Shellshock Nam \'67

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Akinek bejött ez a game annak egy jó hir:

Shellshock 2 és Eidos infók

<2004-11-25 @ 21:54 - ZeroCool>

Eidos bácsi érdekes infókkal szolgált. Lássuk csak mi van itt. A korábbi várakozásokat jócskán túlszárnyalta a Shellshock Nam '67 eladása. Mi következik ebbõl? Bizony lesz folytatás. Hogy mikor? Háááát, majd 😊

info:Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Hali

Lécci irjon nekem 1 CD-kulcsot vki, mer nekem az nincs!!!!<#conf>
grebber
Nekem tetszett.És nem kell megosztani a géped lol ezt kirõl halottad csak azt töltöd vissza amit töltesz.

köszi, megtaláltam az ison is a megjelenést. torrentét nem tudom használni, és nem is akarom megosztani a gépet. egyébként jó, érdemes vele foglalkozni?

grebber
Töltsd le torrentel azt az 1 fájlt olyan kliens kell hozzá amiben be tudod állitani hogy neked melyik fájlt töltse le.

2004-09-02 egyébként.

mikor jelent meg ? mert megvan rarban, de hiányzik egy darabka, nem tudom miért. és úgy könnyebben megtalálom ftp-n

grebber
Na megcsináltam fasza kis game volt ez jó ellehetett ütni unalmas perceimet.Most nekiesek a Conflict Vietnamnak.

grebber
Nem mondod komolyan hogy ez az uccsó pálya és ilyen a vége?
De legalább le lehet akkor törölni azt +2,3GB hely 😊

KranaZoli
Az az uccsó pálya. Menj el oda ahol ez eligazítást szoktad kapni. Ott meg kell, hogy változzon a küldi. A lényeg, hogy nem azon van a hangsúly, hogy lõdd a sárgákat, mert nem fogynak el 😊

Hanem az, hogy azt mondják bújjatok el a bunkiban. Oszt jönnek a saját arcok én Napalm-al lezúzzák a helyet. Oszt THE END.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

grebber
Valaki a 11.pályán amikor meg kell védeni a korházat és jönnek önrobbanó emberek ott meddig kell görcsölni,mert már vagy 40 perce ölöm a parasztokat de csak jönnel és jönnek?

nagykispeter
Felraktam a DVDRIP-es verziót de nem tudom hogy kell elindítani.Se ikont nem rak ki se lemezröl nem indul az 1 cd-n csak 1 setup exe van semmi más!Valaki segítsen már légyszi hogy hogy lehet elindítani!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

grebber
Lol azt kihagytam melõlle hogy az emelkedõs rész tényleg SZAR!
Én személy szerint ennyire értékelem a gamet pont alapján.

Glpetyus
"azzal egyetértek hogy kisebb emelkedõkre nem lehet felmenni csak elõre meghatározott helyekre"

Jó hogy egyetértesz,hiszen tényleg így van
(kicsit magas a pontszám)

grebber
Na ma tudtam csak kiprobálni mert eddig nem volt helyem.
Nagyon tetszik nekem hasonlóra számitottam.A graf-al semmi bajom az irányitással sem,célzással sem,azzal egyetértek hogy kisebb emelkedõkre nem lehet felmenni csak elõre meghatározott helyekre.
Egyszóval nálam a game 8.5/10.

Megoldottam,de nem tetszik a game!
Nekem sincs hang.Azt az Openal fájlt honnan szerezzem meg?2cd-s DVDrip-em van.please help?
Inferno
Bazzeg vettem egy adudigyy 2 hangkártyát most már van han G 😊

PS3/X360 user: Infernohun

Nemcso
Hát az "öreg" Vietcong után nem egy nagy durranás, egyszer azért elmegy.
Nagyon sok pálya hasonlít az "öregre", a végérõl nem is beszélve. Egy része tetszett igazán, az ami a városban játszódott.

a.carkey
Hasonló "problámám" van ... 😞]

A medve nem játék.

Inferno
abit nf7 alaplapom van oszt nincs han gplz HELP !!!!!!!!!

Inferno
Bocsi de most raktam fel és valamiért nincs hang valami openál plzz HELP !!!

Glpetyus
Röviden= ez jobb(élethûbb) mint a Conflict...szvsz 😊

KranaZoli
Hali!

Készül a gammához v.mi magyarítás?
(tud errõl v.ki infót?)

Pár nap múlva kapom meg a gammát. Már az elsõ oldalon olvasok pozitív, negatív véleményt 😊

A Conflict:Vietnam-al együtt kapom meg.

Nagyon csípem a csapat orientált háborús FPS/TPS játékokat. De a "túlzott" (már akinek) taktikázást már nem (pl. Rainbox Six) Viszont amik nagyon bejönnek nekem, azok a nem Rambo stílusú játékok (Mohaa, Call Of Duty), hanem mint a Delta Force + Team Sabre, Conflict Desert Storm II., Vietnam, és még pár mert sok ticcsen 😞

Ill. ezek közül is elsõsorban azok, melyek napjainkban játszódnak (fentebb említett Delta Force, CS:CZ).

A ShellShock Nam '67 milyen stílusú játék ebbõl a nézõpontból? (Rambo, vagy csapat)

Esetleg ha v.kinek van v.mi infója a Conflict:Vietnam c. játékról azt is szívesen venném.

Köszi: KranaZoli!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Glpetyus

Valószinû azoknak nem tetszik akik nem szeretik a háborús gammákat...
Akik csípik a stílust,esetleg még értenek is a háborús történelemhez,azok mindenképp élvezni fogják szerintem 😊

Shep
közben amúgy rájöttem a hatástalanítás titkára, azért nem mûködött mert a select gombok nekem nem voltak beállítva, amúgy nekem is tetszik hiába írták sokan, hogy szar, de valahogy mégis van benne vmi ami az eddigi vietnamos játékokból hiányzott, meg hát ugye ez azért kicsit másabb kategória is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Glpetyus
Lödd ki a gránátot...én egyet sem hatástalanítottam...

Glpetyus
HI 😊
Végigvittem a gémet,szvsz egész jó volt...
A hangulata fasza,a küldetések változatosak,kissebb hibáktól eltekintve király a gém...
Nagyon tetszett,hogy az ellenség VÉGRE nem tudja hogy hol is vagyunk,hanem arra bámul,lövöldöz amerre legutóbb látott!
A graf. persze nem egy Far Cry,de szvsz az nem számit.
Minden "háborús-játék" kedvelõnek kötelezõ!

Shep
A csapdát hogyan kell hatástalanítani? Nyomkodtam mindent de semmire nem reagált-.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez az OpenAL amit fel lehet installálni ez pontosan mi is, azt látom, hogy vmi EAX-os cucc.

Shep
na ugye mondom én hogy nem stimmel, a farcry is meg a doom is jóval szebb és azok simán mennek FSAA-al ez meg nem, na mindegy akkor ebben csak az anisot kapcsolom be

Hát ott nekem 6x-os vonalsimitás,és 16x-os anizotróp szúrés a max lehetséges beállitás.
Ezeket felnyomtam max-ra,igy már a fantasztikus 10-20 közöti fps értéket kaptam meg.
Kissé gépgyilkos ez a beállitás...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ja aha,na ott nekem mindkettõ "az alkalmazás szerint" volt kipipálva tehát nem manuálissan állitva.
Na most felnyomom õket,aztán mindjárt mondom mi lett.

Shep
hát én spec a radlinkerrel, de alapból jobb egérgomb a desktopon/tulajdonságok/beállítások/speciális és aztán a control panelban a direct 3D-nél nézd meg az élsimítást meg az anisotropic-ust.

Hát ha elárulod hogy ilyeneket hol állitasz,akkor elárulom...

Shep
rájöttem a FSAA-t nem szereti ha azt kikapcsolom egybõl 40 lesz az fps 16xAniso az mehet, nállad milyen szûrés van bekapcsolva?

Hát ez sajnos passz...

Shep
na de hol a hiba, farcry 1024 2FSAA 16Aniso 40+fps DOOM3 tudom az openGL de az 1024 High 2xFSAA és 30+ fps akkor ezzel mi lehet?

Ott valami baj lesz,mert nekem 1024-ben 30-50 között van attól függõen mi van a képen,high beállitások mellett.
2500+,ati 9600,512 ram a gép fõbb részei.
Mondjuk ma raktam fel 4.9-es ati drivert,bár nem hinném hogy az dobott volna rajta ekkorát.

Duddits
Kúrvázni?? Hogy lehet? Hol lehet.?

Shep
Az létezik, hogy 9700pro + XP3200+ és 1024-ben akármit állítok 21fps van, ha élsimítást ráadom akkor is ha leveszem akkor is ha lowra állítom akkor 24-lesz, viszont 800x600-ban meg 30-40 640x480-ban meg 100+ fps van, ez is ilyen Halo szindróma, 800x600ban játszál te parszt a gikxbox TV-re kötve nem meg 1024-et jó ha rájösz, vagy mi a fene?

lwb
hát tegnap este nyomtam egy kicsit meg ma délelõtt, de közben dvd-t is írtam meg minden. szóval igen, kb 6 óra volt az egész. pedig soxor ki is mentem a bázisról kurvázni pénzért. szóval feelingeztem is, nem csak végigrohantam a játékon eszetlenül.

grebber
Komcsi???6 óra?Az tényleg nem sok.A Kill Switc sem volt hosszú game.

lwb
hát nem mondanám, hogy túl hosszú a játékideje .. kb. 6 óra alatt simán végigvittem.

hiba
most probald ki a conflict vietnamot is 😊

lwb
ami igazán gáz benne az a csapdahatástalanítás. rögtön az elite force 2 áramkörei jutottak róla az eszembe. idõre ilyen logikai hülyeséggel szarakodni nemcsak idegesítõ, hanem illúzióromboló is.

Damned One
Hát letöltöttem feltettem játszottam vele és ............ megbántam....
Igen gyenge, hülye írányítás, gyenge játékmenet.... stb konzolosoknak való játék

Let Us Drink To The Battles We&#8217;ve Lived And We&#8217;ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Egy openal fájt nem tud installálni ha bemásolod a játék mappájába lessz hangja.

hiba
a mortyrba hitler volt ilyen halhatatlan...

lwb
vérzik meg nyög csak nem hal meg ... 😊 nagyon lol, nézd majd meg, rögtön az elsõ bevetés után a bázison.

ati2002
Nekem sincs hang játék közben.
Megoldás? Abit NF7 lap. Leszedtem egy nvidia audio drivert (4.31), de nem tudom feltelepíteni.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----