15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#2544 Loál, métnem finganak. -
#2543 DDD8
Final F. ...öööö 9 asszem -
#2542 D: -
#2541 O.o -
#2540 ID -
#2539 GRŐÁÁÁŐŐ
-
#2538 jóak ò_ñ -
#2537 na mégegy
-
a kezem még mindig nem az igaz -.- -
#2535 ..c
-
#2534 álmos, fáratt -
#2533 lustaszemét? -
#2532 álmosan -.- -
#2531 nah hogy látod? -
#2530 majd meglátom o: -
#2529 Pl. Picasso alkotásai milyen szabályokat követtek?
Amiről Te beszélsz, az valamiféle "tanult művészet", ami szerintem nem igazán van köszönőviszonyban az Istenadta tehetséggel, amivel a született művész rendelkezik. Sokmindent lehet könyből csinálni, de az már mind mesterkélt lesz. Szvsz az igazi művész bír szépérzékkel, egyéni látásmóddal, mindennel, ami benne van a tehetség szóban, egyszerűen NEM KELL tanulnia semmit, maximum kitapasztalnia, hogy hogyan viszi vászonra, hogyan fejezheti ki legjobban magát. -
#2528 holnapra is rajzolj valami szépet! :p -
#2527 örülök -
#2526 nagyonszép^^ -
#2525 ari
csináltam egy nekivaló izomcsávót :| -
#2524 be happy d: -
#2523 de -
#2522 nem rajzoltok ? :o -
#2521 Minden művész követte az adott kor szabályait. Azok az alap dolgok, amiket az életben sportban, és minden más területen be kell tartani a rajzban is megvannak. Amit az felett nyújtasz az a művészet. Olyanokra gondolok, hogy hogyan fogod az eszközöket, hogyan helyezed el a lapon a műved, és hogy milyen a kompozíció. Ha ezeket sem veszeszed figyelembe, akkor tényleg szabadon művészkedhetsz, de szerintem inkább kontárkodsz. Te is látod egy képen, hogy mi az amiben gyakorlat van és mi az a mi bántja a szemet. Az arányok elrontása, a perspektíva sántítása, mid rossz szájízt ad. De ezek a megszorítások, szerintem nem olyan súlyosak. Mint ahogy egy focistától is elvárod, hogy ne a kezében vigye a labdát :D -
#2520 fúha, akkor most lehet hogy elrontottak és egy óriási lehetőséget tettem tönkre :C -
#2519 Ehh, szerintem az ilyen "szabályokat" kellene elfelejteni, illetve eleve figyelembe se venni.
Vagy alkot egy művész, vagy meg akar felelni egy ki tudja ki által kitalált szabályrendszernek, amivel a saját értékeit írja felül.
Miért kéne megkötnie a saját kezét? Az már nem művészet. :/ -
#2518 jó :-) -
#2517 [IMG][/IMG] -
#2516 Nekem a második -
#2515 utolsó tetszik :D -
-
#2513 Neked :)
-
#2512 csak rajzolom -
#2511 Ehh ilyenek nekem eszembe se jutnának. Csak rajzolod, vagy előre kitalálod? -
#2510 ez talán egy kicsit emberközelibb :o)
-
#2509 értem, ok -
#2508 répalábú akart lenni:D amúgy a #2421 es -
#2507 hmm :o
ok :D
'répaábúmacska' - ez mi? :D -
#2506 Passz, google.
hen-tes neked nem tudom mit kéne javasolnom... szépek a kontrasztjaid, meg eleven a fantáziád. Talán csinálnék a helyedben egy nagyobb lélegzetű képet. Legyen vmi mondnanivalója, (gyilkoshalak eszik a fejnélküli rothadó kutyákat stb) a saját groteszk módodon kivitelezve. Nekem tetszenek a rajzaid, csak nincs mind kidolgozva. (pl répaábúmacska v mi :) )JA és figylej az árnyékokra esetleg csinálj hátteret. Képen a az elhelyezés is fontos, hogy ne legyen zsúfolt. ere is van vmi szabály,csak utána kéne nézenem [lusta]
Jó munkát -