15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • LSL
    A virágok tetszenek...
  • Sné Zsuzsa
    Újajj...csak félre ne érts :DDD
  • hen-tes
  • Sné Zsuzsa
    Megeszlek!!
  • hen-tes
    undorítóóó!!!!!!!!!!!!!44444444
    :D
    nem, arcsi rajz (y)
  • Sné Zsuzsa
    Na...itt van egy nagyon régi rajzom...sajnos nekem sosem ment a rajzolás, ezért kezdtem bele a fotózásba....talán ez a legjobban sikerült rajzom az össze közül :(

Na mind1...lehet fikázni ;)

• hen-tes
    értjük
  • Sné Zsuzsa
    Vazz...hát nem hiszem el...mostanában mindent elszúrok?????

LSL-nek szántam, amit Aquirnak írtam!!! :DD
  • hen-tes
    rajzoljatok :c
  • Aquir
    jó;)
  • LSL
    itt a bírka :)

• Aquir
    ezaz :)
  • Aquir
    1. nem tudok báránykáról

2. a lovast LSL csinálta

na ennyi ;)
  • Jano
    Jajó. :o)
  • Sné Zsuzsa
    Tudom!!! Épp arra mondtam!!!
  • LSL
    Héj a baris, meg a lovas is az én smájlim, ne vedd el az érdemem
    Amúgy nem is mondtam, hogy ilyeneket gyártsz
  • Sné Zsuzsa
    Na még egy hupsz!!! Fpgalmam sem volt, hogy az ő képei, azt hittem a neten találta őket, abból feltételeztem, hogy amit Aquir is benyomatott az sem az övé. Akkor szeretnék bocsánatot kérni, nem szoktam senkit sem sértgetni, nem szeretek senkit sem bántani, fóleg nem az alkotásait, hisz tudom milyen rosszul esik (na meg amúgy sem lelem benne örömömet, hogy másoknak bmilyen szinten is fájdalmat okozzak). Szóval bocsánat mégegyszer, ne haragudj hen-tes (most már a nevedet is tudom). Ugyanakkor a véleményem változatlan: nem tudom értelmezni a rajzaidat, pedig szeretném, érdekelne....főleg azért is, mert nem hétköznapi.
  • Jano
    Tudod, lehet azt finomabban is, arra gondoltam.
    Nyílván Te sem örülnél, ha a galériádban lévő fényképeidről így nyilatkozna valaki, mert esetleg hasonlóképp nem lát benne fantáziát, mint Te hen-tes képeiben.
    Megértem, hogy nem tetszik, szóval nem ezzel volt gondom, hanem a tálalással.
    Hen-tes-nek ez a stílusa (mert elég egyedi, nem konvencionális), nekem bejönnek a rajzai, nem tudhatod, hogy nem belőle lesz-e a következő Picasso... :)
  • Sné Zsuzsa
    Aquir...láttam ám az "Új smájlik az sg"-ben, hogy nem csak pacival csináltad...báránykával is:)) Le sem tagadhatod!!
  • Sné Zsuzsa
    Tyhűűű... :DDD Hoppp

Valóban azt...nem kattintottam rád
  • Aquir
    Lol :D hopp :) Zsuzsa azt írt amit látott a logóakon
  • hen-tes
    nem vagyok állat
  • Sné Zsuzsa
    :DDD Loller!!

Látom mindenkit szépen megsértettem :) Nem állt szándékomban, de való igaz, hogy semmi értelmét nem látom ezeknek a rajzoknak. Sajnos mindig a lelkivilágot keresem, de ezekből a rajzokból nem tudok rá következtetni...így beállt a System Error :)

LSL> Én nem gyártok ilyeneket
    Aquir> Nem értem hogy fejezi ki magát, de nem vagyok festő, így nem is érthetem (én fényképezni szoktam)
    VADBAROMÁLLAT> Nem szeretem a feneszépés szabályos rajzokat,sokkal inkább azokat amelyeknek össze-visszasága harmóniát, vagy bmilyen más hangulatot áraszt. Ezért tetszett Aquir által feltett kép.
    Jano> Milyesfajta? Saját vélemény, amin sosem változtatok, mert az már hazugság.

#2601 > Ez pl tetszik...pojéntos :)
  • hen-tes

mosolyogjunk C:
  • hen-tes
    ték
  • hen-tes

semmire bazzeg!
  • Jano
    És az ilyesfajta "vélemény"-nyílvánítás? :)
  • hen-tes
    ugyanarra, mint azok a feneszép és szabályos rajzok :o
  • LSL
    hát tudod, azok a fránya elfolytott vágyak... :D

(sajátaimról nem is beszélve)
  • Aquir
    kifejezi magát :)
  • Sné Zsuzsa
    Amúgy mire jók ezek az undorító rajzok?
  • Sné Zsuzsa
    Hát...ez sem jó...szerintem :) Inkább tükrözi elfolytott vágyaidat :D
  • LSL
    hagyjátok már azt a képet, nem jó! Tessék én is rajzoltam ma gif animátorral:
  • Sné Zsuzsa
    Nincs túlkombinálva. Ugyi nem kötekszel, heh :)
  • hen-tes
    szerintem meg egy szép láb, és egy ronda madár az ekész, mit kell ezt túlkonbinálni:!@
  • Sné Zsuzsa
    Hmm...nem is tudom....a kép nagyon borus, rossz hangulatot áraszt.....láb...madár.....a madár mindig a szabadságot ábrázolja, ugyanakkor a láb....hát talán a halált jelképezi és azt....el van ásva...hmm...csak annyi maradt meg az emberből a felszínen...

Talán a festő úgy érzi nincs ereje ahhoz, hogy kikecmeregjen abból a bajból, vagy depresszióból, amiben van, de vágyakozik a szabadság,a könnyedség érzése után....be van zárva 4 fal közé....bezártság érzése....szorongás, pánik.....rosszul van az ipse nagyon, de ott van a remény a madár képében...

Hát nekem ezt mondja a kép.
  • LSL
    Vízfestékkel rossz emlékeim vannak, mindig túl vies volt mindeegy mit csináltam. Ált suli óta nem is használtam
  • hen-tes
    tegnap festegettem unokahugom vízfestékével :D
    gecinagy fíling volt ID
  • LSL
    Miért ti még nem rajzoltatok olyat, ami csak úgy jött és nem volt semmi értelme?
    Na, mert ez is ilyen :D
  • Aquir
    Valamit ki akart fejezni a feső...

más kérdés hogy sikerült e neki