15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Jano
    Loál, métnem finganak.
  • Ottto
    DDD8
    Final F. ...öööö 9 asszem
  • z0ty #2542
    D:
  • hen-tes
    O.o
  • Jano
    ID
  • hen-tes
    GRŐÁÁÁŐŐ
  • Aquir
    jóak ò_ñ
  • hen-tes
    na mégegy
  • hen-tes

a kezem még mindig nem az igaz -.-
  • hen-tes
    ..c
  • gnar killer
    álmos, fáratt
  • hen-tes
    lustaszemét?
  • gnar killer
    álmosan -.-
  • hen-tes
    nah hogy látod?
  • gnar killer
    majd meglátom o:
  • Jano
    Pl. Picasso alkotásai milyen szabályokat követtek?
    Amiről Te beszélsz, az valamiféle "tanult művészet", ami szerintem nem igazán van köszönőviszonyban az Istenadta tehetséggel, amivel a született művész rendelkezik. Sokmindent lehet könyből csinálni, de az már mind mesterkélt lesz. Szvsz az igazi művész bír szépérzékkel, egyéni látásmóddal, mindennel, ami benne van a tehetség szóban, egyszerűen NEM KELL tanulnia semmit, maximum kitapasztalnia, hogy hogyan viszi vászonra, hogyan fejezheti ki legjobban magát.
  • hen-tes
    holnapra is rajzolj valami szépet! :p
  • hen-tes
    örülök
  • gnar killer
    nagyonszép^^
  • hen-tes
    ari
    csináltam egy nekivaló izomcsávót :|
  • gnar killer
    be happy d:
  • Cabrio
    de
  • hen-tes
    nem rajzoltok ? :o
  • LSL
    Minden művész követte az adott kor szabályait. Azok az alap dolgok, amiket az életben sportban, és minden más területen be kell tartani a rajzban is megvannak. Amit az felett nyújtasz az a művészet. Olyanokra gondolok, hogy hogyan fogod az eszközöket, hogyan helyezed el a lapon a műved, és hogy milyen a kompozíció. Ha ezeket sem veszeszed figyelembe, akkor tényleg szabadon művészkedhetsz, de szerintem inkább kontárkodsz. Te is látod egy képen, hogy mi az amiben gyakorlat van és mi az a mi bántja a szemet. Az arányok elrontása, a perspektíva sántítása, mid rossz szájízt ad. De ezek a megszorítások, szerintem nem olyan súlyosak. Mint ahogy egy focistától is elvárod, hogy ne a kezében vigye a labdát :D
  • hen-tes
    fúha, akkor most lehet hogy elrontottak és egy óriási lehetőséget tettem tönkre :C
  • Jano
    Ehh, szerintem az ilyen "szabályokat" kellene elfelejteni, illetve eleve figyelembe se venni.
    Vagy alkot egy művész, vagy meg akar felelni egy ki tudja ki által kitalált szabályrendszernek, amivel a saját értékeit írja felül.
    Miért kéne megkötnie a saját kezét? Az már nem művészet. :/
  • hen-tes
    jó :-)
  • csicsa
    [IMG][/IMG]
  • LSL
    Nekem a második
  • hen-tes
    utolsó tetszik :D
  • LSL

• LSL
    Neked :)
  • hen-tes
    csak rajzolom
  • LSL
    Ehh ilyenek nekem eszembe se jutnának. Csak rajzolod, vagy előre kitalálod?
  • hen-tes
    ez talán egy kicsit emberközelibb :o)
  • hen-tes
    értem, ok
  • LSL
    répalábú akart lenni:D amúgy a #2421 es
  • hen-tes
    hmm :o
    ok :D

'répaábúmacska' - ez mi? :D
  • LSL
    Passz, google.

hen-tes neked nem tudom mit kéne javasolnom... szépek a kontrasztjaid, meg eleven a fantáziád. Talán csinálnék a helyedben egy nagyobb lélegzetű képet. Legyen vmi mondnanivalója, (gyilkoshalak eszik a fejnélküli rothadó kutyákat stb) a saját groteszk módodon kivitelezve. Nekem tetszenek a rajzaid, csak nincs mind kidolgozva. (pl répaábúmacska v mi :) )JA és figylej az árnyékokra esetleg csinálj hátteret. Képen a az elhelyezés is fontos, hogy ne legyen zsúfolt. ere is van vmi szabály,csak utána kéne nézenem [lusta]
    Jó munkát
  • báttyó02