15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#2504 ezt hány éves gyerek rajzolta? :D -
ilyenekre gondolok, persze nem a legjobb példa, de hirtelen nem találtam jobbat.
(Ték) -
#2502 ne fikázd már őket :p
inkább az én rajzaimra mondj valamit, mit hogy kéne változtatni -
#2501 hát engem annyira nemérdekel a rajz,mert ezeket is cak unalmamba matekorán nyomtam :DD
-
#2500 Az ilyen rajzokhoz először kockákat, meg egyéb testeket kell rajzolni. Ez a kocsi is kicsit szét van fordulva. Bocs, hogy mindenkinek fikázom a művét, de az a szándékom, hogy lássátok min kell javítani. Én sem vagyok No1. művész, csak a családban elég sok rajztehetséggel megáldott tag van, akik eleget oktattak. :) -
#2499 -
#2498 joag -
#2497 Ehh, hát ez neked való:D -
#2496 ÁÁRGH!
nagyon dúrva!!!!5:D -
#2495 Nah, ez majdnem van olyan jó mint az eredeti :o -
#2494 :D -
#2493 Ilyen szörnyeket én is alkottam. Rosszabbak voltak, mint a legrémesebb álmomban. Úgy képződtek, hogy elkezdtem lerajzolni a tanáraimat... -
#2492 szoktam csinálni de ilyen rajzolnál nem igazán csak ha valami komolyabb(: -
#2491 majd később o: -
#2490 :P -
#2489 ohh te szegény -
#2488 én meg nem tudok méretarányokat nézni, mivel általában nincsenek kéznél otromba ocsmány szörnyek akik modelt állnának D: -
#2487 Próbálj mérni valahogy az eredetiről. Pár fontos pontot, hogy ne essen szét a kép. Ha más nem megy vonalzóval. Én még mindig csinálom azt, hogy be rovátkázom a ceruzáimat, aztán annak segítségével veszem fel az arányokat. Tudod kéz kinyújt céloz és mér :) -
#2486 szemethunyok felette.. :D
most rajzolj még -
#2485 ha cipőre gondolsz akkor sorry csak így tetszett(: -
#2484 htx, csak márkabuzi :| -
#2483 fejből nem menne sajna(: -
#2482 Fejből vagy másoltad? Mert valahogy még mindig az arány a bajod. nézz meg pár fotót és mérj ceruzával. -
#2481 rajzog-e O: -
#2480 de van jobb is pl, de ez se megy most /: -
#2479 Nem kell szégynekezned. Csak az arányok csúsztak el egykicsit. Mint minden ez is csak gyakorlás kérdése. -
#2478 hen-tes kedvéért bár ez ritka pocsék lett, sorry /: -
#2477 én ha tehetném telefesteném a szobám falait ilyen képekkel :D
(nem minddel, de van egy jópár amit eltudnék képzelni) -
#2476 :)
Itt van pár csak most lusta vagyok angolt olvasni -
#2475 hu bakker most jut eszembe, lehet nem kellett volna ilyeneket néznem lefekvés előtt :-/. -
#2474 Ezekről a képekről egyből Lovecraft novellái jutottak eszembe. Asszem mostmár sejtem, milyen lehet az, hogy valaminek a látványától megőrülsz. -
#2473 a nemszines tényleg jobb -
#2472 A nemszines jobb, de ez csak az én ízlésem szalé -
#2471 asszem kész -.- -
#2470 Ha levesszük a fejet, meg a középső álkapcsot róla, akkor már ki is van színezve a rajzod ;) -
#2469 :-) -
#2468 Aliennek sincs, azért ijesztő -
#2467 holaszeme? -
#2466 addig is dolgoztam a halamon:p
-
#2465 jajjdevárom
[jajjdevárja]