Shellshock Nam \'67
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
irányítás ratyi, az ellenfelek animációja gyenge, a sérülésmodell árkádos (pedig itt ígértek valami nagy áttörést vagy mit). összegezve: a freedom fighters sokkal jobb 3rd personos konzolitiszes lövöldék volt, mint ez.
nagy csalódás. 😞
Valaki nekem is adna 1 címet plíííííííííííz?
Amúgy látom igen megoszlanak a vélemények róla......

Az elõbb meg hatástalanitsam a csapdát,megyek elõre,egyszer csak belém ál egy csómó karó,meghalás..Erre mögülem megszólal valaki "good work..." és mennek tovább...
Köszi

Valami címet plíííííz

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
najó a menü zenéje tényleg jó, de lehet csak azé tecik mert cispem az iylen stilusu zenét 😄D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Viszont ami nagyon nem tetszik hogy nem lehet ugrani.Már egy kidõlt fán sem tud emberünk átvergõdni.Vagy egy kicsit nagyobb emlekedõn sem felmenni.Ez igen zavaró...
Tudnátok gépelni egy címet ahonnan letölthetném?Szeretném Én is kiprószálni a gamét
Köszi!

én is a te álláspontod felé közeledek, de még adok neki 1 lehetõséget. Most indítottam a játékot, hát jobbra számítottam.
A képfelbontás alapból 800X600 én a játékban nem tudtam 1024X768 -ra emelni ! de...
Van 1 SHELSHOCK_NAM67 nevû mappa - a dokumentumokba ttalálható - és abban van 1 TOD_PC.ini (Konfigurációs beállítások) fájl. Azt megnyitva a felbontást átírva 1024X768 -ra, és már jobb is a kép !
Ha ezt mindenki tudta akkor bocsánat !
Mindenkinek jó játékot a ShellShock: Nam'67 game-hez !!!

Great seed, but the game is so-so... looks nicer than it plays, imho.
Well i only started it.. I HATE when they make so much damn mouse accelration... Can't play it!
shitty game - dont bother!!!
been waiting for this also.. But the game sux.. 😞
Got this on XBOX what a pile of shit
😄D
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Pandora Tomorrow MP szintû játék akkor sem lesz soha konzolra.
Bár az is lehet, hogy nekem mások az elképzeléseim az árkád/nem árkád témában, ezért nem értünk egyet.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::