281
-
Gabe18 #201 Hát ott nekem 6x-os vonalsimitás,és 16x-os anizotróp szúrés a max lehetséges beállitás.
Ezeket felnyomtam max-ra,igy már a fantasztikus 10-20 közöti fps értéket kaptam meg.
Kissé gépgyilkos ez a beállitás... -
Gabe18 #200 Ja aha,na ott nekem mindkettő "az alkalmazás szerint" volt kipipálva tehát nem manuálissan állitva.
Na most felnyomom őket,aztán mindjárt mondom mi lett. -
#199 hát én spec a radlinkerrel, de alapból jobb egérgomb a desktopon/tulajdonságok/beállítások/speciális és aztán a control panelban a direct 3D-nél nézd meg az élsimítást meg az anisotropic-ust. -
Gabe18 #198 Hát ha elárulod hogy ilyeneket hol állitasz,akkor elárulom... -
#197 rájöttem a FSAA-t nem szereti ha azt kikapcsolom egyből 40 lesz az fps 16xAniso az mehet, nállad milyen szűrés van bekapcsolva? -
Gabe18 #196 Hát ez sajnos passz... -
#195 na de hol a hiba, farcry 1024 2FSAA 16Aniso 40+fps DOOM3 tudom az openGL de az 1024 High 2xFSAA és 30+ fps akkor ezzel mi lehet? -
Gabe18 #194 Ott valami baj lesz,mert nekem 1024-ben 30-50 között van attól függően mi van a képen,high beállitások mellett.
2500+,ati 9600,512 ram a gép főbb részei.
Mondjuk ma raktam fel 4.9-es ati drivert,bár nem hinném hogy az dobott volna rajta ekkorát. -
#193 Kúrvázni?? Hogy lehet? Hol lehet.? -
#192 Az létezik, hogy 9700pro + XP3200+ és 1024-ben akármit állítok 21fps van, ha élsimítást ráadom akkor is ha leveszem akkor is ha lowra állítom akkor 24-lesz, viszont 800x600-ban meg 30-40 640x480-ban meg 100+ fps van, ez is ilyen Halo szindróma, 800x600ban játszál te parszt a gikxbox TV-re kötve nem meg 1024-et jó ha rájösz, vagy mi a fene? -
#191 hát tegnap este nyomtam egy kicsit meg ma délelőtt, de közben dvd-t is írtam meg minden. szóval igen, kb 6 óra volt az egész. pedig soxor ki is mentem a bázisról kurvázni pénzért. szóval feelingeztem is, nem csak végigrohantam a játékon eszetlenül. -
#190 Komcsi???6 óra?Az tényleg nem sok.A Kill Switc sem volt hosszú game. -
#189 hát nem mondanám, hogy túl hosszú a játékideje .. kb. 6 óra alatt simán végigvittem. -
#188 most probald ki a conflict vietnamot is :) -
#187 ami igazán gáz benne az a csapdahatástalanítás. rögtön az elite force 2 áramkörei jutottak róla az eszembe. időre ilyen logikai hülyeséggel szarakodni nemcsak idegesítő, hanem illúzióromboló is. -
#186 Hát letöltöttem feltettem játszottam vele és ............ megbántam....
Igen gyenge, hülye írányítás, gyenge játékmenet.... stb konzolosoknak való játék -
gilaba #185 Egy openal fájt nem tud installálni ha bemásolod a játék mappájába lessz hangja. -
#184 a mortyrba hitler volt ilyen halhatatlan... -
#183 vérzik meg nyög csak nem hal meg ... :) nagyon lol, nézd majd meg, rögtön az első bevetés után a bázison. -
#182 Nekem sincs hang játék közben.
Megoldás? Abit NF7 lap. Leszedtem egy nvidia audio drivert (4.31), de nem tudom feltelepíteni. -
#181 mennyen a "kedves" admin/moderátor/akárki a tudjahová .. mértkell ilyen ügyesen gyomlálni ? tankkal bazmeg .. első 100 hozzászólást kilövi , hát végülis volt benne biztos valami rettentő kegyetlen ami sérti az SG fórumszabályzatát .. de attól még nem kellett volna ... -
Gabe18 #180 A lőtéren biztos nem adnak éles löszert...vagy mi... -
#179 lol! a lőtéren simán lehet az őrmesterre lőni. csak vérzik, de nem hal meg. ehhh... ezen azé' még kellett volna csiszolni egy picit. hangyányit illúzióromboló. -
#178 Köszi! -
#177 Na holnap leszedem én is azt zuzok vele végre. -
#176 http://wandoo.try.hu/ -
#175 VAlaki írja le pls honnan lehetne leszedni -
#174 Érdemes leszedni? Láttam képeket a screenshot topicban. Ha meg már itt vagyok akkor ha lehet akkor egy (pár) filenevet is kérnék. :-) -
#173 Na nálam pl. nincsenek hangok. Érdekes ... -
#172 Jesszus...én a Freedom-ot is utáltam,akkor milyen lehet ez? -
#171 elég gyík a játék, többet vártam :(
irányítás ratyi, az ellenfelek animációja gyenge, a sérülésmodell árkádos (pedig itt ígértek valami nagy áttörést vagy mit). összegezve: a freedom fighters sokkal jobb 3rd personos konzolitiszes lövöldék volt, mint ez.
nagy csalódás. :( -
#170 Hy
Valaki nekem is adna 1 címet plíííííííííííz?
Amúgy látom igen megoszlanak a vélemények róla...... -
#169 Nem olyan rossz ez, elemeiben nem kimagaslo grafika de ugy egyben van, az összkép jó, hát a többi meg egyéni izlés kérdése / akinek van xboxa, meg egy bazi nagy tv je, netán valami hangfalrendszere, ugy azért hangulatos/ -
#168 Afene...aszittem' legalább ez jó gém lesz :( -
#167 bővebben? -
#166 Én már le is szedtem !
Enyhén fogalmazva - NEM JÖTT BE !!!
-
Gabe18 #165 Valahogy én is jobbat vártam.Túl kötött az egész,mintha ilyen őserdei folyosókon mennél,amiről eltérni nem lehet.Egy térdig érő akármire már nem bir az ember felmászni,meg ilyenek.Hát nem tudom,azért még probálgatom de nem az igazi...
Az előbb meg hatástalanitsam a csapdát,megyek előre,egyszer csak belém ál egy csómó karó,meghalás..Erre mögülem megszólal valaki "good work..." és mennek tovább... -
Gabyee #164 A hálám örökké üldözni fog
Köszi -
#163 köszi -
#162 ment privi!