281
-
#281 jó nehéz. -
#280 Hát azért mert újra lett telepítve a gép, és még nem raktam fel a játékot, meg elő kéne keresni is a sok kacat közül. -
#279 Már végigtoltuk páran olvass vissza vannak vélemények,de nem is értem ha ennyire érdekel miért nem tetted meg eddig! -
#278 Ha igen akkor milyen volt? -
#277 Ki akasztotta már valaki? -
#276 Ez egyébként milyen hosszú?
Hosszabb mint a második része? -
#275 Ja, aha csak azt nem láttam, hogy már megnyílt.
Az első részének magyarítása van?
-
#274 Közben sikerült rájönnöm xD
Csak azt nem tudom hogy aki feltette a kérdést, az tisztában van e a dologgal:) -
Skyline #273 Van shellshock 2 topic...ez az első rész....
-
#272 az meg is van. -
#271 A 259-es post kicsit megzavart:))) -
#270 Hát nem csak vannak még olyanok amik beérik az egymagossal is. -
#269 opp vissza az egész, várjunk csak :D Most nézem hogy ez nem az új shellshock játék topikja :)))) (ma nem vagyok formában :D)
A régi tuti hogy menni fog.
Min System Requirements:
Microsoft Windows® 2000/Windows XP (admin rights required)
(Windows® 95/98/ME/NT not supported)
CPU: Intel Pentium III 1Ghz (or Athlon equivalent)
RAM: 256 Mb System Memory
GRAPHICS: 100% DirectX 8.1 compatible 32meg Direct3D Card with TnL Support (GeForce 3+)
SOUND: 100% DirectX 8.1 compatible Sound Card
OPTICAL DRIVE: DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 3 GB free disk space
INPUT DEVICES: Keyboard and Mouse -
#268 2009-ben mégis mit vártál? pi 166? :) -
#267 Ó hogy az a kurva éledbe, szinte tudtam hogy nem fog menni.
Azért ez durva hogy ennek is ilyen brutális a gépigénye, főleg a proci. -
#266 amúgy: (steam oldaláról)
System Requirements
o OS: Windows Vista® / XP
o Processor: Dual Core processor recommended 3GHz or higher single core processor
o Memory: 1GB RAM (XP)/2GB RAM (Vista)
o Graphics: 256MB, Shader model 3+ (GeForce 7600+, ATI Radeon 1800+)
o DirectX Version: 9 (works on 10 but not specifically supported)
o Hard Drive: 8GB
o Sound: Dolby 2.1
-
#265 vga pontos típusa?
Amúgy szerintem esélytelen a leírtak alapján. -
#264 Hát p4 2,8GHZ proci 512MB ram 256MB videokártya, és 160GB vinyó.
Ez a teljes gép. -
#263 hát ha csak ram van akkor nem -
#262 A gépigénye az mekkora?
Elfut 512MB-ramon? -
#261 Ja épp látom nfo-n -
#260 kijött!
Shellshock 2: Blood Trails (c) Eidos Interactive RELOADED 92x50 MB -
#259 Shellshock 2: Blood Trails - Megjelenési dátum
Sok év várakozás után végre megjelenik a Shellshcok 'Nam 67 folytatása.
A Vietnami háború közel sem olyan hálás téma, mint a második világháború, főleg az amcsiknak kellemetlen a téma,, és mivel ők az egyik legnagyobb piac, a kiadók nem is erőltetik annyira ezt a témát. A Shellshcok viszont anno nagyon régen sikeres volt, be is jelentették a folytatást azonnal. Ez körülbelül 4-5 éve volt, és most úgy látszik el is készült a nagy mű. Az új rész azonban nem egy szokványos háborús FPS lesz, a készítők ugyanis igen erősen alkalmazzák a horror elemeket. A sztori szerint egy szigorúan titkos szállítmány lezuhan a dzsungelben, és senki nem tudja mi is az, amit a gép szállított. A cuccos visszaszerzésére induló kommandósok egytől egyig eltűnnek, és a kormány már-már lemond a szupertitkos projektről, amikor egy hónappal a baleset után, az egyik túlélő kitámolyog a dzsungelből...és valami kijön vele együtt. A katonák megőrülnek, megfertőződnek, zombiszerű dögök lesznek, és a háború sosem látott őrületbe csap át. Kicsit olyan Jákob Lajtorjája feelinget érzek én, ott is egymást gyilkolták az amerikai katonák, a kormány ugyanis a rajtuk próbált ki egy újfajta harci drogot- mérsékelt sikerrel. Röviden ennyi, amit tudni lehet, ja és persze a dátum. Február 13-án érkezik a kicsike Xbox 360 és PS3 konzolokra, valamintasztali PC-re. Én várom.
info: Gamestar -
#258 13.-án jön meg a játék faszaaaaaaaaa.
Már alig várom, kíváncsi vagyok rá hogy milyen gép kell hozzá. -
#257 Jónak ígérkezik lehet majd parálni ezerrel, én biztos megveszem majd. -
#256 Shellshock 2 Blood Trails képek + Trailer -
#255 Gamekapocs cikk -
#254 Shellshock 2: Blood Trails némi info + pár kép -
#253 LOL na ez is valami atomtitokban készült.
Most nézem játékmegjelenéseket és ezt látom:
Shellshock 2: Blood Trails -
Farki09 #252 Hali! A 6. küldetésbe mit kell csinálni? Mindig kimentem azt a manyust onnan a föld alól és utána nem mozdul.
Üdv.:
Farki -
#251 Másold be a windows\system32\ könyvtárban lévő opanall32.dll fájlt a játék könyvtárába. Nekem bejött. -
mynameismethos #250 Ciao! Nekem az a gondom, hogy feltelepítettem a játékot és nincs hangja, semmilyen hangot nem ad ki. Teljesen néma. Tuti nem az én gépemmel van a baj. Mi lehet a gond? -
#249 Shellshock 2: Jákob Lajtorjája
Sogun, 18:43 - X360 PS3
(GamesIndustry) Jákob Lajtorjája és Apokalipszis Most mozifilmek hangulatához közelítő akciójátékot készít Next-Gen konzolokra az eddig csak PSP-n - The Simpsons Game, Star War Battlefront, Alien Vs Predator - ténykedő Rebellion. Az Eidos pátyolgatta a vietnámi háborúban hentelő Shellhock 1.-et, mely 2004. júniusában jelent meg és azév novemberéig már 800ezer példányt adtak el belőle. Reméljük a második rész is sikeres lesz.
info: Hardwired
Remélem azért PC-re is kihozák! -
csoola #248 én végigtoltam az elsöt, bár az csak hent volt agyba föbe meg eröszak... tipikus szegény amcsik milyen csunyán bántak velük a gonosz vietek... -
#247 Sztem lesz de az má Koreáról vagy Irakról fog szólni
Húsz év mulva a gyerkein majd Iraki játékokkal játszanak :D -
#246 Remélem a 2. rész sokkal de sokkal jobb lesz ha lesz. -
steweee #245 nincs benne ilyesmi. és nem egy nagy játék. szigorúan csak arra az esetre ha nincsenek új játékaid és sok a szabadidőd -
#244 csak olvastam róla egy cikket, hogy vallatni kell benne, meg heroint csempészni, és azt eladni a katonatársaknak, meg illegális fegyverkereskedés, kurvázás stb van benne, hogy ilyen rpg-s az egész, és nagyon durva vietnami háborús stílusban. Felelősségre vonnak mert egy embered lelő 1 civilt, meg megerőszakolnak vietnámi kislányokat is. De akkor ez ezek szerint 1 nagy kamu volt... -
#243 Ja löni kell mi más kéne egy ilyen játékban? -
#242 jajj ne kihal a topic? :)