Shellshock Nam \'67

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
jó nehéz.

Vass Gábor
Hát azért mert újra lett telepítve a gép, és még nem raktam fel a játékot, meg elõ kéne keresni is a sok kacat közül.

grebber
Már végigtoltuk páran olvass vissza vannak vélemények,de nem is értem ha ennyire érdekel miért nem tetted meg eddig!

Next PC upgrade: 2022

Vass Gábor
Ha igen akkor milyen volt?

Vass Gábor
Ki akasztotta már valaki?

Vass Gábor
Ez egyébként milyen hosszú?
Hosszabb mint a második része?

Vass Gábor
Ja, aha csak azt nem láttam, hogy már megnyílt.
Az elsõ részének magyarítása van?

Maxtreme
Közben sikerült rájönnöm xD
Csak azt nem tudom hogy aki feltette a kérdést, az tisztában van e a dologgal😊

Van shellshock 2 topic...ez az elsõ rész....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Vass Gábor
az meg is van.

Maxtreme
A 259-es post kicsit megzavart😊))

Vass Gábor
Hát nem csak vannak még olyanok amik beérik az egymagossal is.

Maxtreme
opp vissza az egész, várjunk csak 😄 Most nézem hogy ez nem az új shellshock játék topikja 😊))) (ma nem vagyok formában 😄)
A régi tuti hogy menni fog.

Min System Requirements:
Microsoft Windows® 2000/Windows XP (admin rights required)
(Windows® 95/98/ME/NT not supported)
CPU: Intel Pentium III 1Ghz (or Athlon equivalent)
RAM: 256 Mb System Memory
GRAPHICS: 100% DirectX 8.1 compatible 32meg Direct3D Card with TnL Support (GeForce 3+)
SOUND: 100% DirectX 8.1 compatible Sound Card
OPTICAL DRIVE: DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 3 GB free disk space
INPUT DEVICES: Keyboard and Mouse

Maxtreme
2009-ben mégis mit vártál? pi 166? 😊

Vass Gábor
Ó hogy az a kurva éledbe, szinte tudtam hogy nem fog menni.
Azért ez durva hogy ennek is ilyen brutális a gépigénye, fõleg a proci.

Maxtreme
amúgy: (steam oldaláról)

System Requirements

o OS: Windows Vista® / XP
o Processor: Dual Core processor recommended 3GHz or higher single core processor
o Memory: 1GB RAM (XP)/2GB RAM (Vista)
o Graphics: 256MB, Shader model 3+ (GeForce 7600+, ATI Radeon 1800+)
o DirectX Version: 9 (works on 10 but not specifically supported)
o Hard Drive: 8GB
o Sound: Dolby 2.1

Maxtreme
vga pontos típusa?
Amúgy szerintem esélytelen a leírtak alapján.

Vass Gábor
Hát p4 2,8GHZ proci 512MB ram 256MB videokártya, és 160GB vinyó.
Ez a teljes gép.

Maxtreme
hát ha csak ram van akkor nem <#idiota>

Vass Gábor
A gépigénye az mekkora?
Elfut 512MB-ramon?

Prince23
Ja épp látom nfo-n

CalebJoe
kijött!
Shellshock 2: Blood Trails (c) Eidos Interactive RELOADED 92x50 MB
grebber
Shellshock 2: Blood Trails - Megjelenési dátum

Sok év várakozás után végre megjelenik a Shellshcok 'Nam 67 folytatása.

A Vietnami háború közel sem olyan hálás téma, mint a második világháború, fõleg az amcsiknak kellemetlen a téma,, és mivel õk az egyik legnagyobb piac, a kiadók nem is erõltetik annyira ezt a témát. A Shellshcok viszont anno nagyon régen sikeres volt, be is jelentették a folytatást azonnal. Ez körülbelül 4-5 éve volt, és most úgy látszik el is készült a nagy mû. Az új rész azonban nem egy szokványos háborús FPS lesz, a készítõk ugyanis igen erõsen alkalmazzák a horror elemeket. A sztori szerint egy szigorúan titkos szállítmány lezuhan a dzsungelben, és senki nem tudja mi is az, amit a gép szállított. A cuccos visszaszerzésére induló kommandósok egytõl egyig eltûnnek, és a kormány már-már lemond a szupertitkos projektrõl, amikor egy hónappal a baleset után, az egyik túlélõ kitámolyog a dzsungelbõl...és valami kijön vele együtt. A katonák megõrülnek, megfertõzõdnek, zombiszerû dögök lesznek, és a háború sosem látott õrületbe csap át. Kicsit olyan Jákob Lajtorjája feelinget érzek én, ott is egymást gyilkolták az amerikai katonák, a kormány ugyanis a rajtuk próbált ki egy újfajta harci drogot- mérsékelt sikerrel. Röviden ennyi, amit tudni lehet, ja és persze a dátum. Február 13-án érkezik a kicsike Xbox 360 és PS3 konzolokra, valamintasztali PC-re. Én várom.

info: Gamestar

Vass Gábor
13.-án jön meg a játék faszaaaaaaaaa.
Már alig várom, kíváncsi vagyok rá hogy milyen gép kell hozzá.

Vass Gábor
Jónak ígérkezik lehet majd parálni ezerrel, én biztos megveszem majd.

grebber
grebber

grebber
grebber
LOL na ez is valami atomtitokban készült.
Most nézem játékmegjelenéseket és ezt látom:
Shellshock 2: Blood Trails

Hali! A 6. küldetésbe mit kell csinálni? Mindig kimentem azt a manyust onnan a föld alól és utána nem mozdul.
Üdv.:
Farki
koppim
Másold be a windows\system32\ könyvtárban lévõ opanall32.dll fájlt a játék könyvtárába. Nekem bejött.

Ciao! Nekem az a gondom, hogy feltelepítettem a játékot és nincs hangja, semmilyen hangot nem ad ki. Teljesen néma. Tuti nem az én gépemmel van a baj. Mi lehet a gond?
grebber
Shellshock 2: Jákob Lajtorjája

Sogun, 18:43 - X360 PS3

(GamesIndustry) Jákob Lajtorjája és Apokalipszis Most mozifilmek hangulatához közelítõ akciójátékot készít Next-Gen konzolokra az eddig csak PSP-n - The Simpsons Game, Star War Battlefront, Alien Vs Predator - ténykedõ Rebellion. Az Eidos pátyolgatta a vietnámi háborúban hentelõ Shellhock 1.-et, mely 2004. júniusában jelent meg és azév novemberéig már 800ezer példányt adtak el belõle. Reméljük a második rész is sikeres lesz.

info: Hardwired

Remélem azért PC-re is kihozák!

én végigtoltam az elsöt, bár az csak hent volt agyba föbe meg eröszak... tipikus szegény amcsik milyen csunyán bántak velük a gonosz vietek...

Antiga
Sztem lesz de az má Koreáról vagy Irakról fog szólni

Húsz év mulva a gyerkein majd Iraki játékokkal játszanak 😄

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

grebber
Remélem a 2. rész sokkal de sokkal jobb lesz ha lesz.

nincs benne ilyesmi. és nem egy nagy játék. szigorúan csak arra az esetre ha nincsenek új játékaid és sok a szabadidõd

panther112
csak olvastam róla egy cikket, hogy vallatni kell benne, meg heroint csempészni, és azt eladni a katonatársaknak, meg illegális fegyverkereskedés, kurvázás stb van benne, hogy ilyen rpg-s az egész, és nagyon durva vietnami háborús stílusban. Felelõsségre vonnak mert egy embered lelõ 1 civilt, meg megerõszakolnak vietnámi kislányokat is. De akkor ez ezek szerint 1 nagy kamu volt...

grebber
Ja löni kell mi más kéne egy ilyen játékban?

panther112
jajj ne kihal a topic? 😊

panther112
Sziasztok, letöltettem, és belejátszottam, végig csak ez az arcade lövöldözés van, nagy lesz valami sztori, hallottam, hogy drogkereskedni kell benne stb. ez csak hülyeség, ill. alig kidolgozott rész, vagy rendesen meg van csinálva? köszi

torrente
De az Arsenal tegnap nagyon.

grebber
Szerintem nem volt rossz.

torrente
Megéri letöltenem és játszani vele vagy annyira gyenge, hogy inkább neki se álljak?

Shep
jó volt azért csak elég konzolos volt szegény, 1 végigjátszást azért megért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát tuti kevesen vannak akiknek ez a "csoda" bejött 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

na majd a következõ játékuk lehet kurva jól sikerül és nem fognak tudni belõle csak néhány darabot eladni. mert ez nagy csalódás. még warezba jó volt kipróbálni, végigvinni pár pályát.de hát aki fizetett is érte !!

grebber
Nem néztem el.
De õk is meglepõdtek. 😊

Nemcso
Nem néztél el egy-két nullát ?
Szerintem azért ennyire nem jó játék. <#conf><#wow3>

grebber
Most olvastam ebbõl a gamebõl 900000 db-ot adtak el.

Oldal 1 / 6Következő →