
A Conflict:Vietnam-al együtt kapom meg.
Nagyon csípem a csapat orientált háborús FPS/TPS játékokat. De a "túlzott" (már akinek) taktikázást már nem (pl. Rainbox Six) Viszont amik nagyon bejönnek nekem, azok a nem Rambo stílusú játékok (Mohaa, Call Of Duty), hanem mint a Delta Force + Team Sabre, Conflict Desert Storm II., Vietnam, és még pár mert sok ticcsen 😞
Ill. ezek közül is elsõsorban azok, melyek napjainkban játszódnak (fentebb említett Delta Force, CS:CZ).
A ShellShock Nam '67 milyen stílusú játék ebbõl a nézõpontból? (Rambo, vagy csapat)
Esetleg ha v.kinek van v.mi infója a Conflict:Vietnam c. játékról azt is szívesen venném.
Köszi: KranaZoli!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Valószinû azoknak nem tetszik akik nem szeretik a háborús gammákat...
Akik csípik a stílust,esetleg még értenek is a háborús történelemhez,azok mindenképp élvezni fogják szerintem 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Végigvittem a gémet,szvsz egész jó volt...
A hangulata fasza,a küldetések változatosak,kissebb hibáktól eltekintve király a gém...
Nagyon tetszett,hogy az ellenség VÉGRE nem tudja hogy hol is vagyunk,hanem arra bámul,lövöldöz amerre legutóbb látott!
A graf. persze nem egy Far Cry,de szvsz az nem számit.
Minden "háborús-játék" kedvelõnek kötelezõ!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezeket felnyomtam max-ra,igy már a fantasztikus 10-20 közöti fps értéket kaptam meg.
Kissé gépgyilkos ez a beállitás...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Na most felnyomom õket,aztán mindjárt mondom mi lett.

2500+,ati 9600,512 ram a gép fõbb részei.
Mondjuk ma raktam fel 4.9-es ati drivert,bár nem hinném hogy az dobott volna rajta ekkorát.
Igen gyenge, hülye írányítás, gyenge játékmenet.... stb konzolosoknak való játék

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought