Shellshock Nam \'67
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Csak azt nem tudom hogy aki feltette a kérdést, az tisztában van e a dologgal😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A régi tuti hogy menni fog.
Min System Requirements:
Microsoft Windows® 2000/Windows XP (admin rights required)
(Windows® 95/98/ME/NT not supported)
CPU: Intel Pentium III 1Ghz (or Athlon equivalent)
RAM: 256 Mb System Memory
GRAPHICS: 100% DirectX 8.1 compatible 32meg Direct3D Card with TnL Support (GeForce 3+)
SOUND: 100% DirectX 8.1 compatible Sound Card
OPTICAL DRIVE: DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 3 GB free disk space
INPUT DEVICES: Keyboard and Mouse
Azért ez durva hogy ennek is ilyen brutális a gépigénye, fõleg a proci.
System Requirements
o OS: Windows Vista® / XP
o Processor: Dual Core processor recommended 3GHz or higher single core processor
o Memory: 1GB RAM (XP)/2GB RAM (Vista)
o Graphics: 256MB, Shader model 3+ (GeForce 7600+, ATI Radeon 1800+)
o DirectX Version: 9 (works on 10 but not specifically supported)
o Hard Drive: 8GB
o Sound: Dolby 2.1
Sok év várakozás után végre megjelenik a Shellshcok 'Nam 67 folytatása.
A Vietnami háború közel sem olyan hálás téma, mint a második világháború, fõleg az amcsiknak kellemetlen a téma,, és mivel õk az egyik legnagyobb piac, a kiadók nem is erõltetik annyira ezt a témát. A Shellshcok viszont anno nagyon régen sikeres volt, be is jelentették a folytatást azonnal. Ez körülbelül 4-5 éve volt, és most úgy látszik el is készült a nagy mû. Az új rész azonban nem egy szokványos háborús FPS lesz, a készítõk ugyanis igen erõsen alkalmazzák a horror elemeket. A sztori szerint egy szigorúan titkos szállítmány lezuhan a dzsungelben, és senki nem tudja mi is az, amit a gép szállított. A cuccos visszaszerzésére induló kommandósok egytõl egyig eltûnnek, és a kormány már-már lemond a szupertitkos projektrõl, amikor egy hónappal a baleset után, az egyik túlélõ kitámolyog a dzsungelbõl...és valami kijön vele együtt. A katonák megõrülnek, megfertõzõdnek, zombiszerû dögök lesznek, és a háború sosem látott õrületbe csap át. Kicsit olyan Jákob Lajtorjája feelinget érzek én, ott is egymást gyilkolták az amerikai katonák, a kormány ugyanis a rajtuk próbált ki egy újfajta harci drogot- mérsékelt sikerrel. Röviden ennyi, amit tudni lehet, ja és persze a dátum. Február 13-án érkezik a kicsike Xbox 360 és PS3 konzolokra, valamintasztali PC-re. Én várom.
info: Gamestar
Már alig várom, kíváncsi vagyok rá hogy milyen gép kell hozzá.
Most nézem játékmegjelenéseket és ezt látom:
Shellshock 2: Blood Trails
Üdv.:
Farki
Sogun, 18:43 - X360 PS3
(GamesIndustry) Jákob Lajtorjája és Apokalipszis Most mozifilmek hangulatához közelítõ akciójátékot készít Next-Gen konzolokra az eddig csak PSP-n - The Simpsons Game, Star War Battlefront, Alien Vs Predator - ténykedõ Rebellion. Az Eidos pátyolgatta a vietnámi háborúban hentelõ Shellhock 1.-et, mely 2004. júniusában jelent meg és azév novemberéig már 800ezer példányt adtak el belõle. Reméljük a második rész is sikeres lesz.
info: Hardwired
Remélem azért PC-re is kihozák!
Húsz év mulva a gyerkein majd Iraki játékokkal játszanak 😄
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent